Tüp Bebek Günlüğümüz !

offf

sağol tatlım uğraşıyorum görüşmek için ama bugün ameliyat günü doktorumun denk getiremedim. peki kimyasal gebeliğin tedavii hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin

Cnm sen ben iki tane kimyasal gebelik yasadım herhangi bir tedavi süreci yok kendiliğinden kanaman başlıyor fakat benim ikincide kanamm 13 gun sürdü ve ciddi sancılı oldu ilk gun hep yatmak istedim 2. Gun esim beni degisiklik olsun diye aldı tatile götürdü bir haftalık orda da kafamı çevirdiğim yerde hamile kadınlar ve heryerde bebekler vardı tatilim surekli ağlamakla gecti ama tam bir psikolojik yıkım yaşadım biraz zor ama çabuk atlattım insallh sen de Dr un dn guzel hbr alırsın

birincisi ilaçlar geciktiriyor,
benim ilkinde sonuc 0 cıkmustı 30 nisanda ben 3 mayısda regl oldum,
sen hemn dondurlmuslarla devam mi edeceksin ondan mı acele ediosun ,ende oyle olmustuda ..

Ya bu insanlar ne kadardangalak ne kadar gereksiz konular bunlar Sabah'ta ben annemi fırçaladim aman duyan duysun ne olucakkkk tüp bebe bilseler bunlar bizim ozel hayatimz keyfime kalmış istersem alırım cocuk yurttan kime ne bundn susmak yerine ben olsam kesin terslerim insanlar sınırlarını bilmeli hoş değil Rabbim insallh en kısa zaman da kucağını ve karnını doldursun arkadasım kimseyi konuştuğuma bu konu ile ilgili kafanı da almak bullak edicek bir duru. Yok biz hepimiz anne. Olucaz bana yapan Dangalak lar vardı ay bir gece bıraktım korunmayı ne yumurtam varmış hamile kaldım cok yakın arkadasım ben dn once hamile kaldı onu duyunca aa o sen dn sonra evlendi bak sendn once hamile kaldı deyip kahkaha atanını da gordum ama şimdi görüşmüyorum hamile kalınca kadının ayarı bozuldu bana karsı rabbi. Herkesin gönlüne göre veriyor sabır kardesim

inşallah canım ama durum görüldüğü üzere çok içaçıcı değil doktorda muhtemelen ii şeyler soylemicek. içim yanıyor şuan sürekli ağlamak istiyorum

buarada ben evlat edinmenin güzel bişey oldugunu düşünüyorum ve cok param olsa inanin kendi cocugum olsa bile edinirdim diye düşünüyorum ..
ama bu anneliği yaşama arzusundan farklı bişey belki son care..
kesinlikle cok guzel bişey evlat edinmek ama sahsen benim derdim sevdigim adamda kendimden bir parca yaratıp dunyada yapabileceğim en iyi seyi yapamaya calısmak..bunu evlat edinerek kısmen yapabilirim.İnşallah buna gerek kalmaz ama dediğim gibi kendi cocugu alıp sonra birde evlat edinen insanlara hayranım..bende yapabilecek durumum olsa yapmak isterdim..
canım benim bazen kulakları tıkamak lazım bosver sen hadsiz insanları

adetin 4.günü hormon bakılırdı değilmi:26:
2-3-4. günlerde bakılabilir canım...

canım ohsss bizim gibi tedavi olan kişilerin başına gelebilecek illet bir şey.. karın şişliği,sık idrara gitme,nefes darlığı yapan bir rahatsızlık.. çok ilerleyenlerde göbekten iğneyle su almaya kadar gidebiliyor.. Allah korusun ..kimsenin başına vermesin..

Sagol canim, 2 hafta sonra randevumuz var, dr o zaman gorunur diyor.

zeytinyagi diyorum baska bisey demiyorum. Bende de vardi, hergun zeytinyagi surdum, kurtuldum cok sukur...

gerçekten mi canım.. valla denemekte yarar var.. hem bitkisel.. bir zararıda olmaz.. bir kaç gün daha geçmezse deneyeyim bari...

Ben Gülden icin cok üzüldüm haklisin ecrin aramamak lazım zaten arayıp ta ne Dicem ki kafasını dinlesin Rabbim yardımcısı olsun insallh dua ediyorum Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallhh insan ne diyeceğini bilemiyor ki

inşallah canım ama durum görüldüğü üzere çok içaçıcı değil doktorda muhtemelen ii şeyler soylemicek. içim yanıyor şuan sürekli ağlamak istiyorum

Cnm benim icin dn ne geliyorsa öyle yap ağla bağır ama sakin icine atma ben son yaşadığı. Da hiç birşey yok gibi davrandı. İlkin den tecrubeliydim çünkü esime ve anne me güç verdin aklınca ama 2 hafta icin de toz seker gibi dağıldım resmen fena patladı. Hersey ve herkes gözüme battı ilk batan da eşim oldu sakin kendini kasma ben sigara kullanıyordum o zaman o günlerde deli gibi sigara içiyordum kontrolü mü kaybetmiştim insanın ne olursa olsun umudu var inan ki aradan 2 ay sonra hamile kaldım Ekim de kimyasal oldu Aralık'ta hamile kaldım donmuşla Rabbim size de nasip edicek insallh ben sadece inancımı kaybetmedim

randevu aldım ...karasızlıkla...
yanımada ikramayam gelicketi ama olmadı ondna güç alıcaktım..
beni anlayan birisinin olması güzle olurdu ama olsun onlarda babaanneyi doktora götürcekelrmiş...
gidicem baksınla rhormonlar ne alemde...
çokk oldu ne muayene oldum nede tahlil ...1sene olmuşturr:26:

selam kızlar.
nasılsınız , keyifler nasıl..

sabırla test gününü bekleyen arkadaşların pozitif sonuç almalarını diliyorum.

Egünal canım allah sabırlar versin güç versin. allah sevdiği kullarına sıkıntı verirmiş denemek için.
sende bu sabrının şükrünün mükafatını alacaksın arkadasım. çok geçmiş olsun.

canım fena sıkkın çok üzgünümm...
doktor iiy davranmazsa fena sarabilirim ona kızarımm

aman aman sakın vazgeçem canım,ne güzel randevuda almışsın,hem 1 yıl oldu diyosun bak,yakın olsak gelirdim ben senle ,insan birinden güç almak istiyor haklısın,,ama herkesin gönlü senden yana ,unutma bunu,,hayırlı haberlerle gel inşallah

canım yaa bu etraftaki insanların bu tavırlaırına çok üzülüyorum. böyle laflar benim çevremde de var malesef( inan böyle laflar karşısında yıkılıyorum bizi iki kat yıpratıyor. bazen isteyer bazende istemeyerek söylüylüyorla.
geçenlerde bizde misafirler gelmişti çoçuğu var. ve bu kadının kıs kardeşi var. çoçuğu biraz huysuzlaştı ve kızkardeşide şu kelimeyi kullandı: ay abla çoçuğa nazar mı değidi? benim duymadığımı fark etti ama inan okadar üzülldümkü. ha belki isteyerk demmiştir ama ne biliyim belkide bizler çok alıngan oluyoruz. bu tedaviler yüzünde

Karasu81,Denizgel

canım fena sıkkın çok üzgünümm...
doktor iiy davranmazsa fena sarabilirim ona kızarımm

Canım benim rahat ol,gör bak gayet iyi geçecek...

Sakın vazgeçme,bak bir yıldır hiç gitmemişsinde...

hımmmm analdım cnm yok ozaman ıstemem pazar yetıyo bana hergun beraber edıyoz zaten bız aynı anda evden cıkım aynı anda gırıyoruz

yalnız kalsın kuzum bence sımdı bızden bırıysle konusmak ona acı verır

kızım almmıssın randevuyu ve gıdeceksın aaaaaaaaaaaaa
ıkramaya nın ısı cıkmıs o olmasaydı orda ne yapacaktın haydı toparlan kalk bakalım mars mars yol aaksamda bıze gelısmelerı analtacaksınnnn

ıdare eder cnm sen nasılınnn

evlat edinmeden önce donasyonu düşünmeniz denemeniz daha iyi olmazmı??

hadi yaaa bend egüzel haberlerle gelecek diye ümütle bakmıştım... Allahım yardım etsin inşlhh en kısa zamanda acıları dinecek..çok üzüldüm yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…