Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh

gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...... kaçıncı denemendi ve son gnler ne gibi belirtilerin oldu????

gözün aydın rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin....

hayırlı olsun allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin belirtin varmıydı

canım hayırlı olsun rabbım kucagına almayı nasıp etsın

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

sen dün veya daha önce idrar testi yaptınmı ondada çıkmışmıydı:26::26::26::26::26:

oooo ooooooo kimler gelmiş hoşgeldınız hanımefendı nasılsınız

Son düzenleme:
gözün aydın canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin... amiiiiiiiiiiiiiiiiiinnn...... kaçıncı denemendi ve son gnler ne gibi belirtilerin oldu????

saol canımm 4 denemem kasıklarımda ağrılarım vardı hiç geçmedi.sabah çok korktum lekelenmem oldu hemde çok hastalanıyorum dedim .bunun dışında hiçbir belirti yoktu canım darısı sizlerin başına inşallah...

gözün aydın canım hayırlı uğurlu olsun Allah tamamına erdirsin inşallah

sen dün veya daha önce idrar testi yaptınmı ondada çıkmışmıydı:26::26::26::26::26:
hayır canım hiç cesaret edemedim eğer yoksa tadını son ana kadar çıkarayım dedim ,....

slm kizlar bugun kontrolum vardi ,benimde bebeginde durumum iyiymis,
bebegin dogum gununun ocak 4 2013 oldugunu soylediler,rabbim insallahhh tamamina erdirir
nu arada ikiz degil tekmis,iki hafta onceki kontrlumde ikiz olabilir demislerdi
oda kesinlesmis oldu
saglikli olsunda tek olsun insallahhhh.

maşallh canım

O masallah Rabbim tamamına erdirsin nsallh kucağınada al yavrunu hayrli uğurlu olsun bebegin tebrik ederimmmm

cnm git kan ver icin rahat etsin benim10. Gunüm de çıkmıştı kan testinde rahat ol ama idrar sakin yapma Benm idrarda çıkmadı pozitif ol sakin stres yapma
Kur canım kur bol bol hayal kur insallh Rabbim yüzünü güldürecek az kaldı

ay masallh size masallh Biz de aynı esim le daha öyle cok büyük bir kavgamız olmadı hamdolsun zamn zaman oluyor ufak tefek seyler buna da şükür ne guzel hamile kalana kadar benim eşimde beni yanın da taşırdı çanta gibi ama şimdi ben onunla seyahat edemiyorumki Olsun ama insallh kızimla katılırız seneye babamıza bizler eslerimizi sevmesek katlanmamız ki hiç birşeye Rabbim yuvalarımıza huzur versin hepimizin insallh

karasu canım nasılsınnnnnnnnnnnnnnnnnnn kiç bize selam vermıyosun aşk olsun yanııııı

Son düzenleme:
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…