güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.
siz edirnede mi yaşıyorsunuz?
sağol tatlım uğraşıyorum görüşmek için ama bugün ameliyat günü doktorumun denk getiremedim. peki kimyasal gebeliğin tedavii hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin
merhaba kızlar umarım herkes iyidir beni sorarsanız hiç iyi değilim grip nezle başım ağrıyo fena üşüttüm sanırım bu havalardan
egunali merak ettim geçmişi okuyamadım ama sanırım henüz bi haber yok
kızlar size bişey soracam biliyosunuz benim test günüm ayın beşiydi ve sonuç 5.8 yani negatifti ama ben hala adet olmadım
tüp bebekte negatif sonuçta ne kadar zaman sonra adet olunuyo adet tarihi uzayabiliyomu:26::26::26::26::26::26::26::26:
Ya bu insanlar ne kadardangalak ne kadar gereksiz konular bunlar Sabah'ta ben annemi fırçaladim aman duyan duysun ne olucakkkk tüp bebe bilseler bunlar bizim ozel hayatimz keyfime kalmış istersem alırım cocuk yurttan kime ne bundn susmak yerine ben olsam kesin terslerim insanlar sınırlarını bilmeli hoş değil Rabbim insallh en kısa zaman da kucağını ve karnını doldursun arkadasım kimseyi konuştuğuma bu konu ile ilgili kafanı da almak bullak edicek bir duru. Yok biz hepimiz anne. Olucaz bana yapan Dangalak lar vardı ay bir gece bıraktım korunmayı ne yumurtam varmış hamile kaldım cok yakın arkadasım ben dn once hamile kaldı onu duyunca aa o sen dn sonra evlendi bak sendn once hamile kaldı deyip kahkaha atanını da gordum ama şimdi görüşmüyorum hamile kalınca kadının ayarı bozuldu bana karsı rabbi. Herkesin gönlüne göre veriyor sabır kardesimKızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Geçen akşam üç aile bize misafirliğe geldi...
Eşimin yakın iş arkadaşları...
Tedavi gördüğümüzü açıkca söylemedik ama tahmin ediyorlar...
Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...
Hepsi bizden sonra evlendi ve çocukları var..
Bir ara sessizlik oldu ve konu birden bizim çocuğumuzun olmayaşına giriverdi...
Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...
İçim öyle tuhaf oldu ki...
Hiçbir sey söylemeden "ben bir kahve yapayım" dedim,mutfaga geçtim...
O gün,bu gün kafam allak bullak.
Cnm sen ben iki tane kimyasal gebelik yasadım herhangi bir tedavi süreci yok kendiliğinden kanaman başlıyor fakat benim ikincide kanamm 13 gun sürdü ve ciddi sancılı oldu ilk gun hep yatmak istedim 2. Gun esim beni degisiklik olsun diye aldı tatile götürdü bir haftalık orda da kafamı çevirdiğim yerde hamile kadınlar ve heryerde bebekler vardı tatilim surekli ağlamakla gecti amatam bir psikolojik yıkım yaşadım biraz zor ama çabuk atlattım insallh sen de Dr un dn guzel hbr alırsın
Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...
Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...
2-3-4. günlerde bakılabilir canım...adetin 4.günü hormon bakılırdı değilmi:26:
canım ohsss bizim gibi tedavi olan kişilerin başına gelebilecek illet bir şey.. karın şişliği,sık idrara gitme,nefes darlığı yapan bir rahatsızlık.. çok ilerleyenlerde göbekten iğneyle su almaya kadar gidebiliyor.. Allah korusun ..kimsenin başına vermesin..ohss neydi...acaba..defne'cim şişlik herkesde oluyor.ben hamile kotu almiştim lc waikiki den enson onla geliodum işe.hamile kalanlarında hepsinde şişlik vardı canım yinede yediklerine dikkat et cok gaz yapacak seyler yeme bide o şişirmesin .mesela mevsim meyvası karpuz cok şişiriyor biliosun..
Sagol canim, 2 hafta sonra randevumuz var, dr o zaman gorunur diyor.
zeytinyagi diyorum baska bisey demiyorum. Bende de vardi, hergun zeytinyagi surdum, kurtuldum cok sukur...
inşallah canım ama durum görüldüğü üzere çok içaçıcı değil doktorda muhtemelen ii şeyler soylemicek. içim yanıyor şuan sürekli ağlamak istiyorum
randevu aldım ...karasızlıkla...
yanımada ikramayam gelicketi ama olmadı ondna güç alıcaktım..
beni anlayan birisinin olması güzle olurdu ama olsun onlarda babaanneyi doktora götürcekelrmiş...
gidicem baksınla rhormonlar ne alemde...
çokk oldu ne muayene oldum nede tahlil ...1sene olmuşturr:26:
Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
canım fena sıkkın çok üzgünümm...
doktor iiy davranmazsa fena sarabilirim ona kızarımm
hoşbulduk canım,,hiç imrenme canımbende evdeyim diye kahvaltı edebiliyoruz,yoksa eşimin cumartesi-pazarı yok,sadece geç girişleri oluyor haftada 2 kez,oda pazara rastlarsa ki 1,5 aydır rastalmıyor kahvaltı edemiyorduk,şimdi ben evdeyim de beraber ediyoruz 2 gündür,,,insan özlemmezmi yaa,ben hep yalnızdım ,
ben gülden icin cok üzüldüm haklisin ecrin aramamak lazım zaten arayıp ta ne dicem ki kafasını dinlesin rabbim yardımcısı olsun insallh dua ediyorum rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallhh insan ne diyeceğini bilemiyor ki
randevu aldım ...karasızlıkla...
Yanımada ikramayam gelicketi ama olmadı ondna güç alıcaktım..
Beni anlayan birisinin olması güzle olurdu ama olsun onlarda babaanneyi doktora götürcekelrmiş...
Gidicem baksınla rhormonlar ne alemde...
çokk oldu ne muayene oldum nede tahlil ...1sene olmuşturr:26:
selam kızlar.
Nasılsınız , keyifler nasıl..
Sabırla test gününü bekleyen arkadaşların pozitif sonuç almalarını diliyorum.
Egünal canım allah sabırlar versin güç versin. Allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş denemek için.
Sende bu sabrının şükrünün mükafatını alacaksın arkadasım. çok geçmiş olsun.
evlat edinmeden önce donasyonu düşünmeniz denemeniz daha iyi olmazmı??Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.
canım fena sıkkın çok üzgünümm...
Doktor iiy davranmazsa fena sarabilirim ona kızarımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?