@ egunal =>TEBRIKLERRR annemmmm gözün aydın.. Allah elimize almayı nasip etsin..
Kızlar bende 2gündür istanbuldaydım kesemizi gördük 10 gün sonra nasipse kalp atışımızı duyacağız.
Güzel haberlerinizi almak çok mutlu ettii.. İyi haftalar...
iyi canım esınde de korkulcak bısey cıkmamıss sevındımm umarımm herşey yolunda gıderrr..doktorlar gorusmelerınız falan...
valla canım ben kendım ıcın yaparsam yaparım daa esım kullmaz kı sanıyor kı tuple hemen olcak sankı kolay bır yol gıbı dusunuyor bu kadar zahmetlı ve sabır gerektırdığını bılmıyorrr..ayrıca benım herhangı bır sorunum yok kullanmam gereklı mı bıseylerr kı:26:
kızlar günaydınn ben geldim sanırım bugün son girişim olabilir işyerinden yarın transferim olucak ama bi tane koyma ihtimalleride varmış üzülüyorum baya şu an 21 yumurtam vardı 17 tanesi olgun çıkmış 12 tanesi döllenmiş
RABBIM KORUSUUN SIZI INS CANIMMMM NE GUZEL HABER BU OHHH HERSEY YOLUNDA DEMKKI
KIST ONEMLI DEGIL ARADA KONTROL LAZIM DEDILER SUKUR RAHATALDIK CANIM YAAAA
SEN DEGIL ESIN KULLANACAK CANIMMMMM
BAK BEN ESIME BAL POLEN ARISUTU KARISIMI +KECI BOYNUZU KURU PEKMEZI VE OZU +CAKSIR SUYU +ARGINMAX+ VE EKSTRA OLARAK ENGINAR SUYU +MACUNU VE ISIRGAN CAYI HEPSINI KULANIYOR VALLA ODA AZO ILLA AMELIYAT DIYORLAR AMA BAKALIM C.TESİ NE OLCAK
LSUN CNM 1 OLSUN SENIN OLSUN DONDURURLAR HEPSINI GUZEL OLUR
RABBIM KORUSUUN SIZI INS CANIMMMM NE GUZEL HABER BU OHHH HERSEY YOLUNDA DEMKKI
KIST ONEMLI DEGIL ARADA KONTROL LAZIM DEDILER SUKUR RAHATALDIK CANIM YAAAA
SEN DEGIL ESIN KULLANACAK CANIMMMMM
BAK BEN ESIME BAL POLEN ARISUTU KARISIMI +KECI BOYNUZU KURU PEKMEZI VE OZU +CAKSIR SUYU +ARGINMAX+ VE EKSTRA OLARAK ENGINAR SUYU +MACUNU VE ISIRGAN CAYI HEPSINI KULANIYOR VALLA ODA AZO ILLA AMELIYAT DIYORLAR AMA BAKALIM C.TESİ NE OLCAK
LSUN CNM 1 OLSUN SENIN OLSUN DONDURURLAR HEPSINI GUZEL OLUR
ecrincim yarın doktorumla konuşucam bütün gece uyuyamadım sabahı zor ettim sıkıntıdan 2 koydurmaya ikna etmeye çalışıcam sonu güzel olsun rabbime dua ediyorum yine hüsran olması
ecrin egunal yok sanırım sana kalmış burası :)
günaydınnn canlarımmm...mutluu haftalar...nasıl keyiflerr?
malum bugün benim temizlik günümmkahve molası verdimm:126:
ecrincim yarın doktorumla konuşucam bütün gece uyuyamadım sabahı zor ettim sıkıntıdan 2 koydurmaya ikna etmeye çalışıcam sonu güzel olsun rabbime dua ediyorum yine hüsran olması
VALLA tatlım dedım ya ben burda okudum ıcın bılgı sahıbı olduğum yanı zorlu bır surec olduğunu bılıyorum ama o farkında deıl allah korusun ama eğer negatif alırsak anlar dıye dusunuorum yada sperm bulunmazsaa
kızlarrr sız nasılsınzz pekııııı gununuz nasıl gecıyorrr????
canım benimmmm..........kıyamam sana...... neler gelmiş başına benim güzel arkadaşımın....anacım sen bi okuyup üflettir kendini..... rabbim nazarlardan saklasın seni
Canisiiiiii gecmis olsun ben de hic bakamasim topige falan. Sinavlarin guzel gecsin diye. Dualar edip duruyorum...neler gelmis basina bugun de doktor randevun var di dersaney de gidiyorsun normalde nasilsn bu sabah ne durumnmdsin bebegimm yaa en son bulusma gunumuzden bir hafta once tutulmustun. Nisan in ortasiydi 2 ay icinde bu ikinci tutulman ayyy nolcek smdi aman gozunu seveyim takma su sinavlari bu kadar kafana ne imtihanlar veriyoruz goruyorsun senin kritik donemin bu aralar opuyorum seni
Kizlar guldenin bugun doktor randevusu vardi degil mi nasil oldu acab kact gidecek hulusiye..m Ayyy bugun cok heyecanli birgun
Evet cnm benim işte yaptım birr akıllılık...millstone...canım...
benim koç burcu daşım..çok geçmiş olsun canım yaa..
olsun sınavalırn telaffisi olur mutlaka bunada daraldın haklsın çalıştın sonuçta...
ama sağlığın olsun değilmi...aynen senle aynıyız stresin bana yapamaıdğı bişey yok...
kafalarımız az rahat ols aherşey yolunda olucakta..biz çağırıyoruz resmen...rabbim yardımcın olsun..
işte 8 kiloyu taşıyarakta canımızın kıymetinide bilmeyiz biz bendede va ro cengaverlik koçların huyu yani:)
Hoşbuldukk güzel gözlümmmmmmmmmmmmmmm..Napıyonnn..kızlarrrr hoşgeldinizz canlarımm...
günaydın....
ohh ne güzel ..bende başlıycaktım ama erken gelen adet ve sancımdan dolayı yermden bile kalksaım yok bırak temizliği..
erken izne çıktım yani..neys eağrıalırm hafifleyince yarından sonra yaarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?