Tüp Bebek Günlüğümüz !

tü tü tühh maşalahh hep boyle kalsınlar hıc bozulmasınlarr canımm evet gercekten sanslıyız ne dovmelerı var ne sovmelerıı aminn inşallahh canım..saraaaaa senı beklıoruz kan var dıyeeee hadıı gıtt gell

Ozel labavtuar lar var bas bak parayı nasıl yapıyorlar en geç Benm verdigim yer 1 saat te veriyor sonucu hadı versin yaa sen de söyle

ama cıkmıs burda degıl saar gıt kan ver hemen test yap aaaaaaa
ozelller oyle parayı verısıın pasa yaparlar senı kuzum yaaaaa

ama cıkmıs burda degıl saar gıt kan ver hemen test yap aaaaaaa
ozelller oyle parayı verısıın pasa yaparlar senı kuzum yaaaaa

Evet cnm hepimizi. Eslerine masallh diyelim Belki de yaşadıklarımız bu süreçler bizi böyle bağladı birbirimize ben öyle düşünüyorum bilmem ki neyse ben kaçıyorum uykum var bı rde karnım açıktı öptük siziii

bizim ecrinle benzer tarafımız çok.... ben çok sakin bir insanımdır kızkardeşim derki senle kavga bile edilmez.. en fazla sinirlenirsem oturur ağlarım ama kavga edemem... allah nazardan saklasın eşimlede kavga etmişliğimiz yoktur o da benim gibi sakin bi insan lakin ultra kıskanç... onun haricinde dünyada tanıdığım ve tanıyabileceğim en iyi en fedakar insandır.. bende bunu bilerek onu sevdiğim için bu durumu kabullendim ve onun istediği şekilde yaşıyorum ama oda mecburi durumlar dışında bensiz hiçbişey yapmaz beni götüremeyeceği hiçbir yere gitmez... hiçbir arkadaşıyla bensiz görüşmez.. bide ağzında bakla ıslanmaz benimkinin işiyle alakalı bi hatun bişey yapsa yada dese hemen gelir anlatır bugün böyle oldu diye hatta bide dalga geçer ben herşeyi seninle yapmaya o kadar alıştımki sensiz çapkınlık bile yapamam der:))))) günde en az 5 kere telefon eder bana ve hala sevgi dolu mesajlar atar.. bu hafta extra bir iş yüzünden büyük ihtimal rusya ya gidicek... gelip gidip takılıyo bana kızdırmaya çalışıyo diyoki sen beni niye kıskanmıyon?????? hatta size sormamı söyledi sor topiğine diyo kocamı rusyaya göndereyimmi göndermeyeyimmi...... sen ne dersin göndereyimmi kocişimi rusyaya:)))))

bizim ecrinle benzer tarafımız çok.... ben çok sakin bir insanımdır kızkardeşim derki senle kavga bile edilmez.. en fazla sinirlenirsem oturur ağlarım ama kavga edemem... allah nazardan saklasın eşimlede kavga etmişliğimiz yoktur o da benim gibi sakin bi insan lakin ultra kıskanç... onun haricinde dünyada tanıdığım ve tanıyabileceğim en iyi en fedakar insandır.. bende bunu bilerek onu sevdiğim için bu durumu kabullendim ve onun istediği şekilde yaşıyorum ama oda mecburi durumlar dışında bensiz hiçbişey yapmaz beni götüremeyeceği hiçbir yere gitmez... hiçbir arkadaşıyla bensiz görüşmez.. bide ağzında bakla ıslanmaz benimkinin işiyle alakalı bi hatun bişey yapsa yada dese hemen gelir anlatır bugün böyle oldu diye hatta bide dalga geçer ben herşeyi seninle yapmaya o kadar alıştımki sensiz çapkınlık bile yapamam der:))))) günde en az 5 kere telefon eder bana ve hala sevgi dolu mesajlar atar.. bu hafta extra bir iş yüzünden büyük ihtimal rusya ya gidicek... gelip gidip takılıyo bana kızdırmaya çalışıyo diyoki sen beni niye kıskanmıyon?????? hatta size sormamı söyledi sor topiğine diyo kocamı rusyaya göndereyimmi göndermeyeyimmi...... sen ne dersin göndereyimmi kocişimi rusyaya:)))))

bana kızmayın ama yaa ben çalışıyorum yazamıyorum sürekli ama okuyorum :2:

genelde tebriklere katılıyorum mutlu oluyorum

VALLA benn bılmem ıste kım alınırsa alınsınn ayrıcaa julye sen ne yazdın da cvp vermedıkk cok kızdım kendıme smdıkk

ya şekerim kaç günden beri yazıyorum lafım sana değil ortaya kimse cevap verme gereği duymuyor cuma günü gerçekten çok kızdım bektım kendi kenimle yazışıyorm ve hemen çıktım .

Haberler güzel bugün ya.. Tebrik ederim arkadaşlar..

Bende cuma günü kesemizi gördük. 2 yumoş transfer edilmişti ama dr tek kese gördüğünü söledi.
Ben halen estrofem ve progestona devam ediyorum. devam eden var mı? sıcakta hiç çekilmiyor ya (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…