sağol canım iyiyiz gezmelere gittik bugün yorulduk biraz.... sende durumlar nasıl heycan doruktadır artık......
hayırlı olsun tedavin bitanem......
:)))) cansın sen...canımsın... inşallah sende çok güzel bi gebiş olcan yakında..... bu aralar hakkat iyiyim fit bi hamile oldum:)))))
Gene halde heyecan var ama fena halde adet sancım var.özellikle bel ağrısı.sabah idrar testim 15-20 do sonra silik pozitifi gösterdi.ama çok ta kendimi umutlandırmak istemiyorum.hayırlısı artık salı belli olacak inş.Bugün çok boştu topik.ne kötü oluyor hafta sonları...
cannlar ben geldim.nasılız bakalım.giremedim ne zamadır foruma okul işleri çoook yoğundu.
yeni haberi aldım zuzum söledi egunalim hamileymiş anlatın bakalım ayrıntıları ...
ben de bugün lucrine başladım şükür bismillah dedik bakalım.hayırlısı...
ama bu çok iyi bişey
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr..........
nasılsınız kızlarrrrrrrrrrr..........
hoşgeldinnnnnnnn..........
Sağol canım sen nasılsın?
iyi canım eşimin iş arkadaşı ve eşi vardı bugün yeni gittiler baya yorulmuşum....
Benimde misafirim vardı bugün.gerçi annemle ablalarım.5 tane abla.tüp yaptırdığımızı bilmiyorlar.ben de çok yorgunum.
ayy canım benim yaa....bilseler yorarlarmıı.....
Gerçi sağolsunlar yardım ediyorlar.tam dilimin ucuna geliyor söleyeceğim,sonra vazgeçiyorum.olumsuz olursa çok üzülürler çünkü.hem de beni teselli ederlerse ben de çok üzülürüm.olumlu olursa söylerim hemen.
sana yazdığımı okudunmu
kıyamam yaa ALLAHIM versin nolur.......ay nekadar mutlu olurla ama kızarlar sana niye sölemedin diyee:)) canım 2 günün kaldı dimi
Sanırım çok kızarlar..ama ben de haklıyım kendime göre.eşim de istemedi zaten.o da söylemedi ailesine.ikimiz biliyoruz bir de siz.iki gün kaldı...
aanladım canım...evde test yaptın mı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?