ben kendimi biliyorum idrar testi yapsam çıkmasa kuracam da kuracam ağlicam kahrolucam onun için yarına sakladım bunları :) of yaaaa günler nasıl geçti bir de bana sorun... o testi yapmamak için ne kadar savaş verdim :) pek ümidim yok gibi.... sanki olmayacak... göğüslerim çok şişti yürürken bile acıyor... adet sancım var hafif... gazım ve halsizliğim var... ama bunlar belirti değil
evet canım aynen öyle bi sihirli değneğe ihtiyacım var şu an o da Rabbimin yardımına ihtiyacım var her zamanki gibi...
derdim gebelik olsun değil sadece sorun yaşamamak.
saol canım...
titre farkı olabilir evet ama yinede artış olmalıydı gibi geliyooo...
hastanede ilk değer 1146 bakalım yarın ki 2.değer belli eder herşeyi...
Allah başka bişeyden korusun diye dua ediyorum...
kızlar ya sizde de oldu mu? ben uyuz olmuş gibi kaşınıyorum...bu ilaçlardan biri bana dokunuyor.. ama bebeklerim için katlanırım valla...
bu kadar yüksek bir değer olurmuydu başka birşey olsa ? neyse artık düşünsekte hakkında hayırlısı neyse onu yaşayacaksın cnm... dediğin gibi inşallah sorun çıkmaz.. ama insanız, her şeye hazırlıklı olmalıyız aynı zamnda...
bizde eşimle arkadaşlarımızı bekliyoruz. apandisit teşhisi koymuşlar.. şimdi birde buradaki hastaneye gidicez... inşallah öyle bir şey yoktur çünkü hemen ameliyata alırlar apandisitse... onlarında bizim gibi aileleri uzakta... biz birbirimize destek oluyoruz böyle zamanlarda hep... inşallah kötü bir şey çıkmaz...
estraderm yani yapıskanlar kasıntı yapıomus hemsıre sölemıstı
çok çok iyi anlıyorum yaşadıklarını...
son tüp bebekte değerim 200 e kadar çıktı ve düştü...
şimdide 1300 lerde ama daha ne olduğu belli değil...
çünkü değer artışları normal değil...
demem o ki senin değerin az benimki çok ama sonuç ve durumlarımız çok ta farklı değil...
Allah yardımcımız olsun diyorum...
gülden canımmmmmmm bende baktım degerlerine ama anlamıyorumm sadece bol bol dua ediyorum senin için herşey istediğin gibi olsun.....
Canim degerlerin gercekten enteresan, baslangic olarak cok yuksek degerler. 2 katina artmamis ama belki 2 embriyonun biri devam ediyor olabilir diye dusundum. Tabi en iyi cevabi yarin dr verecek. Dis gebelik degildir umarim cevremde kimse yasamadi bu durumu o yuzden fazla bilgim de yok. Biraz okudum web den ama ahkam kesecek kadar bilmiyorum. Allahim yardimcin olsun dualarim seninle...
Hem olumlu hem olumsuz haberler var bugun. Olumlulari tebrik ederim, allah kucaginiza almayi nasip etsin. Olumsuzlara soyleyecegim tek sey, hepimiz bunlari yasadik, sadece 1 gun izin verin kendinize uzulmek icin, sonra mucadeleye devam canlarim.
bu kadar yüksek bir değer olurmuydu başka birşey olsa ? neyse artık düşünsekte hakkında hayırlısı neyse onu yaşayacaksın cnm... dediğin gibi inşallah sorun çıkmaz.. ama insanız, her şeye hazırlıklı olmalıyız aynı zamnda...
bizde eşimle arkadaşlarımızı bekliyoruz. apandisit teşhisi koymuşlar.. şimdi birde buradaki hastaneye gidicez... inşallah öyle bir şey yoktur çünkü hemen ameliyata alırlar apandisitse... onlarında bizim gibi aileleri uzakta... biz birbirimize destek oluyoruz böyle zamanlarda hep... inşallah kötü bir şey çıkmaz...
kızlar size bir şey soracağım.. kısmet olurda cumartesi bebeklerimin benimle olduğunu öğrenirsem... kesesini ve kalp atışlarını ne zaman öğrenebilirim.. birde bundan sonra kontrollerde alttan muayne olmaz değil mi? hazırlıksız yakalanmak istememde...
kızlar bişi sorcam size .Ben cuma gece 11.00 gibi progestan diye bir iğne vuruldum.Gün geçtikçe iğne vurulduğum yer hem şişiyor.hemde ağrısı günden güne artıyor.Sol kalçadan oldum iğnneyi sol bacağım kasılıyor.üzerine ne basabiliyorum ne yatabiliyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum.yürüyüşüm bile değişti yaaaaa.bu nasıl bişey anlamadım.ben böyle ağrı çekmedim.varmı aranızda benim gibi olan .gerçekten abartmıyorum hayatımda böyle ağrı yaşamadım.ne yapacağımıda bilmiyorum lütfennnnn yardımmmm
benzer şikayetleri yaşayan arkadaşlarımız oldu... dr.unla konuş ve kanaman yoksa pregestan fitil iste iğne yerine..... ben ilk 3ay pregestanın fitil olanını kullanmıştım
test ten bir hafta sonra keseyi görme ihtimalin yüksek ondan bir hafta sonrada kalp atışını.... yani genelde 5+ da keseyi 6+ da kalp atışını duyuyorsun ama ikiiside jinekolojik ultrason ile:))))
kızlar bişi sorcam size .Ben cuma gece 11.00 gibi progestan diye bir iğne vuruldum.Gün geçtikçe iğne vurulduğum yer hem şişiyor.hemde ağrısı günden güne artıyor.Sol kalçadan oldum iğnneyi sol bacağım kasılıyor.üzerine ne basabiliyorum ne yatabiliyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum.yürüyüşüm bile değişti yaaaaa.bu nasıl bişey anlamadım.ben böyle ağrı çekmedim.varmı aranızda benim gibi olan .gerçekten abartmıyorum hayatımda böyle ağrı yaşamadım.ne yapacağımıda bilmiyorum lütfennnnn yardımmmm
canım hayırlı olsun Rabbım ınsallah degerının katlanıp guzelce devam etmesını nasıb etsınKızlar değerim 45 çıkmış..sanırım Hamileyim.2 gün sonra tekrar edilecekmiş.inş.sorunsuz sekilde sonuna kadar devam eder..kusura bakmayın geçmişi okuyamıyorum.eve dönünce açarım.telde zor oluyor...Sara hayırlı haberlerini bekliyorum.
canım uzulme demek mumkun degıl hepımız ıcten ıce uzuluyoruz ama Rabbım en guzel zamanda verecek ınsallah meleklerını oyle dusunelım ...merhaba kızlar
sabah erkenden hastaneye gittik kan verdik sonuç çıktı ama
ne yazıkki olmadı kızlar malesef hamile değilim
sonucum 5,8 çıktı olmadı demekki kısmet değilmiş hayırlı değilmiş
güçlü olmaya çalışsamda moralim çok kötü ama atlatıcam inşallah
Allah büyük elbet bizede gülecek dimi
hepinize tek tek ayrı ayrı ilginizi ve desteğiniz için teşekküy ediyorum
kızlar pazar günü testimin 12.günüydü 38 kusur çıkmıştı,aslında bu değerin 50-60 larda olması gerekiyordu ama önemli olan ikiye katlaması deniliyor ya bugün tekrar test yaptırdım 74 kusur çıktı,değer artmış ama tam olarak yine 2 katı değil.doktorum aslında değere sevindi,%60 artması gerek dedi benimki daha fazla ama o kadar çok okudum araştırdımki sonradan düşer diye korkuyorum,perşembe yine test yapılacak,günler çok zor geçiyor.kızlar değerlerim için ne diyorsunuz?
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?