Tüp Bebek Günlüğümüz !

Kaç gündür içimi kemirip duruyordu...

Kimseylede paylaşamadım...

Eşim direkt "unut,üzerinde bile konuşmayalım lütfen" dedi onuda incitmiş belliki...

Yani tedavi bir sekilde devam ediyorken hala umut varken,henüz hiç düşünmediğimiz için sanırım,tuhaf oldum...

Teşekkür ederim hepinize,iyi ki varsınız

canımm evt çok zor yaşadım biliyorum dile kolay ama sabır ,inş

Canim ya allah yardimcisi olsun, allahtan yegenleri yaninda ona moral oluyordur...

ayyy canım ya allah yardımcısı olsun çok üzüldüm rabbim tekrardan nasip eder inş:2::2:

bugün güldenden güzel bir haber alacağımızı umarak bekledim durdum hep.. allah yardımcısı olsun. umarım tüplerine zarar gelmez ..

anladım canımmmmm

canım hayırlı olsun doğum iznin. bol bol dinlen. saremizi büyüt. gelmesi için hazırla ve iyi beslen şimdi sen kaçıncı haftanda çıkmış oldun izne? öğreneyim artık bunları bende

Valla esim fark etmez diyor. Dr kontrolune falan geliyor kacirmiyor ama sanki biraz uzaklastik birbirimizden. Hic elele tutusmuyoruz, sarilmiyoruz bile....eksin da yasak lekelenmeden dolayi, 3 aydir kardes olduk zaten...

yaa bizde öle kanka olduk ama sizin leke herzamanmı geliyo yoksa ara aramı
benimde 5.haftada kanama oldu çok fazla ama bebişim iii şükür

Çok üzüldüm...

Rabbim yardım etsin,sabır ve güç versin inşallah...

Kimyasal gebelige benziyor canim, dr unla gorus mutlaka, ilaclari kestiginde degerlerin kendiliginden dusecektir.

sağol tatlım uğraşıyorum görüşmek için ama bugün ameliyat günü doktorumun denk getiremedim. peki kimyasal gebeliğin tedavii hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin

offffff yaaaa Allah yardımcısı olsun , üst üste ne çok şey yaşadı ((
inşallah bu son olur ve inşallah tüplerde bi zarar bırakmaz

sağol tatlım uğraşıyorum görüşmek için ama bugün ameliyat günü doktorumun denk getiremedim. peki kimyasal gebeliğin tedavii hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin

geçmiş olsun canım,
ilaç kullanıyorsan onları kesince değerin iyice düşecek ve adetinle btecek kimyasal gebelik
düşük ihtimal eğer tam olarak düşmezse kürtajla temizliyorla cnım

Evet inşallah zarar görmez...

Ve inşallah doktoru sorunun kökenini anlamak ve çözmek için gerekli herseyi yapar.

Benim kalan 3 embriyo dondurulacak kalitede çıkmadı sanırım. Dondurulacak duruma gelirse arayacaklarını söylediler ama olmadı sanırım.Bende randevuyu telefonla aldım canım, istersen oraya giderekde alabilirsin ama internetten randevu alınmıyor sanırım.Sana ege ünv tüp bebek merkezinin telefon numarasını vereyim.Onlar seni yönlendirirler.Tüb bebek merkezi danışma: 3903660-61 Hayırlısı olsun inşallah.

ayyy canım ya allah yardımcısı olsun çok üzüldüm rabbim tekrardan nasip eder inş:2::2:

Canim ya allah yardimcisi olsun, allahtan yegenleri yaninda ona moral oluyordur...

bugün güldenden güzel bir haber alacağımızı umarak bekledim durdum hep.. allah yardımcısı olsun. umarım tüplerine zarar gelmez ..

Çok üzüldüm...

Rabbim yardım etsin,sabır ve güç versin inşallah...

hoşbulduk canım,,hiç imrenme canım bende evdeyim diye kahvaltı edebiliyoruz,yoksa eşimin cumartesi-pazarı yok,sadece geç girişleri oluyor haftada 2 kez,oda pazara rastlarsa ki 1,5 aydır rastalmıyor kahvaltı edemiyorduk,şimdi ben evdeyim de beraber ediyoruz 2 gündür,,,insan özlemmezmi yaa,ben hep yalnızdım ,

amanınnn canım benim benn kaçırmışım ya,,,sen başladınmı testlere falan,neler oluyor,anlat bakiyimm,,fakülteyemi başladın ???

canım hayırlı olsun doğum iznin. bol bol dinlen. saremizi büyüt. gelmesi için hazırla ve iyi beslen şimdi sen kaçıncı haftanda çıkmış oldun izne? öğreneyim artık bunları bende

tşk ederim canım,dinleniyorum canım.Saremde büyüyor çok şükür,,canım ben 32.haftada çıktım,ama benim şekerim olduğu için doktor izine ayrılmamı uygun gördü,çünkü stressiz ortamda olmalıymışım ki,iş yeri bol bol stres olduğu için ...normal izinler 32.haftada başlıyor,ama doktorlar uygun görüpte 32,haftada ;37.haftaya kadar çalışması uygundur diye rapor da yazıyolar,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…