nasıl yanı tamamenmı kesılde azda olsa geliyomu ve ne iğne kulandınarkadaşlar herkese günaydın.. benim size bir sorum olacak belki daha önce paylaşmışsınızdır ama sayfa toplamda 4 bin küsür olduğu için bakamadım :) ben dün ilk iğne mi oldum adetin 3. günü ama sonra adetim kesildi normaldir değilmi? teşekkürler şimdiden.
canım kusura bakma hiç bılgım yok dış ve kimyasal hamılelık hakkında ama burda bılen bırılerı vardır cevap vereceklrdırkızlar bir şey soracağım... ben ayın 6sında gebe olduğumu öğrendiğimde ( değerim 92 ) dr. a bir daha yaptıralım mı 2 gün sonra demiştim yok gerek yok pazartesi evde idrar testi yap yeterli demişti. acaba allah korusun dış gebelik ya da kimyasal gebelik olsa idrarda yine de pozitif çıkar mı???
nasıl yanı tamamenmı kesılde azda olsa geliyomu ve ne iğne kulandın
canım bende gonal f 300 basladım adetlerın normalde kaç gun suruyo stresten olabılıryok gelmiyor gonal kullanım.
tranfer günüm belli oldu canlar yarın 13:00 rabbım yardımcımız olsun çok heycanlıyım
kızlar bir şey soracağım... ben ayın 6sında gebe olduğumu öğrendiğimde ( değerim 92 ) dr. a bir daha yaptıralım mı 2 gün sonra demiştim yok gerek yok pazartesi evde idrar testi yap yeterli demişti. acaba allah korusun dış gebelik ya da kimyasal gebelik olsa idrarda yine de pozitif çıkar mı???
canım bende gonal f 300 basladım adetlerın normalde kaç gun suruyo syresten olabılır
sagol canım allah razı olsun nasılsın tatlı hamışşşşşşşşşşşhadi bakalım sağlıklı bebekler seninle olsun insallah canım..
canım.. bence ne olur ne olmaz sen bir dev. hastanesine git ve testini yenile... ben olsam güvenmezdim yanii. ayrıca benim dr. um değerler 1500 e gelene kadar biz takip ediyoruz dedi...elbet bir bildiği vardır.. canım bebişin seninle ben inanıyorum.. belirtilerimiz aynı.. peki şişliğin ne durumda.. benimki devam ediyor..
cnm öncelikle tebrik ediyorum allah kucagınada almayı nasip etsin inşallah..defnecim seninle görüşmek isterim buda nasıl olacak bilmiyorum ama sana msn adresimi versem eklermisin fundaozdemir19@hotmail.com eklersen cok sevinirim saglıklı günler gecirmen dilegiyle rabbim herkesin duasını kabul etsin...
3 gün canım 4 gün verılıyo yanı toplama gunu 4 gun oluyoselam arkadaşlar bir şey sormak istiyorum, yumurta toplama gününden önce erkeğe kaç gün cinsel pehriz öneriliyor?
sagol canım allah razı olsun orda baska iğne kullanmadın dımınormalde de çok uzun sürmüyor 5. gün bitmiş oluyor ama bir anda kesilmesi dikkatimi çekti. bir sorun yoktur heralde olmazsa ararım doktoru. senin yarın transfer gününmüş Allah umutlarını emeklerini boşa çıkarmasın inşallah..
sagol canım allah razı olsun nasılsın tatlı hamışşşşşşşşşşş
ay canım nasıl bırakıp gıdecek 3 nuzumu desem 4 numuzumu desemmmmiyiyim canım.. ne olayım.. şiş şiş devam ediyom.. yarın kocamı uğurluyom yine... ama bu sefer çok daha fazla koyuyor...
okudum bitanem.... dedim bunada şükür inşallah düşecek kendiliğinden.... kan verme rekoru sende zaten kimse kıramaz:)) allahtan bu zor günlerinde paşaların yanında tek tesellim bu zaten.... seni çok seviyorum...
bugün kolum yine felç.. sabah ağrısıyla uyandım ve hala ağrımakta pek tadım yok.... sonra uğrarım yine zaten kocişimde evde....
canım seni buralarda görmeyi çok özlemişimmm... İnşallah her şey daha güzel olucak.. sen zaten o kadar güçlüsün ki fazladan 1 cümleye ihtiyacın yok..bir gün anne olacaksın bu ortada ama o güne kadar gülümsemeni kaybetme.. deliliğe vurmak iyi gelir insana..... vur gitsin... öptüm seni...
Kızlar beta hcg değerlerimi değerlendirir misiniz?
Transferin 10. Günü 45
12.günü. 159
14.günü. 263
Bilemiyorum hem umudum var , hem yok...
iyi akşamlar ya bişey diycem acaba benim transfer işlemin iyi yerleşmedimi hemşire o doktorun ismini verdi ben de güvendim iyi felan dedi tama dedim idrara az sıkışktım bu neden olabilirmi meraktayım çünmkü herşey normaldi yolundaydı transferin 2. günü doktoru aradım az idrar olması tutunmayı engellermi dedim oda öyle bişey yok rahat olun dedi
ama benim gene şüphelerim var
ii akşamlarr,,bu aralar çok tenha topiğimizz,egunalimiz de yokkk,,tatta yok(
haklısın egunalsiz çok tatsız.
naber kızlar..
hamdolsun bir pozitifmiz daha oldu..
bu ara herkes birşeyle meşgul..
julietta eşinin anneannesi vefat etti memlektte..
ikramaya samsundan döndü yorgun bugün...
millstone zaten yoğun kadın dersaneci...
egunal malum ailesiyle ve malesef beklentide yine..
bende öyle kaç gündür doktorlarda emarda bugünüme şükür...
yeniden coşacağımız günler olur inşaallahhh..haftasonlaraı sakin oluyro burası genelde zaten ama:26:
akasyacım sende çok görünmüyosun...ee gebeler yorgun hasta olabiliyor değilmi canlarım yaa
canım tekrar gecmıs olsun bunuda cok sukur operasyona gerek kalmayacak yasayacakmıssın rabbım sabrı versın senı cok sevıyorum suan ıcınde bulundugun zamanın tadını cıkar eglen gez toz stresını at cunku eylulde tekrar baslıyacaksın guclu bır annesın sen .......
hayırlısı olsun canım senin sağlığın yerinde olsunda eninde sonunda anne olacaksın........
tranfer günüm belli oldu canlar yarın 13:00 rabbım yardımcımız olsun çok heycanlıyım
kızlar bir şey soracağım... ben ayın 6sında gebe olduğumu öğrendiğimde ( değerim 92 ) dr. a bir daha yaptıralım mı 2 gün sonra demiştim yok gerek yok pazartesi evde idrar testi yap yeterli demişti. acaba allah korusun dış gebelik ya da kimyasal gebelik olsa idrarda yine de pozitif çıkar mı???
evet canım yarın ben çok heyzanlıyım bugun baya buyuk bır temızlık yapmam lazım malum yatacam bakacak kımsem de yokİnşallah canım kendiliğinden gider bebeğim...
ne tuhaf bir ay önce tüp bebekte değerim düşük çıktı yükselsin diye bekledim şimdide yüksek çıktı düşsün diye bekliyorum...
2 ay da farklı duygular...
bende seni çok seviyorum
yine mi canım yaaa...
nedir bu senin çektiğinde...
kesin pıhtı iğnesi sebep oluyoo...
canııımmmm
valla bende sizi özlüyorum ama bu ara hem malum sebepten hem de paşalarımla zaman geçirmem nedeniyle yoğunum...
dediğin gibi anne olacağıma bende inanıyorum ama daha zamanı var demekki...
değer maduru biri olaraktan değerlerin için fikrim şu...
ve gerçekçi olacam...
10.gün için değerin süper...
12.gün artışı fevkalade...
14.günde yavaşlama var ve istenilen artış seviyesinde değil...
bu nedenle 16.gün değeri çok önemli oluyor...
eğer 14.gün değerin 300 ü aşmış olsaydı bi teste daha gerek kalmazdı...
yani bi dahaki test te belli olur ama şu an resmen hamilesin canım...
ben ilk tüp bebişte sıkışık değildim tutmadı
ikinci tüp bebişte öyle sıkışıktım ki kesin dayanamayıp işeyecem dedim nasıl sonlandı biliyorsun...
sıkışık olmak tutunmayla ilgili bişey değil sadece transfer işlemini daha kolaylaştırmak için isteniyooo...
aklını karıştırma canım...
du bi öpeyim seniiiii
bi de sarılayım
özledim valla sizi...
ah canıımmmmm
herşey üstüste geldi Allahın izniyle tekrar aktif hale gelmemiz yakındır...
ilk fırsatta toplayacam hepinizi...
saol canım bende seni çok seviyorum...
zaten zamanın tadını çıkaracam diye bitap düştüm yorgunum bu uşaklar enerji dolu...
aynen öyle valla önce benim sağlığım yerinde olmalı diyorum ve nasıl olsa anne olacam...
oyyyyyy su hatun transfer aşamasına gelmiş bile...
çok sevindim yaaaa...
Allah yardımcın olsun canım...
doktorun suratına işeme taammııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?