Tüp Bebek Günlüğümüz !

ben boşunamı büyüttüm o kadar yumurtayı o kadar rahatsızlık çektim davul gibi şiştim offf inş. iki tane koyarlar şansım azcıkta olsa yükselir.

RABBIM KORUSUUN SIZI INS CANIMMMM NE GUZEL HABER BU OHHH HERSEY YOLUNDA DEMKKI

iyi canım esınde de korkulcak bısey cıkmamıss sevındımm umarımm herşey yolunda gıderrr..doktorlar gorusmelerınız falan...

KIST ONEMLI DEGIL ARADA KONTROL LAZIM DEDILER SUKUR RAHATALDIK CANIM YAAAA

SEN DEGIL ESIN KULLANACAK CANIMMMMM
BAK BEN ESIME BAL POLEN ARISUTU KARISIMI +KECI BOYNUZU KURU PEKMEZI VE OZU +CAKSIR SUYU +ARGINMAX+ VE EKSTRA OLARAK ENGINAR SUYU +MACUNU VE ISIRGAN CAYI HEPSINI KULANIYOR VALLA ODA AZO ILLA AMELIYAT DIYORLAR AMA BAKALIM C.TESİ NE OLCAK

LSUN CNM 1 OLSUN SENIN OLSUN DONDURURLAR HEPSINI GUZEL OLUR

VALLA tatlım dedım ya ben burda okudum ıcın bılgı sahıbı olduğum yanı zorlu bır surec olduğunu bılıyorum ama o farkında deıl allah korusun ama eğer negatif alırsak anlar dıye dusunuorum yada sperm bulunmazsaa

ecrincim yarın doktorumla konuşucam bütün gece uyuyamadım sabahı zor ettim sıkıntıdan 2 koydurmaya ikna etmeye çalışıcam sonu güzel olsun rabbime dua ediyorum yine hüsran olması

ecrincim yarın doktorumla konuşucam bütün gece uyuyamadım sabahı zor ettim sıkıntıdan 2 koydurmaya ikna etmeye çalışıcam sonu güzel olsun rabbime dua ediyorum yine hüsran olması

valla CANIM dedım ya hakkında hayırlıısı olsun umarım hersey istediğin gibi olur...

ecrin egunal yok sanırım sana kalmış burası :)

onun bugun doktor kontrolu vardı canım ....
Yoooo bana kalmadı bıze kaldı canım
hep kım varsa yazar yanı ben varım yazıyorum sende oyle kızlar gelse onlarda oyle
egunal yok dıye topıge gırmemek yok yanııııı

Son düzenleme:
günaydınnn canlarımmm...mutluu haftalar...nasıl keyiflerr?
malum bugün benim temizlik günümmkahve molası verdimm:126:

aman kızım yaa senı cok goremıyorumm ben burda ben yokken burda oluosun sanırım aksamları yanıı..iyi kolay gelsın bakalımm afiyet olsunnn ohhh

canım konus tabı ıkna et donmaya elverıslı olanalrı ayırcakalr zaten gerısı cop olcak yanı 2 olursa koysunalr ama doktorla yalnız konuss kımse olamsın yanında yoksa ızın vermez

analdım cnm hayırlısı

günaydın....
ohh ne güzel ..bende başlıycaktım ama erken gelen adet ve sancımdan dolayı yermden bile kalksaım yok bırak temizliği..
erken izne çıktım yani..neys eağrıalırm hafifleyince yarından sonra yaarımm

merhabalar kıslar.. umarım herkesler iyidir ve çok mutludur. şimdi size yine bir soru sormam gerek ... ben iğneleri bırakalı tam 1 hafta oldu bugün. biliyorsunun gonal f olmuştum 10 gün yumular 10. gün 9 mm idi. doktor durdurmuş ve ESTROFEM DUPHASTON tedavisine başlamıştı .. sanki ben o yumoş büyüme belirtilerini 10. günden sonra kasıklarımda ağrı sancı pıt pıt atma renksiz akıntım falan oldu... sanki yumuşlarım sonradan tepki vermek istedi.. ancakın doktorum ankarada olduğundan gidemedim... ancakın şu son2 günde akıntım çok hafif pembe ve iğne başı gibi kırmızı lekelerim var bunlar ne alaka akıntım da çok renksiz olandan .... offf kafam karıştı yafff

canım benimmmm..........kıyamam sana...... neler gelmiş başına benim güzel arkadaşımın....anacım sen bi okuyup üflettir kendini..... rabbim nazarlardan saklasın seni

Sen okuyup üflesene beni ankaralardan yetişir bana güzel yüreklimm..

Evet canısı sağolasın bugün daha iyi gibiyim ama doktora gidemicem..Bugünde full yatıştayım..

Kizlar guldenin bugun doktor randevusu vardi degil mi nasil oldu acab kact gidecek hulusiye..m Ayyy bugun cok heyecanli birgun

Ay çok komik hiç sorma Hulusi telde değeri 15 bin gibi birşey anlamış ondan gel bakalım demiş..Kanını verdi şimdi aşkısım inş değeri mikemmel çıkacak..
Evet cnm benim işte yaptım birr akıllılık...

kızlarrrr hoşgeldinizz canlarımm...
Hoşbuldukk güzel gözlümmmmmmmmmmmmmmm..Napıyonnn..

Oyy oyy nazlı çiçeğimm off yaa benim belim tutuk yatıyom evde berbat kafayı yemek üzereyimm..

nasılsınız kızlar??

ben opu oldum geldim eve
allaha çok şükür ağrım sızım yok çok rahat geçti

4 yumurtam döllenmeye bırakıldı
diğerlerinin içi boş çıktı

hayırlısı bakalım artık yarın haber gelecek

güldenciğim inşallah güzel haberle gelir

öpüyorum canlarımmm

aman kızmm ya kefınıze bakınn ev ısı her zaman olurrr...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…