ayyyyyy çok güzel benim yavrumd böyleeeee şimdi,gelicek inşşş güzel teyzemize tşkkk ederizzzzzzzz
ıns kuzum ıns rabbım bıze o gunlerı gostersın hayatımmm
gorusurk hayatım
aman gec kalma erken gelllllll
cok sekerler yaaaaaaaaaaaaaaaaa
kızlar benim çıkmam lazım,,,gezmeye gidiyoruz,,döndüğümde inşallahhhh egunalimden güzel haber gelmiş olur,bekledim şimdiye kadar gelir diye ,hatta aradım ama ulaşamadımm,inş güel şeyler oluyordurrr
teyzesi kıyamaz ona.. :) çıksın gelsin artık dünyamıza, bekliyoruz onu sabırsızlıkla..şair olucam yoksa
dimi :) doğacak bebişlerimiz kimbilir nasıl güzel olacaklar
evet canım ya ve oankı o duygu ve o bebek kokusu
ahhh aahhhhh
Canım bu testleri devlettede yaptırabilirsin.Özelde kromozom testi 500-600 TL gibi,pıhtılaşma testi 150- 250 TL. gibi
Myom, polip, yapışıklık, septum gibi problemlerin tanısı için yazdığım gibi histeroskopi gerekiyor.Yani sana direkt laporoskopi yapılmaz. O da 1500 TL - 2000 TL gibi.Tabii hastaneye göre değişiyor fiyatlar.
Ben dondurulmuş aşamasındayım.
Testi yaptır mutlaka canım.
Benime doktorum kesinlikle gerek yok diyordu,ısrarım üzerine yapıldı ve pıhtılaşma sorunumun olduğu çıktıVe şuana dek sadece coraspin kullanmıştım.
Peki sende laporoskopi sonrası rahim kalınlığında değişiklik olmuşmuydu?
Kızlar ben çıkıyorum şimdilik...
Son söz olarakta herkesin hakkında hayırlısı olsun diyorum... Allahım gönlümüzdekileri nasip eder inşallah bizlere ..
Görüşürüz
kızlar lütfen cvp verin....ben şimdi 12. günüm bugün hamile olduğumu öğrendim.... şimdi kaç günlük oluyor bebek... transfer tarihi mi son adet tarihi mi baz alınıyor............
canım ben hsg oldum zaten ozeld 550 tl aldı benden doktor hatta ama rahat gecti,sonra medikal de ssk doktoruna gittim hsg yi gosterdim senin dogal yolla olur bebğin dedi gel 13.gun çatlatma ignes vurayım dedi ne tahlil ne bişey istemedi..sonrada bahcecide teaviye basladım iste ..devlette yaptırmak için ssk da bana bakan kadın dogumcuya mı gidip ondan istesem yaptırır mı bilmemki, işte medikalde bi ssk doktoruna gittim adam histeroskopime baktı ,tek tüp acık sen kendiliğinden olur dedi bi tahlil bile vermedi..
dondurulmus nispeten daha rahat kolay geciyor canım hayırlısı olsun ,inşallah busefer güzel haberlerini alırız.cok saol bilgiler için
canım pıhtılaşmanın bi belirtisi var mı ?
hani yani pıhtılaşma oldugunda dişarda belirti oluyor mu?
hayırlı olsun allah tamamına erdirsın yarın benimde test günüm aynı sorunlar bendede var su bendende geliyor ve adat oldum diye korkuyorum iştahsızlk kasıkta batma hayırlısı bakalım
egunal cvp yazmadımı ne oldu ya merak ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?