Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Geçen akşam üç aile bize misafirliğe geldi...
Eşimin yakın iş arkadaşları...
Tedavi gördüğümüzü açıkca söylemedik ama tahmin ediyorlar...
Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...
Hepsi bizden sonra evlendi ve çocukları var..
Bir ara sessizlik oldu ve konu birden bizim çocuğumuzun olmayaşına giriverdi...
Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...
İçim öyle tuhaf oldu ki...
Hiçbir sey söylemeden "ben bir kahve yapayım" dedim,mutfaga geçtim...
O gün,bu gün kafam allak bullak.
canım yaa bu etraftaki insanların bu tavırlaırına çok üzülüyorum. böyle laflar benim çevremde de var malesef( inan böyle laflar karşısında yıkılıyorum bizi iki kat yıpratıyor. bazen isteyer bazende istemeyerek söylüylüyorla.
geçenlerde bizde misafirler gelmişti çoçuğu var. ve bu kadının kıs kardeşi var. çoçuğu biraz huysuzlaştı ve kızkardeşide şu kelimeyi kullandı: ay abla çoçuğa nazar mı değidi? benim duymadığımı fark etti ama inan okadar üzülldümkü.ha belki isteyerk demmiştir ama ne biliyim belkide bizler çok alıngan oluyoruz. bu tedaviler yüzünde
:1:
Canım Allah sabır versin...teselli edecek kelime yok biliyorum..seni seviyoruz canım arkadaşım..güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.
evlat edinmeden önce donasyonu düşünmeniz denemeniz daha iyi olmazmı??
bu dangalaklardan her yerde var...gerizekalılar bir düşünse kendi çocuklarının olmadığını.. bana da birisi deişti ki olmaz sa olmaz ..hatta benim şimdiki aklım olsa yapmazdım...felan dedi...valla geçmiş gün çok hatırlamıyorum ama.. bende cevabını vermiştim.. olmasaydı o zamn anlardınız.. şimdi konuşması kolay felan demiştim.. ama sinir de olmuştum..o yüzden kimseye söylemedim tedavimi.. benimle ilgili bir şey.. kimseyi ilgilendirmez.. kayınvalidem bir kaç kez akrabalara söylesek ne olur dedi.. bende dedim ki patavzsız bir şey söyler lerse bende karşılık veririm aramız bozulur.. hani kusur felan değil ama bizim eşimden kaynaklı bu tedavi.. ben onun oğlunu ondan çok daha fazla düşünüyorum.. dangalağın biri laf eder eşimde sinirlidir çok.. sonra bütün akrabalık ilişkileri mahvolur.. ya insanları anlamak gerçekten zor... kime ne ya.. kime ne... benim bebeklerimden...
onlarda yapar kuzummm normalde bıle gecıkırken dusun artık hormon ılaclarından sonra ıyıce gecıkır kuzummmm
Kızlar sizinle paylaşmak istiyorum...
Geçen akşam üç aile bize misafirliğe geldi...
Eşimin yakın iş arkadaşları...
Tedavi gördüğümüzü açıkca söylemedik ama tahmin ediyorlar...
Ya hastanede denk geldik,ya kollarımın morarmasından ya da buzdolabındaki iğne stoğundan bir şekilde anlıyorlar...
Hepsi bizden sonra evlendi ve çocukları var..
Bir ara sessizlik oldu ve konu birden bizim çocuğumuzun olmayaşına giriverdi...
Evlat edinmeyi neden düşünmediğimizi sordular,bizim için araştırma yapabileceklerini söylediler...
İçim öyle tuhaf oldu ki...
Hiçbir sey söylemeden "ben bir kahve yapayım" dedim,mutfaga geçtim...
O gün,bu gün kafam allak bullak.
güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.
birincisi ilaçlar geciktiriyor,
benim ilkinde sonuc 0 cıkmustı 30 nisanda ben 3 mayısda regl oldum,
sen hemn dondurlmuslarla devam mi edeceksin ondan mı acele ediosun ,ende oyle olmustuda ..
Cnm benim icin dn ne geliyorsa öyle yap ağla bağır ama sakin icine atma ben son yaşadığı. Da hiç birşey yok gibi davrandı. İlkin den tecrubeliydim çünkü esime ve anne me güç verdin aklınca ama 2 hafta icin de toz seker gibi dağıldım resmen fena patladı. Hersey ve herkes gözüme battı ilk batan da eşim oldu sakin kendini kasma ben sigara kullanıyordum o zaman o günlerde deli gibi sigara içiyordum kontrolü mü kaybetmiştim insanın ne olursa olsun umudu var inan ki aradan 2 ay sonra hamile kaldım Ekim de kimyasal oldu Aralık'ta hamile kaldım donmuşla Rabbim size de nasip edicek insallh ben sadece inancımı kaybetmedim
Canlarım ben çıkıyorum bugün ihracım Benm de ayarım bozuk keyfim yok hiç elbise provam var gitmek zorundayım bu hafta sonu yarın itibariyle 3 gece düğün var tek elbiseye 3dugun çıkaricam insallh esim de sınır etti beni sabah birazcık cnm sıkkin onun birşeyden hbri yok gelsin de gece konuşacak karşıma alıpBu erkekler cok düşüncesiz oluyor zamn zamn gereksiz belki ama ben suanda herseyden nem kapar pozisyondayim bu haftalar da başladı hormonları. Değişmeye galiba Öptüm hepinizi
Yumurta ve sperm üretime ve kalitesine dair bir sorunumuz yok canım.
Dondurumuş transferi asamasındayım.
Kayınvalidem her yerde herkese anlatıyor,kulağıma geliyor,sonrada kesinlikle ben söylemedim diyor
evet aynı şeyleri bende yaşadım bende çok param olsun olana kadar her ay tüp bebek yapayım istedim negatif sonrası ama şimdi aklımdan bile geçirmiyorum olursa mucize merkezine güveniyorum en azından bizim var zaten çocuğumuz. şükür ki.Bende iyiyim deyim iyi olmaya çalışıyorum canım.. Yarın 1 haftalık senelik izine ayrılıyorum. Umarım iyi gelir bana. Onun haricinde diyorum ki ahhh şu paranın gözü kör olsun.. Maddiyat olmasa tüpü tekrar denemek isterdim
kızlar .. Gecen hafta cuma akşamı adet oldum pazartesi de bitti. Ama bazen ara ara w.c de peçeteye pembe leke geliyo. Halen akıntım var sarı , pembe ..
Neler oluyo anlamıyorum
Negatiften sonra sizde de oldu mu?
Yumurta ve sperm üretime ve kalitesine dair bir sorunumuz yok canım.
Dondurumuş transferi asamasındayım.
Kayınvalidem her yerde herkese anlatıyor,kulağıma geliyor,sonrada kesinlikle ben söylemedim diyor
evet aynı şeyleri bende yaşadım bende çok param olsun olana kadar her ay tüp bebek yapayım istedim negatif sonrası ama şimdi aklımdan bile geçirmiyorum olursa mucize merkezine güveniyorum en azından bizim var zaten çocuğumuz. şükür ki.Bende iyiyim deyim iyi olmaya çalışıyorum canım.. Yarın 1 haftalık senelik izine ayrılıyorum. Umarım iyi gelir bana. Onun haricinde diyorum ki ahhh şu paranın gözü kör olsun.. Maddiyat olmasa tüpü tekrar denemek isterdim
kızlar .. Gecen hafta cuma akşamı adet oldum pazartesi de bitti. Ama bazen ara ara w.c de peçeteye pembe leke geliyo. Halen akıntım var sarı , pembe ..
Neler oluyo anlamıyorum
Negatiften sonra sizde de oldu mu?
Canım ben artık bu tip tutumları insanların:kabalığına,cahilliğine,bencilliğine vb. veriyorum ve mümkün olduğunca yorumlarına kayıtsız kalıyorum.Çünkü güzel güzel anlatsamda ya da tam tersi terslesemde faydası yok...Herkes bir şekilde kendinde yorum yapma hakkı görüyor.Sırf bu nedenle pek görüşesim kalmadı kendileriyle...Boşverdim gitti,konuşup dursunlar ne yapalım...
Sende üzülme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?