Tüp Bebek Günlüğümüz !

Ya iki ay demek ben telde konuştu. Bu ay olmaz dedi ins iki ay demez garip bu sabırsızlık var ama mecbursak bekliycez tabi
Koca karı lafları vardır ya kafamı karıştırdılar bekleme hemen yap diorlar en iyisi doktoru dinlemek
Bedenim artık alıştı yorgunluğa
Kesip biçseler umrunda deil normalde çit kırıldım bı yapıya sahibim igne vurulsam bir hafta sıralanırım ama öyle bı hale geldikki kesip biçseler ses çıkarmam
Ama ruhum dayanamaz ikinci negatife arka arkaya of nebilim Rabbim buyuk ins yardımcımız olur hepimizin

canım benım normal yolla olsa eger sorun yoksa 2 ayda olur dıyorlar onu bılıyorum ama tupu bılmıyorum

kızlar sonunda doktorumla konuştuk büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi pazartesi günü gel bide biz test yapalım dedi bizde bu durumda olup hamileliği devam eden varmı diye sorduk öyle hastası olmuş beta hcg si hep 12 13 müş hiç ilerlemiyormuş daha sonradan fırlamış çocuğunuda doğurmuş tabi benmde öyle olcak diye bişey yok ama umut işte doktor bide burada tahlil yapıp muayene edelim dedi ilaçlarımı kesti sadece vitamin ve jel kullanmamı söyledi hayırlısı artık

canımm benim ancak fırsat bulabildim direk senin haberine baktım zaten ama o istemediğimiz sonuc gördüm.Ne desem boş şu durumda kelimeler düğümleniyor resmen.Rabbimden sana sabır diliyorum canım benim.İnşallah en yakın zamanda kavusursun bebeğine.Biliyıorsunki yanındayız ve dualarımız seninle canım.

Offf Güldencim ne desek boş şu iki aydır yaşadıkların çok zor Allahım daha beterlerinden korusun inşallahh bu yaşadıkların bebişinin habercisi olsun İnşallahh. Senin tevekkül sahibi olduğunu biliyorum Rabbim güzel yüreğinin hürmetine inşallahh çok bekletmeyecek seni....

offf kızlar nasılsınız güzel haberler olmayınca insanın bişeyler yazası yapası gelmiyor topiğe girmek bile istemiyor.... pöfffff

bugun hastanede hıcde ıyı seyler duyamadımm yumurtalılarımıcın ılac verdııı offffffffffff aksam anlatırımmmmmmmmmmmm

zuzu senlede bır gorusmem lazım asılama hakkında ınsl... dr a ne zaman gıdıyorsun bnm ııcın fıyat sorsan bır yaaayoksa meal atımm turgut bey e :103:

lucrini koldan yapan varmı aranızda
varsa nasıl yapıyorsunuz neresinden kolun
becerebilirsem bende kolda yapayım ya azcık göbeğim dinlensin

lucrini koldan yapan varmı aranızda
varsa nasıl yapıyorsunuz neresinden kolun
becerebilirsem bende kolda yapayım ya azcık göbeğim dinlensin

Dirseğinden 4 parmak yukarıyı tutup yapacaksın cnm dirseğinin dış tarafı ni tutacaksın
Göbek daha kolay bence daha az agriyor sanki:)

Canım peki faydasını gördünmü?

Estrofemde kullandınmı beraberinde?
valla caanım bı faydasını görmedımmm ama herkeste farklı yani... insallh sizde faydalı olurr
kızlarr.. korkuyorum kist filan mı oluştu yaa... ptesi bitti adetim ama pembe leke akıntı gibi biseyler geliyo.. ne demek oluyo buu.... bazende sapsarı

canım benımmm bende kıst olusmustu.... o yuzden kanama oluyodu.. insallh sende kıst yoktur canım

hem tutup hem nası yapacam ya bir el daha lazım buna
öyle diyorsan ben hiç bozmıyım kendimi o zman göbüşü delmeye devam

Haaaa kendi kendine koldan vuramazsın cnmmm
Benim esim vuruyor kendi kendime igne vurmam:)
Bence gobekten devam et zaten bı süre sonradan artık göbeğin ağrımıyor :)

Son düzenleme:
slm kizlar bi kac gundur yatili misafirim vardi giremedim
egunali merak ediyordum insallah onun dusundugu gibi degildir diye umut ettim
rabbim sabir versin daha cok genc olur
en azindan dogal yolla hamile kalabiliyor
masallahhhhhhhhhhh
insallah gelecek sefere allahim yuzunu guldurur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…