Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ne olur kötü düşünme evet bu sefer allahın ıznıyle oldu dıyecez bence sadece merkez farklı olması çünkü benim eşimdede test sonuçları heryerin farklı çıktı devlet hastanelerinde bile farklı rabbım yardımcın olsun bebegini sana bagışlasın

Son düzenleme:
ii akşamlar kızlar nasılsınız? güldencim canını sıkma umarım normal gebeliktir.iyi düşün ki düşün olsun.en azından kendiliğinden hamile kalabiliyorsun, bunu düşün ve sakın umudunu yitirme.dualarımız seninle...

Güldencim Rabbim hakkında hayırlısını versin,inşallah her şey hayırlısıyla güzel bir şekilde sonuçlanır.
kızlar transferim yarın sabah.5. gün transferi olacak.ne olur dualarınızı eksik etmeyin.Allah başkası için içten bir şekilde edilen duaları kabul edermiş.umarım bizim de hayırlısıyla bebişimiz tutunur.haber vermeye çalışırım.en azından transfer gerçekleşti diye haber veririm.

RABBİM sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımm

canım benimm RABBİMİN gönderdiği mucize seninle kalır diye dua ediom...
başkada bişi diyemiom üzüldüm hemde çok...
ama ben kötü düşünemiom nedense bence herşey yoluna gircek ALLAHIN izniyle...
seni çok sewiommm

rabbım melegını gondermıs olsun sana canımmmmmmmmm
ıns degerın yukselmıstırrrrr

canım Allah buyukkkkkkk ben bu sefer ınanıyorum ve senın melegın mınıgın gelecek
ben ala farklı yerlerde oldugu ıcın dıyorum ıns çarş. gunu degerın cok guzel katlanmıs olacak ve dıs gebelık olamyacakkkk rabbımın ıznıyle butun dularım senınleeee

ekin canım nasılsın 20 başlıyosun dımı düğüne denk gelmedımı nasıl olacak tahlilleri naptın yaptırabıldınm

fsh degerınden yuksek tmm ama test. ıyı ozamna yanı arlıklarda analmdım yaaa
bak erkeklerde sperm üretmeye yarayan fsh ve testestorn var bunların belirli bir sınırı var yanı bu aralıkda olmalı bızımkı çok düşük sizinkisi çok yüksek yanı onu düşürmenız lazım anlatabıldımmı

Cnm afiyet olsun oo misafirin var dimek ne guzel siz şimdi kahve de içersiniz yemk üzerine bnm icinde iç buarada sen yarn gelmiyorsun galiba
saol canımm...içeriz wallaa kahvemizii tabi ki ben ssz...yok perşembe sabah ege üniversitesine gitcem tahlil için.aslında yarın geliom ama görümcemle.hem akapuntura gitcem hem epilasyona gitcem.sonrada gelinliğinin son provası war teslim alcaz..yani işim çok anlıcağın ama şu düğünü atlatayım zaten sık sık gelcem hep irenbeye o zman görüşcez işşallah..hem sen daha koca göbeklii olursunnn
ekin canım nasılsın 20 başlıyosun dımı düğüne denk gelmedımı nasıl olacak tahlilleri naptın yaptırabıldınm

yani öle düşünüom düğün zamanı ilaçlara başlarım heralde.temmuzdada transferim olurr..perşembe yaptırcam..saolsun leyliko ayarladı egede yaptırcam...sen neler yapıonn?

selam kızlar,nasılsınızzz,ne var ne yok bugün yoktum ben,dışardaydım,,,egunalin durumunu okudum biraz ama anlayamadımm???değeri düşükmü çıktı acaba?biri anlatırsa sevinirim...çok yoruldum bugün,bebeğimi gördüm,1,5 hafta önden gidiyormuşuz,5-6 hafta içinde gelicek kızım kısmetse,2.310 gram olmuş,ve raporumda başladı artık bugünden itibaren,,bende durumlar böyle,başka ne var yok,,

canım fsh 22 degerınden yuksek
test 500 deger aralıgı 200 - 700 arası olamsı gerekıyor dıyor
ama ekımde yapılan tets. da 3,82 deger aralıgı 3-8 dıyor yanı orasını anlamadım ben

ohhh maşallah canım ama sen bu sefer okadar zor olmayacak dondurulmuş oldugu için rabbım bebişine kavuştursun gecen 3 hazıranda bebişlerini kaybettiğin yazıyı okudum ınan ıcım parçalandı çok zorrrrr rabbım sabır versın

maşallh canım bızım kızlar bayaönden gidiyosunuz ve buda bızı çok sevındırıyor öpüyorummmmm senı ve bebişini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…