Kızlar sonuç çıktı..1146,27..Doktorla görüşecek..Ya ayrı hastanelerde bakıldığından ilki ile bir farklılık var..yadasını bilmiyorum iştee..
yok güzelim niye beğenmemezlik yapsınlar... ayrıca hiçbirşey bi kadını annelik kadar hamilelik kadar güzelleştiremez..... benim eşim sürekli bana çok güzelleştin tam dişime göre oldun diyo:)))) arkasınada ama güzellikten faydalanamıyorum ona yanıyorum diye ekliyo:))))))
ben bu konuda şanslıyım eşim zaten ilgili bi adamdı hamiş olduktan sonra ultra ilgili bi adam oldu... inşallah seninkide öyle olur...
klimamız yok canım , pervane var ama henüz çıkarmadım ortaya gerçi oda başımı ağrıtıyo...... düne kadar hava serindi zaten bugün böyle oldum...
aynen canım bebk varmı var ıkız mı ucuz mu bosverelımm demıı..kızz askolsun hee sen bayanken yanımda olmuyon adammlarr ne yapmazz
ya bencede hastane farkıdır o yaa...kötü düşünmek istemiom düşünmüomda...güzel olcak işşallah herşeyyyy
doktoru aradı mı acaba?
ya bencede hastane farkıdır o yaa...kötü düşünmek istemiom düşünmüomda...güzel olcak işşallah herşeyyyy
doktoru aradı mı acaba?
pervaneyı cıkar senın tersıne koykkı odayı rahatlatsın sana gelmesın benım avıze oldugundan tepede ya sıkıntı yok yanı tavana ufle dıyom oraya ufluyo :))) ben altta rahat edıyom hehe
klıma olamsın ben ıstede calsıtırmıyom ama patronun oglu hemen ac dıye baslıyo donuyom ark yaaaaaaaa
zaten hamıslıkte olan onlara oluyo:1
ben kıskanc degılımdır hanı oyle asırı esım benı sıkar ama sıkayet etmem
mesla makyaj yok kumas yok etek yok o varken serbet ama onsuz yok hanı ben sakın ınsanım o ne derse yaparım ... ama sen oyle degılsın cnm sanırmsam kıskanc ınatcı atık bır ınsansın gıbı yanılıyorumdur belkıde ama
o yuzden sen cok rahat vermessın esıne nerdesın kacta gelcen neden gec kaldın yemem adamın basını
Yuppi cnm benim ayrı laboratuvar da bakıldığı icin dir sonuc değişik çünkü heryerin makinesi ve kullandığı ilaç farklı bana öyle demişti Dr um hep aynı yerde ver kanını kafamız karışmasın dedi ben dinledim doktorluğunun sözünü her iki gun de bir aynı yerde verdim 4 defa kadarKızlar sonuç çıktı..1146,27..Doktorla görüşecek..Ya ayrı hastanelerde bakıldığından ilki ile bir farklılık var..yadasını bilmiyorum iştee..
Ay cnmmm tam aksine eslerimiz bu bebekler icin cok beklediklerin den ötürü bence el üstüne tutuyor benim esim sakin dogum dn sonra cok zayıflamak yok diyor eski haline donersen kızarım şimdi elime geliyorsun diyorKIZZzz demek oyle oldu bacaklarınn gecmıs olsun canım bısey dıcemm hamışler sızeee aklımda bu dusunce var bı yandan da eslerımız bızı beğenmemezlik yapmaz demii dısarda ıncecık guzel kızları gorunce bızden soğumazlar demıı..aklıma bude gelıyo hamıle kalınca esımın bana yaklasımı nasıl olur dıye gorduğum kadarıyla daha ılgılıler ama ne bıleyimm...
hmm pekı ozaman canım cok temzlık yapma burda takılll olzuyozz kızım senı ben saten face de gıremıom yuzunuzu de goremıom barı konusalım
Hadı git sen de kan ver senin icin de halay çekelim oturma hadı git kan ver 5dk lik is cnmşükür hamileliği kesinleşti güldencimin o fark bence hastane ve cihaz farkıdır doktorda aynısını söyleyecektir ve büyük ihtimalle ikiz yeğenler geliyo
iyiyim canım çok şükür kızlardan haber bekliyorum temizlik yapıcam ütü yapıcam yemek yok ama ben güzel haberler almadan kalkmıcammm:)))))
yaa temizlik yapamıom buraya gelip bakmaktannn..eliff çatlıcam şimdiii meraktann yaaa:18::18::18:gerçiii güzell bi sonuççç olcakk kesinnn
milsstone f5 ne oldu yaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Canım valla yapıyom hatta güldenimle konuştuk şimdi ama progesteronda bakıldığından demekki daha geç çıkacak dedii..İçim çıktı benimdee..Heyecanım geçti ama en azından..Saat 1 gibi titriyodum resmen..:18::18::18:
gülden gelmedi mi???
:18::18::18:
ya lüften gülden bidaha teste gi,ttiğinde desinkiii"""" bir ordu insan bu sonucu bekliyor işini yapmıyor,çişini yapmıyor,karnını doyurmuyor,kocişlere yemek yapmıyorlar..
LÜTFEN ERKEN ÇIKARTIN SONUCUMU"""
yaw sonuc cıkmıstır dedim amaaa uff yaaa yokmu haberrr..
kızlarrr smdı bu guldenn aldı ya bebelerı gobeğinee ağırlaştı sankım baksana gıttı yerden gelemdı yandık kı ne yandıkk
F5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5 f5
patron kovcak benı ıstennnnnnnn hadıııı
yaa sonuç çıkmadı mı halaaa benim acil çıkmam lazımm(
Kızlar sonuç çıktı..1146,27..Doktorla görüşecek..Ya ayrı hastanelerde bakıldığından ilki ile bir farklılık var..yadasını bilmiyorum iştee..
Ay cnmmm tam aksine eslerimiz bu bebekler icin cok beklediklerin den ötürü bence el üstüne tutuyor benim esim sakin dogum dn sonra cok zayıflamak yok diyor eski haline donersen kızarım şimdi elime geliyorsun diyorHatta arada eksin yaparken bile beni öyle cok seviyor ki tarifsiz bu duygu Rabb'in her yuvaya çifter çifter evlat versin darısı sana insallh emin ol ki esın üstüne titriyor benim esim çantamı bile bana taşınmıyor tam bir prenses oldum eve surekli ütü ve temizlik icin hafta 3 gun bayan geliyor bulaşık makinesine bile elimi suremieyorum diyorum ki ömrümün geri kalan kısmını cocuk doğurarak geçirebilirim allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallh bu 9 aylık süreç harika Rabbim herkese yaşatsın yani merak etme esın seni daha cok beğenecek bu da bence Rabbimin bir lütfu kadına esın daha bağlanıyor bence evine
Yuppi cnm benim ayrı laboratuvar da bakıldığı icin dir sonuc değişik çünkü heryerin makinesi ve kullandığı ilaç farklı bana öyle demişti Dr um hep aynı yerde ver kanını kafamız karışmasın dedi ben dinledim doktorluğunun sözünü her iki gun de bir aynı yerde verdim 4 defa kadarDarısı basına insallh Gülden de senin hbrini versin bize en kısa zaman da
Ay cnmmm tam aksine eslerimiz bu bebekler icin cok beklediklerin den ötürü bence el üstüne tutuyor benim esim sakin dogum dn sonra cok zayıflamak yok diyor eski haline donersen kızarım şimdi elime geliyorsun diyorHatta arada eksin yaparken bile beni öyle cok seviyor ki tarifsiz bu duygu Rabb'in her yuvaya çifter çifter evlat versin darısı sana insallh emin ol ki esın üstüne titriyor benim esim çantamı bile bana taşınmıyor tam bir prenses oldum eve surekli ütü ve temizlik icin hafta 3 gun bayan geliyor bulaşık makinesine bile elimi suremieyorum diyorum ki ömrümün geri kalan kısmını cocuk doğurarak geçirebilirim allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallh bu 9 aylık süreç harika Rabbim herkese yaşatsın yani merak etme esın seni daha cok beğenecek bu da bence Rabbimin bir lütfu kadına esın daha bağlanıyor bence evine
hmm sende baya sakınmıssın canımm vala iyi bisey demiyosunBana karısmıyo o konudaa yanı ben serbesttım ama ben gec kalsın cekerım sorguya vala yaa ıste ınsanın yapısıı kızımm ne yapcan esımı sevıorumda kıskanıorum daa..
yuppi cnm benim ayrı laboratuvar da bakıldığı icin dir sonuc değişik çünkü heryerin makinesi ve kullandığı ilaç farklı bana öyle demişti dr um hep aynı yerde ver kanını kafamız karışmasın dedi ben dinledim doktorluğunun sözünü her iki gun de bir aynı yerde verdim 4 defa kadardarısı basına insallh gülden de senin hbrini versin bize en kısa zaman da
Ay cnmmm tam aksine eslerimiz bu bebekler icin cok beklediklerin den ötürü bence el üstüne tutuyor benim esim sakin dogum dn sonra cok zayıflamak yok diyor eski haline donersen kızarım şimdi elime geliyorsun diyorhatta arada eksin yaparken bile beni öyle cok seviyor ki tarifsiz bu duygu rabb'in her yuvaya çifter çifter evlat versin darısı sana insallh emin ol ki esın üstüne titriyor benim esim çantamı bile bana taşınmıyor tam bir prenses oldum eve surekli ütü ve temizlik icin hafta 3 gun bayan geliyor bulaşık makinesine bile elimi suremieyorum diyorum ki ömrümün geri kalan kısmını cocuk doğurarak geçirebilirim Allahım hepimize evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin insallh bu 9 aylık süreç harika rabbim herkese yaşatsın yani merak etme esın seni daha cok beğenecek bu da bence rabbimin bir lütfu kadına esın daha bağlanıyor bence evine
hadı git sen de kan ver senin icin de halay çekelim oturma hadı git kan ver 5dk lik is cnm
kızım bızde sevıyoz aaaaaaaa
saka bı yana hanı oyle baskı kurarsanda serbest bırakırsanda ıyı degıl arada cosarıma am genelım sakın
ark bulusmaya bensız brı yere gıtmez gıt gez ark derım gıtmez sensız ne ısım var der
ben bu adamı neden sıkıyım demıııı
bende sabahtan berı bunu beklıyordummmmm
Evet cnm ben insallh sadece ameliyathane ve oda kullanıcım kendi Dr umla gidicem ben doguma nasip şe bügü. Dedim ki yaa Dr bey biz de mı normal dogum yapmak zorun da kılicaz hayr yok öyle birşey dedi siz tüp bebek le hamile kaldınız bu bebekler cok değerli ve ben Sezeyan diyorum dedi ki devlette bile tüp bebek yaptıranlara Sezryan yaptırıyorlar rahat ol dedii Rabbim sana da nasip edicek ne guzel iste pozitif dusu. Hayal kur bana embriyalog demişti aramıştı beni transferde sonraki 3. Gun hayal kur bebeğinle bak pozitif ol lütfen olucak demişti ve oldu şükürler olsu. Rabb'ime sıra siz de insallh aferi. Pozitf olaaaa.. bak kızcam ama... bebiş tutuncaksa her türlü tutunur.. canım sen bir sıfır yenik başlama ama.... aaaaaaa....kızdım bile.. bebişlerim arkadaş istiyormuş..ama annesi güzel düşünsün diyorlar...
canımmmm......kuzum ya.... yicem valla şimdi seni.... ne güzel şeyler yazdın.. Rabbim bu güzel sözleri senin içinde gerçek kılsın insallah....
canım sen ameliyathanesini kullanacaksın kentin anladığım kadarıyla... bilmiyorum ki... yav daha bebeişleri öğrenmeden doğum derdine düştüm... Allah ım bana bir belirti mi bu yoksa.... insallah Rabbim insallah insallah......
aynen canım o kadr sana bağlı eşin var ki neden sıkcan dedım ya bu bıraz da yapı meselesi zatenn
Cnm evet Allah razı olsun esim benim cok merhametli cok deger veriyor tabi her erkek gibi arada kaplan oluyor gürlüyor ama sonra gönlümü de alıyor olucak o da hamdolsun bizler cok sansliyiz eski kadınlara göre Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin eşlerinizlekızım bızde sevıyoz aaaaaaaa
saka bı yana hanı oyle baskı kurarsanda serbest bırakırsanda ıyı degıl arada cosarıma am genelım sakın
ark bulusmaya bensız brı yere gıtmez gıt gez ark derım gıtmez sensız ne ısım var der
ben bu adamı neden sıkıyım demııııı
cok haklısın canım bebek olunca hamıle olunca sevgılerı ve baglılıkalrı daha cok artıyor sagolsunlar
senın kıde supermıs heeeeeeee
amın canım amınnnnnnnnnnnn
bende sabahtan berı bunu beklıyordummmmm
Cnm evet Allah razı olsun esim benim cok merhametli cok deger veriyor tabi her erkek gibi arada kaplan oluyor gürlüyor ama sonra gönlümü de alıyor olucak o da hamdolsun bizler cok sansliyiz eski kadınlara göre Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin eşlerinizle
Ha ha ha evet yaaa kiz bosuna kivranmasin dimii gitsin versin kan biz de halay çekelim onun icin de sen de ama alt tarafı 1 gün cuklafı mı olur tatlımm
AYY tatlımm ne guzell yazmıssın oylee cok ozendım vallaa ne guzell yaaa..esını taktır ettım cokk gercektenn harıka bır ess..kılo konusuna gelınce esm aynı fıkırde olurmu bılmem ben smdı de balık etlıyım zatennama cok farklı bır heycandır dusunebılıorum yanıı..amın canım amın bana da ve tum isteyen arkadaşlarıma da nasip etsin rabbimmm...
:97:Canım benim keyfini çıkar...
Enişte beye maşallah ve yıldızlı pekiyi örnek tutumundan dolayı
Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
amın canımmmmm
evet cnm gıtsın versın 1 gunden bısey olmaz artık alıstık bızde erken verın aaa ne bu gunmu saycaz yaaaaaaaaa
ama gectı artık bugun veremezz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?