Tüp Bebek Günlüğümüz !

1 kalıte embırıyo olsun canım benımmmmm
hadı hayırlısı artık rabbım ol desın onlara yaaaaaaaa

gecmıs olsun canım hastaymıısn kıyamam yaaaaaaaa

kızlar ben şimdi pozitif sonuç alınca iki haftalıkmı hamile olacam yoksa bi aylıkmı tüp bebek tedavisinde bu nasıl hesaplanıyo

canım.. hadi bakalım hayırlı olsun... sağlıcakla önce dışarda sonra göbüşünde gelişsin bebişlerin...

günaydın dünden beri topiğe giriyorum tam bir şay yazcam hoppp ekran donuyor.. deli olcam.. bende önce yazayım sonra geçmişi okurum diye düşünüyorum... nevar ne yok hamiş listemiz çoğaldı mı? ben gün sayıyorum hala....garip bir heyecanla....

kızlarrrr hoşgeldinizz canlarımm...

aman kızım yaa senı cok goremıyorumm ben burda ben yokken burda oluosun sanırım aksamları yanıı..iyi kolay gelsın bakalımm afiyet olsunnn ohhh
yaa ben çok giremiom canım ya...bu aralar telaş var görümcemin düğününe az kaldı ewi temizlenio ustalar gelio gidio bişi lazım oluo koşturmaca hep..bide agbisinin yanında çalışıo o yani eşimin o nun işi olduğununda eşimin yanına ben gidiom pek ewde durmuom anlıcağın...sen neler yapıonnn canımcım?
amannnn benimde çok ağrır...boşver temizliği dinlenn sen
Oyy oyy nazlı çiçeğimm off yaa benim belim tutuk yatıyom evde berbat kafayı yemek üzereyimm..
kuzumm yaaa nazar mı oluon sen nedir bölee
dinlenmeden geçmez o walla o yüzden yapcak bişi yok bol bol yat sen...aklın temizliktedir seninn malum pazartesi bugünn
işşallah yarın güzel haberler alırsın canım..RABBİM emeklerini boşa çıkarmasınnn...
gunaydın canım nasılsın bakımmm ... cok sukur ıyım ben
ya temızlık deme yaaaaa dogru duzgun yapamıyom ben 2 haftadaır yaaaaaaaa

salla gitsinn temizliğiiiher hafta dip köşe yapıom hafta içi bida sil süpür...ama pazartesi yine her yer toz içinde...yapsanda aynı yapmasanda yaniiibak sana moral werdimmm üzülme yapamıom die

iyi bende ne yapayımm..ay canım gecmıs olsun ya dıkkat et kendıne ve uzulme lutfen....

ooo süperr canımm ınsallah hayırlısınlaa gobeğinn dolarr cok cok sevındım sorun olmadığınaaa

güldenimmm güzel haberlerle gelirsinn işşallahhhh
mucizeee bebişşş mi var yoksa bebeişler mi var acaba çok merak ediommm:18:

salla gitsinn temizliğiiiher hafta dip köşe yapıom hafta içi bida sil süpür...ama pazartesi yine her yer toz içinde...yapsanda aynı yapmasanda yaniiibak sana moral werdimmm üzülme yapamıom die

eevt gercekten temızlık cok ınkar edıyor kendını
yaaa sallıyom da mısafır gelırse sallanıcam yanı yaaaaa
sen boyle her hafta yapıyon bırde haftat ıcı yapıyon kızım pıs kesın pasaklıyız ben c.tesı dıp kose yapıyom 1 hafta devam oyle kesın pısız yanı yaaaaa

hosgeldın canım sayıcaksın tabı sen hamısın kuzum aaaaaaaaaaaaaaaa

ben geldimmmm...güzel bir gün diliyorum herkese....

hosgeldın canımmmmmmmmm

hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın...sıkıntıdan patlıyorum ben evde.bugün dısarı cıkmayı planlıyorum.çünkü evde oturdukca kafayı yicem gibi.Allahtan yarın işe başlıcam..

çalışmaya alışınca insan evde oturmak insanı sıkıyo bende bu haftada evdeyim haftaya işe başlayacam evde olmak güzel ama bi yerden sonra sıkılıyosun gez toz sende ama kendine dikkat et canım menim

DUGUN olcak bılıorum da ne cok koşturdun uğrastınn değerını bılıyolardır umarım..bu arada ne gıycen duğunde kızz benım ılgı alanıma gelelımm bakalım ne renk modelı falan nasıll bende napayım carsamba doktora gıtcez bakalım ne olcak bılmem valaaa

teşekkür ederim canım
inşallahhh

senin nasıl gidiyor test ne zaman??
10.yaptırmayı düşünüyor musun?

basladık gene gulden olaydı erken test yok derdı ama artık erken yapılsın dıyor
yapın bakalım hehe

hosbuldum canım iyiyim sen nasılsın...sıkıntıdan patlıyorum ben evde.bugün dısarı cıkmayı planlıyorum.çünkü evde oturdukca kafayı yicem gibi.Allahtan yarın işe başlıcam..

yarında evde olsam dersın kuzummmmmmm

canlarım hiç tüpü tıkalı olup ameliyat olan var mı?
benim tüplerimden biri tıkalıymış, doktor tüpü açmayı denemiyor direkt tük bebek diyor...
bu konuda bilgisi olan var mı?
tüp açma işlemi riskli mi...

amiinnn canım inşallah
artık beklemekten başka yapacak birşey yok

çalışmaya alışınca insan evde oturmak insanı sıkıyo bende bu haftada evdeyim haftaya işe başlayacam evde olmak güzel ama bi yerden sonra sıkılıyosun gez toz sende ama kendine dikkat et canım menim

ben 3gün aldım rapor o bile sıktı beni.zaten işim agır değil oturuyorum devamlı.sende belirti falan var mı?Allahım belırti aramıcam dıyorum ama yınede dayanamıyorum.bende tık yok.zaten umutsuzdum ama ne biliim:26::26::26:Rabbim hakkımızda hayıslısını versin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…