Canım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
tamam canım bak eeeee hafta sonun nasıl gectı
günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
herkese başta sağlık ve mutlu haberlerin alınacağı güzel bi hafta diliyorum
gunaydın canlarım guzel bır hafta olsun hepımıze ınssssssssss.
nasılsınız bakalımmmmmmmm
sekerımm balımm nasılsınnnn....amın ınsalah hepimiz için guzel bır hafta olurrrrr
evet ben gordum cok guzelızzzzzzzzz
Canisiiiiii gecmis olsun ben de hic bakamasim topige falan. Sinavlarin guzel gecsin diye. Dualar edip duruyorum...neler gelmis basina bugun de doktor randevun var di dersaney de gidiyorsun normalde nasilsn bu sabah ne durumnmdsin bebegimm yaa en son bulusma gunumuzden bir hafta once tutulmustun. Nisan in ortasiydi 2 ay icinde bu ikinci tutulman ayyy nolcek smdi aman gozunu seveyim takma su sinavlari bu kadar kafana ne imtihanlar veriyoruz goruyorsun senin kritik donemin bu aralar opuyorum seniHiç sorma canım ya başıma gelenleri..
Cuma günü hatta seninle konuştuk hani eve yürüyordum sapasağlamdım..Sonra eve geldim pazara falan çıktım..Pazar arabasını almadım çok bişiy almıcam diye 8 kilocuk sebze-meyve almışım ama o ana kadar gene bir şeyim yoktu..Sonra eve gelip full test çözdüm..Çok az yerimden kalktım..Annammm eşim halı saha maçından gelmiştiki ben yerimden kalkamıyorum..Belim tutuldu..Çok ağladım gece vakti..hemen evde kas gevşetici falan vardı aldım hepsinden sabaha geçer dedim vurdum kafayı.Sabah kalktım ne mümkün kıpırdıyamıyorum..Belimde resmen etim sıkışmış gibi..Sonra işte hastaneye falan gittik acile.İğne vurdular doktora söyledim zaten geçen ay bel fıtığı başlangıcı teşhisini aldığımı..Oda çok dikkat ediceksin..Bu bir atak dedi.3-4 ay normal yaşarsın sonra tutar hiç birşey yapamazsın dedi.Ben geçicek iğne ile dimi dediğimde adam hayır geçmeyebilir 3-4 gün çekersin dedi.Ve öylede oldy..Dünüde ağlayarak geçirdim çok canım yanıyordu..Bugün kalktım biraz daha iyiyim dedim bu seferde bağırsaklarım spazm geçirmeye başladı..Nefes alamıyordum sabahleyim..
Ben böyle stresli bir hatunum işte..En ufak bir kafa takımında ilk bağırsağıma vurur sonra başka bir yerime..Ay ne çok yazdım..Kısaca sen bana dua et olurmu cnm benim..
Sen nasılsın..Pazartesimi gidiceksin daktıra..Öpüyorum çok..
Gunaydin canim iyiyim sagol yerimi yadirgiyorum galiba yatamiyorum uyuyamiyorum geceleri onun disinda iyiyim cok sukur... Sen nasilsin baciimmmsemos nasılsın canımmmmmmmmm........
Insallah pozitif sonucu alirsiniz bu mubarek ayda hamilesinizdir kizlarAllah yardımcın olsun inşallah pozitifi görürsün canım
Allah yardımcın olsun canım test günümüz aynı seninle yarın büyük gün inşallah ikimizde müjdel haberi veririz yarın
ecrın canım cok guzeller dımı aslında onları profıl resmımı yapsak acaba
[ı] iyiyim canım çok hafif sancım oluyo bide göğüslerim ağrıyo yarın büyük gün inşallah bebeklerim benimledir sen nasılsın [/ı]
ecrın canım cok guzeller dımı aslında onları profıl resmımı yapsak acaba
kizlar guldenin bugun doktor randevusu vardi degil mi nasil oldu acab kact gidecek hulusiye..m ayyy bugun cok heyecanli birgun
gunaydın canımmmmmmm
evet randevusu vardı gelınce yazar bakalımmm neler oldu sma hersey yolundadır benceeee
ayy yaa onun ıcın hala cok sevınıyorumm..koca gobeklı hallini gormek ıstıyorummUmarım randevusu sorunsuzca gecerr...kızzz benım face ı engellemısler smdı de gercı herkeste engellemıslerr..bunuda engellerler dıe cok korkuyorumm
guldenden guzel haberler beklıyoruz
koca gobuslu olcak ............... ..................hemıde 2 tane
elıfceee sara canım yarın ınsallh guzel haberlerınızı baklıyoruzzzzzzzzzzzzzzz
amın canım yaa cok guzel bır suprız yapmıssınn vallahı.tekrar tebrik ediyorum senıı ve esınııallah kucağına almayı nasip etsin canım arkdasımm...
ne olsun be guzelım cumartesı alışverıse gıttım..pazarda mısafırım vardıı..sen neşer yaptınnn????
gunaydın canımcmmm..bugun test yapıosun dımıı????yada bellı oldumu yoksa
Canisiiiiii gecmis olsun ben de hic bakamasim topige falan. Sinavlarin guzel gecsin diye. Dualar edip duruyorum...neler gelmis basina bugun de doktor randevun var di dersaney de gidiyorsun normalde nasilsn bu sabah ne durumnmdsin bebegimm yaa en son bulusma gunumuzden bir hafta once tutulmustun. Nisan in ortasiydi 2 ay icinde bu ikinci tutulman ayyy nolcek smdi aman gozunu seveyim takma su sinavlari bu kadar kafana ne imtihanlar veriyoruz goruyorsun senin kritik donemin bu aralar opuyorum seni
Gunaydin canim iyiyim sagol yerimi yadirgiyorum galiba yatamiyorum uyuyamiyorum geceleri onun disinda iyiyim cok sukur... Sen nasilsin baciimmm
Insallah pozitif sonucu alirsiniz bu mubarek ayda hamilesinizdir kizlar
rabbım yuzunu guldursun canım arkadasımmmm
az kaldı sonucu ogrenmeye onlar geneldede olur belırtı arama lutfen
ıyım bende cok sukur....
evet kuzu bne aksam gordum onalrı da yazamadım sana
benım kocıs huysuzdu azcık sınav stresınden
bılmem olabılır aslında ama hareket etmıyolarrrrr bende
Canım arkadaşlarım hemen anlatıyorum...
Eve geç geldik...
Üzerimizi çıkarmadan offf çok yorulmuşum gel biraz sarılıp dinlenelim sonra bişeyler yeriz dedim...
Oturduk koltuğa sarmaş dolaş...
Ben bugün kan vermiştim biliyorsun seninde yaptırman gereken testler varmış bu kağıda yazmışlar bi bakıver dedim...
Tabii o kağıt sonucu gösteren ve üzerine Babacım Ben geldim diye yazdığım kağıttı...
Kociş aldı kağıdı ve baktı o yüz ifadesini asla unutmayacam...
Bi sonuca bakıyoooo bi benim yazdığıma derken hem gözleri doldu hem gülmeye başladı...
Ne yani şimdi ben babamı oluyorum dedi ben ağlamakla gülmek arası bir iadeyle evet dedim...
Şaka değil dimi bu dedi...
Bende gerçeğin ta kendisi dedim ve öpüştük koklaştık vs...
Şimdide peşimde geziyooo bırak onu kaldırma ben koyarım ben yaparım vs...
İnşallah ikizdir dedi bi dee
Anacım ben eşimin ikiz istediğini daha yeni öğrendim
Pek bi güzel anlardı
Rabbim hepinize yaşatsın arkadaşlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?