Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar benim çıkmam lazım,,,gezmeye gidiyoruz,,döndüğümde inşallahhhh egunalimden güzel haber gelmiş olur,bekledim şimdiye kadar gelir diye ,hatta aradım ama ulaşamadımm,inş güel şeyler oluyordurrr

ayyyyyy çok güzel benim yavrumd böyleeeee şimdi,gelicek inşşş güzel teyzemize tşkkk ederizzzzzzzz

teyzesi kıyamaz ona.. :) çıksın gelsin artık dünyamıza, bekliyoruz onu sabırsızlıkla.. şair olucam yoksa

ıns kuzum ıns rabbım bıze o gunlerı gostersın hayatımmm

gorusurk hayatım
aman gec kalma erken gelllllll

cok sekerler yaaaaaaaaaaaaaaaaa

dimi :) doğacak bebişlerimiz kimbilir nasıl güzel olacaklar

kızlar egunalın sonucu daha cıkmamıs cıkınca haber vermeye calısıcam dedı sarjı bıtmke uzereymıs o yuzden tellere gerı donemıyormus bılgınızeeee

Kızlar ben çıkıyorum şimdilik...

Son söz olarakta herkesin hakkında hayırlısı olsun diyorum... Allahım gönlümüzdekileri nasip eder inşallah bizlere ..

Görüşürüz

canım ben hsg oldum zaten ozeld 550 tl aldı benden doktor hatta ama rahat gecti,sonra medikal de ssk doktoruna gittim hsg yi gosterdim senin dogal yolla olur bebğin dedi gel 13.gun çatlatma ignes vurayım dedi ne tahlil ne bişey istemedi..sonrada bahcecide teaviye basladım iste ..devlette yaptırmak için ssk da bana bakan kadın dogumcuya mı gidip ondan istesem yaptırır mı bilmemki, işte medikalde bi ssk doktoruna gittim adam histeroskopime baktı ,tek tüp acık sen kendiliğinden olur dedi bi tahlil bile vermedi..

dondurulmus nispeten daha rahat kolay geciyor canım hayırlısı olsun ,inşallah busefer güzel haberlerini alırız.cok saol bilgiler için

hayırlısı olsun cnm sağlıkla kucağına al inşallah.. valla ben hamile kalmadım ama :))) son adet tarihin belirliyor canım tüp bebekte tek fark içinde olması gerken döllenme dışarda oluyor bu vakti dışarıda geçiriyor okadar onun dışında hiç bir farkı yok normal gebelikten hayırlısı olsun tekrardan sorun neydi sizde canım....merkezini okudumda sorun ne yazmamışsın...[/QUOTE]
pko vardı başka sorunumuz yoktu. ilk denememdi. bursa acıbademde... drum şahin zeteroğlu ama transfer günü şehir dışındaydı transferi diğer dr. aylin karahasan yaptı... herşeyin hayırlısı derler ya... çok üzülmüştüm kendi drum yapamadı diye.... belirtilerim de 4 gündür vardı. adet sancısı, halsizlik, iştahsızlık geceleri ateş basması, göğüslerimde ağrı şişlik ve damarlarında aşırı belirginlik.... ay ben şimdi 1 aylık hamile miyim o zaman :)

canım pıhtılaşmanın bi belirtisi var mı ?
hani yani pıhtılaşma oldugunda dişarda belirti oluyor mu?

Canım hsg yani rahim filmi ile histeroskopi aynı şey değil,farklı işlemler.

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,inşallah hepimiz kavuşuruz kuzucuklarımıza.

hayırlı olsun allah tamamına erdirsın yarın benimde test günüm aynı sorunlar bendede var su bendende geliyor ve adat oldum diye korkuyorum iştahsızlk kasıkta batma hayırlısı bakalım

2, testindede yükselmişse çok iyi maşallah ben de 9.gün baktırmıştım 100 çıkmıştı nefes darlığı ve karın şişmesi hakkında dr lar bişe söylemedi dimi ben de over hiperstimülasyonu oldu 1 ay çektim tüp bebek benimkide dr a mutlaka sor karnım niye bu kadar şiş karın içinde sıvı toplanması olmasın sonra bol bol dinlen evi falan süpürme sakın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…