of yaaa canım sıkıldı şimdi otobüse binsem gitsem test mi yaptırsam.... uzak da ya gemlikten bursaya gitmem lazım....yol 45 dk. peki bugün 16. günüm kaç çıkması lazım en az bhcg nin?????
evet canım yarın ben çok heyzanlıyım bugun baya buyuk bır temızlık yapmam lazım malum yatacam bakacak kımsem de yokçünkü kımsenın haberı yokeşim izin aldı ben yemeklerıde hazırlayıp koycam işerim heralde ya çünkü benım idrar yollarımda kul var sürekli su iiyorum ve ömrümün yarısı tuvalaette gecıyo bu nasıl olacak bakalım ama elifin doktoru olsaydı kasıtlı işerdimmmmmm ama benım doktorum çok ıyı allah razı olsun bakalım sabah tekrar arıyacalarmış ne yapmam gerektıgını söyliyeceklermış uyuzlar söyleyın bıtsın ne ınsanı meraklandırıyosunuz megazınlerdeki azzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaa reklamlardan sonra gibi oldu
gideyim mii otobüsle????
ya bugün pazar açık olur mu ki....
canım ben nemlendirici krem kullanıyorum,8.ayıma giricem ama hala çatlamadım,ne zaman çatlayacam acaba:))
canım ben kaç gündür çok hastaydım o yüzden pek nete bakamadım
geçmişide okuyamadım bu yüzden sen nasılsın değerin düşmeye başladımı seni merak ediyorum :26::26::26::26::26::26::26:
ay canım ben yapmıyımda kım yapsın bırde hıç yapılmayacak zaten az önce eşimin dayısı aradı pikniğe gidiyolarmış gelın gıdelım dedı :18::18::18::18::18::18::18::18:işim var temızlık yapcam dedım gercektenmı yapmıyım ya aslında pek fazla değil sılcem süpürcem yapabılırmıyım ne dersıızdeğer 6 sında 92 çıkmış
8 inde 180 lerde
10 da yani bugünde en az 350 lerde olmalı...
temizlik yapmaaaaaa...
bugün dinlenmen lazııımmmmm...
rahim dinlenmeliiiiii....
duy sesimiii.....
bırak işi lütfeennnnn....
çok sıkışık olman gerekmiyor hasteneye gittikten sonra sıvı al daha öncesinde alma sakın...
bak bunu tuttum demek elifin doktoru olsa işerdin
bak bende olsam hemde tazyikli erkekler gibi ileri doğru fışkırtarak işerdim
kendini iyi hissediyrsan git canım...
gideceğin hastane hangisi bilmiyorum ara sor gitmeden önce mutlaka...
ayrıca endişelenme lütfen dış gebelik çok nadiren olan bişey...
benim başıma gelmiş olabilir ama ben sende böyle bişey olacağına inanmıyorum ayrıca ilk değerinde süpper...
boşuna en dişeleniyorsun..
kendini rahat hissetmek istiyorsan git yaptır testini...
maaşallah o zaman sana..napacan çatlayıptaa
geçmiş olsun canım...neyin var...
benim son iki değerim 1233 ve 1174 o nedenle ilk kez düşüş eğilimi gösterdiğinden ilaç için bekleyelim bi de salı günü değerini görelim dedi daktır..
kendiliğinden düşmesini bekliyoruz bebeğimin
ay canım ben yapmıyımda kım yapsın bırde hıç yapılmayacak zaten az önce eşimin dayısı aradı pikniğe gidiyolarmış gelın gıdelım dedı :18::18::18::18::18::18::18::18:işim var temızlık yapcam dedım gercektenmı yapmıyım ya aslında pek fazla değil sılcem süpürcem yapabılırmıyım ne dersıız
kız ıkısını sen ıkısınıde eşin doğursun hayat muşterek
evet canım ayyyy ne olur aklıma getırmeyın hoş hıç çıkmıyoda ama çok korkuyorum
hadi bakalım hayırlı oslun canım...ALLAH yardımcın olsunnnnn...
KOYMASIN YA yalnız değilsin şükret canım negatif olsa daha zor değilmiydi..
bak bana aşılamam pozitifti kaç yıl önce... kimaysala döndü ve eşim şehirdışına çıkmak zorundaydı hem kanamam başladı hem kocişim gitti
çok zord çok ağlamıştımm....şimdide sen boşver tabiki sevinvcindede olsaydı ama napıcaksın..
hem benim kocişiimi şimdi uğurladım kursa gitti..cuam gece dönücek yaaa:2:
bende bunalımım hormonalırm altüst isterdim yanımda kalsın ama olmadı işte...
işte çatlağa kadar geldikk..hangi kremi kullanıyolar sor bakemmm
canım ben nemlendirici krem kullanıyorum,8.ayıma giricem ama hala çatlamadım,ne zaman çatlayacam acaba:))
canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayrılı uğurlu olsun inşallah
şekerim çatlaklık gebelikten öncede vardı sende yani krem bi işe yaramaz tıp ta çaresiz bu konuda
çatlaklık gebelikle değişime uğrayıp göbişe sıçramış o kadar
asılnda gıtmek ıstıyorum ama işlerim olunca öncelik onda dıye dusunuyorum eşim suan işi var sen dayımlarla git bende işim bitince gelirim dedı bende en gel beraber gıderız dedım bakalım kalksam süpürsem silsemde işim bıtse ama kalkamıyorum kk den yatek süprüüp silceksen olur ama camdı ağrı kaldırmaydıgit pikniğe temiz hava al beee
gelincede süprü sil tamamdır canımm yorma bedenini yarın büyük gün..bol bol nefes al ver açık havadaaa
asılnda gıtmek ıstıyorum ama işlerim olunca öncelik onda dıye dusunuyorum eşim suan işi var sen dayımlarla git bende işim bitince gelirim dedı bende en gel beraber gıderız dedım bakalım kalksam süpürsem silsemde işim bıtse ama kalkamıyorum kk den ya
evet ama kalkamıyom ben buyuk temızlıgı gecen hafta yaptım çok yoruldum kalkıyım ara ara bakarımo zamannn sen kalk eşin işini btirene kadar hemen ev temizle eşinel giidn pikniğe sonrada...dinlenin orda...
nasıl beğendinmi fikrimi..
benim koca konya yluna düştü bende daha burdayım güya evin biucundan tutucamda nerden başlasam bilemedim..
akşam 2saatten fazla ütü yaptım bari o iiy olduda...
ek tek oda oda bitirsme diyorum bakalım...
asılnda gıtmek ıstıyorum ama işlerim olunca öncelik onda dıye dusunuyorum eşim suan işi var sen dayımlarla git bende işim bitince gelirim dedı bende en gel beraber gıderız dedım bakalım kalksam süpürsem silsemde işim bıtse ama kalkamıyorum kk den ya
evet ama kalkamıyom ben buyuk temızlıgı gecen hafta yaptım çok yoruldum kalkıyım ara ara bakarım
tmm cnm önemli deyil bende kullanmıyorum desem yeridir..özür diliyorum arkadaslardan okadar özel bişi deyil sorucaklarım aslında buradan zor oluyo diye istedim sadece..aslında geçmişi okudumda ben senden daha tecrübeli sayılırım ama demekki bizimde bi yerlerde hatamız oluyo..ben 33 yasında 17 senelik evliyim tam 8 sene ugras verdikten sonra amerikan hastanesinde tüp bebekte bi kızım oldu 8 yasında simdi kızım kardes isteyince 3 defa daha denedik aynı merkezde biri dış gebelik diyerleri hiç olmadı bu 4üncü denemeyi umutta yaptırdık hatta dündü test günüm sonuç negatif çok üzüldük tabi en çokta kızım üzüldü annecim desene benim hiç kardesim olucak dedi tabi bende teselli olarak sen varsın teksin bizin için dedim ama çok üzülüyo.....sormak istedigim su defnecimm...kızımı hiç hatırlamıyorum inan ilk denemem oldugu içinmidir nedir hatırlamıyorum ...eşim yatmamdan yana sürekli yanımdaydı hep yat yat eşim zannediyoki yatınca daha iyi olur ben sadece ince ayrıntıları merak ediyorum yattınmı sürekli.....birde transferden sonraki idrar sıkısıklıgı ben yatarak yapamadım biraz dogrulup yaptım eşimde hep onun için oldu diyo....tekrar kusura bakma cnm şişirdim kafanı seninde inşallah sende benim gibi beklerini kucagına alırsın....
yerim senin elmanı....:))maaşallah yaa ikitaneler ya çok çatlakta olur...
normalde kabıuzlık gaz sorunun varmıydı???
ya benim bir arkdaşta hamiel kaldı tüple aynı şikayetler vardı sne gibi..
ne yesem çatylıycam diyodu...
benim mesela mide bağırsak hasssa benim bebe gazman olurda kesin seninkini bilmemm
bende öyleyim canım.. mide ve bağırsak sorunlusu...ve acayip gazmandım.. ve o gazlar nasıl olupta kendini yeniliyor diye şaşırıyordum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?