Tüp Bebek Günlüğümüz !

eet canım bence azalmada yok farklı yerlerde yaptırdı die böle bi sonuç çıktı...bence herşey çok güzel olucakkkk

belkı de canım nese hamıleye gerısı onemlı deıll

tamam canımm afiyet olsun ıyı uykularrr ayrıcaa

4Canım sanırım bu laf bana da geldi.ama sınıftayım şimdi çocuklardan fırsat bulup yazamıyorum.Affedein beni

tamm canım işi olana lafımız yok aaaaa

evet canım anladımm..ya yapı dıye dusunuyorum iştee benımde esım bı yere gıttiğinde acaba yanlış bısey mı yapıyor dıye dusunmuyorum ama merak edıyorum arıyorum cok ustune dusuyorum yanı sıızn eslerınız gıbıyim sanırımm..ee boyle bır bayan olunca erkekler bayanlar gıbı cok anlayıs gosteremiyor sanırım bazenn sıkılıyor maleseff.ama ben boleyım kı yanı bazen kendımı sıkıyorumm ama olmuyor dayanamıyorumm yıne eskısı gıbı oluyorumm..valla ısı ıcın gıdecek tabı ınsanın ıcınde olsun canım benım yapcak olsa yanı basında da yaparr o yuzden gıtmesın demem ne esıne ne senın yerınde olsam esıme yanııı

selam arkadaşlar böğürtlen kökünü kullanan varmı aranızda

Canım ben bir ara kullanmıştım.Rahim için faydalıymış...

valla ben deminden beri yazıyorum kimse tın namıyor çok kızıyorum

Ya görmemişlerdir ya da konuyla ilgili bilgileri yoktur canım online olan arkadaşlarımızın,yoksa tınlamama! gibi bir durum söz konusu değildir topiğimizde.

tşkler cevap verdiğin için . sen ne kadar kullandın bende bu akşam başlamak istiyorum

inşallah faydasını görürüm denemediğim şey kalmadı

aynen canım kı su yazıdkların hepsı bızdede varrrrrr :))) bende mutluyum bundannnnnnnnnnn
ebnce gıtsın rusya fln ama gıtsın ya sıkıntı yok ben lsam gonderırıdımmmmmmmmmmm
bızımkı gosmen pasaport degsmesı lazım benıde goturmek ıstıyor bende gelmıyım dıyom hatunalr var benı yalnız bırkama dıyo :)))
bende dıyom ne halt yersen ye ama benı goturme gelecegın yer benım yanım kocısım dıyom :)))

ya şekerim kaç günden beri yazıyorum lafım sana değil ortaya kimse cevap verme gereği duymuyor cuma günü gerçekten çok kızdım bektım kendi kenimle yazışıyorm ve hemen çıktım .

canım cvp verıyoruzdur arkada altta fln aklıyordur haı sayfayı yenıle fln devamlı ne bılım ne sordun tekrar sor yardımcı olalım

evlilik yürütmek kolay iş değil ve ne yazıkki fedakarlık yapmak hep kadına düşüyo... bana 4yıl önce desselerki evlenip eve kapanacaksın kocandan habersiz adım atmayacaksın onun istediği gibi yaşayacaksın hadi ordan derdim ama büyük konuşmamak gerekiyomuş:))) ha şikayetçimiyim hayır çünkü eşimi seviyorum ve çok mutluyum... yani demem o ki sevgi varsa işin içinde birlikte yaşamayı öğreniyo insan ve bundan gocunmuyo...

böğürtlen kökünü deneyen var mı diye sormuştum

ben buarada evin bütün camlarını sildim tüller yıkanıyoo:)))) halıları kaldırdım evi silicem herkezi öpüyorum akşam görüşürüzz.......

tşkler cevap verdiğin için . sen ne kadar kullandın bende bu akşam başlamak istiyorum

Rica ederim canım ne demek...

Ben yaklaşık bir ay kadar kullandım,rahim duvarı kalınlığı için...

Böğürtlen,böğürtlen reçeli,kuru cekirdekli siyah üzüm,nar suyu vs. tükettim sık sık.

inşallah faydasını görürüm denemediğim şey kalmadı

İnşallah canım

Sende rahim duvarı içinmi kullanacaksın?

kızlar bugün 10. günüm... 3 gündür hafif adet ağrım var. gidiyorum bakıyorum kan yok. dün gece bir ateş bastı anlatamam... geçti sonra... bugün de sabahtan beri transferin başından beridir dünyayı yiyen ben iştahsızlaştım. aniden ama... bugün pek bir şey yiyemedim. adet olacak gibi hissettiğimden moralim bozuldu ondan mıdır bilmiyorum ama... halsizlik var... offfff... iyi mi kötü mü bu yaşadıklarım acaba yaaa... sara inşallah yarın hayırlı haberini alırım da sevinirim. idrardan çıkmaz merak etme... hayırlısı...

estrofem ve progestanı ne kadar kullandınız? veya kullandınız mı kızlarrrr

estrofem kullandım sonuca kadar negatıf olunca bıraktım canımmmmmm

ben buarada evin bütün camlarını sildim tüller yıkanıyoo:)))) halıları kaldırdım evi silicem herkezi öpüyorum akşam görüşürüzz.......

hamarat arkadasım benımmmmmmmmmm

hayır bu böğürtlen kökü adapazarıntan topladım hafta sonu bu akşam kaynatıp içmeye başlayacağım artık tüp bebek yaptırmatacağım

neyse canım iyi akşamlar herkese benim mesaim bitti eve gidiyorum yarın görüşürüz

ya şekerim kaç günden beri yazıyorum lafım sana değil ortaya kimse cevap verme gereği duymuyor cuma günü gerçekten çok kızdım bektım kendi kenimle yazışıyorm ve hemen çıktım .

Bu arada beni dikkate aldığın için teşekkür ederim

tatlımm ınan bızım kızlar oyle sey yapmaz fıkrı olmayan cvp vermemmıstır bıde burası yoğun bır topik gozden kacabılıyor yazılanlarr alınmaa bence bıkmadan usanamadan sorr bızım gıbıı bıcır bıcırr yazz yanıı baksana bana cvp vermeyecek varmı he burdaaa kafasını sısırırımm valla

oooOo NE GUZELL canımm allah kucağına almayı nasip etsinn tek olsun sağlıklı olsunn

haklısınn canımm yaaa bende bıraz daha sessız kalsamm cok ıyı olucakk farkındayımm denıcem napayımm..ben istiyorum kı esımın hep yanımda olsun bensız bı yere gıtmesın hep benımle ılgılensınn o yuzden sorun da oluyor bazen sanırımm nesee artıkınn bebe telaşine duşecezz onu dusunmem pekk

ohoOoO ne hamarat arkadslar varrr masaşşah s anaaa aksama ben yokum uffff optum senı

Böğürtlen kökü deyince aklıma geldi,

Egunal soğan kürünü uyguluyordu Allahtan bebelere zarar vermemiş,kür hamilellikte zararlı bilginize...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…