Tüp Bebek Günlüğümüz !

bende genel anestezi olmadan hsg çektirdim çok ağrım oldu tansiyonum düştü birden titremeye başladım dr a tekme atacaktım nerdeyse ve tüplerden biri tıkalı çıktı canlı canlı yapınca dr çok uğraşmıyo çok tepki verdiğimiz için.başka bir ark.konuştum sonradan o genel anesteziyle yapmış dr aynı ilacı iki defa vermiş iki tüpüde tıkalıymış ve açılmış kendiliğinden 6 ay sonra hamile kaldı.önceden konşuş olsaydım ben de canlı canlı yaptırmazdım kesinlikle.vee sonuç tek tüp tıkalı olduğu için 1 defa aşılama oldum hemen arkasından tüp bebek yaptırdım çok şükür ki tuttu hamileyim inşallah hamile kalırsın sen de hemen

Rabbım ınsallah sıkıntısız kolaylık atlatmayı nasıb etsın erken farkedılmesı cok buyuk nımet suan hapla dıs gebelıgı sonlandırıyolar erken olunca hem rıskı de olmuyo ınsallah guldende guzel sekılde atlatır ...
Allah yardımcısı olsun sabır kuvvet versın ve en yakın hayırlıu zamnada guzeller guzelı melegnıı gondersın Rabbım ona

tüp bebek transferinden sonra 12. günü b-hcg baktırıyoruz iki gün sonra dr tekrar istiyor değerlerde bir artış varmı diye drun seni 12 gün sonra çağırmasındaki maksat gebelik kesesini görmek içindir banada öğrendikten 3 haftta sonra gel demişti. ecopirin,crinone jel,folik asit devam ettirmişti bana da

yaa aslında benim rahmim baya yoruldu faazla yumurtam oldu transfer boyunca şiş bi göbekle nefes zor aldım..belkide ondan olmadıı nebilim işte insan bi bahane arıyor neden olmadı diye..
inş dedigin gibi olur rahmim rahatlar bu ay içinde diger ayda hamiş kalırım..yarın muaynem var doktorum nediycek merak ediyorum birsüür soru sorcam heycandan unutmassam tabi;:)

sağol canım..umarım bırakmaz beni...bende parçalar da geliyor,ağrımda var sen de öylemiydin...siz de dua edin olur mu?

ayakların yukarıda olsun yatarken benimde 12. Haftaya kadar kanamalı oldu evde dolaşırken bile kanama oluyodu.drlar gün de 3 kere tuvalete git başka kesinlikle yerinden kalkma diyordu.sonradan geçiyor bi arkadaşımmın o kadar çok kanamsı olduki kız 5 gün hastanede kaldı.çok var etrafımda senin gibi olupta nur topu doğan bebişler

negatif negatif aglamaktan başım felaket agrıyor malesef olmadııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı

canım benim çok umut oldu bana..teşekkür ederim..

yaa bizde öle kanka olduk ama sizin leke herzamanmı geliyo yoksa ara aramı
benimde 5.haftada kanama oldu çok fazla ama bebişim iii şükür
Benim lekelenmem hala devam ediyor, kahverengi sizinti seklinde ama bebek iyi cok sukur.

sağol tatlım uğraşıyorum görüşmek için ama bugün ameliyat günü doktorumun denk getiremedim. peki kimyasal gebeliğin tedavii hakkında bilgin varsa paylaşabilirmisin

Arkadaslar soylemis zaten, deger kendi kendine duserse birsey yapmaya gerek yok, dusmezse dr kurtaj yapiyor canim.

sağol canım..umarım bırakmaz beni...bende parçalar da geliyor,ağrımda var sen de öylemiydin...siz de dua edin olur mu?

Benim de hamileligimin 8.haftasindan beri kanamam var. Daha dogrusu 2 kere kanama oldu, onun disinda hep kahverengi sizinti seklinde gunde 2-3 damla gibi geliyor. Hergun igne oluyorum, bebek gayet iyi canim, bozma moralini. Dinlen bol bol.

ağrın var mıydı senin de?bir de yoğun muydu kanaman?

tıkalı tuplerle ılgılı uzmanlıgının cok ıyı oldugunu bıldıgım ahmet gocmen var umranıye egıtım arastırmada prof tu robotık cerrahı ıle mudahale edıyor .. ama sımdı tam gun yasasından sonra sadece sema hastanesınde calısıyo dıye bılıyorum
ıstanbulda ama sen handgı sehırdesın bılemıyuorum

masallah canım benım ıcımden senın guzel haber verecegın gecıyordu gercekten nedense cunku kanaaması olan cok kısı oluyor ılk degerın cok dusuk degıldı ..
ınsallah sıkıntısız devam eder saglıkla kucagına alırsın bebegını

canım ne desek bos ınsallah en kısa zamanda kendını toprlayıp daha guclu bı sekılde ınancla devam edeceksın yoluna
bu ısın pesını bırakmayacagız hıc bırımız

sağol canım,kanama olunca tedirgin olyorsun işte...hayırlısıyle sonuna kadar gitse...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…