Yaa kızlar benim aklım ve kalbim guldenim de merak ediyorum keske uğrasa da bize birseyler yazsa
Herkese merhaba....
ben 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim.ilk 2 yıl istemedik bebek fırsatımız olmadı daha doğrusu :)sonra doktora gittik benden hsg eşimden malum spermiyogram istedi.doktorun yanından çıkarken hemşireye sordum bu hsg ne diye çok korkulacak bişe değil istersen anestezi ile de çakilebiliyor dedi ki ödüm patladı :))) 2 yılda öyle korkudan erteledim.mayıs ayında tüm cesaretimi topladım gittim hsg ye
aman allahım ben böyle bi acı yaşamadım.aynı işlemi 5 defa denediler rahim ağzı çok darmış.ve iki tüpümde kapalı kesinlikle geçmiyor ilaç.kayseri tüp bebek merkezine gittim aynı gün.isterseniz laparoskopi yaparız ama garanti veremem açılacağına dedi.bence tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.tamam dedik.Temmuzun ilk haftası adet tarihim.adetliyken gel bakalım hormon değerlerine eğer uygunsa aynı gün iğnelere başlıcakmışım.benim durumumda olan var mı bana tavsiyeniz nedir.
güldenimiz malesef dış gebelik yaşıyor rahimdeki kalınlaşmada yok olmuş incelmiş doktor değerin sabit düşmediği için bu dış gebelik demiş eğer düşseydi kimyasaldı demiş ancak hemen müdahale etmek istemiyorum biraz daha düşmesini bekleyelim demiş olmazsa ilaç vereceğim demiş ....daha sonrası içinde normal yollardan gebe kalabilidği için rahmi biraz temizlemek istiyorum demiş durum bu ..........gülden paşaları ile birlikte dışarıda güzel bir gün geçirip moral toplayacak telefonu sessizde olacak ve gelen aramalrı muhetmelen duymayacak bu yüzden isterseniz güldeni aramayıp biraz sakin ve yalnız bırakalım o zaten geldiğinde olup biteni bizlere anlatır....allah yardımıcısı olsun inşallah bebeği tekrar doğal yollardan gelecek.
arkadaşlar son sorum :) bu arada bıkmadan usanmadan sorularıma cevap veriyorsunuz allah razı olsun sizden...... burada 12. gün değerlerini alınca doktorlar 2 gün sonra tekrar edelim 2 katına çıkmalı gibi şeyler duyuyorum ama benim doktorum bana öyle birşey demedi... ısrarla sormama rağmen 12 gün sonra görücem seni dedi ilaçlar yazdı... bunları kullan 10 12 gün sonra arayıp görücem seni dedi... ben de bir şey diyemedim artık adamın kafasını ütüledim bir sabahtır çünkü :::::: )))))
bu arada öksüzlerin duası kabul oluyormuş.. yeni annesi kaybetmiş bir öğrencim vardı ona anlatmıştım ve bana dua et demiştim. ablası yeni hacdan gelmişti garibim bana zemzem getirmiş öğretmenim her gün yatmadan dua ediyorum size ablam da zemzem getirdi size deyince çok sevinmiştim... ağlaşmıştık beraber...... dualarla buraya geldim... dualarım sizinle onun için... bir gün mutlaka oluyormuş... ben de bunu duyuyordum sinirleniyordum hep olmuyor işte bir gün mutlaka olmuyor diyordum.... oluyormuşşşş arkadaşlar...
Cnm insallh olucak bak gecen sohbet oldu Dr umla esim ilki tutsaydı taze embriyon donmus embriyo diye Dr dediki bakın onumuz deki günler de tüp bebe tedavisi değişik çünkü donmuştu daha fazla şans var dedi opu yü olucak bu teklif hastaya yapilick kendi kabul ederse bir sonraki ay transfer olucak şimdi çalısmalar bunun üzerine basarı çok daha fazla dedi gercekten rahim rahat anne adayı rahat stres yok ben 1 ay ara verdim şükürler olsun ki Rabbim de ol dedi oldu darisibasina cok pozitif ol inana bu tedaviye cidden göreceksin sen de pozitf olucak ben de senin gibiydim hemen gittim istiyorum ben buaya deneyelim dedim ama dedi bekleyelim bir ay ben de o süreçte hemen bir yurt dısı programı uzun sürede istanbulda takıldım vakit guzel ve pozitif geçirdim tabi Kasım ayım biraz gergi. Gecti kimyasal gebelik Benm bünyeme ağır geldi ama hiç inancımı kaybetmedim cnm
sağol canım..umarım bırakmaz beni...bende parçalar da geliyor,ağrımda var sen de öylemiydin...siz de dua edin olur mu?
ayakların yukarıda olsun yatarken benimde 12. Haftaya kadar kanamalı oldu evde dolaşırken bile kanama oluyodu.drlar gün de 3 kere tuvalete git başka kesinlikle yerinden kalkma diyordu.sonradan geçiyor bi arkadaşımmın o kadar çok kanamsı olduki kız 5 gün hastanede kaldı.çok var etrafımda senin gibi olupta nur topu doğan bebişler
Benim lekelenmem hala devam ediyor, kahverengi sizinti seklinde ama bebek iyi cok sukur.yaa bizde öle kanka olduk ama sizin leke herzamanmı geliyo yoksa ara aramı
benimde 5.haftada kanama oldu çok fazla ama bebişim iii şükür
sağol tatlım uğraşıyorum görüşmek için ama bugün ameliyat günü doktorumun denk getiremedim. peki kimyasal gebeliğin tedavii hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin
sağol canım..umarım bırakmaz beni...bende parçalar da geliyor,ağrımda var sen de öylemiydin...siz de dua edin olur mu?
negatif negatif aglamaktan başım felaket agrıyor malesef olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Benim lekelenmem hala devam ediyor, kahverengi sizinti seklinde ama bebek iyi cok sukur.
Arkadaslar soylemis zaten, deger kendi kendine duserse birsey yapmaya gerek yok, dusmezse dr kurtaj yapiyor canim.
Benim de hamileligimin 8.haftasindan beri kanamam var. Daha dogrusu 2 kere kanama oldu, onun disinda hep kahverengi sizinti seklinde gunde 2-3 damla gibi geliyor. Hergun igne oluyorum, bebek gayet iyi canim, bozma moralini. Dinlen bol bol.
ağrın var mıydı senin de?bir de yoğun muydu kanaman?
elifçe saol canım allahım senin bebişlerin seni bırakmasın
negatif negatif aglamaktan başım felaket agrıyor malesef olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı
Herkese merhaba....
ben 31 yaşındayım 4 yıllık evliyim.ilk 2 yıl istemedik bebek fırsatımız olmadı daha doğrusu :)sonra doktora gittik benden hsg eşimden malum spermiyogram istedi.doktorun yanından çıkarken hemşireye sordum bu hsg ne diye çok korkulacak bişe değil istersen anestezi ile de çakilebiliyor dedi ki ödüm patladı :))) 2 yılda öyle korkudan erteledim.mayıs ayında tüm cesaretimi topladım gittim hsg ye
aman allahım ben böyle bi acı yaşamadım.aynı işlemi 5 defa denediler rahim ağzı çok darmış.ve iki tüpümde kapalı kesinlikle geçmiyor ilaç.kayseri tüp bebek merkezine gittim aynı gün.isterseniz laparoskopi yaparız ama garanti veremem açılacağına dedi.bence tüp bebek tedavisine başlayalım dedi.tamam dedik.Temmuzun ilk haftası adet tarihim.adetliyken gel bakalım hormon değerlerine eğer uygunsa aynı gün iğnelere başlıcakmışım.benim durumumda olan var mı bana tavsiyeniz nedir.
masallah canım benım ıcımden senın guzel haber verecegın gecıyordu gercekten nedense cunku kanaaması olan cok kısı oluyor ılk degerın cok dusuk degıldı ..Canım arkadaşlarım,öncelikle selamlar...çok şaşkınım.şakır şakır kanamayla teste gittim bugün.iki gün önce 45 olan değerim bugün 159'a çıkmış.çok şaşkınım.hemen iğneye başlattı doktorum.sizden tek istediğim dua lütfen unutmayın olur mu?
tıkalı tuplerle ılgılı uzmanlıgının cok ıyı oldugunu bıldıgım ahmet gocmen var umranıye egıtım arastırmada prof tu robotık cerrahı ıle mudahale edıyor .. ama sımdı tam gun yasasından sonra sadece sema hastanesınde calısıyo dıye bılıyorum
ıstanbulda ama sen handgı sehırdesın bılemıyuorum
masallah canım benım ıcımden senın guzel haber verecegın gecıyordu gercekten nedense cunku kanaaması olan cok kısı oluyor ılk degerın cok dusuk degıldı ..
ınsallah sıkıntısız devam eder saglıkla kucagına alırsın bebegını
canım ne desek bos ınsallah en kısa zamanda kendını toprlayıp daha guclu bı sekılde ınancla devam edeceksın yoluna
bu ısın pesını bırakmayacagız hıc bırımız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?