Tüp Bebek Günlüğümüz !

hepiniz çok iyisiniz sizleri tanımasamda seviyorum geçen hafta çok kötüydüm konoşacak arkadaş aradım o yüzden sinirlendim

estrofem ve progestanı ne kadar kullandınız? veya kullandınız mı kızlarrrr
pregestanı ilk üç ay kullandım. test tarihinden bi on gün kadar sonra bıraktım uyanlış hatırlamıyosam.

Akasyam geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine

ah canım ya o kadar dikkat ediyom iş güç yapmıyom ama sakınan göze çöp batar hesabı hergün bir yerden eror veriyom:)))

valla canım bu gebe olduğuna isarett bende solemesıı

valla canım bu gebe olduğuna isarett benden solemesıı

allah gönlüne göre versin canım ağzından bal damlıyor... :) ama bir de ben öyle düşünebilsem aksine iştahımın artması gerekmiyor muydu yaaa bilmiyorum ki belirtilerini de... offf kendimi çok kötü yorgun bitkin iştahsız hissediyorum bir tuhafım yaaa... hamilelikten olsa keşkeeeeeeeeee .... ama ümidim yok ((((

valla canımm elbette kı allahın bıleceği bişey ama sen umutsuz olma lutfen pozitif dusun pozıtıf olsunn..belirti de arama olurmuu

Birde akapunktur tedavisi goren var mı ,bu surecte gerilimi azaltmak için yapılıomus,
ben gayet rahattım ama bu kotu tecrubeler sonrası bidaha umutlu olmak bikle korkutuyor beni,

canım nerde tedavi olmuştun.. ben kentte oldum ve memnunum..

canım.. insallah ya.. ne hayaller kuruyorum bir bilsen... bebeklerim kucağımda....ahhh...ahhh...elim karnımda..eşim hafta sonu diyodu ki neden elin hep karnında...orda dursunlar annelerinin beklediğini bilsinler diye dedim...

bebiş geliyor bebiş...yalele yalelel....

gitme demıstımm gıtmıstınn gıttın madem nıe geldın gerı hee sole bana cabukk

canım ..yemek yiyim dedim...geldim sen gidiyosun....canım..iş sonu herhalde....

ne uzun surdu yemek yemen bee azıcıkta uyudunmu ne??? gıdıcem evet ama temınden berı topik donup kaldığı ıcın gıremedım yazmadım bıseyler oldu işte canım

ne uzun surdu yemek yemen bee azıcıkta uyudunmu ne??? gıdıcem evet ama temınden berı topik donup kaldığı ıcın gıremedım yazmadım bıseyler oldu işte canım
ben cıkıorum artıkk iyi aksamlar herkeseee

canım arkadaşlarımm gitme vakti geldii çattıı....artıkın ben gıderr sız bıcır bıcır sohbete devam edın bakalımm herkesi öptüm by bybyyyybbyybby

canım inş hamilesindir benim de transferin 7 .günü ama hiç belirtim yok cuma günü test günüm bakalım inş bebişlerimiz bizimledir RABBİM ol deyince olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…