kızlarrr ben yemeğe kaçıyorumm baktım bebekle gobusum dolmuyorrr yemekle dolsun barıı
Ben de kentçiyim :) İzmir de başka bir merkezde düşünmedim zaten ve hem hijyen açısından da çok memnunum kentten...
Hayırlı olsun canım :)
Ecza depoları da indirimle verebiliyor..İlla gonal f olması gerekmiyor.dr.unuz kesenize uygun başka iğneler de önerebilir söylerseniz..Menagon,fostimon gibi...Aynı görevi görüyorlar gonal-f ile..umarım bütün anne adayları meleklerine kavuşur. arkadaşlar tüp bebek tedavisine başlayacagız . fakat imkanlarımız kısıtlı . tedavisi bitip elinde gonal f kalan arkadaşlar varsa allah rızası için göndermek isteyen olursa özelden adres verecegim . çok masraflı bir süreç allah hepimizin yardımcısı olsun şimiden teşekürler. allah tez zamanda meleklerimizi kucagımıza versin.
tünaydınnn kocaa göbekliiiitünaydın............
kızlarrr ben yemeğe kaçıyorumm baktım bebekle gobusum dolmuyorrr yemekle dolsun barıı
bu arada "yamukprenses" ten haber var mı? ben onu merak ediyorum
karşılaşmış olabiliriz canım..ben hep tek geldiğim için genelde kantinde bekliyordum..ama transferde ve opuda aşağıdaydım..
sanırım ben baharı gördüm ama..emin olamadığım için seslenmedim rezil olurum diye.. ama tanışmak isterim tabi.. insallah koca göbeklerimizle ve bebelerimizin elinden tutarak parka felan gideriz beraber...
bende öyle... kent dedim başkada bir şey demedim.. hatta bebişleri bile orda doğurmak istiyorum.. fiyatı kaç olursa olsun...ama tek sorunum var KENTİN RAPORU MİLLİ EĞİTİMDE GEÇMİYOR.... ve bu bana çok ama çok sorun yaratıyor...
canım seni görmekte çok güzel
seni merak ettim hafta sonu gelmedin
nasıl gidiyor?
bugün 3.günün
dinleniyor musun? iştemisin?
canım sonucu sadece ısrael bey sana söylüyor
bence çok önemli bir durum
bir çok merkezde hemşireler söylüyor
şimdilik çok iyiyim canım
hiç bir şeyim yok
evet beklemek zor gerçekten.. canım kendimi çok dinlememeye çalışıyorum...daha öncede dediğim gibi 4-5 senedir her ay o kadar çok belirti aradım buldum ve boş kaldım ki... şimdi o belirtileri aramamaya çalışıyorum....evet canım hepimiz için hayırlısı olsun varmı belirti.Benim daha 9 günüm var.Beklemek çok zor .Benim iki yumurta transfer edildi.İkiz olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi embriyolog.Senin tekmi ikimi
tünaydınnn kocaa göbekliiii
aaa bebeklede dolcak ALLAHIN izniyLE....ama sen şimdilik yemeğinii yee
ayrı bir başlık açmış değeri 30larda çıkmış ama korkuyor du( TUANACIM afiyet şeker olsun canımmm...
sorumu bir daha yazarım belki birilerinin dikkatini çeker bir bilen bulunur...
Sağol canım benimm..gecmıs olsun canım hastaymıısn kıyamam yaaaaaaaa
Güzeller güzeliii dmrsda napıyon göbüşünde inş kazı çalışmaları vardırben geldimmmm...güzel bir gün diliyorum herkese....
Valla bende heyecanla senin sonucunu bekliyom..İnş güsel haberler alıcaz içime öyle doğuyor..Öyle olmasını çok istiyorum gerçekten cnm..günaydın dünden beri topiğe giriyorum tam bir şay yazcam hoppp ekran donuyor.. deli olcam.. bende önce yazayım sonra geçmişi okurum diye düşünüyorum... nevar ne yok hamiş listemiz çoğaldı mı? ben gün sayıyorum hala....garip bir heyecanla....
amannnn benimde çok ağrır...boşver temizliği dinlenn sen
kuzumm yaaa nazar mı oluon sen nedir bölee
dinlenmeden geçmez o walla o yüzden yapcak bişi yok bol bol yat sen...aklın temizliktedir seninn malum pazartesi bugünn
salla gitsinn temizliğiiiher hafta dip köşe yapıom hafta içi bida sil süpür...ama pazartesi yine her yer toz içinde...yapsanda aynı yapmasanda yaniii bak sana moral werdimmm üzülme yapamıom die
iyi bende ne yapayımm..ay canım gecmıs olsun ya dıkkat et kendıne ve uzulme lutfen....
Tamam güzel gözlüm sen dua et bana ama taammı..
ooo süperr canımm ınsallah hayırlısınlaa gobeğinn dolarr cok cok sevındım sorun olmadığınaaa
canlarım hiç tüpü tıkalı olup ameliyat olan var mı?
benim tüplerimden biri tıkalıymış, doktor tüpü açmayı denemiyor direkt tük bebek diyor...
bu konuda bilgisi olan var mı?
tüp açma işlemi riskli mi...
Sen çık markete merak edilecek bir şey yokmuş henüz kan verdi onu bekliyor cnmya gülden kaçta gelir acaba çok merak ettim markete gidicemde gelsinde öle gidiyim.....
herkese merhaba nasılsınız .Hafta sonunuz nasıl geçti.
Ben bebişlerim göbüşümde bekliyorum test günümü.İnşallah annelerine tutunur hiç bırakmazlar.Beklemek çok zor ama yaaaaaa.
Hafta sonum kötü geçti çok ağladım.Cuma akşam progestan iğnesini oldum iğne olurken bişi yoktu eve geldim bir süre sonra nasıl bir ağrı anlatamam.Hayatımda böyle ağrı görmedim.Ateşim 38 kalbimin çarpıntısı hızlandı.Cumartesi akşama kadar abartmıyorum yatakta kıpırdayamadım.Şükran hanımı aradı eşim jel sabah akşam kullansın iğneyi bıraksın demiş.Vallla korkuyorum açıkçası.İğneyi bıraktım bişi olurmu diyede
cnm senin sorun neydi? yardımcı olabilirsem mutlu olurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?