Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlarr.. korkuyorum kist filan mı oluştu yaa... ptesi bitti adetim ama pembe leke akıntı gibi biseyler geliyo.. ne demek oluyo buu.... bazende sapsarı

Canım bendede adet bitiminden sonra akıntı gelmişti birkaç gün,muayenede birsey çıkmamıştı.İstersen doktorunla görüş emin olmak için.

benim tüplerden biri tıkalı ,yani ikisi tıkalıydı biri hsg ile acıldı ama kapanmaz diyemeyiz cok zorlayarak acıldı yeniden kapanabilir dediler.tup bebek yaptık bizde ama benim tutmadı malesef..laporoskopidense histeroskopi diye brsey varmıs burda duydum onu ama tüp bebek tedavisi kadar pahalı bişey onu yapmak mantıklı olabilir hani tuplerde iltahap falan varsa rahime akar falan da diyorlar..yani benim ilkinde tutmamasını takmadım cunku cok gerilmistim transferde ama ikinci dondurulmusda tutmaınca acaba baska bisey mi var diyorum..canım sen bilirsin en onemlisi doktorun dedikleri doktorla bastan herseyi konus,
mesela embryoların kalitesini bilmek istiyorum de 2 tane koyabilme durumunu sor aklına geleni sor

Kızlar transferden sonra e2 ve progesteron testi yaptıran oldu mü ? Bugün transferin4.gunu ve e2 272 progesteron 28 çıktı....
Yardımcı olabilecek yorumlayabilecek olan varmi ? Lutfennnnn

inşallah canım ama o tedavileri olmaya tekrar dayanabilecek gücümde sabrımda kalmadı bugün yıkıldım. anormal sigara içmek istiyorum ama drumla konuşmadan bişey yapmakta istemiyorum şuanda kafamdan eşimden boşanmak geçiyor onada daha fazla çektirmeye hakkım yok çok yorgunum çok rabbim yardımcım olsun

doğru diosun tatlım sinir bozukluğundan saçmalamaya başladım iyice ben gidipte bi sigara alayım en iyisi :)) eşime asla demem böyle bişey rabbim hayırlısını versin inşallah zaten bu ilk tüp bebek denememdi daha yolun başındayım senin kaçıncıda tuttu

Canım bendede adet bitiminden sonra akıntı gelmişti birkaç gün,muayenede birsey çıkmamıştı.İstersen doktorunla görüş emin olmak için.

AYYyyy cnım benım hıc bılgım yok ama korkma benceee

ben transfer gününden beri doktorla görüşmedim gitmedim daha. olumsuzluk nedeni hakkında konuşmak için bari gitmeliydim
şimdide bu şikayetim var ama.. geçmezse giderim heralde. birde doktorun dediğiniz tüp bebek doktoruna normal kadın doğum doktoru
gibi randevu alıp muayene olabiliyor muyuz ki.

ay ben 2 dogumu nasıl yapmısım :) hiç bisey bilmıyorum yaa

valla canım gercekten bu cok zor bır surec allah hepimizin yardımcısı olsunn...

hastaneye gıdıp testler ıcın kan falan verıcem kızlarrrr herkes kendıne ıyı baksın yarın gorusmek uzeree..

canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye....

Yumurta ve sperm üretime ve kalitesine dair bir sorunumuz yok canım.

Dondurumuş transferi asamasındayım.

Kayınvalidem her yerde herkese anlatıyor,kulağıma geliyor,sonrada kesinlikle ben söylemedim diyor

saf insalar ya ne zevk alıyorlar ki... en azından benimkine söyleme deyince gıkı çıkmadı garibimin..bir daha söylemedi de başkalarına söyleyelim diye...

canım ne demek o... hepimizin derdi farklı.. bak bende eşim adına savaşıyorum...ama asla düşünmedim.. her zaman her koşulda dedik biz... Allah ım dermansız dert vermesin.. en azından umudumuz var.. Rabbim eşlerimizede bizlere de sabır ve umut bahşetsin.. birde bebek insallah...

canım bilmiyorum ki.. tüp bebeğinde garantisi yok bunu biliyorsun değil mi? bence önce tüpleri açmayı dene.. yani mesela biz 1 yıl ilaç tedavisi felan denedik en son tüp bebeğe karar verdik...

canım... tüylerim diken diken oldu... inanamıyorum ya... mucizen seni bulur insallah canım.. sakın ama sakın kalkma...yat dinlen bol bol....iğneye devam.. hemen yat hemen.. kalkma bu 3-5 gün... eğer imkanın varsa yanına annenleri felan çağır.. canım benim ya... nasıl sevindim anlatamam....

Slm KiZlar kafam karışık bsy sormak istiyorum..Mayıs 24 de transferim oldu iki gun once test günümdu..
Transferin 8. Gunu adet oldum negatif sonuçlandı ilk tup bebek denemem..
12 tane dondurulmus embriyom var...onlarla deniycez..
Ben hemen bu ay denemek istiyorum doktorum 1 ay dinlenmen lazım dedi ama ben hemen istiyorum...
Bı kac tanıdık akrabam hemen olsa daha iyi vücudun ilaçlara alışımısken bekleme yap diyor ama doktor bekle dior..
Bide ben hastahanede 2 saat yattım 1.5 saatlik yoldan eve geldim biraz sallandım arabada acaba ondanmi tutmadı...cok dikkat ettim ama nasip olmadı ins dondurulmuslarla olur..

valla canım benm sinirler iyice gittine dediğimi bilmiyorum artık bidaha kine inş gerçi daha drumla görüşemedim bakalım o ne dicek

canım bilmiyorum.. ama dondurulmuşlar bazen çözünemiyorlarmış..

canım benimde iş yerinde bütün arkadaşlar biliyor.. mecburen.. küçük bir okul bizimkisi.. duymamaları imkansız.. bird eraporluyum ben...

canım insallah vereceğim güzel haberleri.. yüreğine sağlık canım...

teşekkürler tatlım.. aklımda kalsın...protein. ama ohss değilim herhalde..

sevgili arkadaşım.. ben daha pozitifi görmedim ama son iki günüm.. ve ben acayip şişmiş durumdayım.. aynı senin gibiyim 3 aylık gibi dolanıyom etrafta.. acayipte gazım var.. ve aynı şeyi bende düşüdüm hep böyle mi kalacağım diye... yani rahatsız ediyor.. rahatsız etmese zaten göbüşlerimiz şişsin diye uğraşmıyoruz mu?

defneelma,nbr canım,,,kaç gün kaldıı

son 3 gün.. bugünü bitti say... 2 gün kaldı....cumartesi büyük gün....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…