bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
ben söyledıkten sonra
Dur kiz kapriss yapmaben söyledıkten sonra
Cnm benimmm ben ne diyeceğimi bilmiyorum ama dua ediyorum hep beraber dua eceli. İnsallh deger katlar dış gebelik Rabbim korusun seni insallh böyle birşey olmicak benim Dr um kimyasal gebelik geçirdiğim de demiştiki hep aynı emrde kan ver kafamız karışmasın degeri takip edelim her yerin makine ve ilaç farklı sonuc bizi yaniltabilir demişti insallh senin de böyle durum soz konusu Rabbim hakînda hayırlı olanı versin insallhhhhArkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
Cnm benimmm ben ne diyeceğimi bilmiyorum ama dua ediyorum hep beraber dua eceli. İnsallh deger katlar dış gebelik Rabbim korusun seni insallh böyle birşey olmicak benim Dr um kimyasal gebelik geçirdiğim de demiştiki hep aynı emrde kan ver kafamız karışmasın degeri takip edelim her yerin makine ve ilaç farklı sonuc bizi yaniltabilir demişti insallh senin de böyle durum soz konusu Rabbim hakînda hayırlı olanı versin insallhhhh
Saol canım Allahrazı olsun...
İnşallah dediğin gibi olur ve ben dış gebelikle uğraşmak durumunda kalmam...
İnan tek düşüncem bu şimdi...
ben dicek bişey bulamıyorum, sbahtan beri seni bekliyordum burda yazını üç kere okudum üst üste ama hala farklı yerlerde yaptırdığın için bu farkın olduğuna inanmak istiyorum , rabbim seni korusun canım gönlüne göre versin inşallah
diş gebelik diildir umarım ,inşallah iyi haberlerini alacağiz burdan ,noluyo buhafta bilmem gecen hafta nekadar guzelse haberler buhaftada okadar kotu gidio Allah beterinden saklasın arkadaslar ,
Gulden'cim sen cok bilgili mantıklı birisin ne olursa olsun dunyanın sonu değil ,
hepimiz ucundan kıyısından hep aynı seyleri yasıyoruz.Lutfen sakin ol ,kabullen olanı ,uzulme demiyorum ama elinden geldigince az zararla atlak bunun tek yoluda olanı kabullenmek.
bende de dıs gebelik riski var ,napalım olacak olacak başa gelen cekilecek demekten baska sansım yok.
dualarım seninle arkadasım
canım nerde tedavi olmuştun.. ben kentte oldum ve memnunum..
canım ben izmirdeyim ama izmirde yaptırmadım,istanbul bahceci fulya da yaptırdım.
senin doktorun kimdi ,buarada hamilemisin yoksa beklio musun suan ?
bahceci fulya da 2 dondurulmus kaldı ama 4c kalitede yani birinci kalitenin en kötüsü yani cok iyi kalite diil sadece iyi kaliteler..öyle olumus en iyi 4a imiş..
onlarda cozulurken ölebilir diye ben sil bastan İzmir de baslayayım diyorum..sen nezaman basladın ?
benim bi arkadasımda kent de yaptırdı ,onunda şimdi cok güzel bir kızı var.Maşallah
canim insallahhh dusundugun gibi degildir,iyi dusunelim iyi olsun dort gozle
senden guzel haberler bekliyorum inanaki gece gunduz hep aklimdaydin
hafta sonunda gecmek bilmedi,lutfen bizi sevindir canimm
egunal senin adına üzüldüm canım ama belli olmaz belki bir mucize olur ve değerin yükselir bebeğin sana tutunur.bende pazar günü yani 12.gün test yaptırdım ve değerim 38 kusur çıktı,12.gün için çok düşük,muhtemelen benimde ya kimyasal gebelik yada dışgebelik,Allah korusun.bekliyum işte ne olacak diye,yarın birdaha yapılacak ama benim umudum yok.
öyle canım inşallah düşündüğüm gibi değildir...
ama ben çok biliyorum maalesef ve yanılmak istiyorumm...
canım değerin 38 fena değil aslında önemli olan katlanması işte bende o katlanmaya göre yorum yapıyorum kendim için...
senin durumun hakkında konuşmak erken ikinci değerini görmek lazım gerçi sen bunu biliyorsundur zaten...
Rabbim yüzümüze baksın canım...
bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
Cnm hayrli olsun tedavi ben de izmir irenbe de aral beyin hastayım insallh Rabbim sana da nasip etsin ben Dr ümü tavsiye ederim sanacanım nerde tedavi olmuştun.. ben kentte oldum ve memnunum..
canım ben izmirdeyim ama izmirde yaptırmadım,istanbul bahceci fulya da yaptırdım.
senin doktorun kimdi ,buarada hamilemisin yoksa beklio musun suan ?
bahceci fulya da 2 dondurulmus kaldı ama 4c kalitede yani birinci kalitenin en kötüsü yani cok iyi kalite diil sadece iyi kaliteler..öyle olumus en iyi 4a imiş..
onlarda cozulurken ölebilir diye ben sil bastan İzmir de baslayayım diyorum..sen nezaman basladın ?
benim bi arkadasımda kent de yaptırdı ,onunda şimdi cok güzel bir kızı var.Maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?