paşalatımla oynamaktan onların peşinde dolanmaktan başka bişi yapmıyorum kuzum...
bi de test yaptırdım yine bugün yazcam birazdan son durumu...
bugün yaptırdım test yarında verecem...
bakalım Alnızımızda ne yazıyor ne yaşayacaz...
Allah yüzümüzü güldürsün artık elimizden bişey gelmiyor bi kan değerine bağlı günler geçiriyoruz...
Ankaranın bi çok yerinde çalışma var canım buralarda aynı...
çalışıyor belediyemiz gözlerim yaşardı...
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...
merhaba kızlar dünden beri moralim çok bozuk cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim 18.28 çıkmıştı.dün testi tekrarladık 17.76 çıktı şok oldum drumu aradık öyle şey olamaz testi tekrarlayın dedi 3 saat arayla bi tet daha yaptırdık 22 küsür çıktı bu sefer dru tekrar aradık yükselmesi ii bişey ama istenenden düşük perşembe tekrarlayın testi dedi başınıza hiç böyle bişey geldimi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
ben kendimi biliyorum idrar testi yapsam çıkmasa kuracam da kuracam ağlicam kahrolucam onun için yarına sakladım bunları :) of yaaaa günler nasıl geçti bir de bana sorun... o testi yapmamak için ne kadar savaş verdim :) pek ümidim yok gibi.... sanki olmayacak... göğüslerim çok şişti yürürken bile acıyor... adet sancım var hafif... gazım ve halsizliğim var... ama bunlar belirti değil
canım bildiğim kadarıyla 2 katına çıkması gerekiyor.. ama bilmiyorum ki...insallah bu azda olsa yükselme hayra alamettir.. ilaçlarına devam ediyorsun değil mi?
canım hamilelik belirtisi kişiden kişiye değişiyor...hemen umutsuzluğa kapılma bakayım... aaa.... topikte bir umutsuzluktur dolaşıyor... bir silkelenin kendinize gelin.. valla test gününe kadar uğramıcam yoksa...moralmanımı çökertiyosunuz...aaaaaaa.... kızcam ama.. bizim için en önemli şeyler MORAL,UMUT kabullenip çekilmek bize göre değil.... SAVAŞÇI ANNELERİZ BİZ... öyle pısırık annelerden olmayalım lütfen... bizlerde bebeklerimizde çok kıymetliyiz unutmayalım.....
merhaba kızlar dünden beri moralim çok bozuk cumartesi günü hamile olduğumu öğrendim 18.28 çıkmıştı.dün testi tekrarladık 17.76 çıktı şok oldum drumu aradık öyle şey olamaz testi tekrarlayın dedi 3 saat arayla bi tet daha yaptırdık 22 küsür çıktı bu sefer dru tekrar aradık yükselmesi ii bişey ama istenenden düşük perşembe tekrarlayın testi dedi başınıza hiç böyle bişey geldimi çok korkuyorum bebeğimi kaybetmekten
canım ya keşke bilsemde yorumlayabilsem.. ama bence bebeğin seninleymiş gibi geliyor..bakalım dr un ne diyecek..
umutla yarını ve hulusi beyle görüşmeni beklicem.........
hadı bakalım cnm ıns guzel sonuctur ...
yerım senın pasalarını bennnn
canım benım kendı hastanende verseydın ama adetın yenı gecıyor ve degerın oynayabılır ne bılım ya offf cok zor bunalr yaaa bılsem de desem sana
inşallah canım...
aynen öyle canım...
bakalım daktır ne diyecek...
söylemeye dilim varmasada dış gebelikten şüpheleniyorum ben...
Allahım korusun uğraştırmasın beni...
değerimin yarın en az 2000 olması lazım...
bi de 2000 de kese görülür muayene edermi bilmiyorum...
Arkadaşın yine yol ayrımında demek oluyo bu...
Tam da bana göre heyecanlar bunlar...
valla paşalarım yemelik kıvamda...
merak ettim canım bakalım tıp merkezinde nasıl çıkacak görmek istedim...
yarın zaten belli olur herşey...
bana yardım edebilecek kimse yokmu
elımde bır sıhırlı degnek olsada degerını 2000 yapsam kuzum ama yok yok yok
ısyat etmekte istemıyorum ama rabbım bılır hayırlısı yarını umutlu beklıyorum allahım buyukkkkk
egunalcım, öncelikle yeğenlerin gelmiş gözünaydın canım.
değerlerin içinse inşallah hastaneler arasında titre farkından kaynaklanıyordur bu durum. inşallaah.. ben öyle düşünüyorum ve umutla bekliyorum.
cnm evet degerın az ve az yukselmıs 2 kat olamsı gerekıyor yanı
ama gec tutunam olmustur pers. gunku degerınle degrlendırmelısın bence
değerin düşük başlamıştı ve artışıda düşük valla söylemek istemiyorum ama kimyasal gebeli duruyor...
kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?
bilmiyorum güzelim gerçekten çok kötü bi durumdayım umarım değildir
değerin düşük başlamıştı ve artışıda düşük valla söylemek istemiyorum ama kimyasal gebeli duruyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?