Tüp Bebek Günlüğümüz !

canım ben kaç gündür çok hastaydım o yüzden pek nete bakamadım

geçmişide okuyamadım bu yüzden sen nasılsın değerin düşmeye başladımı seni merak ediyorum :26::26::26::26::26::26::26:

of yaaa canım sıkıldı şimdi otobüse binsem gitsem test mi yaptırsam.... uzak da ya gemlikten bursaya gitmem lazım.... yol 45 dk. peki bugün 16. günüm kaç çıkması lazım en az bhcg nin?????

değer 6 sında 92 çıkmış
8 inde 180 lerde
10 da yani bugünde en az 350 lerde olmalı...

temizlik yapmaaaaaa...
bugün dinlenmen lazııımmmmm...
rahim dinlenmeliiiiii....
duy sesimiii.....
bırak işi lütfeennnnn....
çok sıkışık olman gerekmiyor hasteneye gittikten sonra sıvı al daha öncesinde alma sakın...
bak bunu tuttum demek elifin doktoru olsa işerdin
bak bende olsam hemde tazyikli erkekler gibi ileri doğru fışkırtarak işerdim

gideyim mii otobüsle????

kendini iyi hissediyrsan git canım...

ya bugün pazar açık olur mu ki....

gideceğin hastane hangisi bilmiyorum ara sor gitmeden önce mutlaka...
ayrıca endişelenme lütfen dış gebelik çok nadiren olan bişey...
benim başıma gelmiş olabilir ama ben sende böyle bişey olacağına inanmıyorum ayrıca ilk değerinde süpper...
boşuna en dişeleniyorsun..
kendini rahat hissetmek istiyorsan git yaptır testini...

canım ben kaç gündür çok hastaydım o yüzden pek nete bakamadım

geçmişide okuyamadım bu yüzden sen nasılsın değerin düşmeye başladımı seni merak ediyorum :26::26::26::26::26::26::26:

geçmiş olsun canım...neyin var...
benim son iki değerim 1233 ve 1174 o nedenle ilk kez düşüş eğilimi gösterdiğinden ilaç için bekleyelim bi de salı günü değerini görelim dedi daktır..
kendiliğinden düşmesini bekliyoruz bebeğimin

ay canım ben yapmıyımda kım yapsın bırde hıç yapılmayacak zaten az önce eşimin dayısı aradı pikniğe gidiyolarmış gelın gıdelım dedı :18::18::18::18::18::18::18::18:işim var temızlık yapcam dedım gercektenmı yapmıyım ya aslında pek fazla değil sılcem süpürcem yapabılırmıyım ne dersıız

Son düzenleme:
şekerim çatlaklık gebelikten öncede vardı sende yani krem bi işe yaramaz tıp ta çaresiz bu konuda
çatlaklık gebelikle değişime uğrayıp göbişe sıçramış o kadar

kıyamam yaaa:2:sanada üüzlüyom yaa nasıl yükselmesin prolaktinim benim...
inşaallah bidaha kalacaksın o zaman tüpte kalamyıp rahimind ebüyüyecek bebeğin..
bu çok yakındada olucak inşaallah ben inanıyorummmm.
bak hayır vardır her şeyde iyiki ailenlesin paşaların var yanında sana teselli tek kalsan daha zordu canım..
çok bunaldım çok kocişimde gitti artık temizlik zamanı anca kendimi ozaman unutuyorum biyerden başlıycam
geçen hafta erken gelen adet ve bunalımım yüüzmdne başlıyamamıştım...
elimde değil hem regl snacısı hem hormonalr tavna yapmış ne ev temziledim ne yemek yapabildim...

Son düzenleme:

tek süprüüp silceksen olur ama camdı ağrı kaldırmaydıgit pikniğe temiz hava al beee
gelincede süprü sil tamamdır canımm yorma bedenini yarın büyük gün..bol bol nefes al ver açık havadaaa

kız ıkısını sen ıkısınıde eşin doğursun hayat muşterek

evet canım ayyyy ne olur aklıma getırmeyın hoş hıç çıkmıyoda ama çok korkuyorum

ayyy ne iti olurdu.. ama şimdi baktım.. değerler ikizi gösreriyor.. zaten 1 bebekte 400küsur olabiliyormuş.. yani büyük ihtimalle ikiz canım.. Rabbim bilir tabi.. her zaman dediğim gibi hayırlısı sağlıklısı olsunda...

canım ne biliyim... hormonlarda yükseldi ya üzülüyor insan...
çatlak kremlerine geçtik tabi...daha çok sorum olduğunu söylemiştim...

canım ben nemlendirici krem kullanıyorum,8.ayıma giricem ama hala çatlamadım,ne zaman çatlayacam acaba:))

insallah çatlamıycan.. benim yatkınlığım var canım.. ve acayip şişim ya ondan sordum...

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayrılı uğurlu olsun inşallah

insallah canım.. Rabbim sizlere de gösterecek insallah... dualarımdasınız hep...

tek süprüüp silceksen olur ama camdı ağrı kaldırmaydıgit pikniğe temiz hava al beee
gelincede süprü sil tamamdır canımm yorma bedenini yarın büyük gün..bol bol nefes al ver açık havadaaa
asılnda gıtmek ıstıyorum ama işlerim olunca öncelik onda dıye dusunuyorum eşim suan işi var sen dayımlarla git bende işim bitince gelirim dedı bende en gel beraber gıderız dedım bakalım kalksam süpürsem silsemde işim bıtse ama kalkamıyorum kk den ya

normalde kabıuzlık gaz sorunun varmıydı???
ya benim bir arkdaşta hamiel kaldı tüple aynı şikayetler vardı sne gibi..
ne yesem çatylıycam diyodu...
benim mesela mide bağırsak hasssa benim bebe gazman olurda kesin seninkini bilmemm

o zamannn sen kalk eşin işini btirene kadar hemen ev temizle eşinel giidn pikniğe sonrada...dinlenin orda...
nasıl beğendinmi fikrimi..
benim koca konya yluna düştü bende daha burdayım güya evin biucundan tutucamda nerden başlasam bilemedim..
akşam 2saatten fazla ütü yaptım bari o iiy olduda...
ek tek oda oda bitirsem diyorum bakalım...

Son düzenleme:
evet ama kalkamıyom ben buyuk temızlıgı gecen hafta yaptım çok yoruldum kalkıyım ara ara bakarım

evet ama kalkamıyom ben buyuk temızlıgı gecen hafta yaptım çok yoruldum kalkıyım ara ara bakarım

oo büyüğü yaptıysan küçük temizlik uoyuncak gelir sana...
benimde durasım var ama hem akşma işler bitisn cemaatte toplanır daha güzel olur muhabbet...

canım biraz geç oldu ama.. ayrıntıları yazayım canım... bebişler yerleştirildikten sonra.. hiç bekletilmeden pat diye ayağa kaldırıldım.. hızlı hızlı yürüdük hemşireyle.. ve ben klozete oturdum.. tamamen meshaneyi boşalttım.. sonra 1-2 saat kadar dinlendim ve tekar ayağa kalktım ve giyindim.. yürüyerek çıktım yine hastaneden.. ama test sonucuna kadar yattım.. yani normal hayatıma devam etmedim..ama hepte yatmadım.. mesela jeli uyguladıktan sonra yarım saat evin içinde yürüdüm.. hemde öyle çok yavaş şekilde değil...hızlıca yürüdüm desem yeri var.. yalnız 3 gün sonra banyo yaptım.. ve çok ılık suyla çok oyalanmadan... birde bol su içtim canım etkisi ldu mu bilmem...(benim anal fissürüm var.. kabız olmamak için içtim ben..)birde meyve.. ve kuruyemiş yedim ne olursa.. ama çookkk değil.. birer ikişer tane.. yani bunların faydası oldu mu bilmem..ayrıntılar böyleydi.. birde annem hep yanımdaydı.. ev işi hiç yapmadım desem yeri var.. çok ufak tefek şeylerle uğraştım..dinlendim yani.. canım insallah doğal yolla gelir kızına kardeş...kıyamam ben ona...canım.. dediğim gibi benim yaptıklarım bunlar.. ama bilmiyorum ki.. bundan sonra Rabbim olmayanlara nasip etsin insallah.. bana ve benim durumumda olan arkadaşlara da sonuna kadar sağlıklı bir gebelik diliyorum...

yerim senin elmanı....:))maaşallah yaa ikitaneler ya çok çatlakta olur...

ayy... iki tane olsunlar ama çatlak olmasın nolurrr........

egunal allah razı olsun senden içimi rahatlattın... ya dr istemedi. çok da güveniyorum ona... çok tecrübeli bir dr. ama neyse ben yine de yaptırayım.. aradım bursa bahar hastanesi istediğin saatte yapıyor bugün hep açık.... ama 45 dk... eşime söyledim salı günü arabayla gideriz otobüsle uğraşma dedi. onda çünkü araba... offf ama içim de rahat etmyecek. neyse düşüneyim karar veririm... en az 350 olmalı yani... inşallah bir sürprizle karşılaşmam....

bende öyleyim canım.. mide ve bağırsak sorunlusu...ve acayip gazmandım.. ve o gazlar nasıl olupta kendini yeniliyor diye şaşırıyordum...

bende öyleyim canım.. mide ve bağırsak sorunlusu...ve acayip gazmandım.. ve o gazlar nasıl olupta kendini yeniliyor diye şaşırıyordum...

bendede va rhemoroid yada anal fissür ondan işte...
tamam işte az çok eski hareketin olmadıüından gazdan şişkinliğin vardır geçer inşaallah aman kabız olmada...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…