teşekkür ederim canım
inşallahhh
senin nasıl gidiyor test ne zaman??
10.yaptırmayı düşünüyor musun?
Gunaydın guzeller,
İşteyim yine, gülden den haber var mı?
basladık gene gulden olaydı erken test yok derdı ama artık erken yapılsın dıyor
yapın bakalım hehe
yarında evde olsam dersın kuzummmmmmm
ben 3gün aldım rapor o bile sıktı beni.zaten işim agır değil oturuyorum devamlı.sende belirti falan var mı?Allahım belırti aramıcam dıyorum ama yınede dayanamıyorum.bende tık yok.zaten umutsuzdum ama ne biliim:26::26::26:Rabbim hakkımızda hayıslısını versin.
ben 3gün aldım rapor o bile sıktı beni.zaten işim agır değil oturuyorum devamlı.sende belirti falan var mı?Allahım belırti aramıcam dıyorum ama yınede dayanamıyorum.bende tık yok.zaten umutsuzdum ama ne biliim:26::26::26:Rabbim hakkımızda hayıslısını versin.
canım cumartesi sabahı 8.30 da gidip istek kağıdını al kan ver bekle
ama çok bekleme bence sonuç 1.5 saate çıkıyor sen internetten bakabilirsin onlardan önce
orada beklemek çok zorr
canım ben 5 senedir o kadar belirti aradım buldum ve boş kaldım ki.. aramamaya çalışıyorum artık...çoğu gitti azı kaldı.. bekliyom işte... rapor meselesini iyi yapmışsın.. her ne kadar hayatınıza devam edin deselerde..ben o kadar koşuşturmacanın iyi olmayacağını düşünüyorum....tutunsun bebişlerimiz insallah...
caNIM internetten nasıl bakacağım ki... bir şeyler istiyor... labaratuvardan mı alcam o bilgileri....
aaaa sen bencee çok temizsindirrrr yapamasan bile en azından içinde yapma aşkı warreevt gercekten temızlık cok ınkar edıyor kendını
yaaa sallıyom da mısafır gelırse sallanıcam yanı yaaaaa
sen boyle her hafta yapıyon bırde haftat ıcı yapıyon kızım pıs kesın pasaklıyız ben c.tesı dıp kose yapıyom 1 hafta devam oyle kesın pısız yanı yaaaaa
DUGUN olcak bılıorum da ne cok koşturdun uğrastınn değerını bılıyolardır umarım..bu arada ne gıycen duğunde kızzbenım ılgı alanıma gelelımm bakalım ne renk modelı falan nasıll bende napayım carsamba doktora gıtcez bakalım ne olcak bılmem valaaa
belirti sayılırmı bilmem ama adet sancısı ibi sancım var ama çok hafif öne eğilince batmalar var belim ağrıyo o kadar
rakadaşım hamilemisin sen yaacanım valla çok sevindim yaa. Allah tamamına erdirsin inşişlhh.tüp değil dimi canım Rabbimin mücisesi herhalde eski yazıları okumaya çalıştım
canım cumartesi sabahı 8.30 da gidip istek kağıdını al kan ver bekle
ama çok bekleme bence sonuç 1.5 saate çıkıyor sen internetten bakabilirsin onlardan önce
orada beklemek çok zorr
valla genelde bunlar belirtiler arasındaAllah yardımıcımız olsun.... Canım inşallah güzel haberlerinle gelırsın..
belırtı aranmaması gerek denıyor ama ınsan dayanamıyorr ısteee anlıorum sızıı ee coğu gıt azı kaldı kızlar..vala ben de coğunlukla oturuyorum işim oyle yanı masa bası ama ısteyken cok sıkılıyorum evımı ıstıyorum ama evde de olsam 3 gunde sıkılmam gıbıme gelıyorrr
nasılsınız kızlar??
ben opu oldum geldim eve
allaha çok şükür ağrım sızım yok çok rahat geçti
4 yumurtam döllenmeye bırakıldı
diğerlerinin içi boş çıktı
hayırlısı bakalım artık yarın haber gelecek
güldenciğim inşallah güzel haberle gelir
öpüyorum canlarımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?