Ya iki ay demek
RABBIM 9 AY KARNINDA TASIMAYI NASIP ETSIN CANIMMMM
CANIM DOKTORUNU ARA SOR INTIHAPLANMA FLN OLABILIR
DAHA NELER KUZU AAAAAAAAAA
CANIM NEFESINDEDE SIKINTI VARSA OHSS DIR O YUZDEN COK DIKKAT ET PROTEINLI BESLEN DOKTORUNU ARA VE ANTLAT DURUMU BOL SIVI TUKET IDRARILA KARSILASTIR AMAN DIKKAT COK KOTU OLURSUN CANIMMM
ADET SANCISI OLABILIR KUZU
CANIM NORMALDE 2 AY BEKLEMEN GEREK DOKTORUN GENE IYI DEMIS 1 AY LA ERKEN DAVRANMA VUCUDUN DINLENSIN KUZUMMM
Bedenim artık alıştı yorgunluğaminikgelin kullanıcısından alıntı Slm KiZlar kafam karışık bsy sormak istiyorum..Mayıs 24 de transferim oldu iki gun once test günümdu..
Transferin 8. Gunu adet oldum negatif sonuçlandı ilk tup bebek denemem..
12 tane dondurulmus embriyom var...onlarla deniycez..
Ben hemen bu ay denemek istiyorum doktorum 1 ay dinlenmen lazım dedi ama ben hemen istiyorum...
Bı kac tanıdık akrabam hemen olsa daha iyi vücudun ilaçlara alışımısken bekleme yap diyor ama doktor bekle dior..
Bide ben hastahanede 2 saat yattım 1.5 saatlik yoldan eve geldim biraz sallandım arabada acaba ondanmi tutmadı...cok dikkat ettim ama nasip olmadı ins dondurulmuslarla olur..
minikgelin.... hiç olmazsa elinde dondurulmuşların var. bence doktorunu dinle ve 1-2 ay ara ver.
acele etme lütfen.. Allah korusun hem bedenin hem ruhun 2. kez negatife dayanamaz. önce dinlen..
nasılsın canımmmmmmmmm
ya iki ay demekben telde konuştu. Bu ay olmaz dedi ins iki ay demez garip bu sabırsızlık var ama mecbursak bekliycez tabi
koca karı lafları vardır ya kafamı karıştırdılar bekleme hemen yap diorlar en iyisi doktoru dinlemek
bedenim artık alıştı yorgunluğa
kesip biçseler umrunda deil normalde çit kırıldım bı yapıya sahibim igne vurulsam bir hafta sıralanırım ama öyle bı hale geldikki kesip biçseler ses çıkarmam
ama ruhum dayanamaz ikinci negatife arka arkaya of nebilim rabbim buyuk ins yardımcımız olur hepimizin
cok haklısın canımmmmmmmmm
hersey ust uste geldı bu ara
rabbım tez zamanda ıyı haberler duyursun bızeee
iyi diyelim iyi olalım ecrinim... Hani çok şükür halime ben iyiyim ama keyfim yok... Topiğe giresim gelmiyo.. Iyi haberler almaya ihtiyacım var...
kk da sapıttı sen yazdın ben sana cevap yazdım ama senin mesajın daha altta:))))
lucrini koldan yapan varmı aranızda
varsa nasıl yapıyorsunuz neresinden kolun
becerebilirsem bende kolda yapayım ya azcık göbeğim dinlensin
Dirseğinden 4 parmak yukarıyı tutup yapacaksın cnm dirseğinin dış tarafı ni tutacaksın
Göbek daha kolay bence daha az agriyor sanki:)
valla caanım bı faydasını görmedımmmCanım peki faydasını gördünmü?
Estrofemde kullandınmı beraberinde?
kızlarr.. korkuyorum kist filan mı oluştu yaa... ptesi bitti adetim ama pembe leke akıntı gibi biseyler geliyo.. ne demek oluyo buu.... bazende sapsarı
edirneli olan eşim sen de edirnedesin sanırım biz yeni geldik edirneye bir yıldır buradayız
hem tutup hem nası yapacam ya bir el daha lazım buna
öyle diyorsan ben hiç bozmıyım kendimi o zman göbüşü delmeye devam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?