nasılsınız kızlar??
ben opu oldum geldim eve
allaha çok şükür ağrım sızım yok çok rahat geçti
4 yumurtam döllenmeye bırakıldı
diğerlerinin içi boş çıktı
hayırlısı bakalım artık yarın haber gelecek
güldenciğim inşallah güzel haberle gelir
öpüyorum canlarımmm
Sen okuyup üflesene beni ankaralardan yetişir bana güzel yüreklimm..
Evet canısı sağolasın bugün daha iyi gibiyim ama doktora gidemicem..Bugünde full yatıştayım..
Ay çok komik hiç sorma Hulusi telde değeri 15 bin gibi birşey anlamış ondan gel bakalım demiş..Kanını verdi şimdi aşkısım inş değeri mikemmel çıkacak..
Evet cnm benim işte yaptım birr akıllılık...
Hoşbuldukk güzel gözlümmmmmmmmmmmmmmm..Napıyonnn..
Oyy oyy nazlı çiçeğimm off yaa benim belim tutuk yatıyom evde berbat kafayı yemek üzereyimm..
nasılsınız kızlar??
ben opu oldum geldim eve
öpüyorum canlarımmm
ben geldimmmm...güzel bir gün diliyorum herkese....
kızlarrrr hoşgeldinizz canlarımm...
yaa ben çok giremiom canım ya...bu aralar telaş var görümcemin düğününe az kaldı ewi temizlenio ustalar gelio gidio bişi lazım oluo koşturmaca hep..bide agbisinin yanında çalışıo o yani eşimin o nun işi olduğununda eşimin yanına ben gidiom pek ewde durmuom anlıcağın...sen neler yapıonnn canımcım?aman kızım yaa senı cok goremıyorumm ben burda ben yokken burda oluosun sanırım aksamları yanıı..iyi kolay gelsın bakalımm afiyet olsunnn ohhh
amannnn benimde çok ağrır...boşver temizliği dinlenn sengünaydın....
ohh ne güzel ..bende başlıycaktım ama erken gelen adet ve sancımdan dolayı yermden bile kalksaım yok bırak temizliği..
erken izne çıktım yani..neys eağrıalırm hafifleyince yarından sonra yaarımm
kuzumm yaaa nazar mı oluon sen nedir böleeOyy oyy nazlı çiçeğimm off yaa benim belim tutuk yatıyom evde berbat kafayı yemek üzereyimm..
işşallah yarın güzel haberler alırsın canım..RABBİM emeklerini boşa çıkarmasınnn...nasılsınız kızlar??
ben opu oldum geldim eve
öpüyorum canlarımmm
gunaydın canım nasılsın bakımmm ... cok sukur ıyım ben
ya temızlık deme yaaaaa dogru duzgun yapamıyom ben 2 haftadaır yaaaaaaaa
Sen okuyup üflesene beni ankaralardan yetişir bana güzel yüreklimm..
Ay çok komik hiç sorma Hulusi telde değeri 15 bin gibi birşey anlamış ondan gel bakalım demiş..Kanını verdi şimdi aşkısım inş değeri mikemmel çıkacak..
Hoşbuldukk güzel gözlümmmmmmmmmmmmmmm..Napıyonnn..
Oyy oyy nazlı çiçeğimm off yaa benim belim tutuk yatıyom evde berbat kafayı yemek üzereyimm..
nasılsınız kızlar??
ben opu oldum geldim eve
öpüyorum canlarımmm
canım.. hadi bakalım hayırlı olsun... sağlıcakla önce dışarda sonra göbüşünde gelişsin bebişlerin...
hoşgeldin canım nasılsın
iyi bende ne yapayımm..ay canım gecmıs olsun ya dıkkat et kendıne ve uzulme lutfen....
ooo süperr canımm ınsallah hayırlısınlaa gobeğinn dolarr cok cok sevındım sorun olmadığınaaa
salla gitsinn temizliğiiiher hafta dip köşe yapıom hafta içi bida sil süpür...ama pazartesi yine her yer toz içinde...yapsanda aynı yapmasanda yaniii bak sana moral werdimmm üzülme yapamıom die
günaydın dünden beri topiğe giriyorum tam bir şay yazcam hoppp ekran donuyor.. deli olcam.. bende önce yazayım sonra geçmişi okurum diye düşünüyorum... nevar ne yok hamiş listemiz çoğaldı mı? ben gün sayıyorum hala....garip bir heyecanla....
ben geldimmmm...güzel bir gün diliyorum herkese....
hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın...sıkıntıdan patlıyorum ben evde.bugün dısarı cıkmayı planlıyorum.çünkü evde oturdukca kafayı yicem gibi.Allahtan yarın işe başlıcam..
yaa ben çok giremiom canım ya...bu aralar telaş var görümcemin düğününe az kaldı ewi temizlenio ustalar gelio gidio bişi lazım oluo koşturmaca hep..bide agbisinin yanında çalışıo o yani eşimin o nun işi olduğununda eşimin yanına ben gidiom pek ewde durmuom anlıcağın...sen neler yapıonnn canımcım?
amannnn benimde çok ağrır...boşver temizliği dinlenn sen
kuzumm yaaa nazar mı oluon sen nedir bölee
dinlenmeden geçmez o walla o yüzden yapcak bişi yok bol bol yat sen...aklın temizliktedir seninn malum pazartesi bugünn
işşallah yarın güzel haberler alırsın canım..RABBİM emeklerini boşa çıkarmasınnn...
salla gitsinn temizliğiiiher hafta dip köşe yapıom hafta içi bida sil süpür...ama pazartesi yine her yer toz içinde...yapsanda aynı yapmasanda yaniii bak sana moral werdimmm üzülme yapamıom die
teşekkür ederim canım
inşallahhh
senin nasıl gidiyor test ne zaman??
10.yaptırmayı düşünüyor musun?
hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın...sıkıntıdan patlıyorum ben evde.bugün dısarı cıkmayı planlıyorum.çünkü evde oturdukca kafayı yicem gibi.Allahtan yarın işe başlıcam..
yaa ben çok giremiom canım ya...bu aralar telaş var görümcemin düğününe az kaldı ewi temizlenio ustalar gelio gidio bişi lazım oluo koşturmaca hep..bide agbisinin yanında çalışıo o yani eşimin o nun işi olduğununda eşimin yanına ben gidiom pek ewde durmuom anlıcağın...sen neler yapıonnn canımcım?
amannnn benimde çok ağrır...boşver temizliği dinlenn sen
kuzumm yaaa nazar mı oluon sen nedir bölee
dinlenmeden geçmez o walla o yüzden yapcak bişi yok bol bol yat sen...aklın temizliktedir seninn malum pazartesi bugünn
işşallah yarın güzel haberler alırsın canım..RABBİM emeklerini boşa çıkarmasınnn...
çalışmaya alışınca insan evde oturmak insanı sıkıyo bende bu haftada evdeyim haftaya işe başlayacam evde olmak güzel ama bi yerden sonra sıkılıyosun gez toz sende ama kendine dikkat et canım menim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?