maşşalhhh canım senın için nasıl rahat etsin git bencede aynı tüp bebegi yaptırdıgın yerdemı devam ediyosungeçen hafta gitmiştik canım çok şükür şimdilik herşey yolunda jeli günde bir defaya indirdi iğneye devam öyle .....
aslında artık ayda bir kontrole gitmem gerekiyor ama ben içim rahat edene kadar 2 hafta da bir gidecemmmm....
sen ne yaptın nasılsın
gördüm canım keseden sonra 2 kez daha gidip gördüm aslında artık aylık gitmem lazım ama ben içim rahat edeene kadar 2 haftada bir gidecem ...
geçen hafta gitmiştik canım çok şükür şimdilik herşey yolunda jeli günde bir defaya indirdi iğneye devam öyle .....
aslında artık ayda bir kontrole gitmem gerekiyor ama ben içim rahat edene kadar 2 hafta da bir gidecemmmm....
sen ne yaptın nasılsın
maşşalhhh canım senın için nasıl rahat etsin git bencede aynı tüp bebegi yaptırdıgın yerdemı devam ediyosun
benden de aynı ne olsun çarşamba opu var dua edın
benim düşük tehlikem vardı o kadar streeslyimki 3 aya kadar haftada 3 kere bazen 1 kere gidiyordum ama mutlaka her hafta gdiyordum kalp atışını görünce rahatlıyorum dr lar kızıyor ama çok evhamlısın o nedenle senin başına değişik şeyler geliyor diyor ama stresin sana ve bebeğe bir yararı yok diyolar inşallah düzelirim
Yok yaa sen devam et iki hafta da bir gitmeye ben halen iki haftada bir gidiyorum icim halen o kadar cok tekme yememe rağmen rahat etmiyorKızımı görmek istiyorum
Cnmmm ay aklıma kendim geldim ben de aynı cihazı alıcam diye tutturdum tekmeyi yiyince sustum artık gerek kalmadı ay seni okadar iyi anliyorum ki şimdi Ah ah ben de az gitmedi. Hafta bir Dr um Allah beni cok iyi anladı hep dıyordu kendi hadı haftaya da gel insallh senin de Dr un benim ki gibi çıkar stres yapma onlar seninle hiç birakmicaklar annelerini deevet canım aynı yere devam ediyorumm...
şimdi nasılsın hamilemisin kaç aylık oldu
valla öyle yapacaz eşime kalsa haftada bir gidecek ama ben daha kontrollu olmak istiyorum ama insanın içi hiç rahat etmiyor bende şu kalp atışının dinlenebildiği cihazlar varmış ondan almayı düşünüyorum
kız tekmemı yedın tuttum bu lafıııııCnmmm ay aklıma kendim geldim ben de aynı cihazı alıcam diye tutturdum tekmeyi yiyince sustum artık gerek kalmadı ay seni okadar iyi anliyorum ki şimdi Ah ah ben de az gitmedi. Hafta bir Dr um Allah beni cok iyi anladı hep dıyordu kendi hadı haftaya da gel insallh senin de Dr un benim ki gibi çıkar stres yapma onlar seninle hiç birakmicaklar annelerini de
kız tekmemı yedın tuttum bu lafııııı
Cnmmm ay aklıma kendim geldim ben de aynı cihazı alıcam diye tutturdum tekmeyi yiyince sustum artık gerek kalmadı ay seni okadar iyi anliyorum ki şimdi Ah ah ben de az gitmedi. Hafta bir Dr um Allah beni cok iyi anladı hep dıyordu kendi hadı haftaya da gel insallh senin de Dr un benim ki gibi çıkar stres yapma onlar seninle hiç birakmicaklar annelerini de
cannlar ben geldimm nasılız bakalım.
egunalim kuzmmmm Allahım hayırlısını versşn canımmm inşallah dış gebelik değildir be kuzum yaaaaa.Allahım yardımcın olsun inşallahhhh.
canlar bu arada bugün teyze oldum ben çok güzel bişi ya valla....
egunalim kuzmmmm Allahım hayırlısını versşn canımmm inşallah dış gebelik değildir be kuzum yaaaaa.Allahım yardımcın olsun inşallahhhh.
canım gözünaydın...arkdaş değilde kardeşininmi bebeği...rabbim banada nasip etsin tez zamanda teyze olmayı...
mutlaka güzeldirr
evet canım kızkardaşimin oğlu oldu sadece fotosunu gördüm bayıldım kerataya yaaaa.Allahım hepimize nasip etsin o günleri inşallahhhh.
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
estrofem kullandım sonuca kadar negatıf olunca bıraktım canımmmmmm
hamarat arkadasım benımmmmmmmmmm
Hay maşallah,ellerine sağlık canım
Bizim hatunlarda ne hamarat yahu
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?