Tüp Bebek Günlüğümüz !

maşşalhhh canım senın için nasıl rahat etsin git bencede aynı tüp bebegi yaptırdıgın yerdemı devam ediyosun
benden de aynı ne olsun çarşamba opu var dua edın

gördüm canım keseden sonra 2 kez daha gidip gördüm aslında artık aylık gitmem lazım ama ben içim rahat edeene kadar 2 haftada bir gidecem ...

benim düşük tehlikem vardı o kadar streeslyimki 3 aya kadar haftada 3 kere bazen 1 kere gidiyordum ama mutlaka her hafta gdiyordum kalp atışını görünce rahatlıyorum dr lar kızıyor ama çok evhamlısın o nedenle senin başına değişik şeyler geliyor diyor ama stresin sana ve bebeğe bir yararı yok diyolar inşallah düzelirim

Yok yaa sen devam et iki hafta da bir gitmeye ben halen iki haftada bir gidiyorum icim halen o kadar cok tekme yememe rağmen rahat etmiyor Kızımı görmek istiyorum

maşşalhhh canım senın için nasıl rahat etsin git bencede aynı tüp bebegi yaptırdıgın yerdemı devam ediyosun
benden de aynı ne olsun çarşamba opu var dua edın

evet canım aynı yere devam ediyorumm...

şimdi nasılsın hamilemisin kaç aylık oldu

Yok yaa sen devam et iki hafta da bir gitmeye ben halen iki haftada bir gidiyorum icim halen o kadar cok tekme yememe rağmen rahat etmiyor Kızımı görmek istiyorum

valla öyle yapacaz eşime kalsa haftada bir gidecek ama ben daha kontrollu olmak istiyorum ama insanın içi hiç rahat etmiyor bende şu kalp atışının dinlenebildiği cihazlar varmış ondan almayı düşünüyorum

Cnmmm ay aklıma kendim geldim ben de aynı cihazı alıcam diye tutturdum tekmeyi yiyince sustum artık gerek kalmadı ay seni okadar iyi anliyorum ki şimdi Ah ah ben de az gitmedi. Hafta bir Dr um Allah beni cok iyi anladı hep dıyordu kendi hadı haftaya da gel insallh senin de Dr un benim ki gibi çıkar stres yapma onlar seninle hiç birakmicaklar annelerini de

kız tekmemı yedın tuttum bu lafııııı

allah tan çok anlayışlı kibar bir insan ben dedim biz 2 haftada gelsek oda güldü tamam dedi tüm yaşadıklarımı biliyor o yüzden çook anlayış gösteriyor.... ay bende tekmelri duysamm ozamana kadar o cihazla idare edeyi diyorum rabbim yavrularımızı bizlere bağışlasın

cannlar ben geldimm nasılız bakalım.
egunalim kuzmmmm Allahım hayırlısını versşn canımmm inşallah dış gebelik değildir be kuzum yaaaaa.Allahım yardımcın olsun inşallahhhh.

canlar bu arada bugün teyze oldum ben çok güzel bişi ya valla....

hoşgeldin canım tekrar gözünaydın.....

canım gözünaydın...arkdaş değilde kardeşininmi bebeği...rabbim banada nasip etsin tez zamanda teyze olmayı...
mutlaka güzeldirr

canım gözünaydın...arkdaş değilde kardeşininmi bebeği...rabbim banada nasip etsin tez zamanda teyze olmayı...
mutlaka güzeldirr

evet canım kızkardaşimin oğlu oldu sadece fotosunu gördüm bayıldım kerataya yaaaa.Allahım hepimize nasip etsin o günleri inşallahhhh.

evet canım kızkardaşimin oğlu oldu sadece fotosunu gördüm bayıldım kerataya yaaaa.Allahım hepimize nasip etsin o günleri inşallahhhh.

inşaallah canım..allah bağışlasın anneli babalı büyütsün..
ben hala oldum ama teyz eolmayıd aç.ok siityorum kızkardeşimde 1sen olucka siityor hala olmadı rabbim onu ben kadar bekletmesin....

Kizlar selam, nasilsiniz?
bu sabah isyerinde epey bir kosturmusum, aksam saat 4 den 7 ye kadar koltukta sizmisim resmen. Ya bir de bir sorum olacak, lekelenmesi olan hamile arkadaslarin lekelenme durumu ne kadar surdu? 12 hafta dolunca mucizevi bir sekilde duracak diye umuyorum. Hala hergun 1-2 damla kahverengi lekelenmem var. ozellikle peceteyle sildigimde goruyorum, sizde nasil oldu?

Guldencim bence de tahlilleri ayni yerde yaptirmakta fayda var. Insallah dis gebelik degildir. Allah hayirlisini versin, insallah carsambaya degerin gerektigi gibi artar canim..

bende umarım bu ay tup bebek yaptıracagım. 10 gun once histereskopi oldum. Sonuç temiz. AMH 0.25 .fsh ocam ta 29 subat da 22 ve once ve sonrasında normale indi fakat yukseldikten sonra fsh ım normalleşirken E2 degerim yükseldi. Adetimin 3. günü yani bugun tedaviye başlanacaktı ama E2 degerim 113 çıktı. Doktor Cetrotide verdi. 4 gun kullanacagım. Perşembe günü son ignemi yapıp tekrar tahlil yaptıracagım. Düşerse sanırım tup bebek tedavisine başlayacagım. Yoksa ertelenecek. Cetrotide yumurta gelişimini baskılayan bir ilaç. bu arada E' düşsün diye beklenecek. Folükül sayım 9 çıktı. Once çok sevindim. Sonra bu haberi duyunca moralim biraz bozuldu bakalım neler olacak of of

E2 degeri yuksek çıkıpta hamile kalan var mı?

nasılsınız gobısler buyuyordur ınsl..ıyı haberlerı olanalarda vardır bende bugun kan verdım hormon tahlılı ıcın sıze bırsey soracagımm yaaaaaaaaa zuzu nbr cnmbebısler nasll göbiş büyüdümü cnm

canım Rabbım korkutugunla sınamasın ınsallah senı ...
olumlu dusunmeye calısalım .. ınsallah dıs gebelık vs deıldır...
Allah yardımcınolsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…