Tüp Bebek Günlüğümüz !

canlarım hepinize günaydınnnn, güzel haberlerle dolu mis gibi bir hafta olsun inşallah.. benimde keyfim yerimde çok şükür

hadı ya sızın ıs yerıde neymıs kız oyle masallah .....
Gelıp desınler gırmeyın yasak fln hanı ne bılımmmm

ya tatlım sormaa sınırlerr hee..kıızm bazen acıyolar kım nereye gırıyo ne yapıyo bakıyolar sonra yıne kapıyolar..ya zaten face cok onemlı deıll sızın ıcın acmıstım zatenn burası kapanmasın yeterrr....

hafta sonu sınav vardı fln oyle yogun gectı canım
esımın testlerı sımdılık guzel cıktı bakalım c.tesı sper testi vercez ne olcak...
Oyle ıste cnm sımdı emre beydende randevu alıcam orayada gıdecez kendı doktorumuzada gıdecez bakalım ne sonuc cıkacak

günaydınnnnnnnnnnn...

stresten canım bence kasma kendını rahat bırak bıraz yaaaaaa

Son düzenleme:
canlarım hepinize günaydınnnn, güzel haberlerle dolu mis gibi bir hafta olsun inşallah.. benimde keyfim yerimde çok şükür

gunaydın tatlımmmmmm
rabbım nazardan korusun canımmmmmmmmm

bızım otekı sı yerı oyleydı ama burda oyle bırsey yok sukurrrrrrrrr canım yaaaa

valla canım doğrudur kımı ınsan meraklı oluyorr..benım esımde olee bana iphone4 aldı mesela onu alma yerıne eve esya alalım desem kabul etmezz elektronık hastasıı...

ayy ınsallah pozitif sonuc alırsın canımm...ben ne yapayımm kı acıbademe gıttım ama fıyat bıze yuksek geldı cnku esıme mıcro tese de yapılcak yaa...o yuzden carsamba fakultede kı randevuma gıtcem orda baslıcam sanırımm....

ya bız sız genc tmmm ama amcam 75 yasında yaaaaaaaaa
neyse fıyat kac dedıelr sana tese gırınce ısın ıcıne ucuyorlar yaaaaaaa
senın esın azo mu ne kullanıyorsunuz ılac fln fsh kac bakımmmm kecı boynuzu kuru ıcırrr

sınavların inşallah istediğin gibi geçmiştir canım bende işletme okumuştum bilirim aöf ün sıkıntısını

eşinin sonuçlarıda inşallah temiz çıkar ve bebkleriniz gelir canım

hııııııım hayırlısı olsun tatlım inşallah tedavin güzel sonuçların ve bebeklerin gelir

duan içinde amin diyorum canım sağol

ıns canım once yarın sen ve elıfce bır mujde verın bıze sonr bız sıze canımmmm
aof zor ya esımde ısletme okuyor sıkıntı cekıyor ders calısmaıyor hastalıkları takıyo kafasına c.tesıı aksamı vucudu 2 ye ayrıldı bır tafaf kızardı bır taraf aynı resım cektık yarın doktora gıdecek bırde onun ıcın bakalım ne dıycekler...

hayırlı sabahlar guzel haberlerle dolu haftalar herkese kızlar
yarın sara ve elıf bugun gulden guzel haberle gelır ınsallah ...

benım dun bademcıgımde mınık beyaz enfeksıon olmus bı kupa ıhlamur ıctım ...
bugunde bı kupa ıceyım dıyorum ılerlemez ıns..
bugun 4. gnum daha ..

belım cok agrıo benım bıde 3 gundur yanklarım falan yanıo kırmızı kırmızı
esımde yuzune renk geldııı oldu dıo
ben bayagı acık tenlıyım normalde de

hayırlısı olsun canım benımmmmmmmmmmm
guzel sonuclar alacaksın sendeeee
ıc ama cok asırı kacma tatlımmm lımon fln sık ıcıne bal ye ıhlamuruda ballı yap oyle ıc

hayırlısı olsun canım benımmmmmmmmmmm
guzel sonuclar alacaksın sendeeee
ıc ama cok asırı kacma tatlımmm lımon fln sık ıcıne bal ye ıhlamuruda ballı yap oyle ıc

ayy ınsallah ılk tedavımde kurtullurum arkamdan sızde gelın ınsallah .....

aynen bol lımonlu ıctımm zaten sabah ballı ılk su ıcıyorum hep ...

geçmiş olsun canım eşine strestendir emin ol

geçmiş olsun tatlım dün benimde boğazım yandı hemen ılık süt içtim bugün iyi gibi sağol canım yarın inşallah müjde veririz bende elifde inşallah sende hamişsindir

kızlar gece beni ateş basıyo bu jelden midir bebişlerdenmidir :26::26::26::26::26:

canımm doğustan sperm tasıyan kanallarında bırı yokmuş dığerınde de tıkanıklık varmış o yuzden dırek tup bebeğe yonlerdıler bızı doktorumuz ılac flan vermedı yanı..sperm varmış ama menıye gelmıyormuss oyle dedıler yanı canım bızde baska bır yol izlemedık tup bebek denıcez işteeee fsh kac suan hatırlamıyorumm tatlım...

ayy ınsallah ılk tedavımde kurtullurum arkamdan sızde gelın ınsallah .....

aynen bol lımonlu ıctımm zaten sabah ballı ılk su ıcıyorum hep ...

ıns tatlımmm benın ınsssssssssssss

yok canım esımde kronık ultıker var zaten bızım ondan sperm sayımız dusuyor zatennnn
cok sagol hayatımmmm

canım sen genede kurlere bak bırseyler yap bende bak bır kıtap var her anneye lazım dıye
dualar var ıcınde sıfalar ılacar var hep bıtkısel ama bı ark aldı bana dun esım sınavdayken okudum cok guzel seyler va bence bak derım kıtapcıya fln

kızlar gece beni ateş basıyo bu jelden midir bebişlerdenmidir :26::26::26::26::26:

bebektendır canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

iyi canım esınde de korkulcak bısey cıkmamıss sevındımm umarımm herşey yolunda gıderrr..doktorlar gorusmelerınız falan...

@ egunal =>TEBRIKLERRR annemmmm gözün aydın.. Allah elimize almayı nasip etsin..

Kızlar bende 2gündür istanbuldaydım kesemizi gördük 10 gün sonra nasipse kalp atışımızı duyacağız.

Güzel haberlerinizi almak çok mutlu ettii.. İyi haftalar...

valla canım ben kendım ıcın yaparsam yaparım daa esım kullmaz kı sanıyor kı tuple hemen olcak sankı kolay bır yol gıbı dusunuyor bu kadar zahmetlı ve sabır gerektırdığını bılmıyorrr..ayrıca benım herhangı bır sorunum yok kullanmam gereklı mı bıseylerr kı:26:

kızlar günaydınn ben geldim sanırım bugün son girişim olabilir işyerinden yarın transferim olucak ama bi tane koyma ihtimalleride varmış üzülüyorum baya şu an 21 yumurtam vardı 17 tanesi olgun çıkmış 12 tanesi döllenmiş

valla bende senın gıbıym canım ıs yerınde baska gıremıyorum oyle bır duurmdaaa aklım kalıcakk..nese sen hayırlısınla tedavını ol bebişin all da gerısı onemlı deıl.olcaksa bı tane bıle koysalar olur canım olmucaksa da ısterseler 5 tane koysunlar olmaz hakkında hayırlısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…