eet canım bence azalmada yok farklı yerlerde yaptırdı die böle bi sonuç çıktı...bence herşey çok güzel olucakkkk
tamam canımm afiyet olsun ıyı uykularrr ayrıcaaEvet cnm hepimizi. Eslerine masallh diyelimBelki de yaşadıklarımız bu süreçler bizi böyle bağladı birbirimize ben öyle düşünüyorum bilmem ki neyse ben kaçıyorum uykum var bı rde karnım açıktı öptük siziii
4Canım sanırım bu laf bana da geldi.ama sınıftayım şimdi çocuklardan fırsat bulup yazamıyorum.Affedein beni
bizim ecrinle benzer tarafımız çok.... ben çok sakin bir insanımdır kızkardeşim derki senle kavga bile edilmez.. en fazla sinirlenirsem oturur ağlarım ama kavga edemem... allah nazardan saklasın eşimlede kavga etmişliğimiz yoktur o da benim gibi sakin bi insan lakin ultra kıskanç... onun haricinde dünyada tanıdığım ve tanıyabileceğim en iyi en fedakar insandır.. bende bunu bilerek onu sevdiğim için bu durumu kabullendim ve onun istediği şekilde yaşıyorum ama oda mecburi durumlar dışında bensiz hiçbişey yapmaz beni götüremeyeceği hiçbir yere gitmez... hiçbir arkadaşıyla bensiz görüşmez.. bide ağzında bakla ıslanmaz benimkinin işiyle alakalı bi hatun bişey yapsa yada dese hemen gelir anlatır bugün böyle oldu diye hatta bide dalga geçer ben herşeyi seninle yapmaya o kadar alıştımki sensiz çapkınlık bile yapamam der:))))) günde en az 5 kere telefon eder bana ve hala sevgi dolu mesajlar atar.. bu hafta extra bir iş yüzünden büyük ihtimal rusya ya gidicek... gelip gidip takılıyo bana kızdırmaya çalışıyo diyoki sen beni niye kıskanmıyon?????? hatta size sormamı söyledi sor topiğine diyo kocamı rusyaya göndereyimmi göndermeyeyimmi...... sen ne dersin göndereyimmi kocişimi rusyaya:)))))
selam arkadaşlar böğürtlen kökünü kullanan varmı aranızda
valla ben deminden beri yazıyorum kimse tın namıyor çok kızıyorum
Canım ben bir ara kullanmıştım.Rahim için faydalıymış...
Ya görmemişlerdir ya da konuyla ilgili bilgileri yoktur canım online olan arkadaşlarımızın,yoksa tınlamama! gibi bir durum söz konusu değildir topiğimizde.
Canım ben bir ara kullanmıştım.Rahim için faydalıymış...
Ya görmemişlerdir ya da konuyla ilgili bilgileri yoktur canım online olan arkadaşlarımızın,yoksa tınlamama! gibi bir durum söz konusu değildir topiğimizde.
bizim ecrinle benzer tarafımız çok.... ben çok sakin bir insanımdır kızkardeşim derki senle kavga bile edilmez.. en fazla sinirlenirsem oturur ağlarım ama kavga edemem... allah nazardan saklasın eşimlede kavga etmişliğimiz yoktur o da benim gibi sakin bi insan lakin ultra kıskanç... onun haricinde dünyada tanıdığım ve tanıyabileceğim en iyi en fedakar insandır.. bende bunu bilerek onu sevdiğim için bu durumu kabullendim ve onun istediği şekilde yaşıyorum ama oda mecburi durumlar dışında bensiz hiçbişey yapmaz beni götüremeyeceği hiçbir yere gitmez... hiçbir arkadaşıyla bensiz görüşmez.. bide ağzında bakla ıslanmaz benimkinin işiyle alakalı bi hatun bişey yapsa yada dese hemen gelir anlatır bugün böyle oldu diye hatta bide dalga geçer ben herşeyi seninle yapmaya o kadar alıştımki sensiz çapkınlık bile yapamam der:))))) günde en az 5 kere telefon eder bana ve hala sevgi dolu mesajlar atar.. bu hafta extra bir iş yüzünden büyük ihtimal rusya ya gidicek... gelip gidip takılıyo bana kızdırmaya çalışıyo diyoki sen beni niye kıskanmıyon?????? hatta size sormamı söyledi sor topiğine diyo kocamı rusyaya göndereyimmi göndermeyeyimmi...... sen ne dersin göndereyimmi kocişimi rusyaya:)))))
ya şekerim kaç günden beri yazıyorum lafım sana değil ortaya kimse cevap verme gereği duymuyor cuma günü gerçekten çok kızdım bektım kendi kenimle yazışıyorm ve hemen çıktım .
aynen canım kı su yazıdkların hepsı bızdede varrrrrr :))) bende mutluyum bundannnnnnnnnnn
ebnce gıtsın rusya fln ama gıtsın ya sıkıntı yok ben lsam gonderırıdımmmmmmmmmmm
bızımkı gosmen pasaport degsmesı lazım benıde goturmek ıstıyor bende gelmıyım dıyom hatunalr var benı yalnız bırkama dıyo :)))
bende dıyom ne halt yersen ye ama benı goturme gelecegın yer benım yanım kocısım dıyom :)))
canım cvp verıyoruzdur arkada altta fln aklıyordur haı sayfayı yenıle fln devamlı ne bılım ne sordun tekrar sor yardımcı olalım
tşkler cevap verdiğin için . sen ne kadar kullandın bende bu akşam başlamak istiyorum
tşkler cevap verdiğin için . sen ne kadar kullandın bende bu akşam başlamak istiyorum
inşallah faydasını görürüm denemediğim şey kalmadı
ne ıse yarıyor ben bunu okudum bugun ama bılemdıgımden yazmadım mesala
estrofem ve progestanı ne kadar kullandınız? veya kullandınız mı kızlarrrr
ben buarada evin bütün camlarını sildim tüller yıkanıyoo:)))) halıları kaldırdım evi silicem herkezi öpüyorum akşam görüşürüzz.......
Rica ederim canım ne demek...
Ben yaklaşık bir ay kadar kullandım,rahim duvarı kalınlığı için...
Böğürtlen,böğürtlen reçeli,kuru cekirdekli siyah üzüm,nar suyu vs. tükettim sık sık.
İnşallah canım
Sende rahim duvarı içinmi kullanacaksın?
ben buarada evin bütün camlarını sildim tüller yıkanıyoo:)))) halıları kaldırdım evi silicem herkezi öpüyorum akşam görüşürüzz.......
Rica ederim canım ne demek...
Ben yaklaşık bir ay kadar kullandım,rahim duvarı kalınlığı için...
Böğürtlen,böğürtlen reçeli,kuru cekirdekli siyah üzüm,nar suyu vs. tükettim sık sık.
İnşallah canım
Sende rahim duvarı içinmi kullanacaksın?
ya şekerim kaç günden beri yazıyorum lafım sana değil ortaya kimse cevap verme gereği duymuyor cuma günü gerçekten çok kızdım bektım kendi kenimle yazışıyorm ve hemen çıktım .
Bu arada beni dikkate aldığın için teşekkür ederim
Haberler güzel bugün ya.. Tebrik ederim arkadaşlar..
Bende cuma günü kesemizi gördük. 2 yumoş transfer edilmişti ama dr tek kese gördüğünü söledi.
Ben halen estrofem ve progestona devam ediyorum. devam eden var mı? sıcakta hiç çekilmiyor ya(
evlilik yürütmek kolay iş değil ve ne yazıkki fedakarlık yapmak hep kadına düşüyo... bana 4yıl önce desselerki evlenip eve kapanacaksın kocandan habersiz adım atmayacaksın onun istediği gibi yaşayacaksın hadi ordan derdim ama büyük konuşmamak gerekiyomuş:))) ha şikayetçimiyim hayır çünkü eşimi seviyorum ve çok mutluyum... yani demem o ki sevgi varsa işin içinde birlikte yaşamayı öğreniyo insan ve bundan gocunmuyo...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?