Tüp Bebek Günlüğümüz !

Bende kimyasal yaşadım sonra bir ay dinlen dedi Dr um ve sonra dondurulmuş tedavi oldu ve şimdi şükür olsun hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inan ki donmus embriyoda şans daha yüksek ve süreç daha raht işliyor sen bir kere iğne olmadıgı icin daha pozitf oluyorsun basına neler gelicegini biliyorsun insallh senin de olucak hemen dene 1ay vakit ver kendine dinlensin rahimi. Da sen de bir ay yeter daha fazla bekleme cnm

slm.öncelıkle egunal Rabbım yardımcın olsun canım.bu surecı tez atlatırsın ınsallah..

kızlar ben göbekten hılbor 3500 iğne yapıorum da kendıme göbegımde morarmalar asırı oldu kullanan varsa cvp yazsa rıca etsem.acaba normalmi. . bu ay sureklı göbekten iğne yaptım kendıme ..aynı yerlere denk gelmıs olmasından olabılırmı..bu arada ılk baslarda acımıodu ama sımdı acıo malesef

çok sevindimmm,,,böyle kanamayla hamilelik geçiren arkadaşalr var canım,çok dikkat et kendine,yat dinlen,iğnelerini ihmal etme,,,benim bile bir damla geldiği halde 3 doz iğne vurulmuştum,,dualarım seninlee
canım benim..ALLAH razı olsun...

ben de sonucu görünce inanamadım..en çok sevindiğimde doktorumun sarılıp hayırlı olsun demesi..inş.sonuna kadar gidebilirim...

canım benim..ALLAH sabır versin sana..dün kimyasal dediler bir de değerim artmış..ben bile inanamıyorum...

kızlar hepinize aralara bir şeyler yazdım çıkmamış...ALLAH razı olsun hepinizden..ne olu dua edin de şu kırmızılar gitsin bir an önce....

Yaaaaa neguzel mslh ins nede dondurulmuslarla hamis olurum önümüzdeki ay Deniycem Ozaman off 1 ay nsl geçecek :) neyse ev tasiycam onla oyalanırım eski yeni ev yeni bebek olur:) bak senin yazına iyicene heycanlandim:)

Cnm bende hibor kullandım iki gun sol tarafa iki gun sag tarafa vurundum yani birgun bı tarafa birgun diger tarafa vurunmadim acıyor diye..iki gun aynı yere vurgununda 3. Gun diger taraf dinlenmiş oluyor..bide morariyorsa iğneyi dik vurmuyrsundur bende Morarma olmuyordu internetten okudum hafif yan vurunca Morarma oluyormuş

canım hadi inşallah böyle devam etsin kırmızılara takılma sen doktorun depot diye bi iğne var onu vermedimi. bide tekrar kan verecekmisin

canım hadi inşallah böyle devam etsin kırmızılara takılma sen doktorun depot diye bi iğne var onu vermedimi. bide tekrar kan verecekmisin

kan tahlili için gerek dedi ama için rahat etsin diye yapalım dedi...Progynex diye bir iğne verdi..günde iki kere..hayırlısı artık..umarım tutunur bebeğim...

Cnm insallh olucak bak gecen sohbet oldu Dr umla esim ilki tutsaydı taze embriyon donmus embriyo diye Dr dediki bakın onumuz deki günler de tüp bebe tedavisi değişik çünkü donmuştu daha fazla şans var dedi opu yü olucak bu teklif hastaya yapilick kendi kabul ederse bir sonraki ay transfer olucak şimdi çalısmalar bunun üzerine basarı çok daha fazla dedi gercekten rahim rahat anne adayı rahat stres yok ben 1 ay ara verdim şükürler olsun ki Rabbim de ol dedi oldu darisibasina cok pozitif ol inana bu tedaviye cidden göreceksin sen de pozitf olucak ben de senin gibiydim hemen gittim istiyorum ben buaya deneyelim dedim ama dedi bekleyelim bir ay ben de o süreçte hemen bir yurt dısı programı uzun sürede istanbulda takıldım vakit guzel ve pozitif geçirdim tabi Kasım ayım biraz gergi. Gecti kimyasal gebelik Benm bünyeme ağır geldi ama hiç inancımı kaybetmedim cnm

inşallah bebeğin senledir çok sıcakkanlısın

insallah canım ya... Rabbim tüm isteyenlere hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin...

bende bayılıyorum er!:) akşam düğün oluyor maallede !:) eşime eve dönerken ordan geçelim diye yalvarıyorum. çok eğleniyorlar çok renkliler bayılıyorum :)))

evet öylelermiş.. oynardı zaten hemen... ohhh... valla azıcık aşım kaygısız başım....süperler ya....

kocama telefon edip gelcem.... bekleyin beni canlarım... gerçi konuşma uzar şimdi ben çıkıyım.. daha sonra gelirim.. öpüyorum hepinizi...

kan tahlili için gerek dedi ama için rahat etsin diye yapalım dedi...Progynex diye bir iğne verdi..günde iki kere..hayırlısı artık..umarım tutunur bebeğim...

Ay cok sevindim cnm Rabbim tamamına erdirsin insallh merak etme tutunacak sana bebegin bil bol konus annesi onunla sıkıca yapışsın oraya yerini sabitlesin Benm de kanamalı gecti ilk 10 haftam hatta 12. Haftaya kadarda parça parça geldi kan sakin ol dua et bol bol

yaaaa allahım sabır versinnn sözün bittigi yerr her yanım titredi birdenn(((((((((((((((

sağol canım..umarım bırakmaz beni...bende parçalar da geliyor,ağrımda var sen de öylemiydin...siz de dua edin olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…