Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım tüm kalbimle sana dua ediyorum çok üzgünüm şuan ama her işte bir hayır vardır rabbim yüzümüzü güldürsün korktuğuna uğratmasın.....

maşallah size canım anne kız keyif yaparsınız artık

tşk ederim canım benim,,,darısı başına inşşşş

canım fsh 22 degerınden yuksek
test 500 deger aralıgı 200 - 700 arası olamsı gerekıyor dıyor
ama ekımde yapılan tets. da 3,82 deger aralıgı 3-8 dıyor yanı orasını anlamadım ben
canım ozmanan fsh düşürmeniz lazım ama diyer 3.82 ne anlamadım ay bunlar çok karısık kaan beye meyıl attınmı ne dedı

ıyıdır tatlım deegrı otekıen gore dusuk ama farklı hastanelerde yaptıgı ıcın dıyoruz bız
ıns car. gunu degerı cok guzel cıkacak canımmm

canım ozmanan fsh düşürmeniz lazım ama diyer 3.82 ne anlamadım ay bunlar çok karısık kaan beye meyıl attınmı ne dedı

testosteron total 543 deger aralıgı 160-726
fsh 24 deger aralığı 0,7-11
lh 8,55 deger aralıgı 0,8-7,6
prl 11,8 deger aralıgı 2,5-17
protrombın akt 99,8 deger aralıgı 70-120
protrombın zamanı 13,1 deger aralıgı 12-16
ınr 1 normal asta deger aralıgı 2,0 / komadın kullanan 5,4

degerler boyle ve total test. bız 2011 ekımde yaptık ve total test degerı 3,8 dı deger aralıgı 3-8 yazıyor burdakı totl test. farklımı ben bunu anlamadım kuzum yaaaaaaaaa
yanı o 3,82 lık ekımdekı total bunla o farklımı ne anlamadım kaana attgımda total yoktu o bugun cıktıııııı tekrar atamam adam donmuyo yanı ust uste cvp vermıyo gelın goruselım dıyo

Son düzenleme:
ıyıdır tatlım deegrı otekıen gore dusuk ama farklı hastanelerde yaptıgı ıcın dıyoruz bız
ıns car. gunu degerı cok guzel cıkacak canımmm

hımmm anladım canım,,yine bekleme var yani,inşş hayırlı haberler gelir ,ama benim içime kötü bişey doğmuyor ,dış gebelik falan olsa değerler çok çok yüksek çıkıyomuş,bir arkadaşımda olmuştu ordan biliyorum,hastane farkıdır bencede

kusura bakma canım hiç bir bilgim yok çünkü bzı hep aynı yerde yaptırıdk onun için en ıyısı hep aynı yerde yaptırmak

benimkide gün transferi drlar .gün transferleriyle ilgili çok olumlu konuşuyolar.bazı yerlerde sonda takıyolarmış sana da söylerlerse taktırma sakın

aynen canım bende aynı seyı dusunuyroummmmmmmmmm
hayırlsı ama bebegı olacak buı sefr bende kotu hıssetmıyorum hıcccc

kusura bakma canım hiç bir bilgim yok çünkü bzı hep aynı yerde yaptırıdk onun için en ıyısı hep aynı yerde yaptırmak

ksutum sana hıhhhhhhhhhh
sagol cnmmmm

heşmerşm nasılsın bebişler nasıl kont ne zamandı

geçen hafta gitmiştik canım çok şükür şimdilik herşey yolunda jeli günde bir defaya indirdi iğneye devam öyle .....

aslında artık ayda bir kontrole gitmem gerekiyor ama ben içim rahat edene kadar 2 hafta da bir gidecemmmm....

sen ne yaptın nasılsın

Son düzenleme:

cnm hayırlısı olsun diyorum ben..ama kötü düşünmemeliyiz..Allahım seni diğer seçenek için korusun..
inşallah normal betaya dönmeye cabalıyordur kan değerin ve gebeliğin devam edecek Allahın izniyle..
dualarım seninlee..

sıkıntı basar ateş basar kabızlık olur kendini kötü hissedersin benimkide tüp bebek 9. gün baktırmıştım pozitif çıkmıştı kanda idrarda bakma bile çıkma ihtimali çok düşük hamilelikte iştah artması 3 . aydan sonra oluyor ilk aylar mide bulantısı ve tiksinmeden dolayı bişe yiyemiyosun ama folik asiti hiç bırakma kullan inşallah pozitiftir sonucu mutlaka yaz buradan

Ay masallh ne kada az kaldı süper masllh gelisimi de cok iyi bebeğinin Rabbim hepimize saglikla kucağımıza almayı nasip etsin ben cok heyecanlaniyorum düşündükce dogum anını arada dogum fotoğrafçısı icin bakiniyrm nette ay başlıyorum ağlamaya Rabbim hepimize yaşatsın bu mucizeyi insallh
ok cnm bnm sen ayarlarsın bana hbr verirsin insallh sonuclarında guzel gelicek egede yaptırmana cok sevindim enazindn para ödemiceksin insallh hersey guzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…