tatlımm ınan bızım kızlar oyle sey yapmaz fıkrı olmayan cvp vermemmıstır bıde burası yoğun bır topik gozden kacabılıyor yazılanlarr alınmaa bence bıkmadan usanamadan sorr bızım gıbıı bıcır bıcırr yazz yanıı baksana bana cvp vermeyecek varmı he burdaaa kafasını sısırırımm valla
oooOo NE GUZELL canımm allah kucağına almayı nasip etsinn tek olsun sağlıklı olsunn
haklısınn canımm yaaa bende bıraz daha sessız kalsamm cok ıyı olucakk farkındayımm denıcem napayımm..ben istiyorum kı esımın hep yanımda olsun bensız bı yere gıtmesın hep benımle ılgılensınn o yuzden sorun da oluyor bazen sanırımm nesee artıkınn bebe telaşine duşecezz onu dusunmem pekk
ohoOoO ne hamarat arkadslar varrr masaşşah s anaaaaksama ben yokum uffff optum senı
pregestanı ilk üç ay kullandım. test tarihinden bi on gün kadar sonra bıraktım uyanlış hatırlamıyosam.estrofem ve progestanı ne kadar kullandınız? veya kullandınız mı kızlarrrr
Akasyam geçmiş olsun canım,aman dikkat et kendine
kızlar bugün 10. günüm... 3 gündür hafif adet ağrım var. gidiyorum bakıyorum kan yok. dün gece bir ateş bastı anlatamam... geçti sonra... bugün de sabahtan beri transferin başından beridir dünyayı yiyen ben iştahsızlaştım. aniden ama... bugün pek bir şey yiyemedim. adet olacak gibi hissettiğimden moralim bozuldu ondan mıdır bilmiyorum ama... halsizlik var... offfff... iyi mi kötü mü bu yaşadıklarım acaba yaaa... sara inşallah yarın hayırlı haberini alırım da sevinirim. idrardan çıkmaz merak etme... hayırlısı...
kızlar bugün 10. günüm... 3 gündür hafif adet ağrım var. gidiyorum bakıyorum kan yok. dün gece bir ateş bastı anlatamam... geçti sonra... bugün de sabahtan beri transferin başından beridir dünyayı yiyen ben iştahsızlaştım. aniden ama... bugün pek bir şey yiyemedim. adet olacak gibi hissettiğimden moralim bozuldu ondan mıdır bilmiyorum ama... halsizlik var... offfff... iyi mi kötü mü bu yaşadıklarım acaba yaaa... sara inşallah yarın hayırlı haberini alırım da sevinirim. idrardan çıkmaz merak etme... hayırlısı...
allah gönlüne göre versin canım ağzından bal damlıyor... :) ama bir de ben öyle düşünebilsem aksine iştahımın artması gerekmiyor muydu yaaabilmiyorum ki belirtilerini de... offf kendimi çok kötü yorgun bitkin iştahsız hissediyorum bir tuhafım yaaa... hamilelikten olsa keşkeeeeeeeeee .... ama ümidim yok ((((
Birde akapunktur tedavisi goren var mı ,bu surecte gerilimi azaltmak için yapılıomus,
ben gayet rahattım ama bu kotu tecrubeler sonrası bidaha umutlu olmak bikle korkutuyor beni,
Evet cnm ben insallh sadece ameliyathane ve oda kullanıcım kendi Dr umla gidicem ben doguma nasip şe bügü. Dedim ki yaa Dr bey biz de mı normal dogum yapmak zorun da kılicaz hayr yok öyle birşey dedi siz tüp bebek le hamile kaldınız bu bebekler cok değerli ve ben Sezeyan diyorum dedi ki devlette bile tüp bebek yaptıranlara Sezryan yaptırıyorlar rahat ol dedii Rabbim sana da nasip edicek ne guzel iste pozitif dusu. Hayal kur bana embriyalog demişti aramıştı beni transferde sonraki 3. Gun hayal kur bebeğinle bak pozitif ol lütfen olucak demişti ve oldu şükürler olsu. Rabb'ime sıra siz de insallh aferi. Pozitf ol
gitme demıstımm gıtmıstınn gıttın madem nıe geldın gerı hee sole bana cabukk
canım nerde tedavi olmuştun.. ben kentte oldum ve memnunum..
canım.. insallah ya.. ne hayaller kuruyorum bir bilsen... bebeklerim kucağımda....ahhh...ahhh...elim karnımda..eşim hafta sonu diyodu ki neden elin hep karnında...orda dursunlar annelerinin beklediğini bilsinler diye dedim
canım ..yemek yiyim dedim...geldim sen gidiyosun....canım..iş sonu herhalde....
canım nerde tedavi olmuştun.. ben kentte oldum ve memnunum..
canım.. insallah ya.. ne hayaller kuruyorum bir bilsen... bebeklerim kucağımda....ahhh...ahhh...elim karnımda..eşim hafta sonu diyodu ki neden elin hep karnında...orda dursunlar annelerinin beklediğini bilsinler diye dedim
canım ..yemek yiyim dedim...geldim sen gidiyosun....canım..iş sonu herhalde....
ne uzun surdu yemek yemen bee azıcıkta uyudunmu ne??? gıdıcem evet ama temınden berı topik donup kaldığı ıcın gıremedım yazmadım bıseyler oldu işte canım
ben cıkıorum artıkk iyi aksamlar herkeseee
aynen canımmmmmmmmmm
halada takılmaya devam edıyorrrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?