Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok saol canım 2 sağ 2 sol yapayım bende..dık tutmaya calısıorum enjektöru yıne de dıkkat edeyım .teskler canım..bu arada Rabbım sanada tez zamanda nasıp edsın ınsallah ığnesız ılacsız canım

Yok yok nazar değdi bizim topigimize artık kimseler yok guldenim olmayınca zaten tadı yok ta ama birkaç gündür kimse yok ben ara ara Gülden dn hbr varmı diye bakmaya gelicem öptüm hepinizi

kızlar nerdeyse 1 senedir dedim doktora gitmedim diye ama unutmuşum en son burda fakültede 2.tüpe başlıyckatım olmaıd ozaman
muayene olmuştum bişeyim yoktu...
5aydan sonra gittim...
kadın beni yerle bir etti moralimda çok bozuldu..
dedimki"hani sebepsiziz ya ben bikaç ay ilaçsız takip yaptırsam doğal yola kalırım diye...
bana ne derse beğenirisniz"sen basamak atlamışsın yeniden başa dönülürmü diyor..üpte bile negatifi almışsın ,%1lik mucizemi bekliyosun"
dedim kendliindne gebeliklerim düşüklerim var geçmişta kalmış o diyor...
ben yani yumurtlama düzenim nasıl diye merak etmiştim ama ..
ağlıycaktım çok cnaım sıkıldı....:2:
yani inanılmaz moralimde bozuldu tavrına...
bilmiyomukii tüple kalmayıpta kendiliğndne kalan hastaları hemde ne kadar büyük sorunlarla..
rabbim verdimi olur olucakta..
ama şimdi rahim ağzı temiz yara v..s yok..
aa bişey yok derken bişey gördüm dedi durdu inceledi..
sol over(yumurtalık)ve rahim arası 19mm kitlemi miyommu doktor anlıyamadı..
saplı birşey diyor..bende anlamadım ne olduğunu söyleyince...
emar istedi onu bekledim akşam giridm emara yarımsaat kaldım..
hormonlara bakıldı..aynen şöyle..adetim 4.günü..
ama 15 günde bir oldum diye gittim iyiki gitmişim...
fsh...7.64.......
lh..6,12
tsh...2,27........doktor sADECE porlaktin istedi bende diğerleride olsun dedim
prolaktin yükske galiba kızlar...değer aralığı minimum..102...maksimum 496....benim değerimde 1095....anlamadım doktorada yarın göstercem:26:
Rabbim beterinden korusun insan korkuyor işte...
orda emarı beklerken yağmur yağıyordu yalnızldım ama aklımda siz vardınız..
yağmur yağarken yapılan dua makbul derler bol bol dua ettim özellikle egunalciğime canıma...rabbim yardım etsin..
ağladım ordada hem kendime hem ona hepimize..ama bugünleri atlatalım stres benim çok düzenimi bozdu hepimizinde..rabbimbugünleri
unutttursun bize güzle günlerimz haberlerimiz olsun inşaaalah......

Son düzenleme:

bazıları öyle dengesız oluyor ve aldıkları tl lerı hıcc hak etmıyorlarr ama benm dr sonuna kdrALLAH razı olsun ozelgıbı muayene edıyr dınlıyor motıve edıyor bırde devlt dr yanıı o dengesızleer yusunden bu kdr zaman bosu bosuna ozellere para akıtmadıkmıkı zaten rabbım kolaylık varsın kdr rabbım dılegımızı versın bnm de skr moralımduseldı rabbım ennn ıyısı verırı bılır kaldıramıacagız yuklerı yuklemes ınsallah...LA İLAHE İLLA ENTE SÜBHANEKE İNNİ KÜNTİ MINEZ ZALIMIN.....(HZ YUNUS ALEYSELAMIN BALIGIN KARNINDAYKEN ETTIGI SABIR DUASI BOL CA OKUYUN INSL...RABBIM VAKTINI BILIYOR CUNKU TEK TESELLIMIZ BU) DUA İLE İNŞALLAH

gıcık oldum o doktora.sen sakın moralini bozma kuzum.Biliyosunki bu zor günlerimizin üstesinden gelicez.Elbet Rabbim birgün bizede nasip edicek anne olmayı hemen umutsuzluga kapılma lütfen.Hergün dua ediyorum Allahıma evlat hasreti çeken herkese tez zamanda versin diye.Hz. Zekeryya'ya verdiği mucizeyi bizlerede göndersin diye.Hepimiz birimiz olduk burda buınu biliyosun.Lütfen canını sıkma hemen.opuyorum cok.

canım mümkünse sen dr. değiştir.. nasıl konuşmuş o öyle...saçmalamış... ayy.. kızdım ben.. bu gerçek değil ki.. her tüp bebek denemesinde %50 şansımız var.. kim ne derse desin.. tez zmanda bebeklerimize kavuşacağız insallah...

canım.. Rabbim sabır versin.. tez zamnda hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin insallah...

Slm bayanlar super bi topik olmus burasi ya benimde 3 gunum kaldi sonucumu ogrenmeye pazartesi ya melegimle olucak yada onsuz ins benimledir :))

Canim ya cok uzgunum ama haiyrlisi olsun,cok yipranmadan bu sureci atlatirsin insallah canim,allahim yardimcin olsun
Uzgunum cok

nefret ediyorum böylr doktorlardan...Sen canını sıkma canım...prolaktin kolay düşen bir değer olduğunu biliyorum..valla benimde gözlerim doldu yazdıklarından...RABBİM sana en güzelinden,en hayırlılarından evlatlaar nasip etsin..sen insanlara moral veriyordun,o yüzden sen moralini bozma..canım benim ben topikte seni gördükçe seviniyorum,hemen yokluğunu farkediyorum..seni seviyorum..ALLAH yardıncın olsun...

Canim ya cok uzgunum ama haiyrlisi olsun,cok yipranmadan bu sureci atlatirsin insallah canim,allahim yardimcin olsun
Uzgunum cok

saol canım..
inşallah dediğin gibi daha fazla aksilik olmadan normale dönerim...

iyi akşamlar.....

sanada canım

ben iyiyim canım ama güldenin haberi yıktı beni....

bende yıkık bi haldeyim...
paşalarımla eğlenirken bile hep bi yanım eksik yarım hep düşünceliyim...
gülmeye başlıyorum kaptırıp kendimi ve hemen aklıma durumum geliyor ve susuveriyorum...
bugünlerde geçecek biliyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…