Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım 2 saat bile yatmadım desem yeri var.. gerçi daha sonucu bilmiyorum ama o önemli değil demişti dr.. sonra akrabalarının dediğine bakma.. biz hormon alıyoruz.. ve rahimin kendini toplaması lazım.. bence dr. un ne diyorsa onu yap..

valla canım benm sinirler iyice gittine dediğimi bilmiyorum artık bidaha kine inş gerçi daha drumla görüşemedim bakalım o ne dicek

dur bakalım canım.. hepimiz bazen sınavlardan geçiyoruz.. sinir stres hepimizde oluyor.. sakin olmaya ve beklemeye çalış..

Nebilim kafam karıştı daha doktorum nederse onu yapcaz ama insan sabırsız oluyor
Hersey yolunda iken hamile kalamayinca insan bahane arıyor olmamasından dolayı..

İns guzl haberler alırsın Rabbim emeklerimizi bosa çıkarmasın

amin canım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün insallah..

canlarım ben çıkıyorum.... öptüm hepinizi.. azcıkta kitap okuyayım.. kültürleneyim ayol...

gerçekten çok ortak noktamız var inan bende bir yıl öncesine kadar hiç bişey bilmiyormuşum. ve zaten nasıl hamile oldum nasıl doğurdum doğru dürüst hiç bişey hatırlamıyorum. ve 3 kez kürtaj oldum şimdi inanamıyorum nasıl kıydım hiç içim acımadı hiç bişey hissetmedim.
yumurtlama günü nedir inan bana geçen yıl öğrendim
ve tüp bebek deneyimi ile de biçok şey öğrendim
ve çocuk özlemi olan bir arkadaşım vardı onu hiç anlamadığımı öğrendim şimdi çok çok iyi anlıyorum onu
gerçekten yaşamayan anlamaz diyorlar ya herşeyde olduğu gibi bu konudada öyle

tatlım kanamsı olupta hamile olan çok kişi var dikkatli ol ve dinlen iğneleri ihmal etme tekrar gözün aydın canım

tatlım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğin gelir

tatlım ohss hamile kaldıktan sonrada olabilir ihmal etme doktoruna git ve muayene ol bekleme lütfen

canlarım ben çıkıyorum.... öptüm hepinizi.. azcıkta kitap okuyayım.. kültürleneyim ayol...

inşallah bebeğin senledir çok sıcakkanlısın

RABBIM 9 AY KARNINDA TASIMAYI NASIP ETSIN CANIMMMM

kızlarr.. korkuyorum kist filan mı oluştu yaa... ptesi bitti adetim ama pembe leke akıntı gibi biseyler geliyo.. ne demek oluyo buu.... bazende sapsarı

CANIM DOKTORUNU ARA SOR INTIHAPLANMA FLN OLABILIR

DAHA NELER KUZU AAAAAAAAAA

CANIM NEFESINDEDE SIKINTI VARSA OHSS DIR O YUZDEN COK DIKKAT ET PROTEINLI BESLEN DOKTORUNU ARA VE ANTLAT DURUMU BOL SIVI TUKET IDRARILA KARSILASTIR AMAN DIKKAT COK KOTU OLURSUN CANIMMM

ha bir de hala adet sancılarım oluyor aara ara .... bu anormal mi... olur mu yoksa????????

ADET SANCISI OLABILIR KUZU

CANIM NORMALDE 2 AY BEKLEMEN GEREK DOKTORUN GENE IYI DEMIS 1 AY LA ERKEN DAVRANMA VUCUDUN DINLENSIN KUZUMMM

ah canım yaa. gerçekten aynen , aynen,,, gecen yık kendiliğinden hamile kalıp , düşük yapana kadar bu mucezevi olayı çok basit sanıyodum. akşam yatıp 1 ay sonra hamilesin sanıyodum. 1 yıldır bebek kovalıyorum ve dediğin gibi yumurtaymış, yumurtlama günüymüş ,fsh miş , herşeyi bu son 1 yılda öğrendim.

demek biz allahın lütfuyla hamile kalıp doğum yapmısış. hiç bisey bilmeden. şimdi ovulasyon testi aldım. belki ilaçların etkisiyle birkaç ay biseyler yakalayabilirim diye ama onu kullanmayı bile bilmiyorum. adetlerim çok düzensiz oluyo.
çok bilmenin kasıntısıyla mı olmadı olmuyo.. birşey bilmeden akısına bırakınca stressiz daha mı iyi oluyodu onu çözemedim

abe kızanım memnunmusun trakyadan?
benimde trakyalı bir arkadaşım vardı.. bayılırdım konuşmasına...
bende bayılıyorum er!:) akşam düğün oluyor maallede !:) eşime eve dönerken ordan geçelim diye yalvarıyorum. çok eğleniyorlar çok renkliler bayılıyorum :)))

minikgelin kullanıcısından alıntı
Slm KiZlar kafam karışık bsy sormak istiyorum..Mayıs 24 de transferim oldu iki gun once test günümdu..
Transferin 8. Gunu adet oldum negatif sonuçlandı ilk tup bebek denemem..
12 tane dondurulmus embriyom var...onlarla deniycez..
Ben hemen bu ay denemek istiyorum doktorum 1 ay dinlenmen lazım dedi ama ben hemen istiyorum...
Bı kac tanıdık akrabam hemen olsa daha iyi vücudun ilaçlara alışımısken bekleme yap diyor ama doktor bekle dior..
Bide ben hastahanede 2 saat yattım 1.5 saatlik yoldan eve geldim biraz sallandım arabada acaba ondanmi tutmadı...cok dikkat ettim ama nasip olmadı ins dondurulmuslarla olur..

minikgelin.... hiç olmazsa elinde dondurulmuşların var. bence doktorunu dinle ve 1-2 ay ara ver.
acele etme lütfen.. Allah korusun hem bedenin hem ruhun 2. kez negatife dayanamaz. önce dinlen..

kesinlikle haklısın 6 ay önce fsh 9 du benim ne zaman olmayacakmı tüp bebek deneyelim yumurtlama testi vs düşünmeye kanuşmaya başladık birde her gittiğimiz doktor yaşınız acele yaşınız acele edin dedikçe birden 23 oldu inanamıyorum biranda değişen herşeye biranda ne doğru düzgün cinsel hayat kaldı ne psikoloji sürekli bu konu ile oluyor herşey ve aklımızda hep bu konu.
inşallah canım eşime allah kısmet eder baba olmayı

inşallah canım benim.. benim de tek derdim eşimin de çocugu olsun. o benim çocuklarıma kol kanat açtı
sahip çıktı . allah onada nasip etsin ortak bi çocugumuz daha olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…