Tüp Bebek Günlüğümüz !

tuanacım ben iyi sayılırım ağzımın içi yara burnum uçuk falan ama okuldayım öğrenciler yok:) arada girip bakma fırsatım oluyo nete:))) sizler nasılsınız??? bende soruma cevap veren olur mu diye beklerken doktorumu aradım onlar da akşam arıcaklarmışşş(

inşallah hayırlı haberlerini alırız canım yaaa.Rabbim emeklerini boşa cıkarmasın.

amin hepimizin emeği boşa gitmesin canım...
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın...

sağol canım benim..israel beyle görüşme var yani.. iyi o zaman.. ben sadece şükran hanımla görüşürüz diye düşünüyordum...saat 8.30 da ordayım o zaman.. hadi bakalım.. insallah güzel haberler veririm...bebişler "ARTIK GELDİK ANNE" desinler....senelerdir avatarımın altında aynı imzayı kullanıyorum..bebişler gelsinde değiştireyim artık....

ev işi falan bişeyler yapsam sıkılmıcamda.bişeyde yapamıyorumki ara ara dolanıyorum evde balkona cıkıyorum bazen,dün kalktım eşimle yemek falan yaptık ama yok yani vakit geçiremiyorum..

valla canım cık balkona uzat ayaklarınıı ohhhh havada mıs gıbı zatenn keyfıne bakk derimmm

defne sende mi kentcisin .Karşılaşmış olabilirmiyiz.Benim salı toplama cuma transfer yapıldı.Sen sonuç bekliyorsun sanırım

canım sonucu sadece ısrael bey sana söylüyor
bence çok önemli bir durum
bir çok merkezde hemşireler söylüyor

demetçim sende kentte tedavi görmüşsün.. beklemedeymişsin.. hadi bakalım hayırlı haberler veririz insallah.... kentin başarısını arttırırız....

evet canım hepimiz için hayırlısı olsun varmı belirti.Benim daha 9 günüm var.Beklemek çok zor .Benim iki yumurta transfer edildi.İkiz olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi embriyolog.Senin tekmi ikimi

anladım canımm ee tabı dersler yok artıkkk ne guzell tatıle gırıyosunzz..oğretmen olmayı ol kadr cok ısterdım kı anlatamam sanaaa..bu arada gecmıs olsun canımm merhem falan kullan ıstersen yaralarınaaa..sorun neydıı ınan bılmıorum:26:

umarım bütün anne adayları meleklerine kavuşur. arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacagız . fakat imkanlarımız kısıtlı . tedavisi bitip elinde gonal f kalan arkadaşlar varsa allah rızası için göndermek isteyen olursa özelden adres verecegim . çok masraflı bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun şimiden teşekürler. allah tez zamanda meleklerimizi kucagımıza versin.

merhaba canım arkadaşlarımm

nasılsınız? var mı sonuç alan? gülden ne yaptı, bugün testini tekrarlayacak herhalde.. inşallah kaat kaaat artmıştır değeri de ikizler yoldadır :118:

demetçim sende kentte tedavi görmüşsün.. beklemedeymişsin.. hadi bakalım hayırlı haberler veririz insallah.... kentin başarısını arttırırız....
Ben de kentçiyim :) İzmir de başka bir merkezde düşünmedim zaten ve hem hijyen açısından da çok memnunum kentten...
teşekkür ederim canım
4 yumurtam toplandı

Hayırlı olsun canım :)

canım seni görmekte çok güzel
seni merak ettim hafta sonu gelmedin
nasıl gidiyor?
bugün 3.günün
dinleniyor musun? iştemisin?

defne sende mi kentcisin .Karşılaşmış olabilirmiyiz.Benim salı toplama cuma transfer yapıldı.Sen sonuç bekliyorsun sanırım

karşılaşmış olabiliriz canım..ben hep tek geldiğim için genelde kantinde bekliyordum..ama transferde ve opuda aşağıdaydım..
sanırım ben baharı gördüm ama..emin olamadığım için seslenmedim rezil olurum diye.. ama tanışmak isterim tabi.. insallah koca göbeklerimizle ve bebelerimizin elinden tutarak parka felan gideriz beraber...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…