Tüp Bebek Günlüğümüz !

teşekkür ederim canım
inşallahhh

senin nasıl gidiyor test ne zaman??
10.yaptırmayı düşünüyor musun?

canım valla düşünmüyorum.. annem yasakladı.. bana gebelik testi alıver dedim...almam diyo...ben kutu kutu idrar testi bitiririm diye düşünüyordum.. ama sanırım cumartesiyi bekleyeceğim.. canım bu arada cumartesi günü saat 8.30 da gidiyim mi? yani istek kağıdı vermediler elime.. ama ben bekleyemem öyle saat 10 lara kadar felan.. birde kaç saate kadar çıkıyor bhcg testi...

rakadaşım hamilemisin sen yaacanım valla çok sevindim yaa. Allah tamamına erdirsin inşişlhh.tüp değil dimi canım Rabbimin mücisesi herhalde eski yazıları okumaya çalıştım

basladık gene gulden olaydı erken test yok derdı ama artık erken yapılsın dıyor
yapın bakalım hehe

yarında evde olsam dersın kuzummmmmmm

evet genelde öyle oluyor evde olunca iş, işde olunca ev isteniyor cok sıkıldım napıyım yaa.en azından lak lak yapar,vakit geçer düşünmemiş olurum. opuyorum cnm.

canım cumartesi sabahı 8.30 da gidip istek kağıdını al kan ver bekle
ama çok bekleme bence sonuç 1.5 saate çıkıyor sen internetten bakabilirsin onlardan önce

orada beklemek çok zorr

canım ben 5 senedir o kadar belirti aradım buldum ve boş kaldım ki.. aramamaya çalışıyorum artık...çoğu gitti azı kaldı.. bekliyom işte... rapor meselesini iyi yapmışsın.. her ne kadar hayatınıza devam edin deselerde..ben o kadar koşuşturmacanın iyi olmayacağını düşünüyorum....tutunsun bebişlerimiz insallah...

belırtı aranmaması gerek denıyor ama ınsan dayanamıyorr ısteee anlıorum sızıı ee coğu gıt azı kaldı kızlar..vala ben de coğunlukla oturuyorum işim oyle yanı masa bası ama ısteyken cok sıkılıyorum evımı ıstıyorum ama evde de olsam 3 gunde sıkılmam gıbıme gelıyorrr

belirti sayılırmı bilmem ama adet sancısı ibi sancım var ama çok hafif öne eğilince batmalar var belim ağrıyo o kadar

ama çok bekleme bence sonuç 1.5 saate çıkıyor sen internetten bakabilirsin onlardan önce

orada beklemek çok zorr

caNIM internetten nasıl bakacağım ki... bir şeyler istiyor... labaratuvardan mı alcam o bilgileri....

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım yaaa.Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın.

caNIM internetten nasıl bakacağım ki... bir şeyler istiyor... labaratuvardan mı alcam o bilgileri....

canım sonuç kağıtlarının üzerinde protokol numan var o şifre
doğum tarihinde parola yada tam tersi olabilir şimdiden denersin
doğum tarihin 01011990 gibi aralıksız gireceksin
sonuç çıktıktan çok sonra ısrael beyin yanına girebiliyorsun

aaaa sen bencee çok temizsindirrrr yapamasan bile en azından içinde yapma aşkı warr
misafirde ewime değil bana gelsinn wallaaayakın olsak bi koşu gelirdim ben sana

biliolar saolsunlar yaa..onlarda koşturur benim herşeyime...
walla gayet ışıl ışıl bi elbisee..her yeri payet işli kuyrklu falan..düğün olsun fotoları koyarım görürsünn canımm..yorumları alırım artık
bende perşembe gitcem pıhtılaşma testi için kan wercem haziran sonu adetimle başlarım heralde tedaviye artık...seninde işşalla güzel gecer randewunn

ya gülden kaçta gelir acaba çok merak ettim markete gidicemde gelsinde öle gidiyim.....

belirti sayılırmı bilmem ama adet sancısı ibi sancım var ama çok hafif öne eğilince batmalar var belim ağrıyo o kadar

valla genelde bunlar belirtiler arasında Allah yardımıcımız olsun.... Canım inşallah güzel haberlerinle gelırsın..

herkese merhaba nasılsınız .Hafta sonunuz nasıl geçti.
Ben bebişlerim göbüşümde bekliyorum test günümü.İnşallah annelerine tutunur hiç bırakmazlar.Beklemek çok zor ama yaaaaaa.

rakadaşım hamilemisin sen yaacanım valla çok sevindim yaa. Allah tamamına erdirsin inşişlhh.tüp değil dimi canım Rabbimin mücisesi herhalde eski yazıları okumaya çalıştım

durr ben cvp vereyımm :) evett hamılee canımm kendınden geldı yavrusu yada yavrularıııı cok mutluyuzz...

orada beklemek çok zorr

kızz sende mı yarın test yapcan defneeeee bebeler gelıyoo desenıze....

ev işi falan bişeyler yapsam sıkılmıcamda.bişeyde yapamıyorumki ara ara dolanıyorum evde balkona cıkıyorum bazen,dün kalktım eşimle yemek falan yaptık ama yok yani vakit geçiremiyorum..

Baharcım gelmiş geçmiş olsun.Benim de yarın sabah toplanıcak yumurtalar..Kaç yumurtan toplandı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…