Cnm evet Allah razı olsun esim benim cok merhametli cok deger veriyor tabi her erkek gibi arada kaplan oluyor gürlüyor ama sonra gönlümü de alıyor olucak o da hamdolsun bizler cok sansliyiz eski kadınlara göre Rabbim hepimizin yuvasına huzur versin eşlerinizle
Ha ha ha evet yaaa kiz bosuna kivranmasin dimii gitsin versin kan biz de halay çekelim onun icin de sen de ama alt tarafı 1 gün cuklafı mı olur tatlımm
Ozel labavtuar lar var bas bak parayı nasıl yapıyorlar en geç Benm verdigim yer 1 saat te veriyor sonucu hadı versin yaa sen de söyle
aşagıda bazı uyeler varr sohbete hıc katılmıyorr..bızı beğenmıyonuz mu yoksam
aşagıda bazı uyeler varr sohbete hıc katılmıyorr..bızı beğenmıyonuz mu yoksam
ekınım kotu bısey yok demı ama ortada yanı bu sonuc kotu deıl demı sadece azalma var dıye oyle soluyonuz demi
tü tü tühh maşalahhhep boyle kalsınlar hıc bozulmasınlarr canımm evet gercekten sanslıyız ne dovmelerı var ne sovmelerıı aminn inşallahh canım..saraaaaa senı beklıoruz kan var dıyeeee hadıı gıtt gell
ama cıkmıs burda degıl saar gıt kan ver hemen test yap aaaaaaa
ozelller oyle parayı verısıın pasa yaparlar senı kuzum yaaaaa
aşagıda bazı uyeler varr sohbete hıc katılmıyorr..bızı beğenmıyonuz mu yoksam:4Canım sanırım bu laf bana da geldi.3:
Banamı didin acaba şekerim
valla ben deminden beri yazıyorum kimse tın namıyor çok kızıyorum
VALLA benn bılmem ıste kım alınırsa alınsınn ayrıcaa julye sen ne yazdın da cvp vermedıkk cok kızdım kendıme smdıkk
Kızlar sonuç çıktı..1146,27..Doktorla görüşecek..Ya ayrı hastanelerde bakıldığından ilki ile bir farklılık var..yadasını bilmiyorum iştee..
VALLA benn bılmem ıste kım alınırsa alınsınn ayrıcaa julye sen ne yazdın da cvp vermedıkk cok kızdım kendıme smdıkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?