canım ne olur kötü düşünme evet bu sefer allahın ıznıyle oldu dıyecez bence sadece merkez farklı olması çünkü benim eşimdede test sonuçları heryerin farklı çıktı devlet hastanelerinde bile farklı rabbım yardımcın olsun bebegini sana bagışlasınArkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
Yarın sabah.......:)ben 13ünde 8.30 da oradayım siz ne zaman gidiyorsunuz
Slm bu aksam topigimiz pek bir sessiz
egunal senin adına üzüldüm canım ama belli olmaz belki bir mucize olur ve değerin yükselir bebeğin sana tutunur.bende pazar günü yani 12.gün test yaptırdım ve değerim 38 kusur çıktı,12.gün için çok düşük,muhtemelen benimde ya kimyasal gebelik yada dışgebelik,Allah korusun.bekliyum işte ne olacak diye,yarın birdaha yapılacak ama benim umudum yok.
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
ben buradyım ama çıkarım az sonra...
görümcem gelcek kalmaya..çok acıktım daha gelemedi kociş onları bekliom bende
canım sızınkı yüksek ozaman bızım testestoron ve fsh düşükdü onun için ilaç kullandıksu esımın total testr. sonucu 500 cıktı 250-700 arası deger ne demek bu analamdımmmmmm deger ıyı ama bazı yerde kotu bazı yerde ıyı yazıyo
suuuuuuuuuuuuuu sana yadım hıhhhh 18:30 fda cvp vermemısınnnnnnnn
canım sızınkı yüksek ozaman bızım testestoron ve fsh düşükdü onun için ilaç kullandık
bak erkeklerde sperm üretmeye yarayan fsh ve testestorn var bunların belirli bir sınırı var yanı bu aralıkda olmalı bızımkı çok düşük sizinkisi çok yüksek yanı onu düşürmenız lazım anlatabıldımmıfsh degerınden yuksek tmm ama test. ıyı ozamna yanı arlıklarda analmdım yaaa
saol canımm...içeriz wallaa kahvemizii tabi ki ben ssz...yok perşembe sabah ege üniversitesine gitcem tahlil için.aslında yarın geliom ama görümcemle.hem akapuntura gitcem hem epilasyona gitcem.sonrada gelinliğinin son provası war teslim alcaz..yani işim çok anlıcağın ama şu düğünü atlatayım zaten sık sık gelcem hep irenbeye o zman görüşcez işşallah..hem sen daha koca göbeklii olursunnnCnm afiyet olsun oo misafirin var dimek ne guzel siz şimdi kahve de içersiniz yemk üzerine bnm icinde iç buarada sen yarn gelmiyorsun galiba
ekin canım nasılsın 20 başlıyosun dımı düğüne denk gelmedımı nasıl olacak tahlilleri naptın yaptırabıldınm
bak erkeklerde sperm üretmeye yarayan fsh ve testestorn var bunların belirli bir sınırı var yanı bu aralıkda olmalı bızımkı çok düşük sizinkisi çok yüksek yanı onu düşürmenız lazım anlatabıldımmı
ohhh maşallah canım ama sen bu sefer okadar zor olmayacak dondurulmuş oldugu için rabbım bebişine kavuştursun gecen 3 hazıranda bebişlerini kaybettiğin yazıyı okudum ınan ıcım parçalandı çok zorrrrr rabbım sabır versınsaol canımm...içeriz wallaa kahvemizii tabi ki ben ssz...yok perşembe sabah ege üniversitesine gitcem tahlil için.aslında yarın geliom ama görümcemle.hem akapuntura gitcem hem epilasyona gitcem.sonrada gelinliğinin son provası war teslim alcaz..yani işim çok anlıcağın ama şu düğünü atlatayım zaten sık sık gelcem hep irenbeye o zman görüşcez işşallah..hem sen daha koca göbeklii olursunnn
yani öle düşünüom düğün zamanı ilaçlara başlarım heralde.temmuzdada transferim olurr..perşembe yaptırcam..saolsun leyliko ayarladı egede yaptırcam...sen neler yapıonn?
maşallh canım bızım kızlar bayaönden gidiyosunuz ve buda bızı çok sevındırıyor öpüyorummmmm senı ve bebişiniselam kızlar,nasılsınızzz,ne var ne yok bugün yoktum ben,dışardaydım,,,egunalin durumunu okudum biraz ama anlayamadımm???değeri düşükmü çıktı acaba?biri anlatırsa sevinirim...çok yoruldum bugün,bebeğimi gördüm,1,5 hafta önden gidiyormuşuz,5-6 hafta içinde gelicek kızım kısmetse,2.310 gram olmuş,ve raporumda başladı artık bugünden itibaren,,bende durumlar böyle,başka ne var yok,,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?