çok saol canım amin inşallah hayırlısıyla en kısa zamanda isteyen herkese tattırsın rabbim inanın öğrendiğimden beri hep dua ediyorum...
Arkadaşlarım bi uğradım çıkacam birazdan...
Olup biteni millstone anlatmıştır sanırım geçmişe bakamadım fazla neler yazdınız onuda bilmiyorum...
Ben bi durum özeti yapayım...
Cuma değerim 1287 bir tıp merkezinde yaptımıştım
Pazartesi yani bugün ki değerim 1146 kendi hastanemde yaptırdım...
Bu değerlere göre düşmeye başlamış olmasına rağmen doktorum çok dikkate almadı ve çarşamba yine
hastanede testi ver dedi...
Evet günüme göre hcg süpper ama artışta sıkıntı var..
ve yine evet farklı merkezlerde yapılmasından kaynaklı sonuçta farklılık olabilir
ama düşüşte gibi görünmezdi...
Size bazı bilgiler vereyim...
Dış gebelikte bhcg hem düzgün artış göstermez ve bir süre aynı değerlere yakın kalır tıpkı benim değerim gibi...
Yine dış gebelikte progesteron bhcg yüksek çıkmasına rağmen düşük çıkar bende olduğu gibi...
Normal gebelikte progesteron 25 ve üzeridir bende 3.7 sadece...
Şu an tek düşündüğüm dış gebelik olmaması bhcg nin düşüşte olmasına inanın kafa yormuyorum bile...
Allahtan tek dileğim beni dış gebelikten korusun...
Çarşamba günü gebelik normal değilse değerimin düşmesi için dua edin lütfen bir an önce düşmeliiii....
canım arkadasım
ben ıkı kez dıs gebelık gecırdım her ıkısınde degerım normal gebelık gıbı artıyordu
en son 4000 lerı gorduk
senın durumun dıs gebelık gıbı degıl bence
kanaman hafif hafıf baslaması gerekıyor sag yada sol tarafta belırgın ağrılar baslar
senın sadece makınenın degısık olmasından kaynaklanan bır sorun
çarşamba günü göreceksin insallah degerin nasıl katlanmış
sakın kötü düşünüp bebeğini üzme canımm
demek 4000 leri gördün ve dış gebelikle sonuçlandı...
tek taraflı bir ağrım yok genel bir kasık ağrısı var ara ara adet oluyorum dedirten ..
bi de bel ağrısı eşlik ediyor arada...
onun dışında başka bişey yaşamıyorum...
inşallah değildir canım dediğin gibi normale döner...
doktor rahim yatağı genişlemiş bu kese oluşmaya başlamış demek olur dedi dün ama değer öyle çıkınca
bir anda başa döndük hatta aklıma dış gebelik vs..geldi birden...
slm arkadaslar bende aranıza yeni geldim nasılsınız size bi sorum olucak tüp bebek yapan varmı aranızda eşinin spermi düşük olandan .ben 5yıllk evliyim 3defa tüpbebek yaptık tutmadı 10ngun sonra 5 denıycem inşlh tuttar
Herkese hayirli sabahlar
Bugun ins sara da elifde guzel haberlet getirir topige
hayırlı sabahlar kızlar
bugün test sonucu alacak iki arkadasımız var insallah güzel haberler gelir
benim de bugün döllenme haberi gelecek bekliyorum hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin insallaahh
Herkese günaydın canımcıklarım dün berbat bir gün geçirdim sabah kocişle çok saçma bir şey yüzünden tartıştık.. İnanılmaz kalabalıktı dün burası üstüne sıcak bir de klimam bozuldu sıcaktan piştim..Gece 11 e kadar burdaydım eve gittiğimde pert olmuştum.. Sizler de ne var ne yok geçmişi okumaya fırsatım yok bana özet geçecek bir gönüllü arıyorum Özledim sizi yaaww bugün inşallah güzel bir gün olsun hepimize hayır getirsin...
tek taraflı bir ağrım yok genel bir kasık ağrısı var ara ara adet oluyorum dedirten ..
doktor rahim yatağı genişlemiş bu kese oluşmaya başlamış demek olur dedi dün ama değer öyle çıkınca
canım ıns son olur tedavın ve bebegıne kavusursunnnn
gunaydın canım ıns guzel haber beklıyoruzzz elıfımızden ve saradannnn
gunaydın canımmmmmmmmmmmm
ıns guzel haber gerır 1 kalıte embırıyo olmustur bebelerın kuzummmm
enıstemem cok kızdım sımdııııııııı
ıns bugunun guzel gecer kuzum dun bırsey olmadı cnm oyleeee gulednın sonucu ve bırne mındı yada oyle bır ısımlı ark vardı hamıle oda
gunaydın canımmmmmmmmm
nasılsın balım gunaydınnnnnnn
pasaların keyfı nasıl bakımmmm
uzulme strese gırme sakın ıstersen bugunde test ver olmazmı
ne uzun surdu yemek yemen bee azıcıkta uyudunmu ne??? gıdıcem evet ama temınden berı topik donup kaldığı ıcın gıremedım yazmadım bıseyler oldu işte canım
bugün test günümdü sabah gittim kan verip geldim öğlen haber geldi ama ben kk ya giremedim bir türlü eee şokuda atlattım mutluluğumu sizlerle paylaşmak istedim allahıma şükürler olsun HAMİLEYİMMMMMMMMMMMM sonucum 216 rabbim inşallah bu sefer hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder rabbim bu mutluluğu bütün isteyenlere taddırsın inşallahhhhhh
canım dinlendim ama uyumadım..kitap okuyorum..çalışırken zaman bulamıyordum..kitap fuarından aldığım kitapları bitiriyorum...ama dün kk beni deli etti.. bir cevap yazamadım delirdim.. bende kapattım topiği...
canım..... ikizler geliyor desene.. bence ikiz onlar...değerin çok güzel çıkmış canım... Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın insallah....
KIZLAR...geçmişe takılıp gelcem..tabi bilgisayarın akibetine maruz kalmazsam...
günaydın güzeller
2-3 gündür gezmekten fırsat bulup yazamadım
ama sabahları çıkmadan ve akşamları şöyle bir göz gezdirdim
nevar ne yok sizlerde, nasılsınız
güldenım farklı merkezlerde yaptırmandan kaynaklı sanırım bu değerler
daha adet zamanın yeni geldi yanılmıyorsam
bence dış gebelik değil gibi ama herşeyin hayırlısı canım
mobilyalarımız gelecek bugun inş. mobilyacı yan çizmezse yine
sana dünden beri bişey yazamıyorum...
aramadımda belkide farkettin sadece mutlu haberlerinde arayabildim seni..
bide kendimi dipte bulduğum gün beni anlayan olduğundan aradım...
inşaallah bundan sonra hep keyifli olucak konuşmalarımız dua ediyorum hep aklımdasın..:13:
iyi gün dostumuyum yoksa
hayır bundan değil senin kadar dayanıklı olmadığımdan...
farketmeden üzerim diye,sesimin tonu değişiri diye...
şimdide yine araftasın arkdaşım bu en zoru ama içime kötü şeyler doğmasına izin vermiyorum ben..
herşeyiyle doğal geldi inşaallah bebekte doğal yerinde olucak dışta değil...
rabbim seni böyle sınıyor ben seni hep takdir ettim sevincini abartmadın çizgin var hep..
hep istkrarlı gittin yine öylesin inşaallah bu kez sonu güzle olucak sabrının mükafatını alıcaksın..
şu an sadece farklı hastanede verdiğini düşünelim olurmu canım benim...
bak yarın güzle değerin çıkısn ben o mimnişo yine mektup yazıcam teyze sözüü
sen benim günlerdir umudumsun ve bu umudumun sonunda doğum var inşaallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?