Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ben de kentçiyim :) İzmir de başka bir merkezde düşünmedim zaten ve hem hijyen açısından da çok memnunum kentten...

Hayırlı olsun canım :)

bende öyle... kent dedim başkada bir şey demedim.. hatta bebişleri bile orda doğurmak istiyorum.. fiyatı kaç olursa olsun...ama tek sorunum var KENTİN RAPORU MİLLİ EĞİTİMDE GEÇMİYOR.... ve bu bana çok ama çok sorun yaratıyor...

Ecza depoları da indirimle verebiliyor..İlla gonal f olması gerekmiyor.dr.unuz kesenize uygun başka iğneler de önerebilir söylerseniz..Menagon,fostimon gibi...Aynı görevi görüyorlar gonal-f ile..

aşk olsun gördün seslenmedin demek

Aydanur hanıma sormuştum israel bey ne kadar alıyor diye..2250 dolar dedi..Artı hastanede 2000 tl alıyormuş..Pahallı baya aslında.. Benim tedavim,serklaj ameliyatım orada oldu...Sürekli yattım..Önce deü de sonra ege de yattım..Çocuklar 2 hafta kentin yeni doğan bakım küvezlerinde kaldılar.Memnun kaldık...

canım seni görmekte çok güzel
seni merak ettim hafta sonu gelmedin
nasıl gidiyor?
bugün 3.günün
dinleniyor musun? iştemisin?

Hafta sonum kötü geçti çok ağladım.Cuma akşam progestan iğnesini oldum iğne olurken bişi yoktu eve geldim bir süre sonra nasıl bir ağrı anlatamam.Hayatımda böyle ağrı görmedim.Ateşim 38 kalbimin çarpıntısı hızlandı.Cumartesi akşama kadar abartmıyorum yatakta kıpırdayamadım.Şükran hanımı aradı eşim jel sabah akşam kullansın iğneyi bıraksın demiş.Vallla korkuyorum açıkçası.İğneyi bıraktım bişi olurmu diyede

canım sonucu sadece ısrael bey sana söylüyor
bence çok önemli bir durum
bir çok merkezde hemşireler söylüyor

doğru diyorsun canım.. insallah yüzünü güldürürüm sevimli dr umun.. bana hep sevimli geliyor nedense....

şimdilik çok iyiyim canım
hiç bir şeyim yok

evet canım hepimiz için hayırlısı olsun varmı belirti.Benim daha 9 günüm var.Beklemek çok zor .Benim iki yumurta transfer edildi.İkiz olma ihtimalinin yüksek olduğunu söyledi embriyolog.Senin tekmi ikimi
evet beklemek zor gerçekten.. canım kendimi çok dinlememeye çalışıyorum...daha öncede dediğim gibi 4-5 senedir her ay o kadar çok belirti aradım buldum ve boş kaldım ki... şimdi o belirtileri aramamaya çalışıyorum....

kızlarrr ben yemeğe kaçıyorumm baktım bebekle gobusum dolmuyorrr yemekle dolsun barıı

ilahi... güldürdün beni... bebğine dersin önce yediğim yemeklerde vitamindin sonra göbüşümde bebeğim oldun...

canlarr güldenle konuştum kanı biraz geç verdiği için 1 den sonra çıkcakmış sonucu...haber wercek o bize..keseyi daha göremeyiz demiş doktor erken olduğu için...haberler böle işşlahh o gelince daha güzel habrler werir bizeee

gecmıs olsun canım hastaymıısn kıyamam yaaaaaaaa
Sağol canım benimm..

ben geldimmmm...güzel bir gün diliyorum herkese....
Güzeller güzeliii dmrsda napıyon göbüşünde inş kazı çalışmaları vardır

Valla bende heyecanla senin sonucunu bekliyom..İnş güsel haberler alıcaz içime öyle doğuyor..Öyle olmasını çok istiyorum gerçekten cnm..

Hiç sorma nazlı çiçeğimm ama anlarsın beniii evdeki tozu görünce cinleniyorum resmenn..

Valla benim nacizane tavsiyem önce bir kerede olsa tüp dene derim.Sonra baktır çaresine..Sonuçta müdahaleler her seferinde risk oluşturabiliyor.Yada bu konuda alanının en iyisini bulman gerekli canım..
ya gülden kaçta gelir acaba çok merak ettim markete gidicemde gelsinde öle gidiyim.....
Sen çık markete merak edilecek bir şey yokmuş henüz kan verdi onu bekliyor cnm

herkese merhaba nasılsınız .Hafta sonunuz nasıl geçti.
Ben bebişlerim göbüşümde bekliyorum test günümü.İnşallah annelerine tutunur hiç bırakmazlar.Beklemek çok zor ama yaaaaaa.

Aminnn cnm inş meleklerin seninledir..

geçmiş olsun
aynı görevi görüyordur sanırım

merhaba taze anne adayı:)
nasıl gidiyor bekleyiş, kuzucukları öperim:)
bu arada defnecim sana birşey sormak istiyorum,sen hiç doktorumuza sordun mu?ben sormadım ama şimdi neden orda aklıma gelmedi sormak deyip duruyorum...tüplerden biri tıkalı ya onu açmak mümkün değil mi acaba?

cnm senin sorun neydi? yardımcı olabilirsem mutlu olurum :)

canım ben iğneleri bırakalı tam 1 hafta oldu bugün. gonal f olmuştum 10 gün yumuşlar 10. gün 9 mm idi. doktor tedaviyi durdurmuş ve ESTROFEM DUPHASTON tedavisine başlamıştı .. sanki ben o yumoş büyüme belirtilerini 10. günden sonra kasıklarımda ağrı sancı pıt pıt atma renksiz akıntı ile hissettim... sanki yumuşlarım sonradan tepki vermek istedi.. ancakın doktorum ankarada olduğundan gidemedim... ancakın şu son2 günde akıntım çok hafif pembe ve iğne başı gibi kırmızı lekelerim var bunlar ne alaka akıntım da çok renksiz olandan .... offf kafam karıştı yafff

Merhaba canım arkadaşlarım,hepimiz için güzel bir gün & hafta olur inşallah.

Egunalciğim hepimiz merakla ve duayla güzel haberlerini bekliyoruz.

Millstone canım çok geçmiş olsun.Dikkat et kendine...

Sara inşallah yarın hayırlı haberlerini alacağız canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…