Tüp Bebek Günlüğümüz !

tebrıkelr canımmmmmmmmmm

Sevgili arkadaşlarım...
Durumunda gelişme olanlar bilgilerini lütfen liste topiklerine yazsınlar...
Zira bu aralar topiğe zaman ayıramıyorum ve sohbet arasında geçen bilgileri görmem imkansız...
Bütün bilgilerinizi liste topiklerine yazmanızı rica ediyorum...
Sonra bana neden bizim durumumuz listede güncel değil demeyin lütfennnn...

Son düzenleme:
Cnm benimmm ben ne diyeceğimi bilmiyorum ama dua ediyorum hep beraber dua eceli. İnsallh deger katlar dış gebelik Rabbim korusun seni insallh böyle birşey olmicak benim Dr um kimyasal gebelik geçirdiğim de demiştiki hep aynı emrde kan ver kafamız karışmasın degeri takip edelim her yerin makine ve ilaç farklı sonuc bizi yaniltabilir demişti insallh senin de böyle durum soz konusu Rabbim hakînda hayırlı olanı versin insallhhhh

ben dicek bişey bulamıyorum, sbahtan beri seni bekliyordum burda yazını üç kere okudum üst üste ama hala farklı yerlerde yaptırdığın için bu farkın olduğuna inanmak istiyorum , rabbim seni korusun canım gönlüne göre versin inşallah

diş gebelik diildir umarım ,inşallah iyi haberlerini alacağiz burdan ,noluyo buhafta bilmem gecen hafta nekadar guzelse haberler buhaftada okadar kotu gidio Allah beterinden saklasın arkadaslar ,
Gulden'cim sen cok bilgili mantıklı birisin ne olursa olsun dunyanın sonu değil ,
hepimiz ucundan kıyısından hep aynı seyleri yasıyoruz.Lutfen sakin ol ,kabullen olanı ,uzulme demiyorum ama elinden geldigince az zararla atlak bunun tek yoluda olanı kabullenmek.
bende de dıs gebelik riski var ,napalım olacak olacak başa gelen cekilecek demekten baska sansım yok.
dualarım seninle arkadasım

Saol canım Allahrazı olsun...
İnşallah dediğin gibi olur ve ben dış gebelikle uğraşmak durumunda kalmam...
İnan tek düşüncem bu şimdi...

canim insallahhh dusundugun gibi degildir,iyi dusunelim iyi olsun dort gozle
senden guzel haberler bekliyorum inanaki gece gunduz hep aklimdaydin
hafta sonunda gecmek bilmedi,lutfen bizi sevindir canimm

egunal senin adına üzüldüm canım ama belli olmaz belki bir mucize olur ve değerin yükselir bebeğin sana tutunur.bende pazar günü yani 12.gün test yaptırdım ve değerim 38 kusur çıktı,12.gün için çok düşük,muhtemelen benimde ya kimyasal gebelik yada dışgebelik,Allah korusun.bekliyum işte ne olacak diye,yarın birdaha yapılacak ama benim umudum yok.

Saol canım Allahrazı olsun...
İnşallah dediğin gibi olur ve ben dış gebelikle uğraşmak durumunda kalmam...
İnan tek düşüncem bu şimdi...

Cnm benim Rabbim seni korusun bundn insallh benim de en cok korktuğum şey bu olmuştu kimyasal gebelik geçirdiğim de 2. Sin de Dr cok dikkatli takip edelim dış gebeliğe çevirmesin deger demişti ama hamdolsun Benm 14. Günum de deger düştü insallh senin bunlarla hiç alakası olmicak ben de farklı merkez de kan vermene bağlıyorum bunu beni kendi Dr um uyarmıştı hep aynı yerde kan ver diye Rabbim hepimizin hakkın da hayrli olanı versin insallh

Amiinnn canım çok saol...
bende farklı yerlerde yaptırmamdan kaynaklı bi durum olduğuna inanmak istiyorum...

Dünyanın sonu olduğunu tabiki düşünmüyorum...
Herkes bilir ne kadar pozitif ve umut dolu olduğumu...
Negatif tüp bebek denemelerimde bile karalar bağlamadım hiç...
Böyle bir ihtimalle karşılaşıp uğraşmak istemiyorum sadece...
Başa gelen herşey gibi bu da gelirse çaresine bakacam elbet...
Demem o ki gebelik beklerken Allah korusun dış gebelik ve operasyona maruz kalmayayım...

canim insallahhh dusundugun gibi degildir,iyi dusunelim iyi olsun dort gozle
senden guzel haberler bekliyorum inanaki gece gunduz hep aklimdaydin
hafta sonunda gecmek bilmedi,lutfen bizi sevindir canimm

öyle canım inşallah düşündüğüm gibi değildir...
ama ben çok biliyorum maalesef ve yanılmak istiyorumm...

canım değerin 38 fena değil aslında önemli olan katlanması işte bende o katlanmaya göre yorum yapıyorum kendim için...
senin durumun hakkında konuşmak erken ikinci değerini görmek lazım gerçi sen bunu biliyorsundur zaten...
Rabbim yüzümüze baksın canım...

Canım arkadaşlarım şimdilik çıkıyorum gelmeye çalışırım paşalarımdan fırsat bulursam

yok canım dün çok araştırdım genelde 12.günen az 50-60 civarı çıkıyormuş,hatta 100 lerde olan bile var.bakalım artık yarın 2.kez testi tekrarlıycam.

Son düzenleme:

tatlım öncelikle çok geçmiş olsun üzülme ve dua et ben inanıyorumki farklı merkez ve cihazdan kaynaklı bi durum bu çünkü değerin bu kadar yüksek olmazdı korkma Allah büyük inşallah bebeğin yada bebeklerin seninledir.hep iyi düşün iyi olsun dualarımız seninle Allaha emanet ol canım

güldencim şimdi okudum.ya kötüyü düşünme daha kesin bir sonuç yok.bende diğer arkadaşlar gibi merkez farkı olduğunu düşünüyorum.kızın olursa adını naz koy bu ne naz böyle yaaaa.
Ne üzüyo bu annesini öyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…