Tüp Bebek Günlüğümüz !

bu dangalaklardan her yerde var...gerizekalılar bir düşünse kendi çocuklarının olmadığını.. bana da birisi deişti ki olmaz sa olmaz ..hatta benim şimdiki aklım olsa yapmazdım...felan dedi...valla geçmiş gün çok hatırlamıyorum ama.. bende cevabını vermiştim.. olmasaydı o zamn anlardınız.. şimdi konuşması kolay felan demiştim.. ama sinir de olmuştum..o yüzden kimseye söylemedim tedavimi.. benimle ilgili bir şey.. kimseyi ilgilendirmez.. kayınvalidem bir kaç kez akrabalara söylesek ne olur dedi.. bende dedim ki patavzsız bir şey söyler lerse bende karşılık veririm aramız bozulur.. hani kusur felan değil ama bizim eşimden kaynaklı bu tedavi.. ben onun oğlunu ondan çok daha fazla düşünüyorum.. dangalağın biri laf eder eşimde sinirlidir çok.. sonra bütün akrabalık ilişkileri mahvolur.. ya insanları anlamak gerçekten zor... kime ne ya.. kime ne... benim bebeklerimden...

gerçekten çok ama çok üzgünüm... Rabbim insallah sana bebeğini tez zamanda gönderir.. tüm bu acıların onun yüzüne baktıkça unutulur...

Canım ben artık bu tip tutumları insanların:kabalığına,cahilliğine,bencilliğine vb. veriyorum ve mümkün olduğunca yorumlarına kayıtsız kalıyorum.Çünkü güzel güzel anlatsamda ya da tam tersi terslesemde faydası yok...Herkes bir şekilde kendinde yorum yapma hakkı görüyor.Sırf bu nedenle pek görüşesim kalmadı kendileriyle...Boşverdim gitti,konuşup dursunlar ne yapalım...

Sende üzülme

HTML:
:1:
Canım Allah sabır versin...teselli edecek kelime yok biliyorum..seni seviyoruz canım arkadaşım..

kızlar ben çıkıyorum.. uğrarım yine... yav bu şişkinlikten oturamıyom bile...kendinize iyi bakın..

Bende iyiyim deyim iyi olmaya çalışıyorum canım.. Yarın 1 haftalık senelik izine ayrılıyorum. Umarım iyi gelir bana. Onun haricinde diyorum ki ahhh şu paranın gözü kör olsun.. Maddiyat olmasa tüpü tekrar denemek isterdim

kızlar .. Gecen hafta cuma akşamı adet oldum pazartesi de bitti. Ama bazen ara ara w.c de peçeteye pembe leke geliyo. Halen akıntım var sarı , pembe ..

Neler oluyo anlamıyorum
Negatiften sonra sizde de oldu mu?

evlat edinmeden önce donasyonu düşünmeniz denemeniz daha iyi olmazmı??

Yumurta ve sperm üretime ve kalitesine dair bir sorunumuz yok canım.

Dondurumuş transferi asamasındayım.

Kayınvalidem her yerde herkese anlatıyor,kulağıma geliyor,sonrada kesinlikle ben söylemedim diyor

Rabbimden sabir diliyorum.tez zamanda acil sifalar diliyorum.senin icin dua ediyorum.insallah Hersey gonlunce hayirla sonuclanir.

onlarda yapar kuzummm normalde bıle gecıkırken dusun artık hormon ılaclarından sonra ıyıce gecıkır kuzummmm

hııııı anladım canım

insanların şu had bilmezliklerine sinir oluyorum kime ne ya evlatmı edinirsin tüp bebekmi yaparsın bu hayat senin ve istediğin gibi yaşarsın fikir sordundamı fikirlerini söylüyolar kendilerinde bu hakkı nasıl görüyolar benim böyle insanlara hiç tahammülüm yok

çok üzüldüm ne diyeceğimi bilmiyorum Allah sabır ve kolaylık versin inşallah en zararla atlatır bunu

birincisi ilaçlar geciktiriyor,
benim ilkinde sonuc 0 cıkmustı 30 nisanda ben 3 mayısda regl oldum,
sen hemn dondurlmuslarla devam mi edeceksin ondan mı acele ediosun ,ende oyle olmustuda ..

yok canım acelem yok sadece merak etim bazı kızlar test günü adet olmuşlar o yüzden sordum dondurulmuşlarım var ama bi kaç ay sonra onlarla devam edecem şimdi kendimi hazır hissetmiyorum ne maddi ne manevi olarak

Son düzenleme:
Canlarım ben çıkıyorum bugün ihracım Benm de ayarım bozuk keyfim yok hiç elbise provam var gitmek zorundayım bu hafta sonu yarın itibariyle 3 gece düğün var tek elbiseye 3dugun çıkaricam insallh esim de sınır etti beni sabah birazcık cnm sıkkin onun birşeyden hbri yok gelsin de gece konuşacak karşıma alıp Bu erkekler cok düşüncesiz oluyor zamn zamn gereksiz belki ama ben suanda herseyden nem kapar pozisyondayim bu haftalar da başladı hormonları. Değişmeye galiba Öptüm hepinizi

Allah tamamina erdirsin insallah.hayirlisiyla saglikla huzurla kucaklarimiza almayida nasip etsin rabbim.herkese saglikli gunler diliyorum.ve hepinizi opuyorum.

inşallah canım ama o tedavileri olmaya tekrar dayanabilecek gücümde sabrımda kalmadı bugün yıkıldım. anormal sigara içmek istiyorum ama drumla konuşmadan bişey yapmakta istemiyorum şuanda kafamdan eşimden boşanmak geçiyor onada daha fazla çektirmeye hakkım yok çok yorgunum çok rabbim yardımcım olsun

ahh kuzum ya bu erkekler neden boyle cok dusuncesız gercekten bende anlamıyorumm nese sen gene canını sıkmamaya calıs sakın oll ama al karsına konus yanıı..aaaaa bende senı optum gorusurzz

Kayınvalidem her yerde herkese anlatıyor,kulağıma geliyor,sonrada kesinlikle ben söylemedim diyor

Benim ki de bana yapti yıllarca yeni evlendik birkaç ay sonra ben korunma hapı içiyordum anneme diyor bir Dr a götürün sorunu var galiba bebek olmadi diyor ben Rabb'ime bıraktım artık herseyin bir altı olduğu gibi bu dunyanın da altı var Rabbim sorsun Hesabını diyorum hiç takılma ben bana zamanın da laf sokan arkadaşlarla artık görüşmüyorum Heleki esim hamile kalınca ben beni resmn ilgiyle boğdu en sonda hemen arabam değişti büyük birşey geldi kızimla trafiğe güven de çıksınlar istedi. Dedi o arkadstan o günden beri hbr yok kandil icin aradım acmadı tlfnu dedim ki Rabbim demekki derdi kiskanclikmis kendi cocuğu var benim yokken hep te esimin yanın da beni igneliyordu sen dedim Cook büyüksün insallh Rabbim sana da nasip edicek bizim inancımız ve umudumuz var sana laf söyleyen lerin bence hayatında daha büyük eksikleri var seninle uğraşark mutlu olmaya çalışıyorlar zavallı onlar biz güçlüyuz hersey guzel olucak insallh biz hepimiz anne olucaz

evet aynı şeyleri bende yaşadım bende çok param olsun olana kadar her ay tüp bebek yapayım istedim negatif sonrası ama şimdi aklımdan bile geçirmiyorum olursa mucize merkezine güveniyorum en azından bizim var zaten çocuğumuz. şükür ki.

Benim ki de bana yapti yıllarca yeni evlendik birkaç ay sonra ben korunma hapı içiyordum anneme diyor bir Dr a götürün sorunu var galiba bebek olmadi diyor ben Rabb'ime bıraktım artık herseyin bir altı olduğu gibi bu dunyanın da altı var Rabbim sorsun Hesabını diyorum hiç takılma ben bana zamanın da laf sokan arkadaşlarla artık görüşmüyorum Heleki esim hamile kalınca ben beni resmn ilgiyle boğdu en sonda hemen arabam değişti büyük birşey geldi kızimla trafiğe güven de çıksınlar istedi. Dedi o arkadstan o günden beri hbr yok kandil icin aradım acmadı tlfnu dedim ki Rabbim demekki derdi kiskanclikmis kendi cocuğu var benim yokken hep te esimin yanın da beni igneliyordu sen dedim Cook büyüksün insallh Rabbim sana da nasip edicek bizim inancımız ve umudumuz var sana laf söyleyen lerin bence hayatında daha büyük eksikleri var seninle uğraşark mutlu olmaya çalışıyorlar zavallı onlar biz güçlüyuz hersey guzel olucak insallh biz hepimiz anne olucaz

evet aynı şeyleri bende yaşadım bende çok param olsun olana kadar her ay tüp bebek yapayım istedim negatif sonrası ama şimdi aklımdan bile geçirmiyorum olursa mucize merkezine güveniyorum en azından bizim var zaten çocuğumuz. şükür ki.

malesef üzülüyorum canım yaa..herkesten soyutladım kendimi kimseyle görüşmek bile istemiyorum.. insanlaın kalbini kırmaktan çok çekinirm ve oyle durumlarada yapım gereği pek cevap vermem. bu seferde içime atıyorum çok üzülüyorum offff. Rabbim yardım etsin bizlere

ben evlat edinin dediklerini duyunca ondan önce denenebilecek bir yol diye söyledim bilmiyordum
o zaman direk böyle söylemeleri hadsizlik olmuş gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…