Tüp Bebek Günlüğümüz !

Canim karasu da okumustur sorumu cevap verir herhalde, su lekelenme bitse de dusuk tehlikesinden kurtulsam artik...

burası tupcu topıgı buraya gıren hamıle olarak cıkıyo

yaniii gel tüpçüye gell listemizde herkes hamile kalacakkk ve doğum yapacak ...

lucrin kasık ağrısı yapıyomu kuzular yaaa...

yapmaz mı kuzu yumurtalıkları baskılıyo haliyle biraz ağrı yapar ohh bi sürü folikül vardır inşallah...

turgut bye esım demıstı oda memnun kalmassınız ama sız bılırsınız demıstı sen turgut beyden hangı hocaya gıdıyım dıyemı fıkır al dıyorsun anlamadım esım bır de orada muayene olalım dıor dırek sıra alınıp olmuyormu ben hıc gıtmedımkııı ozeleden degıl dırek gıdelım dıyor ya amannn sıkıldım da dr lardan ama onlarsızda olmucak bır kavramm

Canim karasu da okumustur sorumu cevap verir herhalde, su lekelenme bitse de dusuk tehlikesinden kurtulsam artik...

inşallah geçer ama sen dikkat et kendine işe gitmek zorunda olduğunu biliyorum allahtan iş sizin o yüzden aralarda ayağını uzatıp dinlen ani hareketlerden kaçın ....

slm arkadaslar bende aranıza yeni geldim nasılsınız size bi sorum olucak tüp bebek yapan varmı aranızda eşinin spermi düşük olandan .ben 5yıllk evliyim 3defa tüpbebek yaptık tutmadı 10ngun sonra 5 denıycem inşlh tuttar

inşallah geçer ama sen dikkat et kendine işe gitmek zorunda olduğunu biliyorum allahtan iş sizin o yüzden aralarda ayağını uzatıp dinlen ani hareketlerden kaçın ....

evet canim 3-4 saat gidiyorum ise, bir de tez canliyim yaaa durduramiyorum kendimi, sakinlestirici mi alsam ne :44: hala merdivenleri kosa kosa inip cikiyorum yaaa..

hayır canım eğer bebek olmamasının sebebini araştırmak için fakülteye gidiyorsanız neden olmadığının teşhisini turgut bey yapsın demek istedim.
galiba randevu alınıyor ben 1.5 sene önce gittim hocanın yazanesine gidiyorduk fakülteye gitmemiz gereken zamanlarda da hocanın söylediği saatte gidiyorduk. çok bekliyorsun bide önce hocaların hastaları sonra normal gelenlere bakıyorlar. bide özelden gitmediysen her seferinde kime denk gelirsen o muayene ediyor ben memnun değildim özellikle ercan beyden hakkımı da helal etmiyorum..

canım hepimiz tüpçüyüz sadece eşinde sperm azlığı mı var bu 3 negatiften sonra sizde başka şeyler araştırılmadı mı eğer araştırılmadıysa yeniden tüp bebek denemek ne kadar mantıklı

kocis geldi kactim, hepinize tatli ruyalar..

evet canim 3-4 saat gidiyorum ise, bir de tez canliyim yaaa durduramiyorum kendimi, sakinlestirici mi alsam ne :44: hala merdivenleri kosa kosa inip cikiyorum yaaa..

çok değerli ve kırılgan birşey taşıdığını ve çok hareketli olursan kırılabileceğini hatırla belki o zama ağır hareket edersin tabi bu arada diyene bakiyi geceler canım

5 yıllık evlısın ve 5.denemen olcacakınsl.son olur posıtıfle sonuclar bende 4.yıl bıtecek ve hıc bırı yok daha ama ck sukur bısde sorun yok vaktını beklıyor ınsl... ınsl.rabbım yusumuzu guldurur cnm dua ıle rabbımeyalvararak ısteyecegız bızım ıcınde 'OL'
desın ınsallah rabbım kolaylık versın yasın kac cnm senn bu arada topıkın cogu tup bebek yaptıranlar canm

canım eşim tam sınırda bendede adet düzensizligi var bizim normal yoldan olmuyo dedi doktor tutana kadar devam yapın dedi şimdi gene yapcaz ama korkuyorum ya gene tutmazsa bana dua edersenız sevinirim şimdiden allh razı olsun

15 kadar once Ege Uni. Tup bebek merkezinde beklerken yanımdaki kızın elindeki kagıttaki tahlil sonucları dikkatimi çekti.Kız hamileydi. Tebrik ettim. Hikayesizi sordum. tup bebeklemi diye. Kızda çikolata kisti varmış. Aldırmış ama sonuç kotuymüş. Doktorlar kesinlikle olmaz demişler. Ege'den lemi beyi bulmuş o da tup deneyelim ama şans vermiyorum pek demiş. En sonunda tup denemeye karar vermişler . testler yapılmış bir de ne gorsunler doktorlar size tup bebek yapamayız hamilesiniz demiş. Yani kendiliginden bir mucize hamilelik.. ne sevindirici. Umudumuz asla tukenmesin. Sevgiyle kalın

Rabbım sızı bagıslasın dualrınıkabul etsın ınsl..ben gıderımmm o gıder arkamdan anne anne der...bılın bakalımbu nedir???

Son düzenleme:

canım tabi ki dua ederiz zaten hepimizin duasında bizim durumumuzda olan insanlar. genetik testleri pıhtılşma testi rahim filmi histereskopi hormon testleri bunlardan yaptırdıklarınız var mı

e2 nin cok yuksek yada cok dusuk olması durumunda embrıyo duvara tutnamıo bu yuzden tedavı ye baslanmıyor yanı baslansa bıle sonuc olumsuz oluyor...benımde cok yukseektı dr um saolsun Allahın ıznıyle.takdıryle hersey yolun da gıttı ve 4 haftalık hamıleyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…