Tüp Bebek Günlüğümüz !

Herkese merhaba....
ben 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim.ilk 2 yıl istemedik bebek fırsatımız olmadı daha doğrusu :)sonra doktora gittik benden hsg eşimden malum spermiyogram istedi.doktorun yanından çıkarken hemşireye sordum bu hsg ne diye çok korkulacak bişe değil istersen anestezi ile de çakilebiliyor dedi ki ödüm patladı :))) 2 yılda öyle korkudan erteledim.mayıs ayında tüm cesaretimi topladım gittim hsg ye
aman allahım ben böyle bi acı yaşamadım.aynı işlemi 5 defa denediler rahim ağzı çok darmış.ve iki tüpümde kapalı kesinlikle geçmiyor ilaç.kayseri tüp bebek merkezine gittim aynı gün.isterseniz laparoskopi yaparız ama garanti veremem açılacağına dedi.bence tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.tamam dedik.Temmuzun ilk haftası adet tarihim.adetliyken gel bakalım hormon değerlerine eğer uygunsa aynı gün iğnelere başlıcakmışım.benim durumumda olan var mı bana tavsiyeniz nedir.

amanınnn canım benim benn kaçırmışım ya,,,sen başladınmı testlere falan,neler oluyor,anlat bakiyimm,,fakülteyemi başladın ???

bebeim cok bısey kacırmadın zaten dun gıttım randevum vardı gittim raporu yenılıcekler bıde bı kac test ılave ıstedı kan uyusmazlığı var esmle aramda onunla ılgılı testın bırı bu ayın adetı ıle baslıcam ınsallahh..

Amiiiin canım inşallah.

Aynen öyle...

Allah'a teslimiz ötesi yok...

Bak buna kızdım boşanmayı düşünmek yok biz neler yasıyoruz hepimiz ayrı ayrı neler de yasadık sakin bunları düşünme cnm sıgara da iç ben ictim degerim ikiye katlandigi gunde son bir sigara ictim ve bıraktım cnmm cnın ne yapmak istiyorsa öyle yap ama şeytanın seninle esinle tarafın dn uğraşmasına müsaade etme lütfen biz hepimiz anne olucaz bunu sakin unutma cnm Eşinin de cocuğu olmaya bilirdi sen onu bırakıp sırtını dönüp gidermiydin bu düşünceni sakin esinle paylaşma cnm

Canım arkadaşlarım,öncelikle selamlar...çok şaşkınım.şakır şakır kanamayla teste gittim bugün.iki gün önce 45 olan değerim bugün 159'a çıkmış.çok şaşkınım.hemen iğneye başlattı doktorum.sizden tek istediğim dua lütfen unutmayın olur mu?

bu duruma dıyecek hıç bır kelıme bulamıyorum resmen şok oldum bu kadar olmazzz kelimelerle ifade edemmem ki ne hissettiğimi şuann....

ayyy çok sevindimmmm canım ya,,hadi bir an önce adet olda başla bakalım,hayırlısı olur inşallahhh bitanemm

Merhaba arkadaslar. Benim bu gün test günümdu ama 3 gün önce adet oldum.test de olumsuzcikti.simdi yeniden tedaviye başladım dondurulmuş embriyolarım için.dondurulmuslarla basarı şansı digeriyle aynı mı, bir bilgisi olan var mı?

çok sevindimmm,,,böyle kanamayla hamilelik geçiren arkadaşalr var canım,çok dikkat et kendine,yat dinlen,iğnelerini ihmal etme,,,benim bile bir damla geldiği halde 3 doz iğne vurulmuştum,,dualarım seninlee

Canım maşallah değerineHep böyle kat be kat artsın inşallah

Canım bu ikinci denemenmi olacak?

1-2 ay ara vermeyi önermedimi doktorun?:44:

Artık dondurulmuşlarında başarı şansı yüksek,hızlı dondurma ve çözdürme gibi teknikler sayesinde.

benim tedavimi de işyerinde şefim biliyor maalesef çünkü izin alırken doktora giderken ondan izin almak zorunda olduğum ve gidip gelmeler tedavi sırasında çok sık olduğu için söylemek zorunda kaldım...yalan söylesem içim rahat etmeyecekti en azından bilsinler de sonra surat asmasınlar tavır yapmasınlar diye söyledim sadece...ama kendinde yorum yapma hakkı buluyor...olmazsa olmasın dedi birkaç kez ve her seferinde başına gelmeyen bilemez...dedim.kendisi 63 yaşında bu arada kendinin de bir kızı var.Rabbim büyük...Allaha havale ediyorum kendisini...ve hiçbirşeyi anlatmıyorum...sadece ben doktora gidiyorum...yarın yokum...bir 10 gün rapor alıcam haberiniz olsun tarzında şeyler söylediklerim...artık anlıyorlar ve konuyu hiç açmıyorlar...en azından şu bakımdan iyi oluyor tedavi sırasında çok fazla dokunamıyorlar bana...

defnalmacımmm güzel haberlerini dörtgözle bekliyorum canım benimmm....
hissttiğin birşeyler var mı?bana hep soraralardı birşey hissediyormusun diye ama ben hiçbirinde hiçbir şey hissetmedim zaten de olmadı...
kendine çok iyi bak

canım canım cok saol aradım şimdi ama hemsire yerinde yokmuş inşallah iyi haberlerini alicaz senin,
ilk denemeler ugurlu benim olmadı cunku ben cok gergindim şimdi aklım olsa rahat olurum ne olacaksa o oluyor sen gerilsende üzülsende sıkılsanda ,cok dikkat etsende az dikkat etsende ne olacaksa o oluyor,en hayirli sekilde olsun inşallah.Buarada ben ananas ve kabak cekirdegi tutunma surecinde işe yarıyor diye duydum bazı hamile arkadaslardan onlar hep yemiş sende ye arada istersen:)

hoşgeldın canım tedavın hayırlı olsun bılgısı olan arkadaslar sana yardımcı olurlarrr..

ayy canımm neden oyle oldu kı anlamadım vala allah yardımcın olsunn

ayyy çok sevindimmmm canım ya,,hadi bir an önce adet olda başla bakalım,hayırlısı olur inşallahhh bitanemm

sorma canımm bende cok sevındım vallahıı insallah bende sizin gibi anne olabılrımm allahım yardımcımız olsunnn 16-17 hazıran da adet olmayı beklıorum umarım gecıkmezzz

Rahmetli iş yerimde midem bulansa ya da tansiyonum düşse hamile olduğumu zannedip surat yapan müdürüm geldi aklıma.Adam resmen hamile olmayayım diye dua ediyorduVe o ara eşi ikinci çocuk için tedavi görüyordu.Ne büyük bencillik ve hadsizlik ama

kızlarr.. korkuyorum kist filan mı oluştu yaa... ptesi bitti adetim ama pembe leke akıntı gibi biseyler geliyo.. ne demek oluyo buu.... bazende sapsarı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…