Dün yaptım çıkmadı,bügünde 15-20 dk sonra silik çizgiyi gördüm.sabahta yapacağım bakalım hayırlısı olsun...
Akasya elifcee sevdimse arkadaşlar iyi geceler ben yatagıma gidiyim artıkçok uykum geldi iyi gecelerr............
Akasya elifcee sevdimse arkadaşlar iyi geceler ben yatagıma gidiyim artıkçok uykum geldi iyi gecelerr............
Sana da iyi geceler....
Akasya sana ve kızına da iyi geceler..ben de yatayım..eşim erken kalkacak Bursa'ya gidecek.zaten Çarşamba gidecek.gönlünü hoş tutayım.
arkadaşlar benimde perşembe günü transferim yapıldı artık o büyük günü bekliyorum benim için dua edermisiniz
gunaydın tuana canım nasılsın cuma gunu sıfa cok guzel oynayan hareketler paylastı baksa cok guzeller
gunaydun canımımm bakarım tatlımm..kızz o gun bıızm elektrklerr gıttı bı daha gıremedım
gunaydın ıyı guzel mutlu huzurlu bol sevınclı bol bebeslı bır haftta olması dılegıyle..............
gunaydın tuana canım nasılsın cuma gunu sıfa cok guzel oynayan hareketler paylastı baksa cok guzeller
arkadaşlar benimde perşembe günü transferim yapıldı artık o büyük günü bekliyorum benim için dua edermisiniz
İnşallah öyledir..umutlandım...Sagol arkadaşım..dua edin kızınla olur mu?
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
herkese başta sağlık ve mutlu haberlerin alınacağı güzel bi hafta diliyorum
gunaydın hayatım nasılsın bakalımmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?