Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende öptm canımm sölemisi ayıp pek bi hamaratızdırr:)

canımmmmmmmmmmmmm çok sevindimm ne yazıcagımı şaşırdımm allahım saglıklı bi şekilde dgormak nasip etsinnn............BU DUYGUYU BİZLEREDE TATTIRSINN İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNNNN...........

nasılsın cnm evet dr un cok anlayıslı yaaa zaten öle olması gerekıyorkı korku ndr olmasın ck skur ALLAH RAZI OLSUN ONDAN
EGUNAL HAYILRI OLSUN INSL..RABBIM GONLUNDEN GECENI VERSIN CNM
evet canım kızkardaşimin oğlu oldu sadece fotosunu gördüm bayıldım kerataya yaaaa.Allahım hepimize nasip etsin o günleri inşallahhhh.
RABBIM ANALI BBALI BUYUTSUN HAYIRLI EVLAT OLUR INSL...DARISI BANA VE BIZEEEE

E2 NDR Kİ BENM TAM BILGIM YOK ÖLE AYRINTILARLA DA CNM RABBIM KOLAYLIK VERSIN INSL...

kızlar bügün hastaneye gıttım kan vermeye ayy cok garıp bırsey oldu aglıcaktım nerdeyse gıttıgım hastane dogum hastanesii ben sıra beklerken yan tarafdanda dogum yapan lar ın taburcu oldugu kapı var kucagına alan cıkıyor alan cıkıyor kapıda bir eşde bebek beklıyor ama yerınde duramıyor esım geldi gözümün önüne cunku onunda böle sabırsızlanarak beklemesını cok ıstıyorum ınsl... ne zaman bebeklı bırını gorsem gozlerım doluyor sevmıyorum buhuyumu yaaaaaaaaa

hamile guzellere tebrikler umarım bir an once sağlıkla bebeklerinizi kucagınıza alırsınız.
babaklariniz tuplemi oldu? kaçıncı deneme ve mikro mu?_yaş ve fsh nasıldı?

maşşallah bebişine çok sevindim canımm......

yaa hayır ben böyle düşünmemiştimm dualarım seninle canımmmmmmmmmmmm o bebiş gelicek biz onu çok istiyoruzzzzz kendine çok dikkat ett canım biraz araştırdım dinlenmen gerekiyo çok öpüyorum senii.............

E2 esteradol hormonu. ostorojen de diyebiliriz sanırım. Yuksek çıkınca tedaviye başlanamıyabiliyor. Umarım düşer. Kotu ovaryen rezer belirteci.
Kısmet. offfff.

canım bazılarının ki zamanla geçti ama ikizlere hamiş bir arkadaşımız vardı doğumu yaklaştı ama onun hep ara ara lekelenmesi devam ediyor diye biliyorumm...bide karasunun da kanaması olmuştu o burdayken ona sor....

hakkında hayırlısı olsun canım ama e2 düşmeden tüp bebeğe başlamazlar merak etme oda düşer....

saol canım karnım biraz geni,şledi ama büyümedi daha bebişlerde allaha emanet....
sen ne yaptın nasıl gidiyor...

öldüm ya her yerim agrıyoo mutfak dolabı buz dolabı ne var ne yok elimden geçtii ama çok yoruldumm yarın rahatımm:))))

ohh temiz hatunn mis gibi bende temizlik yapmayı özledimmm...

kıyamamm sana canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz inşallah en kısa zamanda gelicek bebişlerimizzz ben bütün kalbimle inanıyorumm bol bol dua edin nolurrr.....

bende dogum evıne gıttım ya bugun kan verdım regl gecen ay ılacla olmustumda dr 21.günü gel progestoron ıcın kan ver demıstı oda cumartesı ye geldı kapalı oldugu ıcın hastene bugun onu verdım de persembe gunu kendı doktoruma randevu aldım sonuc ne cıkacak bakalım da yaa bnm 2-3 gundur kasıklarım da ck agrı var netten baktı yumurtlama gunu dıyor,ve goguslerımde ck agrrıyor regl olacakmısım gıbı nedense artık daha 8-9 gun var regl da neden acaba fıkrın varmı yada fıkrınız?????

esım tüp bebek ıcınde bırde fakulteye gorunelım onlar ne dıyecek sonra turgut bey dıyorya hayrlısı bu aralar kılo vermeye calısıyorumm bebek ıcın ıyı oluyormus 2,5 ay dır yanı onun ıcın cabalıyorumm kg ler gıtsın dıye cunku sorunsuz larda kg verıncede kalınıyormusbebege ınsl......olurumm sızın gıbı

:)))) ayıpsın cicim sanada gelirimmm evini misler gibi kokuturummm

canım inşallah umdugun gibi birşey değildir.Sadece farklı yerlerde yaptırmandan kaynaklıdır dıye düşünüyorum.Rabbim yardımcın olsun.Dualarımız seninle canım.inşallah güzel haberlerle geleceksinn.

kızlarr kocacım geliyomuş ben çay yapıyımm muhtemelen gelince funda bilgisayar lazım diyip alıcak elimden bilginiz olsun

kıyamamm sana canım hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz inşallah en kısa zamanda gelicek bebişlerimizzz ben bütün kalbimle inanıyorumm bol bol dua edin nolurrr.....
ınsallah cnm
ohh ohh cok sukur darısı basımızaaaaaaaaaaaaaaaa RABBIM HAYILRI BIR SEKILDE DUNYAYA GELMESINI NASIP EDER INSL...

HAYIRLISI INSL..CNM ISTEDIGIN GIBIIOLUR

canım yumurtlama da bazen ağrı olur üşüttüysen ondanda olabilir hakkında hayırlısı olsun. üniversiteye gideceksen ercan aygen den uzak dur derim gerçi direk hocalar muayene etmiyor galiba ... bide eğer infertilite ile ilg,li teşhis konacaksa ben yine turgut beyi tavsiye ederim ondan fikir al istersen fakültede yaptır. ben ilk ikiyi fakültede yaptırdım hemde özelden ercan beye giderek tpümdeki sorunu olmayacağını bile bile tüp yapmış allahtan bir yerden ters düştük yoksa daha çook beklerdim bebişimii....
bu arada zayıflamak tabiki faydalı ....

:)))) ayıpsın cicim sanada gelirimmm evini misler gibi kokuturummm

saol canım benimm herkes bana derdi çok titizsin rabbim sana çifter çifter evlat versin evini kirletsinler diye daha doğmadan ev kirlendi ama doğsunlar hep birlikte iş yaparız artık

hepaklımda olunca dua tek avuntum oluyor her vakıtte ınsallah dua ileee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…