Tüp Bebek Günlüğümüz !

amın canım yaa cok guzel bır suprız yapmıssınn vallahı.tekrar tebrik ediyorum senıı ve esınıı allah kucağına almayı nasip etsin canım arkdasımm...

tamam canım bak eeeee hafta sonun nasıl gectı

ne olsun be guzelım cumartesı alışverıse gıttım..pazarda mısafırım vardıı..sen neşer yaptınnn????

günaydıııııııııııııın kızlaaaaaaaaaar
herkese başta sağlık ve mutlu haberlerin alınacağı güzel bi hafta diliyorum

gunaydın canımcmmm..bugun test yapıosun dımıı????yada bellı oldumu yoksa

Canisiiiiii gecmis olsun ben de hic bakamasim topige falan. Sinavlarin guzel gecsin diye. Dualar edip duruyorum...neler gelmis basina bugun de doktor randevun var di dersaney de gidiyorsun normalde nasilsn bu sabah ne durumnmdsin bebegimm yaa en son bulusma gunumuzden bir hafta once tutulmustun. Nisan in ortasiydi 2 ay icinde bu ikinci tutulman ayyy nolcek smdi aman gozunu seveyim takma su sinavlari bu kadar kafana ne imtihanlar veriyoruz goruyorsun senin kritik donemin bu aralar opuyorum seni
semos nasılsın canımmmmmmmmm........
Gunaydin canim iyiyim sagol yerimi yadirgiyorum galiba yatamiyorum uyuyamiyorum geceleri onun disinda iyiyim cok sukur... Sen nasilsin baciimmm
Allah yardımcın olsun inşallah pozitifi görürsün canım

Allah yardımcın olsun canım test günümüz aynı seninle yarın büyük gün inşallah ikimizde müjdel haberi veririz yarın
Insallah pozitif sonucu alirsiniz bu mubarek ayda hamilesinizdir kizlar

Kizlar guldenin bugun doktor randevusu vardi degil mi nasil oldu acab kact gidecek hulusiye..m Ayyy bugun cok heyecanli birgun

[ı] iyiyim canım çok hafif sancım oluyo bide göğüslerim ağrıyo yarın büyük gün inşallah bebeklerim benimledir sen nasılsın [/ı]

rabbım yuzunu guldursun canım arkadasımmmm
az kaldı sonucu ogrenmeye onlar geneldede olur belırtı arama lutfen
ıyım bende cok sukur....

ecrın canım cok guzeller dımı aslında onları profıl resmımı yapsak acaba

evet kuzu bne aksam gordum onalrı da yazamadım sana
benım kocıs huysuzdu azcık sınav stresınden
bılmem olabılır aslında ama hareket etmıyolarrrrr bende

gunaydın canımmmmmmm
evet randevusu vardı gelınce yazar bakalımmm neler oldu sma hersey yolundadır benceeee

ayy yaa onun ıcın hala cok sevınıyorumm..koca gobeklı hallini gormek ıstıyorumm umarım randevusu sorunsuzca gecerr...kızzz benım face ı engellemısler smdı de gercı herkeste engellemıslerr..bunuda engellerler dıe cok korkuyorumm

hadı ya sızın ıs yerıde neymıs kız oyle masallah .....
Gelıp desınler gırmeyın yasak fln hanı ne bılımmmm

guldenden guzel haberler beklıyoruz
koca gobuslu olcak ............... ..................hemıde 2 tane

Kızlar esım bana tel aldı benım eskı telı sattım ustune aldık taksıtlı 400 tl verdık ben cok dıye soylenırken 75 yasında bır amCa samsung galaxys 3 aldı ve 2100 tl para verdı gozlerımın onunde yaaaaaaaa Bız esımle boyle kaldıkkkkk

Son düzenleme:
elıfceee sara canım yarın ınsallh guzel haberlerınızı baklıyoruzzzzzzzzzzzzzzz

inşallah canım çok sağol sen nasılsın

yarın test yapıyorum canım inşallah Rabbim yüzümüzü güldürür
sen nasılsın

amin inşallah canım sağol nasılsın neler yapıyosun

sağol canım menim Allahım hepimizin yüzünü güldürür inşallah bu mübarek ayların hatırına

sen nasılsın ecrincim ne var ne yok

millstone...canım...
benim koç burcu daşım..çok geçmiş olsun canım yaa..
olsun sınavalırn telaffisi olur mutlaka bunada daraldın haklsın çalıştın sonuçta...
ama sağlığın olsun değilmi...aynen senle aynıyız stresin bana yapamaıdğı bişey yok...
kafalarımız az rahat ols aherşey yolunda olucakta..biz çağırıyoruz resmen...rabbim yardımcın olsun..
işte 8 kiloyu taşıyarakta canımızın kıymetinide bilmeyiz biz bendede va ro cengaverlik koçların huyu yani:)

Son düzenleme:
selam kızlar....
iiy haberler alıcağız inşaalalh bugünde...
benden yok yine ...
bu ay adetim bi tuhaftı son 3günü çok temizdi hatta yumurtlanırmı diye sordum burda çünkü akıntım yumurtlama akıntısı gibiydi..
ya diğer aydan çatalmayan yumurtam çatlaıd yada bilmiyom...
yada ben hemen yumurtluyom..,
neyse ovu testlerim gelisn bu adet bitince hemen yaapyım bakalım noluyor..:26:
neyse adetime 17 gün kala göğüs ağrım başladı çok erkendi yanii benim başlardı ama 1hafta öncesinde...
neyseki dün akşam adetime 10 gün kala az kahve leke geldi sonrada pembe leke...
böyle kalsaydı doktora giderdim ama sabah söküldüm artıyor galiba erken adet oluyorumm.(
1ilkgünden sayınca 31. gün olurum genelde..şimdi 21.gün...
biz gelmesin dediğimiz adeti erken yaşıyorum...noldu acaba bana:26:
hayıt tiçtim biara ya düzenli sandığım adetimi düzene sokuyor yada strsten yada yada....

Son düzenleme:

güldencim süpersin nasılda güzel bir süpriz olmuş.. allahım hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…