maşallahh çokk sevindim....
DEFNEELMA TEBRİK EDERİM CANIM. GÖZÜN AYDIN
defnealma canım ccccccccccccoooooooooooook tebrık ederım raaaabbbım kucasgına almayı nasıp etsınnn
Canım çok sevindim Allah kucağına almayı nasip etsin gözün Aydın :)
öncelikle hepinize cevap vermek istedim.. benimle bu mutluluğu paylaşmanıza ne kadar sevindim anlatamam...inanın ki hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.. çünkü sizlerin geçtiği yollardan bende geçtim...biz birbirimizi anlarız... Canlarım inanın ve umut edin... Rabbim emanetlerini hiç birimizden eksik etmesin...
noldu niye ayaktasın şimdide mutluluktan uyumaıdn demi rüyadasın sankiii
yada bir sorunmu var söyle cevaplayımne kadar gebe değilsekte az çok bilgimiz varr
günaydın....
evet yaşayan anlar...amin amin...rabbim tamamına erdirisn sağlıkla al bebişlerini yda bebişi kucağına canım.....
rabbim daha fazla aratmadı sana 3 yılın sonunda geldi bebişin çok şükür çok sevindimmmmmm
canım erken kalkmaya alışmışım.. sabahçıydım ben okulda.. şimdi raporlu olsamda erkenden kalkıyorum..
sorularım ilerleyen günlerde tabiki devam edecek...meraklı ve de araştırmacı bir insanım... ama şimdi kahvaltı,ialç ve jel zamanı....
seni yalnız bıraksam kızmazsın değil mi canım?
canım aslında babak isteyeli 4-4,5 sene oldu.. ama 3 sene çok ağladım.. sonra tedavi süreci felan başladı..en azından umutlandım.. 3 sene benim her ay hiç durmadan ağladığım seneler... Rabbim daha fazla aratmadı çok şükür.. kimseye de aratmasın.. Arayan herkese nasip etsin insallah....
bende meraklıyım bakma takılıyom cicim..tabi artık dikkat et dhaa fazla kendine...iyi beslen mutlu yaşaa
yok kızmam çünkü gebesin yemen lazım...bide kocişim gidecek ya seninkide giderse akşamları takılırız ..
aminn artık mutluluk gözyaşlaırn olsun hepimiizn öyle canım....çok şükür çok sevindik...isteyen ağlayan herkese sağlıklı hayırlı evlat tez vakitte göndersin rabbimmmm
günaydın kızlar.nasılsınız bakalım bu günnnn :) hepinize tatlı bebekli günlerrrr :)
Canim senin sat ve transfer tarihi nedir? Merak ettim.benim sat 1 nisan. Transfer ise 18 nisan. 5. Gun transferi yapildi. Cizelgeni gorunce hemen hemen ayni oldugumuzu farkettimde ondan sordum canim.
öncelikle hepinize cevap vermek istedim.. benimle bu mutluluğu paylaşmanıza ne kadar sevindim anlatamam...inanın ki hepiniz ayrı ayrı dualarımdasınız.. çünkü sizlerin geçtiği yollardan bende geçtim...biz birbirimizi anlarız... Canlarım inanın ve umut edin... Rabbim emanetlerini hiç birimizden eksik etmesin...
tranfer günüm belli oldu canlar yarın 13:00 dualarınızı bekliyorummmmmm
inşalllllahhhhhhhh canımmmmmmmmmmmmmmmmhadi hayırlısı cnm güzel haberlerini alırız insallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?