inşallah hayırlı haberlerini alırız canım yaaa.Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın.
canım sonuç kağıtlarının üzerinde protokol numan var o şifre
doğum tarihinde parola yada tam tersi olabilir şimdiden denersin
doğum tarihin 01011990 gibi aralıksız gireceksin
sonuç çıktıktan çok sonra ısrael beyin yanına girebiliyorsun
baharkus sen nasılsn seni burda görmek çok güzel.Neler yaptın.
Baharcım gelmiş geçmiş olsun.Benim de yarın sabah toplanıcak yumurtalar..Kaç yumurtan toplandı ?
ev işi falan bişeyler yapsam sıkılmıcamda.bişeyde yapamıyorumkiara ara dolanıyorum evde balkona cıkıyorum bazen,dün kalktım eşimle yemek falan yaptık ama yok yani vakit geçiremiyorum..
teşekkür ederim canım
4 yumurtam toplandı
ya ben kaçırdım galiba.geçmişe de bakamadım.Güldenin nesi var
amin hepimizin emeği boşa gitmesin canım...
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...
sağol canım benim..israel beyle görüşme var yani.. iyi o zaman.. ben sadece şükran hanımla görüşürüz diye düşünüyordum...saat 8.30 da ordayım o zaman.. hadi bakalım.. insallah güzel haberler veririm...bebişler "ARTIK GELDİK ANNE" desinler....senelerdir avatarımın altında aynı imzayı kullanıyorum..bebişler gelsinde değiştireyim artık....
baharcım ben opudan çıktığımda felan çok iyiydim.. ama eve geldim bir şişkinlik sorma...sen nasılsın?
demetçim sende kentte tedavi görmüşsün.. beklemedeymişsin.. hadi bakalım hayırlı haberler veririz insallah.... kentin başarısını arttırırız....
tuanacım ben iyi sayılırım ağzımın içi yara burnum uçuk falan ama okuldayım öğrenciler yok:) arada girip bakma fırsatım oluyo nete:))) sizler nasılsınız??? bende soruma cevap veren olur mu diye beklerken doktorumu aradım onlar da akşam arıcaklarmışşş(
Ben de kentçiyim :) İzmir de başka bir merkezde düşünmedim zaten ve hem hijyen açısından da çok memnunum kentten...demetçim sende kentte tedavi görmüşsün.. beklemedeymişsin.. hadi bakalım hayırlı haberler veririz insallah.... kentin başarısını arttırırız....
teşekkür ederim canım
4 yumurtam toplandı
defne sende mi kentcisin .Karşılaşmış olabilirmiyiz.Benim salı toplama cuma transfer yapıldı.Sen sonuç bekliyorsun sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?