selamlar ben geldım güldenın güzel haberleri gelmiş çok şukur
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...... kaçıncı denemendi ve son gnler ne gibi belirtilerin oldu????bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
canım hayırlı olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsınbugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...... kaçıncı denemendi ve son gnler ne gibi belirtilerin oldu????
hayır canım hiç cesaret edemedim eğer yoksa tadını son ana kadar çıkarayım dedim ,....gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah
sen dün veya daha önce idrar testi yaptınmı ondada çıkmışmıydı:26::26::26::26::26:
maşallh canımslm kizlar bugun kontrolum vardi ,benimde bebeginde durumum iyiymis,
bebegin dogum gununun ocak 4 2013 oldugunu soylediler,rabbim insallahhh tamamina erdirir
nu arada ikiz degil tekmis,iki hafta onceki kontrlumde ikiz olabilir demislerdi
oda kesinlesmis oldu
saglikli olsunda tek olsun insallahhhh.
O masallah Rabbim tamamına erdirsin nsallh kucağınada al yavrunu hayrli uğurlu olsun bebegin tebrik ederimmmmbugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
cnm git kan ver icin rahat etsin benim10. Gunüm de çıkmıştı kan testinde rahat ol ama idrar sakin yapma Benm idrarda çıkmadı pozitif ol sakin stres yapmaallah gönlüne göre versin canım ağzından bal damlıyor... :) ama bir de ben öyle düşünebilsem aksine iştahımın artması gerekmiyor muydu yaaabilmiyorum ki belirtilerini de... offf kendimi çok kötü yorgun bitkin iştahsız hissediyorum bir tuhafım yaaa... hamilelikten olsa keşkeeeeeeeeee .... ama ümidim yok ((((
Kur canım kur bol bol hayal kur insallh Rabbim yüzünü güldürecek az kaldıcanım nerde tedavi olmuştun.. ben kentte oldum ve memnunum..
canım.. insallah ya.. ne hayaller kuruyorum bir bilsen... bebeklerim kucağımda....ahhh...ahhh...elim karnımda..eşim hafta sonu diyodu ki neden elin hep karnında...orda dursunlar annelerinin beklediğini bilsinler diye dedim...
bebiş geliyor bebiş...yalele yalelel....
canım ..yemek yiyim dedim...geldim sen gidiyosun....canım..iş sonu herhalde....
ay masallh size masallhbizim ecrinle benzer tarafımız çok.... ben çok sakin bir insanımdır kızkardeşim derki senle kavga bile edilmez.. en fazla sinirlenirsem oturur ağlarım ama kavga edemem... allah nazardan saklasın eşimlede kavga etmişliğimiz yoktur o da benim gibi sakin bi insan lakin ultra kıskanç... onun haricinde dünyada tanıdığım ve tanıyabileceğim en iyi en fedakar insandır.. bende bunu bilerek onu sevdiğim için bu durumu kabullendim ve onun istediği şekilde yaşıyorum ama oda mecburi durumlar dışında bensiz hiçbişey yapmaz beni götüremeyeceği hiçbir yere gitmez... hiçbir arkadaşıyla bensiz görüşmez.. bide ağzında bakla ıslanmaz benimkinin işiyle alakalı bi hatun bişey yapsa yada dese hemen gelir anlatır bugün böyle oldu diye hatta bide dalga geçer ben herşeyi seninle yapmaya o kadar alıştımki sensiz çapkınlık bile yapamam der:))))) günde en az 5 kere telefon eder bana ve hala sevgi dolu mesajlar atar.. bu hafta extra bir iş yüzünden büyük ihtimal rusya ya gidicek... gelip gidip takılıyo bana kızdırmaya çalışıyo diyoki sen beni niye kıskanmıyon?????? hatta size sormamı söyledi sor topiğine diyo kocamı rusyaya göndereyimmi göndermeyeyimmi...... sen ne dersin göndereyimmi kocişimi rusyaya:)))))
Cnm özür dilerim napiyorsun iyisin hersey yolunda dimiiikarasu canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kiç bize sekam vermıyosun aşk olsun yanııııı
ben söyledıkten sonraCnm özür dilerim napiyorsun iyisin hersey yolunda dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?