Tüp Bebek Günlüğümüz !

of ya canım çok sıkılıyor ağlmak istiyorum test günü yaklaştı sıkıntı başladı ALLAHIM hepimizin yüzünü güldür artik bizde bebeklerimizle gezmek istiyoz yaz geldi çocugunun elinden tutan parkta sokakta bizde istiyoz sana isyan etmiyoruz sadece istiyoruz ve dua ediyoruz

Canim degerlerin gercekten enteresan, baslangic olarak cok yuksek degerler. 2 katina artmamis ama belki 2 embriyonun biri devam ediyor olabilir diye dusundum. Tabi en iyi cevabi yarin dr verecek. Dis gebelik degildir umarim cevremde kimse yasamadi bu durumu o yuzden fazla bilgim de yok. Biraz okudum web den ama ahkam kesecek kadar bilmiyorum. Allahim yardimcin olsun dualarim seninle...

Hem olumlu hem olumsuz haberler var bugun. Olumlulari tebrik ederim, allah kucaginiza almayi nasip etsin. Olumsuzlara soyleyecegim tek sey, hepimiz bunlari yasadik, sadece 1 gun izin verin kendinize uzulmek icin, sonra mucadeleye devam canlarim.

bence sende hamilesin.belirtilerin aynı bendekiler gibi .......

bu kadar yüksek bir değer olurmuydu başka birşey olsa ? neyse artık düşünsekte hakkında hayırlısı neyse onu yaşayacaksın cnm... dediğin gibi inşallah sorun çıkmaz.. ama insanız, her şeye hazırlıklı olmalıyız aynı zamnda...

bizde eşimle arkadaşlarımızı bekliyoruz. apandisit teşhisi koymuşlar.. şimdi birde buradaki hastaneye gidicez... inşallah öyle bir şey yoktur çünkü hemen ameliyata alırlar apandisitse... onlarında bizim gibi aileleri uzakta... biz birbirimize destek oluyoruz böyle zamanlarda hep... inşallah kötü bir şey çıkmaz...

geçmiş olsun canım...insallah kötü bir şeyi yoktur.. ne güzel destek olabiliyorsunuz birbirinize....

estraderm yani yapıskanlar kasıntı yapıomus hemsıre sölemıstı

canım ben yapışkan değilde cyclo progınova diye bir hap içiyorum ve progestan iğne birde jel var işte.. biri kaşındırıyor.ama vajinada değil kolumda bacağımda sırtımda göbeğimde var bu kaşıntı...her yanımda yani...

amin canım gerçekten çok zor bi durum

kızlar size bir şey soracağım.. kısmet olurda cumartesi bebeklerimin benimle olduğunu öğrenirsem... kesesini ve kalp atışlarını ne zaman öğrenebilirim.. birde bundan sonra kontrollerde alttan muayne olmaz değil mi? hazırlıksız yakalanmak istememde...

gülden canımmmmmmm bende baktım degerlerine ama anlamıyorumm sadece bol bol dua ediyorum senin için herşey istediğin gibi olsun.....

saol canım valla anlayan varmı bilmiyorum...
herkese durumları hakkında yorum getirdim ama kendime net bişey diyemiyorum...
evet bi fikrim var ama olmamasını diliyorum sadece...

evet canım o da olabilir ve inşallah öyle bişeydir...
hiç bişey yapamamak eli kolu sadece bi kan değerini beklemek çok geriyor insanı...
çaresizliği sevmem ben hep bi çıkış yolum vardır ama bu durum benden çıkmış ama beni direk ilgilendiren bişey
ve ben öylece seyrediyorum bişey yapamıyorum...

yaşayıp görecez artık Rabbim ne takdir ettiyse kabulüm tabiki...
ne güzel arkadaşlarınızla birbirinize destek olmanız...

canım geçmişe bakamadım.Değerlerin değişkenmiş sanırım.İyi düşün iyi olacak inşallah .Herkes senin için dua ediyor.Birbirimizi tanımıyoruz bile düşün .ama bizim için değerlisin sonuç umarım iyi olur.Herşey Allahtann

test ten bir hafta sonra keseyi görme ihtimalin yüksek ondan bir hafta sonrada kalp atışını.... yani genelde 5+ da keseyi 6+ da kalp atışını duyuyorsun ama ikiiside jinekolojik ultrason ile:))))

kızlar bişi sorcam size .Ben cuma gece 11.00 gibi progestan diye bir iğne vuruldum.Gün geçtikçe iğne vurulduğum yer hem şişiyor.hemde ağrısı günden güne artıyor.Sol kalçadan oldum iğnneyi sol bacağım kasılıyor.üzerine ne basabiliyorum ne yatabiliyorum yatakta sağdan sola dönemiyorum.yürüyüşüm bile değişti yaaaaa.bu nasıl bişey anlamadım.ben böyle ağrı çekmedim.varmı aranızda benim gibi olan .gerçekten abartmıyorum hayatımda böyle ağrı yaşamadım.ne yapacağımıda bilmiyorum lütfennnnn yardımmmm

benzer şikayetleri yaşayan arkadaşlarımız oldu... dr.unla konuş ve kanaman yoksa pregestan fitil iste iğne yerine..... ben ilk 3ay pregestanın fitil olanını kullanmıştım

4802ye bak....bidahada öyle deme taammı beni bulur heyecanlar diye..
inşaalal sonu güzle olur yada bo son yaşaıdğın olumsuzluk olsun canımmm

benzer şikayetleri yaşayan arkadaşlarımız oldu... dr.unla konuş ve kanaman yoksa pregestan fitil iste iğne yerine..... ben ilk 3ay pregestanın fitil olanını kullanmıştım

bende jel kullanıyorum şimdi.doktorla görüşünce.ama şuan yaşadığım ağrıyı anlatamam.mız mız biride değilim inanın

test ten bir hafta sonra keseyi görme ihtimalin yüksek ondan bir hafta sonrada kalp atışını.... yani genelde 5+ da keseyi 6+ da kalp atışını duyuyorsun ama ikiiside jinekolojik ultrason ile:))))

canım ciddi misin? desene kıllarla savaşa devam edeceğiz.. yani iki haftam var... ay çok iyi ya... insallah hadi bakalım.. bana misafir gelmeyi düşünüyor ay sonunda en azından hamileyim deyip geri çevirebilirim.. yani emin olmadanda söylemeyeceğimde kimseye....ondan sordumdu...

bende aynı iğneden oluyorum.. yatarken acı var ama yürüyüşümü felan etkilemiyor şükür.. ama benim hemşirem süper acıtmıyo hiç.. iğnelerimi annem yapıyoda ondan.... ama ilk yapıldığında acımıyor..sonradan acıyor.. annem olur diyo.. yeri acır iğnenin.. hatta çok iğneden sonra üşütünce bile sızlar diyo aylar sonra...

canım ne güzel şanslısın.Benim de vurulduğumda hiç canım yanmadı.bişi hissetmedim.ama sonra offf offf offff yai

canım hayırlı olsun Rabbım ınsallah degerının katlanıp guzelce devam etmesını nasıb etsın
canım uzulme demek mumkun degıl hepımız ıcten ıce uzuluyoruz ama Rabbım en guzel zamanda verecek ınsallah meleklerını oyle dusunelım ...

ınsallah korktugun seylerle karsılasmamzsın degerın artısı gecmıs sevındım katlanarak devam etsın ıns
ilk testim 1287 tıp merkezinde...
2.testim 1146 hastanemde dün...
ve bugün 3.testim yine tıp merkezinde 1380
yarında hastanemde 4.testi verecem...

canım yarını sabırla bekleyelım ..
kokrtuklarımızla ımtıhan etmesın Rabbım hıc bırımızı ve senı de ınsallah ...
yarın guzel bır gun olacak

canım ban yuh diye bilirsin ama bu 5+ 6+ ne demek.. hep şaşırıyorum ben... birde bu hamileliği opu gününden itibaren mi sayıyoruz...?
son kez soruyom öğrencem bu sefer sözzz.z..........

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…