Tüp Bebek Günlüğümüz !

hadı bakalım cnm ıns guzel sonuctur ...
yerım senın pasalarını bennnn

Son düzenleme:
ben kendimi biliyorum idrar testi yapsam çıkmasa kuracam da kuracam ağlicam kahrolucam onun için yarına sakladım bunları :) of yaaaa günler nasıl geçti bir de bana sorun... o testi yapmamak için ne kadar savaş verdim :) pek ümidim yok gibi.... sanki olmayacak... göğüslerim çok şişti yürürken bile acıyor... adet sancım var hafif... gazım ve halsizliğim var... ama bunlar belirti değil

ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...

canım benım kendı hastanende verseydın ama adetın yenı gecıyor ve degerın oynayabılır ne bılım ya offf cok zor bunalr yaaa bılsem de desem sana

ben hayatında çok sır tutan bir insan değilim.. yani kendi hakkımdaki çoğu şeyi etrafımdakiler bilir.. ama bu bebek meselesini kimseye söylemiyorum.. eminimki sonradanda söyleyemeyeceğim... ve sanki sözleşmiş gibi herkes bir yandan ya bana gelmek istiyor yada arayıp duruyorlar.. raporlu olduğumu felan bilende yok...herkese yalan söylemek zorunda kalıyorum... ama ne yapıyım.. söylemek istemiyorum...sorulara maruz kalmak,insanlara açıklama yapmak istemiyorum.. eminim duyan olursa çok kızacaklar söylemedim diye..surat yapan bile olacak..sanki onlarla ilgili bir şey saklamışım gibi.. oysa ben herkesin aldığına güzel der,herkese olumlu bakarım,eleştirmem,küsmem yada kızmam... ama bu konuda çok yırtık olurum ve insanların kalbini kırarım.. açıkcası benim için bir sorun yok.. ama kayınvalidem üzülür annem üzülür diye sineye çekerim.. ama uzaklaşırımda.... off yaaaa neden insanlar bizleri anlayamazlar,salak saçma cahilce konuşurlar.... offf yaa.....

canım bildiğim kadarıyla 2 katına çıkması gerekiyor.. ama bilmiyorum ki...insallah bu azda olsa yükselme hayra alamettir.. ilaçlarına devam ediyorsun değil mi?

canım hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor...hemen umutsuzluğa kapılma bakayım... aaa.... topikte bir umutsuzluktur dolaşıyor... bir silkelenin kendinize gelin.. valla test gününe kadar uğramıcam yoksa...moralmanımı çökertiyosunuz...aaaaaaa.... kızcam ama.. bizim için en önemli şeyler MORAL,UMUT kabullenip çekilmek bize göre değil.... SAVAŞÇI ANNELERİZ BİZ... öyle pısırık annelerden olmayalım lütfen... bizlerde bebeklerimizde çok kıymetliyiz unutmayalım.....

evet canım kullanıyorum bi tek bele yapıştırılan bantım ve vajinal jelim bitmişti cumartesi günü onlarıda dün aldım tekrar kullanmaya başladım bakalım perşembe tekrar test yapcam

cnm evet degerın az ve az yukselmıs 2 kat olamsı gerekıyor yanı
ama gec tutunam olmustur pers. gunku degerınle degrlendırmelısın bence

canım ya keşke bilsemde yorumlayabilsem.. ama bence bebeğin seninleymiş gibi geliyor..bakalım dr un ne diyecek..

inşallah canım...

umutla yarını ve hulusi beyle görüşmeni beklicem.........

aynen öyle canım...
bakalım daktır ne diyecek...
söylemeye dilim varmasada dış gebelikten şüpheleniyorum ben...
Allahım korusun uğraştırmasın beni...
değerimin yarın en az 2000 olması lazım...
bi de 2000 de kese görülür muayene edermi bilmiyorum...
Arkadaşın yine yol ayrımında demek oluyo bu...
Tam da bana göre heyecanlar bunlar...

hadı bakalım cnm ıns guzel sonuctur ...
yerım senın pasalarını bennnn

valla paşalarım yemelik kıvamda...

canım benım kendı hastanende verseydın ama adetın yenı gecıyor ve degerın oynayabılır ne bılım ya offf cok zor bunalr yaaa bılsem de desem sana

merak ettim canım bakalım tıp merkezinde nasıl çıkacak görmek istedim...
yarın zaten belli olur herşey...

elımde bır sıhırlı degnek olsada degerını 2000 yapsam kuzum ama yok yok yok
ısyat etmekte istemıyorum ama rabbım bılır hayırlısı yarını umutlu beklıyorum allahım buyukkkkk

egunalcım, öncelikle yeğenlerin gelmiş gözünaydın canım.

değerlerin içinse inşallah hastaneler arasında titre farkından kaynaklanıyordur bu durum. inşallaah.. ben öyle düşünüyorum ve umutla bekliyorum.

elımde bır sıhırlı degnek olsada degerını 2000 yapsam kuzum ama yok yok yok
ısyat etmekte istemıyorum ama rabbım bılır hayırlısı yarını umutlu beklıyorum allahım buyukkkkk

evet canım aynen öyle bi sihirli değneğe ihtiyacım var şu an o da Rabbimin yardımına ihtiyacım var her zamanki gibi...
derdim gebelik olsun değil sadece sorun yaşamamak.

saol canım...
titre farkı olabilir evet ama yinede artış olmalıydı gibi geliyooo...
hastanede ilk değer 1146 bakalım yarın ki 2.değer belli eder herşeyi...
Allah başka bişeyden korusun diye dua ediyorum...

cnm evet degerın az ve az yukselmıs 2 kat olamsı gerekıyor yanı
ama gec tutunam olmustur pers. gunku degerınle degrlendırmelısın bence

belkide canım bilmiyorum ama bildiğim yeni bişey var hep derdim Allah kimseye çocuk aratmasın çok zor diye ama bu dahada zormuş şuan yaşadığım acıyı hiçbir kelimeyle ifade edemem Allahım kimselere düşmanıma bile böyle acı yaşatmasın

canım bebişin tutunur inşallah dualarım seninlee.......

bilmiyorum güzelim gerçekten çok kötü bi durumdayım umarım değildir

çok çok iyi anlıyorum yaşadıklarını...
son tüp bebekte değerim 200 e kadar çıktı ve düştü...
şimdide 1300 lerde ama daha ne olduğu belli değil...
çünkü değer artışları normal değil...
demem o ki senin değerin az benimki çok ama sonuç ve durumlarımız çok ta farklı değil...
Allah yardımcımız olsun diyorum...

gülden canımmmmmmm bende baktım degerlerine ama anlamıyorumm sadece bol bol dua ediyorum senin için herşey istediğin gibi olsun.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…