2, testindede yükselmişse çok iyi maşallah ben de 9.gün baktırmıştım 100 çıkmıştı nefes darlığı ve karın şişmesi hakkında dr lar bişe söylemedi dimi ben de over hiperstimülasyonu oldu 1 ay çektim tüp bebek benimkide dr a mutlaka sor karnım niye bu kadar şiş karın içinde sıvı toplanması olmasın sonra bol bol dinlen evi falan süpürme sakın
Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
resmen değerim sabitlendi 1100-1300 arası..
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
anormal bi durum olduğu çok belli..
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...
Sonucum 1146 dan 1157 ye çıkmış doktorla görüştüm dış gebelik olma olasılığı yüksek yarın detaylı muayene edecem dedi...illa dış gebelik te olmayabilirmiş...
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
Allahtan tek dileğim son iki değerde düşüşe geçiş var inşallah öyle devam eder...
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
ben çok taktığım için kafama kisti,doktor pek bilgi vermedi bana,sormuştum aşlarda ne oldu kistime diye,boşver takam artık kafana falan dedi,bir dahaki gidişimdee sorucam yine,ama bilidğim kadarıyla küçülüyolar hamilelikte,,birde benim şekerim olduğu için ve tüp olduğu için hemen sezeryan diyorlar,riske atamam dedi,,,senin doktorun normali düşünüyormu?
arkadaşlar son sorum :) bu arada bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veriyorsunuz allah razı olsun sizden...... burada 12. gün değerlerini alınca doktorlar 2 gün sonra tekrar edelim 2 katına çıkmalı gibi şeyler duyuyorum ama benim doktorum bana öyle birşey demedi... ısrarla sormama rağmen 12 gün sonra görücem seni dedi ilaçlar yazdı... bunları kullan 10 12 gün sonra arayıp görücem seni dedi... ben de bir şey diyemedim artık adamın kafasını ütüledim bir sabahtır çünkü :::::: )))))
bu arada öksüzlerin duası kabul oluyormuş.. yeni annesi kaybetmiş bir öğrencim vardı ona anlatmıştım ve bana dua et demiştim. ablası yeni hacdan gelmişti garibim bana zemzem getirmiş öğretmenim her gün yatmadan dua ediyorum size ablam da zemzem getirdi size deyince çok sevinmiştim... ağlaşmıştık beraber...... dualarla buraya geldim... dualarım sizinle onun için... bir gün mutlaka oluyormuş... ben de bunu duyuyordum sinirleniyordum hep olmuyor işte bir gün mutlaka olmuyor diyordum.... oluyormuşşşş arkadaşlar...
arkadaşlar son sorum :) bu arada bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veriyorsunuz allah razı olsun sizden...... burada 12. gün değerlerini alınca doktorlar 2 gün sonra tekrar edelim 2 katına çıkmalı gibi şeyler duyuyorum ama benim doktorum bana öyle birşey demedi... ısrarla sormama rağmen 12 gün sonra görücem seni dedi ilaçlar yazdı... bunları kullan 10 12 gün sonra arayıp görücem seni dedi... ben de bir şey diyemedim artık adamın kafasını ütüledim bir sabahtır çünkü :::::: )))))
bu arada öksüzlerin duası kabul oluyormuş.. yeni annesi kaybetmiş bir öğrencim vardı ona anlatmıştım ve bana dua et demiştim. ablası yeni hacdan gelmişti garibim bana zemzem getirmiş öğretmenim her gün yatmadan dua ediyorum size ablam da zemzem getirdi size deyince çok sevinmiştim... ağlaşmıştık beraber...... dualarla buraya geldim... dualarım sizinle onun için... bir gün mutlaka oluyormuş... ben de bunu duyuyordum sinirleniyordum hep olmuyor işte bir gün mutlaka olmuyor diyordum.... oluyormuşşşş arkadaşlar...
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
canım hayırlı olsun Rabbım saglıkla tamamına erdırsınkızlaaarrrrrrrrrrrrrr hamileymişi,iiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmmmm... hamileyiimmmmmm hamileyiiimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm allahım bir gün bunu yazacaksın deseler gülerdim... hep bunu yazmanın hayalini kuruyordum... sarhoş gibiyim.. rüyada gibiyim..... kendimi çimdikliyorum durup durup ..... allah herkese nasip etsinnnnnnnn
ınsallah bı surprız olur ve kanaman gelmez tkrr degerın katlanır ...kızlar merhaba,hepinize tek tek teşekkür edrim beni yalnız bırakmadınız..tek tek cevap yazmaya mecalim yok kusura bakmayın..sabah kanamam kesildi..sanırım progestandan..doktorum yarın testi tekrarlatalım dedi..ama hiççç umudum yokk..hayırlısı artık...çokkk şükür 4 tane dondurulmuşum var..en kısa zamanda onlarla başlarım inş. tedavime...hepinizi öpüyorum..ALLAH'a emanet olun....
1. değerim 1287
2.değerim 1146
3.değerim 1380
4.değerim 1157
saolun arkadaşlarım güzel temennileriniz için...
üstüste geldi herşey tüp bebekte menapura başladığım 4.günü e2 değerimin yüksek çıkması ile
tedavi iptal olabilir böyle giderse dediler..
bi şekilde opu ya attım kendimi...
opu da 20 ye yakın yumurtadan çatlatma iğnesi görevini görememiş diye 3 yumurta toplanabildi...
birer saat arayla 2 opu oldum ve her opu bir saat sürdü...
test günümde değerim 9 çıktı bir hafta takipte olan bhcg 200 e kadar çıktı ve düştü...
sonra doğal yolla olacak dedim ne gerekiyorsa yaptım oldu...
amaaaaaa.....
ilk tüp bebekdeki yaşadığım ohss ve diğer talihsizlikleri yazmıyorum bile...
sürekli bi sonuç bekler oldum ve iniş çıkışlar dibe vurup çıkmalar...
şimdide sonu dış gebeliğe doğru giden bir doğal gebelik sürecindeyim...
en az zararla atlatmayı diliyorum Rabbimden...
ama çok yorgunum artık...
Canım hsg yani rahim filmi ile histeroskopi aynı şey değil,farklı işlemler.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için,inşallah hepimiz kavuşuruz kuzucuklarımıza.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?