Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese hayırlı geceler kızlar.. Gece gece ne ısı var bu kızın diyeceksiniz hemen açıklıyim esimin dedesi vefat etmiş apar topar yola cikti şimdi.. Ben durumum cok da rahat olmayınca bebeği riske atıp 12 saat yola gitmek istemedim ama onu da tek yollamak cok cok zor oldu..Rabbim yolunu açık etsin inşallah sag salim gitsin gelsin.. Sabah ezanlari okunuyo Allahım ezanlar yüzü suyu hürmetine her birinizin her birimizin gönlüne göre olanı hayırlısı ile versin inşallah

hayırlı sabahlar kızlar

bugün test sonucu alacak iki arkadasımız var insallah güzel haberler gelir

benim de bugün döllenme haberi gelecek bekliyorum hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin insallaahh

Herkese günaydın canımcıklarım dün berbat bir gün geçirdim sabah kocişle çok saçma bir şey yüzünden tartıştık.. İnanılmaz kalabalıktı dün burası üstüne sıcak bir de klimam bozuldu sıcaktan piştim.. Gece 11 e kadar burdaydım eve gittiğimde pert olmuştum.. Sizler de ne var ne yok geçmişi okumaya fırsatım yok bana özet geçecek bir gönüllü arıyorum Özledim sizi yaaww bugün inşallah güzel bir gün olsun hepimize hayır getirsin...

canım arkadasım

ben ıkı kez dıs gebelık gecırdım her ıkısınde degerım normal gebelık gıbı artıyordu
en son 4000 lerı gorduk
senın durumun dıs gebelık gıbı degıl bence
kanaman hafif hafıf baslaması gerekıyor sag yada sol tarafta belırgın ağrılar baslar

senın sadece makınenın degısık olmasından kaynaklanan bır sorun
çarşamba günü göreceksin insallah degerin nasıl katlanmış

sakın kötü düşünüp bebeğini üzme canımm

Canım arkadaşım ben dış gebelikten çok çektim Allahım ne sana ne başkasına kimseye yaşatmasın..Kalbini ferah tut bak bir sürü kardeşin kocaman bir ailen var burada sana dua eden..Allahın izniyle bu sınavı da atlatacaksın dualarım seninle tatlım..

demek 4000 leri gördün ve dış gebelikle sonuçlandı...
tek taraflı bir ağrım yok genel bir kasık ağrısı var ara ara adet oluyorum dedirten ..
bi de bel ağrısı eşlik ediyor arada...
onun dışında başka bişey yaşamıyorum...
inşallah değildir canım dediğin gibi normale döner...
doktor rahim yatağı genişlemiş bu kese oluşmaya başlamış demek olur dedi dün ama değer öyle çıkınca
bir anda başa döndük hatta aklıma dış gebelik vs..geldi birden...

inşallah yarın yanlış düşündüğünü göreceksin canım
adetin kaç gün geçti?
benim 4 gün geçmişti kanama başladı

canım ıns son olur tedavın ve bebegıne kavusursunnnn

Herkese hayirli sabahlar

Bugun ins sara da elifde guzel haberlet getirir topige

gunaydın canım ıns guzel haber beklıyoruzzz elıfımızden ve saradannnn

hayırlı sabahlar kızlar

bugün test sonucu alacak iki arkadasımız var insallah güzel haberler gelir

benim de bugün döllenme haberi gelecek bekliyorum hayırlısı neyse rabbim onu nasip etsin insallaahh

gunaydın canımmmmmmmmmmmm
ıns guzel haber gerır 1 kalıte embırıyo olmustur bebelerın kuzummmm

enıstemem cok kızdım sımdııııııııı
ıns bugunun guzel gecer kuzum dun bırsey olmadı cnm oyleeee gulednın sonucu ve bırne mındı yada oyle bır ısımlı ark vardı hamıle oda

gunaydın canımmmmmmmmm

nasılsın balım gunaydınnnnnnn
pasaların keyfı nasıl bakımmmm
uzulme strese gırme sakın ıstersen bugunde test ver olmazmı

Ben de dün çok kızmıştım ama akşam gönlümü aldı neyseee affettim onu

CANIM bazen dusunuyorum da acaba bu kadar cok bılgı sahıbı olmakla hata mı yapıyoruz baksana nasıl gerıldın nasıll uzuluyosun suan ya dıs gebelıkse dıe..ben umuyorum kı oyle deıl ama ınsan da ıster ıstemez dusunuyor işte..dun burda senı beklerken meraktan cıldırdık valla bıde yoğundu kı sormaa herkes burda senden gelecek bır haberı beklıyordu ıkız mı tek mı dıe yorumlar yaptık ama bu aklımıza hıc gelmemıstıı senınde gelmesın bencee

Günaydın canim anladığım kadarı ile degerlerde sorun var ilk verdigin yere bugün yine gitsen, belki de bosa stresdir Biran önce öğrenildik sen daha iyisini bilirsin Rabbim en iyisini hayırlısı ile iyi sonuclar gelir inşallah

ne uzun surdu yemek yemen bee azıcıkta uyudunmu ne??? gıdıcem evet ama temınden berı topik donup kaldığı ıcın gıremedım yazmadım bıseyler oldu işte canım

canım dinlendim ama uyumadım..kitap okuyorum..çalışırken zaman bulamıyordum..kitap fuarından aldığım kitapları bitiriyorum...ama dün kk beni deli etti.. bir cevap yazamadım delirdim.. bende kapattım topiği...

canım..... ikizler geliyor desene.. bence ikiz onlar...değerin çok güzel çıkmış canım... Rabbim sağlıcakla kucağına aldırsın insallah....

KIZLAR...geçmişe takılıp gelcem..tabi bilgisayarın akibetine maruz kalmazsam...

günaydın güzeller
2-3 gündür gezmekten fırsat bulup yazamadım
ama sabahları çıkmadan ve akşamları şöyle bir göz gezdirdim

nevar ne yok sizlerde, nasılsınız

güldenım farklı merkezlerde yaptırmandan kaynaklı sanırım bu değerler
daha adet zamanın yeni geldi yanılmıyorsam
bence dış gebelik değil gibi ama herşeyin hayırlısı canım

mobilyalarımız gelecek bugun inş. mobilyacı yan çizmezse yine

sana dünden beri bişey yazamıyorum...
aramadımda belkide farkettin sadece mutlu haberlerinde arayabildim seni..
bide kendimi dipte bulduğum gün beni anlayan olduğundan aradım...
inşaallah bundan sonra hep keyifli olucak konuşmalarımız dua ediyorum hep aklımdasın..:13:
iyi gün dostumuyum yoksa
hayır bundan değil senin kadar dayanıklı olmadığımdan...
farketmeden üzerim diye,sesimin tonu değişiri diye...
şimdide yine araftasın arkdaşım bu en zoru ama içime kötü şeyler doğmasına izin vermiyorum ben..
herşeyiyle doğal geldi inşaallah bebekte doğal yerinde olucak dışta değil...
rabbim seni böyle sınıyor ben seni hep takdir ettim sevincini abartmadın çizgin var hep..
hep istkrarlı gittin yine öylesin inşaallah bu kez sonu güzle olucak sabrının mükafatını alıcaksın..
şu an sadece farklı hastanede verdiğini düşünelim olurmu canım benim...
bak yarın güzle değerin çıkısn ben o mimnişo yine mektup yazıcam teyze sözüü
sen benim günlerdir umudumsun ve bu umudumun sonunda doğum var inşaallah

anladım canım ya takılıyorum ben zaten sana bakma oyle dediğimee evet ya bende cıkarken takılıp durdu gıdıorum dıye zor yazdım valla...

günaydın kızlar...
güzel birgün olsun inşaallah hepimize...
ben erkenciyim bugün işlerim var dün adet sancısından sadece kışlıklaır kaldırdım kanape altı düzelttim
akşamda kocişle yürüdk geldik iyi geldi bana..
bugünde dgs sınavına başvurum var,ikramayamla görüşemedik oda yoğun bende haftasonu yoğundum dünde fenaydım..
arkdşaımla sancısız görüşmek istiyorum ilk fırsatta buluşcaz onlaaa..

merhaba canım hosgeldınızzz.ohh hava da guzell gezmıssındır ne guzell iyi yapmıssın tatlım..bızde bıldığın gıbı işte bı sevınıp bı uzuluyoruz burda ahh ya su mobilyacılar yokmu onceden parasını verdın mı sallıyolarr kıızm ben 1 bucuk ay beklemıstım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…