daha yeni geldim ve hemen bilgisayarı açıyorum.... HAAAAAMAMİİİİİİİİLLLEEEEEEEEYYYYYİİİİMMMMMMMMMM... DR. İKİZ OLABİLİR DEDİ.. ÇOK MUTLUYUM... rABBİM SAĞLICAKLA KUCAĞIMIZA ALMAYI DA NASİP ETSİN..... DEĞERİM 500 ÇIKTI KIZLAR.... NAZAR DEĞMESİN...... ALLAHIM ŞÜKÜRLAR OLSUNNNNN....
kızlarrr beyin emarı çekilmedim şimdilik kurtuldum çünküü değerim düşük çıktı...
ben hala anlamadım zaten çok yüksekti yani, değer aralıkalrıda yüksek ben okuyorum kkda 40 çıkıt yükske dedi hap verdi doktor gibi..
benim değer aralıklarıda 102-492 yken 1095 ti bugün sabahkide 392;7 çıktı
doktorumda doğumdaymış..kocişimle doğumhane kapısında bekledik oraya çağırdı...
millette bir heyecan bi rtelaş...çok gzüle bekleyişti ama bunaldm ağlıyckatım orda oturup vallaha
bizede nasip et allahım diye yalvardım sağlıkla hayırla..herkes bişey diyor gözleri şöyleydi böyleydi hangi oda olcak kapı süslencek.
..o an bunaldım olcak ya kapı açıldı ve doktor beni içeri çağırdı tam elimde kağııt konuşurken bi yavru geçti yanımdan doğmuş sarmalanmış mis gibi beşikte....gözlerim sadece ona takıldı doktor konuşurkennnnnn...
...işte böyle ruh hali kapının dışında bunaldım ben nezaman beklencem diye ama içinde o meleği görünce delirdim heyecanlandım napıyımmmmmm((
anladımkiii ebn çokkkk isityorum anne olmayı hemde deli gibii...ordan çıkmayım dedim bende kalayım doğurayım bebişle çıkayım 9ay sonra ordan
çok efkarlandım çokkk..
rabbim bizlerede nasip etsin oraları sağlıklaa....yediğinde içtiğinden bişeyden öyle yükske çıkmıştır dedi..emara gerek yok dedi...yinede bidhaa çarşamaba sabah gel kam ver dedi..öyle kızlar...benden haberler...
Bence hersey yolunda bı test saha yapılınca inşallah bı oh dersinKızlar beta hcg değerlerimi değerlendirir misiniz?
Transferin 10. Günü 45
12.günü. 159
14.günü. 263
Bilemiyorum hem umudum var , hem yok...
iyi akşamlar ya bişey diycem acaba benim transfer işlemin iyi yerleşmedimi hemşire o doktorun ismini verdi ben de güvendim iyi felan dedi tama dedim idrara az sıkışktım bu neden olabilirmi meraktayım çünmkü herşey normaldi yolundaydı transferin 2. günü doktoru aradım az idrar olması tutunmayı engellermi dedim oda öyle bişey yok rahat olun dedi
ama benim gene şüphelerim var
1.benim tüplerimden biri tıkalı ,doktor oyuzden hic aşilama ile vakit kaybetme yaşin 32 rezervlerin azalıyor direk tüp dene demişti.
şimdi acaba birkere aşilama denesem mi diyorum,cunku sadece biri tıkalı ..ama ozamanda tüp bebek riskim olabilir mi acaba ,cunku benim hsg yaptırdıgımda ikiside tıkalıymıs biri hsg de acılmıstı..
tek tüpü tıkalı olup aşilama tedavisi yaptıran var mı ?yada ne düşünğyorsunuz sizce bikere aşilama deneyeyim mi
2.Medikal park izmirde tüp bebek merkezi acılması planlanıyormus nezaman acılacak bilen var mi?
3.izmir de dondurulmuslarda basarılı yer neresi biliyor musunuz..bide ben busefer genetik tanıda yaptırmak isteyebilirim embryo az olmassa,o konuda da basarılı bıryer bilen??
4.benim kuzenin komsusu bahcecide embriyolok demiştim ya,
o bana demiştiki ben yazın yapılan tedaviden cok kıs ve bahar aylarında yapılan tedavilere daha cok guvenıyorum cunku iğnenin soguk zinciri bozulma durumu riski daha az ..yani soyle igne ithal edilirken ,depoya konulurken depodan eczaneye giderken ,sonra bize gelirken biz onu gotururken soguk zincir kırılma riski daha cok yazın..
ama şuda var ben nisanda başladım ilk iğnlere mesela ne bileyim o iğnenin temmuzda gelmediğini di mi?
paylaşayımdedim sizinle
iyi akşamlar ya bişey diycem acaba benim transfer işlemin iyi yerleşmedimi hemşire o doktorun ismini verdi ben de güvendim iyi felan dedi tama dedim idrara az sıkışktım bu neden olabilirmi meraktayım çünmkü herşey normaldi yolundaydı transferin 2. günü doktoru aradım az idrar olması tutunmayı engellermi dedim oda öyle bişey yok rahat olun dedi
ama benim gene şüphelerim var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?