canım benim..ALLAH razı olsun...çok sevindimmm,,,böyle kanamayla hamilelik geçiren arkadaşalr var canım,çok dikkat et kendine,yat dinlen,iğnelerini ihmal etme,,,benim bile bir damla geldiği halde 3 doz iğne vurulmuştum,,dualarım seninlee
Canım maşallah değerineHep böyle kat be kat artsın inşallah teşekkürler..inş.sonuna kadar sürer..
Canım bu ikinci denemenmi olacak?
1-2 ay ara vermeyi önermedimi doktorun?:44:
Artık dondurulmuşlarında başarı şansı yüksek,hızlı dondurma ve çözdürme gibi teknikler sayesinde.
hoşgeldın canım tedavın hayırlı olsun bılgısı olan arkadaslar sana yardımcı olurlarrr..
ayy canımm neden oyle oldu kı anlamadım vala allah yardımcın olsunnben de bilmiyorum..tek istediğim bir an önce kanamamın bitmrsi...
sorma canımm bende cok sevındım vallahııinsallah bende sizin gibi anne olabılrımm allahım yardımcımız olsunnn 16-17 hazıran da adet olmayı beklıorum umarım gecıkmezzz
ben de sonucu görünce inanamadım..en çok sevindiğimde doktorumun sarılıp hayırlı olsun demesi..inş.sonuna kadar gidebilirim...saf insalar ya ne zevk alıyorlar ki... en azından benimkine söyleme deyince gıkı çıkmadı garibimin..bir daha söylemedi de başkalarına söyleyelim diye...
canım ne demek o... hepimizin derdi farklı.. bak bende eşim adına savaşıyorum...ama asla düşünmedim.. her zaman her koşulda dedik biz... Allah ım dermansız dert vermesin.. en azından umudumuz var.. Rabbim eşlerimizede bizlere de sabır ve umut bahşetsin.. birde bebek insallah...
canım bilmiyorum ki.. tüp bebeğinde garantisi yok bunu biliyorsun değil mi? bence önce tüpleri açmayı dene.. yani mesela biz 1 yıl ilaç tedavisi felan denedik en son tüp bebeğe karar verdik...
canım... tüylerim diken diken oldu... inanamıyorum ya... mucizen seni bulur insallah canım.. sakın ama sakın kalkma...yat dinlen bol bol....iğneye devam.. hemen yat hemen.. kalkma bu 3-5 gün... eğer imkanın varsa yanına annenleri felan çağır.. canım benim ya... nasıl sevindim anlatamam....
tatlım kanamsı olupta hamile olan çok kişi var dikkatli ol ve dinlen iğneleri ihmal etme tekrar gözün aydın canım
sağol canım..yatıyorum ..bir an önce kanamam kesilsin istiyorum..çok huzursuzum...
tatlım tedavin hayırlı olsun inşallah bebeğin gelir
tatlım ohss hamile kaldıktan sonrada olabilir ihmal etme doktoruna git ve muayene ol bekleme lütfen
inşallah bebeğin senledir çok sıcakkanlısın
RABBIM 9 AY KARNINDA TASIMAYI NASIP ETSIN CANIMMMM amin..ALLAH razaı olsun..çok güzel günler göresin...
CANIM DOKTORUNU ARA SOR INTIHAPLANMA FLN OLABILIR
DAHA NELER KUZU AAAAAAAAAA
CANIM NEFESINDEDE SIKINTI VARSA OHSS DIR O YUZDEN COK DIKKAT ET PROTEINLI BESLEN DOKTORUNU ARA VE ANTLAT DURUMU BOL SIVI TUKET IDRARILA KARSILASTIR AMAN DIKKAT COK KOTU OLURSUN CANIMMM
ADET SANCISI OLABILIR KUZU
CANIM NORMALDE 2 AY BEKLEMEN GEREK DOKTORUN GENE IYI DEMIS 1 AY LA ERKEN DAVRANMA VUCUDUN DINLENSIN KUZUMMM
kızlar sonunda doktorumla konuştuk büyük ihtimalle düşük yapıyorsun dedi pazartesi günü gel bide biz test yapalım dedi bizde bu durumda olup hamileliği devam eden varmı diye sorduk öyle hastası olmuş beta hcg si hep 12 13 müş hiç ilerlemiyormuş daha sonradan fırlamış çocuğunuda doğurmuş tabi benmde öyle olcak diye bişey yok ama umut işte doktor bide burada tahlil yapıp muayene edelim dedi ilaçlarımı kesti sadece vitamin ve jel kullanmamı söyledi hayırlısı artık
Rabbım kucagına almayı nasıp etsın sağlikli bı sekılde ınsallah
Rabbım kucagına almayı nasıp etsın sağlikli bı sekılde ınsallah
Şahane nickli arkadaşım,duymuş kuzucuğun seni ,gözün aydın,tebrik ederim,Allah sağlıkla kucagına almayı nasip etsin inşallah.
cok saol canım :) cumlemıze nasıp etsın Rabbım ınsallah..bırakmaz ınsallah kuzum beni...
Yaaaaa neguzel mslh ins nede dondurulmuslarla hamis olurum önümüzdeki ay Deniycem Ozaman off 1 ay nsl geçecek :) neyse ev tasiycam onla oyalanırım eski yeni ev yeni bebek olur:) bak senin yazına iyicene heycanlandim:)Bende kimyasal yaşadım sonra bir ay dinlen dedi Dr um ve sonra dondurulmuş tedavi oldu ve şimdi şükür olsun hamileyim Rabbim herkese nasip etsin inan ki donmus embriyoda şans daha yüksek ve süreç daha raht işliyor sen bir kere iğne olmadıgı icin daha pozitf oluyorsun basına neler gelicegini biliyorsun insallh senin de olucak hemen dene 1ay vakit ver kendine dinlensin rahimi. Da sen de bir ay yeter daha fazla bekleme cnm
slm.öncelıkle egunal Rabbım yardımcın olsun canım.bu surecı tez atlatırsın ınsallah..
kızlar ben göbekten hılbor 3500 iğne yapıorum da kendıme göbegımde morarmalar asırı oldu kullanan varsa cvp yazsa rıca etsem.acaba normalmi. . bu ay sureklı göbekten iğne yaptım kendıme ..aynı yerlere denk gelmıs olmasından olabılırmı..bu arada ılk baslarda acımıodu ama sımdı acıo malesef
canım hadi inşallah böyle devam etsin kırmızılara takılma sen doktorun depot diye bi iğne var onu vermedimi. bide tekrar kan verecekmisin
kan tahlili için gerek dedi ama için rahat etsin diye yapalım dedi...Progynex diye bir iğne verdi..günde iki kere..hayırlısı artık..umarım tutunur bebeğim...
Yaaaaa neguzel mslh ins nede dondurulmuslarla hamis olurum önümüzdeki ay Deniycem Ozaman off 1 ay nsl geçecek :) neyse ev tasiycam onla oyalanırım eski yeni ev yeni bebek olur:) bak senin yazına iyicene heycanlandim:)
Cnm bende hibor kullandım iki gun sol tarafa iki gun sag tarafa vurundum yani birgun bı tarafa birgun diger tarafa vurunmadim acıyor diye..iki gun aynı yere vurgununda 3. Gun diger taraf dinlenmiş oluyor..bide morariyorsa iğneyi dik vurmuyrsundur bende Morarma olmuyordu internetten okudum hafif yan vurunca Morarma oluyormuş
inşallah bebeğin senledir çok sıcakkanlısın
bende bayılıyorum er!:) akşam düğün oluyor maallede !:) eşime eve dönerken ordan geçelim diye yalvarıyorum. çok eğleniyorlar çok renkliler bayılıyorum :)))
kan tahlili için gerek dedi ama için rahat etsin diye yapalım dedi...Progynex diye bir iğne verdi..günde iki kere..hayırlısı artık..umarım tutunur bebeğim...
güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.
Ay cok sevindim cnm Rabbim tamamına erdirsin insallh merak etme tutunacak sana bebegin bil bol konus annesi onunla sıkıca yapışsın oraya yerini sabitlesinBenm de kanamalı gecti ilk 10 haftam hatta 12. Haftaya kadarda parça parça geldi kan sakin ol dua et bol bol
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?