Tüp Bebek Günlüğümüz !

cok sukur cnm saglıklı bır sekılde kucagına al ınsl..darısı bızeee:)

anlıyorum cnm bende her hamıs gormemde goslerım doluyorrr kısmetmızde ne vrsa artık rabbım sabrımızı arttırsın ınsl....amınnnnnnnn bendede aynı sey olurdu ınan cunku bız en gusel sey ANNE olmak ıstıyoruzzzzzzzzzzzzzzzz ınsl..olacagızdaaa

kızlar zuzu nerde kac gundur goremıyorum haberıznız varmı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

Kızlar beta hcg değerlerimi değerlendirir misiniz?
Transferin 10. Günü 45
12.günü. 159
14.günü. 263
Bilemiyorum hem umudum var , hem yok...

defnealmaaaa,,
canım çok çok sevindim,biliyodum böyle olacağınııı,maşallahhh sizee canım,ikizler geliyor desenee

iyi akşamlar ya bişey diycem acaba benim transfer işlemin iyi yerleşmedimi hemşire o doktorun ismini verdi ben de güvendim iyi felan dedi tama dedim idrara az sıkışktım bu neden olabilirmi meraktayım çünmkü herşey normaldi yolundaydı transferin 2. günü doktoru aradım az idrar olması tutunmayı engellermi dedim oda öyle bişey yok rahat olun dedi
ama benim gene şüphelerim var

Canim hiç icini karartma idrara sıkışık olmamın tutunmaya hiç etkisi yok rahim ici daha net gözüksün diye öyle hatta ben cok sıkışırım Dr boşalt da gel dedi olacak olacak inşallah

canımmm ege üniversitesini öneririm. benim de 1 tüpüm tıkalı ve rezerv azlığım söz konusuyduç Allahıma şükürler olsun tuttu

benım bıldıgım sıkısık olmanın tutunmayla falan alakası yok sadece ıslem esnasında doktorlarım ıslemı daha rahat yapmasını ve duzgunce bırakmalarını saglıyo embrıyoyu..
zaten yeterlı sıkısıklıkta olmasan sanırım sana solerlerdı yanı bızım hastanede oleydı kaldırımıslardı bı kızı beklemesı ıcın bıraz daha ..
bence suan hıc bunları dusunme gecmıs asamalar cunku

amin diyorum inş bebek hasreti çeken hepimizin yüzünü güldürsün canım sende antaya tüp bebek te yaptırmıştın demi orda transferi yapan doktr kimdi benim opu yu murat bey transferi hasan bey yaptı ne bileyim ya şu an çok şaşkınım yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…