iyi geceler canım siz nasılsınızzz
nereye sayfaya bakkk
canım tabi ki dua ederiz zaten hepimizin duasında bizim durumumuzda olan insanlar. genetik testleri pıhtılşma testi rahim filmi histereskopi hormon testleri bunlardan yaptırdıklarınız var mı
saolun evt canım yaptırdık yerşeyim temiz şükür adet düzensizliyi var doktor doyuştan dedi eşimde sprmi cok düşük aret kamerde yapıcam nasıpserabbim herkeze nasip etsin bizlerede
herkse iii gecelerrr. uykumuz geldi.. öpüyoruz sizii
herkse iii gecelerrr. uykumuz geldi.. öpüyoruz sizii
amin canım inşallh bu sefer rabbim yüzünüzü güldürsün.....
her zaman 24 saat yanındayım canımmmm....
şimdiden iyi geceler diyeyim hepinize..... ve kocişimin yanına oturayım:)))
zuzummmm cansın sen varyaaa.iyiki varsın kuzummmm.Allah razı olsun bebişlerini sana bağışlasın inşallahh...
canım yumurtlama da bazen ağrı olur üşüttüysen ondanda olabilir hakkında hayırlısı olsun. üniversiteye gideceksen ercan aygen den uzak dur derim gerçi direk hocalar muayene etmiyor galiba ... bide eğer infertilite ile ilg,li teşhis konacaksa ben yine turgut beyi tavsiye ederim ondan fikir al istersen fakültede yaptır. ben ilk ikiyi fakültede yaptırdım hemde özelden ercan beye giderek tpümdeki sorunu olmayacağını bile bile tüp yapmış allahtan bir yerden ters düştük yoksa daha çook beklerdim bebişimii....
bu arada zayıflamak tabiki faydalı ....
saol canım benimm herkes bana derdi çok titizsin rabbim sana çifter çifter evlat versin evini kirletsinler diye daha doğmadan ev kirlendi ama doğsunlar hep birlikte iş yaparız artık
canımmmmmmmmmmmmm çok sevindimm ne yazıcagımı şaşırdımm allahım saglıklı bi şekilde dgormak nasip etsinnn............BU DUYGUYU BİZLEREDE TATTIRSINN İNŞALLAH AMİNNNNNNNNNNNN...........
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?