edirneli olan eşim sen de edirnedesin sanırım biz yeni geldik edirneye bir yıldır buradayızatessin
saba sabah yazdım ama görmedin sanırım,,edirnelisin değilmi??
Slm KiZlar kafam karışık bsy sormak istiyorum..Mayıs 24 de transferim oldu iki gun once test günümdu..
Transferin 8. Gunu adet oldum negatif sonuçlandı ilk tup bebek denemem..
12 tane dondurulmus embriyom var...onlarla deniycez..
Ben hemen bu ay denemek istiyorum doktorum 1 ay dinlenmen lazım dedi ama ben hemen istiyorum...
Bı kac tanıdık akrabam hemen olsa daha iyi vücudun ilaçlara alışımısken bekleme yap diyor ama doktor bekle dior..
Bide ben hastahanede 2 saat yattım 1.5 saatlik yoldan eve geldim biraz sallandım arabada acaba ondanmi tutmadı...cok dikkat ettim ama nasip olmadı ins dondurulmuslarla olur..
valla canım benm sinirler iyice gittine dediğimi bilmiyorum artık bidaha kine inş gerçi daha drumla görüşemedim bakalım o ne dicek
edirneli olan eşim sen de edirnedesin sanırım biz yeni geldik edirneye bir yıldır buradayız
canım 2 saat bile yatmadım desem yeri var.. gerçi daha sonucu bilmiyorum ama o önemli değil demişti dr.. sonra akrabalarının dediğine bakma.. biz hormon alıyoruz.. ve rahimin kendini toplaması lazım.. bence dr. un ne diyorsa onu yap..
dur bakalım canım.. hepimiz bazen sınavlardan geçiyoruz.. sinir stres hepimizde oluyor.. sakin olmaya ve beklemeye çalış..
Nebilim kafam karıştıdaha doktorum nederse onu yapcaz ama insan sabırsız oluyor
Hersey yolunda iken hamile kalamayinca insan bahane arıyor olmamasından dolayı..
İns guzl haberler alırsın Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın
gerçekten çok ortak noktamız var inan bende bir yıl öncesine kadar hiç bişey bilmiyormuşum. ve zaten nasıl hamile oldum nasıl doğurdum doğru dürüst hiç bişey hatırlamıyorum. ve 3 kez kürtaj oldum şimdi inanamıyorum nasıl kıydım hiç içim acımadı hiç bişey hissetmedim.ben transfer gününden beri doktorla görüşmedimgitmedim daha. olumsuzluk nedeni hakkında konuşmak için bari gitmeliydim
şimdide bu şikayetim var ama.. geçmezse giderim heralde. birde doktorun dediğiniz tüp bebek doktoruna normal kadın doğum doktoru
gibi randevu alıp muayene olabiliyor muyuz ki.
ay ben 2 dogumu nasıl yapmısım :) hiç bisey bilmıyorum yaa
Canım arkadaşlarım,öncelikle selamlar...çok şaşkınım.şakır şakır kanamayla teste gittim bugün.iki gün önce 45 olan değerim bugün 159'a çıkmış.çok şaşkınım.hemen iğneye başlattı doktorum.sizden tek istediğim dua lütfen unutmayın olur mu?
hoşgeldın canım tedavın hayırlı olsun bılgısı olan arkadaslar sana yardımcı olurlarrr..
ayy canımm neden oyle oldu kı anlamadım vala allah yardımcın olsunn
sorma canımm bende cok sevındım vallahııinsallah bende sizin gibi anne olabılrımm allahım yardımcımız olsunnn 16-17 hazıran da adet olmayı beklıorum umarım gecıkmezzz
canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye....
canlarım ben çıkıyorum.... öptüm hepinizi.. azcıkta kitap okuyayım.. kültürleneyim ayol...
Canım arkadaşlarım,öncelikle selamlar...çok şaşkınım.şakır şakır kanamayla teste gittim bugün.iki gün önce 45 olan değerim bugün 159'a çıkmış.çok şaşkınım.hemen iğneye başlattı doktorum.sizden tek istediğim dua lütfen unutmayın olur mu?
kızlarr.. korkuyorum kist filan mı oluştu yaa... ptesi bitti adetim ama pembe leke akıntı gibi biseyler geliyo.. ne demek oluyo buu.... bazende sapsarı
doğru diosun tatlım sinir bozukluğundan saçmalamaya başladım iyice ben gidipte bi sigara alayım en iyisi :)) eşime asla demem böyle bişey rabbim hayırlısını versin inşallah zaten bu ilk tüp bebek denememdi daha yolun başındayım senin kaçıncıda tuttu
canlarım nolur bir şey söyleyin .... :) ben de çok şişkinlik var.... pko var, dün hamile olduğumu öğrendim... nefes alırken zorlanıyorum... çok yiyorum bir de yeme isteği geliyor, yedikten sonra da rahatsız oluyorum ne yapsam ki.... kötü mü bu şişkinlik yoksa sizde de oldumu hamilelere soruyorum.... ne olur cevap verin.... göbeğim 3 aylık gibi... bu iner mi???? tecrübeli arkadaşlardan yardım..... ohss diye birşey varmış.. ondan olabilir mi??? yumurta toplmadan sonra olmadı öyle birşey ama.....!!!!! sonra da olabilir mi!!!! dr uma sorsam gel dermi ki ya offffff uzak da gitmek de istemiyorum... kötü bir şey duyarım diye....
ha bir de hala adet sancılarım oluyor aara ara .... bu anormal mi... olur mu yoksa????????
Slm KiZlar kafam karışık bsy sormak istiyorum..Mayıs 24 de transferim oldu iki gun once test günümdu..
Transferin 8. Gunu adet oldum negatif sonuçlandı ilk tup bebek denemem..
12 tane dondurulmus embriyom var...onlarla deniycez..
Ben hemen bu ay denemek istiyorum doktorum 1 ay dinlenmen lazım dedi ama ben hemen istiyorum...
Bı kac tanıdık akrabam hemen olsa daha iyi vücudun ilaçlara alışımısken bekleme yap diyor ama doktor bekle dior..
Bide ben hastahanede 2 saat yattım 1.5 saatlik yoldan eve geldim biraz sallandım arabada acaba ondanmi tutmadı...cok dikkat ettim ama nasip olmadı ins dondurulmuslarla olur..
merhabalar.........
gerçekten çok ortak noktamız var inan bende bir yıl öncesine kadar hiç bişey bilmiyormuşum. ve zaten nasıl hamile oldum nasıl doğurdum doğru dürüst hiç bişey hatırlamıyorum. ve 3 kez kürtaj oldum şimdi inanamıyorum nasıl kıydım hiç içim acımadı hiç bişey hissetmedim.
yumurtlama günü nedir inan bana geçen yıl öğrendim
ve tüp bebek deneyimi ile de biçok şey öğrendim
ve çocuk özlemi olan bir arkadaşım vardı onu hiç anlamadığımı öğrendim şimdi çok çok iyi anlıyorum onu
gerçekten yaşamayan anlamaz diyorlar ya herşeyde olduğu gibi bu konudada öyle
bende bayılıyorum er!:) akşam düğün oluyor maallede !:) eşime eve dönerken ordan geçelim diye yalvarıyorum. çok eğleniyorlar çok renkliler bayılıyorum :)))abe kızanım memnunmusun trakyadan?
benimde trakyalı bir arkadaşım vardı.. bayılırdım konuşmasına...
ah canım yaa. gerçekten aynen , aynen,,, gecen yık kendiliğinden hamile kalıp , düşük yapana kadar bu mucezevi olayı çok basit sanıyodum. akşam yatıp 1 ay sonra hamilesin sanıyodum. 1 yıldır bebek kovalıyorum ve dediğin gibi yumurtaymış, yumurtlama günüymüş ,fsh miş , herşeyi bu son 1 yılda öğrendim.
demek biz allahın lütfuyla hamile kalıp doğum yapmısış. hiç bisey bilmeden. şimdi ovulasyon testi aldım. belki ilaçların etkisiyle birkaç ay biseyler yakalayabilirim diye ama onu kullanmayı bile bilmiyorum. adetlerim çok düzensiz oluyo.
çok bilmenin kasıntısıyla mı olmadı olmuyo.. birşey bilmeden akısına bırakınca stressiz daha mı iyi oluyodu onu çözemedim
kesinlikle haklısın 6 ay önce fsh 9 du benim ne zaman olmayacakmı tüp bebek deneyelim yumurtlama testi vs düşünmeye kanuşmaya başladık birde her gittiğimiz doktor yaşınız acele yaşınız acele edin dedikçe birden 23 oldu inanamıyorum biranda değişen herşeye biranda ne doğru düzgün cinsel hayat kaldı ne psikoloji sürekli bu konu ile oluyor herşey ve aklımızda hep bu konu.
inşallah canım eşime allah kısmet eder baba olmayı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?