Tüp Bebek Günlüğümüz !

Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
resmen değerim sabitlendi 1100-1300 arası..
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
anormal bi durum olduğu çok belli..
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...

benim ilk tedavimde su toplamıştm 1 hafta hastanede kalmıştm bu defa şiş ama nefes almamda sıkıntı yok ilk tuttu ama 3 buçuk aylık düştü

tatlım bende seni merak ediyordum değerin istediğimiz gibi yükselmemiş ama Allahtan ümit kesilmez belki yarın katlanır du bakalım

inşallah dış gebelikle uğraşmak zorunda kalmazsın canım ya

bu bebekler gelmez gelmez gelincede yollarını şaşırırlar oooof yaaaa

Allah yardımcın olsun canım

umut umut umutttttttttttt
umutla yarını beklıycemmmm

İnşallah öyle olur... Ama bakarsin herseY yoluna girer, bu sefer olmadiysada hayırlısı olsun, yola devam... ;-)

Canım benim,illa dış gebelikte olmayabilir demiş doktor.Dua edelim...Rabbim inşallah yarın derin bir oh çektirip,rahatlatacak...Ben buna gönülden inanıyorum....

Son düzenleme:
arkadaşlar son sorum :) bu arada bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veriyorsunuz allah razı olsun sizden...... burada 12. gün değerlerini alınca doktorlar 2 gün sonra tekrar edelim 2 katına çıkmalı gibi şeyler duyuyorum ama benim doktorum bana öyle birşey demedi... ısrarla sormama rağmen 12 gün sonra görücem seni dedi ilaçlar yazdı... bunları kullan 10 12 gün sonra arayıp görücem seni dedi... ben de bir şey diyemedim artık adamın kafasını ütüledim bir sabahtır çünkü :::::: )))))
bu arada öksüzlerin duası kabul oluyormuş.. yeni annesi kaybetmiş bir öğrencim vardı ona anlatmıştım ve bana dua et demiştim. ablası yeni hacdan gelmişti garibim bana zemzem getirmiş öğretmenim her gün yatmadan dua ediyorum size ablam da zemzem getirdi size deyince çok sevinmiştim... ağlaşmıştık beraber...... dualarla buraya geldim... dualarım sizinle onun için... bir gün mutlaka oluyormuş... ben de bunu duyuyordum sinirleniyordum hep olmuyor işte bir gün mutlaka olmuyor diyordum.... oluyormuşşşş arkadaşlar...

Canim senin bu değerlerden çektiğin nedir yaa. Allahım hakkında hayirlisini versin. Umut olmadan yaşanmiyor yarına umudumuzu devam ettiriyoruz bide doktorun görsün bakalım

heşey yolunda giderse düşünüyor canım. bende biraz korkmakla beraber istiyorum aslında

canım, benim doktorumda ilk kan testimden sonra 2 gün sonra tekrar yaptırmamı istedi. 4 defa üst üste test yaptırmıştım hatta. 12 gün sonra gel demesini anlamadım ben. belki vardır bir bildiği...
tekrardan tebrikler bu arada

DEGERIN GUZEL GEREK DUYMADI CNM DEMEKKI
HANI 50 40 FLN CIKSAYDI DERDI AMA SENIN ICIN RAHAT ETMEYCEKSE CUMA YAP YINE TEST

Son düzenleme:

hakkında hayırlısı olsun canım

Cnm kardesim Rabbim hakkın da hayrli olan versin insallh ben cok sok oluyorum senin yazdığını okudukça aramak istemiyorum seni bu durum da ne denilir bilemiyorum çünkü insallh dış gebelik olmaz dur bakalım bir yarın olsun hayrlisi ile insallh ne olur sıkma kendini hersey guzel olucak dualarımız senin ile Rabbim yardımcın olsun insallhh

canım hayırlı olsun Rabbım saglıkla tamamına erdırsın
ınsallah bı surprız olur ve kanaman gelmez tkrr degerın katlanır ...

valla bana suan en mantıklı dun bı arkadas yazmıstı cogul gebelıktı belkıde bırı elendı o yuzden deger sabıtmıs gıbı devam edıyor...

cunku dıs gebelık yasayan arkadsım var degerı artıyordu normal gebelık gıbı keseyı goremeyınce ole oldugunu tahmın ettıler asırı agrısı vardı vs..

ınsallah senınkısı dıs gebelık degıl cogul dan tekıle gecıs gıbı sankı

canım yaa delik deşik oldun kaç gündür hayırlısı olsun mutlu son olsun inşallah

saolun arkadaşlarım güzel temennileriniz için...
üstüste geldi herşey tüp bebekte menapura başladığım 4.günü e2 değerimin yüksek çıkması ile
tedavi iptal olabilir böyle giderse dediler..
bi şekilde opu ya attım kendimi...
opu da 20 ye yakın yumurtadan çatlatma iğnesi görevini görememiş diye 3 yumurta toplanabildi...
birer saat arayla 2 opu oldum ve her opu bir saat sürdü...
test günümde değerim 9 çıktı bir hafta takipte olan bhcg 200 e kadar çıktı ve düştü...
sonra doğal yolla olacak dedim ne gerekiyorsa yaptım oldu...
amaaaaaa.....
ilk tüp bebekdeki yaşadığım ohss ve diğer talihsizlikleri yazmıyorum bile...
sürekli bi sonuç bekler oldum ve iniş çıkışlar dibe vurup çıkmalar...
şimdide sonu dış gebeliğe doğru giden bir doğal gebelik sürecindeyim...
en az zararla atlatmayı diliyorum Rabbimden...
ama çok yorgunum artık...

canım ne desek ne yapsak boş rabbım biliyor herşeyi eger oyleyse zamanı var demekkı ne dıyelım
ne olursa olsun en az zararla atlatman dılegıyle cnm ....
bırkama kendını ne olur yarınkı sonuca gore dınlenırsın bır sure kuzummmm
bundada vardır bır hayır ne dıyelımmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…