Tüp Bebek Günlüğümüz !

ii akşamlar canım,,okudum yazını ama anlayamadım canım,birde senin durumunu bilmiuorum,,benim idrarım çok sıkışıktı,1,5 saat fazladan beklemeiştim,doktorda böyle olması daha ii oldu demişti,

ii akşamlar canım,,okudum yazını ama anlayamadım canım,birde senin durumunu bilmiuorum,,benim idrarım çok sıkışıktı,1,5 saat fazladan beklemeiştim,doktorda böyle olması daha ii oldu demişti,

canım benim geçmiş bitmiş bişey ama ben önce çok sıkışıktım yerimde duramıyordum doktorla görüştük embiryolar hakkında ben hemen transfer olacakmı dedim oda haber verirler dedi ben çok sıkışık olduğumu söyledim biraz boşalt dedi ben heycandan biraz fazla gitti tekrar su içtim hemşre ultrasonla baktı az sıkışık olduğumu söyledi biraz daha bekledim doktor gelince işlem oldu ne bileyim işi vardı biraz aceleyemi getirdi bilmiyorum tutmadı ya kendimce bahaneler buluyorum

Evet canim benim Dr um Kemal bey idi ama cok yakın arkadasım var bebisi doğdu onun Hasan bey idi onunki. Nasip kısmet üsleri bu isler sen bol bol dua et gerisi de Allah a kalmış gönlüne göre olsun inşallah

hımm anladım canım,,yok kendi kendine kuruntu yapıpta üzme kendini...ilk denememiydi canım seninki???

iyi akamlar kızlar nasılsınız.valla herkez gezmelerde sanırım.buralar pek tenha kalmış.alışık değiliz böle görmeye

defnealma canım ccccccccccccoooooooooooook tebrık ederım raaaabbbım kucasgına almayı nasıp etsınnn

naber kızlar..
hamdolsun bir pozitifmiz daha oldu..
bu ara herkes birşeyle meşgul..
julietta eşinin anneannesi vefat etti memlektte..
ikramaya samsundan döndü yorgun bugün...
millstone zaten yoğun kadın dersaneci...
egunal malum ailesiyle ve malesef beklentide yine..
bende öyle kaç gündür doktorlarda emarda bugünüme şükür...
yeniden coşacağımız günler olur inşaallahhh..haftasonlaraı sakin oluyro burası genelde zaten ama:26:
akasyacım sende çok görünmüyosun...ee gebeler yorgun hasta olabiliyor değilmi canlarım yaa

canım tekrar gecmıs olsun bunuda cok sukur operasyona gerek kalmayacak yasayacakmıssın rabbım sabrı versın senı cok sevıyorum suan ıcınde bulundugun zamanın tadını cıkar eglen gez toz stresını at cunku eylulde tekrar baslıyacaksın guclu bır annesın sen .......

canım sanada cok gecmıs olsun hasta ıslerın varmıs okudum ır degerı yazxmıssın onu analmadım ınsallh korkulacak bırsey yoktur dualarım senınle

hayırlısı olsun canım senin sağlığın yerinde olsunda eninde sonunda anne olacaksın....

kızlar zuzu nerde kac gundur goremıyorum haberıznız varmı yaaaaaaaaaaaaaaaaa

burdayım canım bir kaç gündür keyifsizim bide kusmalarım arttı (

Kızlar beta hcg değerlerimi değerlendirir misiniz?
Transferin 10. Günü 45
12.günü. 159
14.günü. 263
Bilemiyorum hem umudum var , hem yok...

haha umut mu kızım sen hamişsin ogün kanamada da demiştim hamile olup kanama yaşayan var diye dinlen ayağını uzat kesinlikle iş yapmaaaa sen hamilesinnn...

Çok ta güzel bir rakama geldik.5000 ne güzel ya

hoşgeldin aramıza sayfayı şaşırıp erken kutlayan arkadaşımm....

hiç şüphen olmasın canım sıkışıkla tutunmanın hiç alakası yok hem dr. yetersiz bulsa sonda ile mesaneyi doldururlardı ....

canım senide yazıcaktım ben yok acaba hastamı diye...
inşaallah tez zamanda geçer bulantıların...
neyse ben hemen kaçıyom kociş kızıyor hormonlaırm için erken yatmam lazımmış geç bile kaldım
eşim beni hizaya sokmaya başladı..kaç gündür 23 oldumu ytaış diyor bana...
neyse yarın konyaya gidiyor ben evdeyim sizlerle konuşuruuz gecleeri yine...süpper dörtlüylee

Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin gözün Aydın :)

Canim coookkkkkk tebrik ederim cok mutlu oldum. Ikizler geliyor gibi, ucuz bile olabilir SAT in icin OPU tarihinden 14 gun geri sayiyorsun, SAT tarihin o sayiliyor. Biz tup bebekciler icin boyle canim. Allah kucagina almayi nasip etsin insallah

canım sağol öncelikle.. Rabbim bundan sonra sağlıcakla kucağımıza almayı nasip etsin...ama 3 üz deyince korktum yani.. ben olsun isterim tabi ama bebişlerin gelişmesi için iyi olmaz diye düşünüyorum...hayırlısı bakalım... Rabbim sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize...

teşekür ederim prensesin ananesi...iyiki varsın....

defnecim öğretmen misin :) ben de öğretmenim :)

evet canım öğretmenim...

defne tebrikler canım ya çok sevindım

canım hep dualarımdasınız inan... Rabbim sizlerede en kısa zamanda nasip edecek.. inanın canım... 3 yıl boyunca her ay ağlayan bir kadın söylüyor bunu.. umudunuzu asla yitirmeyin...

canım ikiz olabilir seninkide...12. gündü benimkide bilmiyorum ki.. belki bazı bebişler tarihinden 1 hafta önce gidiyor ya ondan olabilir... Rabbim hayırlı sağlıklılarını nasip etsinde ikiz tek inan ki önemli değil.. Rabbim olmayanlara versin.. herkese tattırsın bu mutluluğu insallah....

amin canım.. amin... inanki sizlere o kadar çok dua ediyorum ki.. hamişlerin duası tutar diye.. insallah Rabbim sağlıcakla sonlandırır benimkini.. sizlere de önce emanetlerini yollar sonrada hayırlı sağlıklı evlatlar olmalarını sağlar...

Kızlar beta hcg değerlerimi değerlendirir misiniz?
Transferin 10. Günü 45
12.günü. 159
14.günü. 263
Bilemiyorum hem umudum var , hem yok...

canım nasıl umudun yok.. değerler yükseliyor.. sakın ama sakın kötü düşünme... bebişin seninle insallah ve 9 ayda seninle kalcak Allah ın izniyle...

defnealmaaaa,,
canım çok çok sevindim,biliyodum böyle olacağınııı,maşallahhh sizee canım,ikizler geliyor desenee

canım insallah ya... hayırlısıyla sağlıkla gelsinlerde bundan sonra başka bir dileğim yok güzelim...

canım dr. lar bildiğim kadarıyla her hangi bir yere koyuyorlar..bebişler sonradan tutunuyor.. yani onunla asla ilgisi yok.. canım Rabbim bu mutluluğu herkese nasip edecek insallah...

merhaba kızlarr nasılsınız?

Defnelma hamile mii?

EVETETTTTTTTT.... hamileyim canım... Rabbim bundan sonra hayırlı sağlıklı gebelikler ve hayırlı sağlıklı bebekler nasip etsin insallah...

günaydınnn kızlar...
ben pazar günü 7de ayaktaydım..kociş beni erkenden yatırdı iyiki bi dedimki erken yatıp dinlenmiş olunca hormonlarım i,yi çıkar(elif güzelcim dedi ya bana:))eşimde bunu uyguladım dünde düşük çıktı ya aslında hala yüksekde ilk testte göre düşük olunca sevindi
saat 23 oldumu yataktasın diyor..
sanki, her sabah prolaktin vericem
ee erken yatıncada erken kalktım mutluyum bende seviyorum aslında uykuyu ama geç yatarsam erken kalkmam mümkün değil..
..kahvaltı hazırlıyorum kocişim uyuyo..
..kahvaltıdan sonra konyaya gidicek arkdaşıyla ve ben galiba hüzünleniyorum ne kadar bu ilk olmasada çok ayrılsakta sevmiyorum ayrılıklar vedalaşmayı
ama no stres bana yasak artıkkkk.
.sağlıcakla gitisn gelsin...
benide geçerken annesine bırakacaktı ama çarşmba yine porlakitn test vericem..
hem işleirmde vardı erken adet olduğumdna sancmdan ve canımın istememesindne evimin büyük temizliğ hala duruyor...
bi uucndan başlamam gerek..gündüz temzilik akşamda siz olunca yter bana canlarım geçer günlerde kocişde gelir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…