Tüp Bebek Günlüğümüz !

evet canım yarın ben çok heyzanlıyım bugun baya buyuk bır temızlık yapmam lazım malum yatacam bakacak kımsem de yokçünkü kımsenın haberı yokeşim izin aldı ben yemeklerıde hazırlayıp koycam işerim heralde ya çünkü benım idrar yollarımda kum var sürekli su iiyorum ve ömrümün yarısı tuvalaette gecıyo bu nasıl olacak bakalım ama elifin doktoru olsaydı kasıtlı işerdimmmmmm ama benım doktorum çok ıyı allah razı olsun bakalım sabah tekrar arıyacalarmış ne yapmam gerektıgını söyliyeceklermış uyuzlar söyleyın bıtsın ne ınsanı meraklandırıyosunuz megazınlerdeki azzzzzzzzz sonraaaaaaaaaaaaaa reklamlardan sonra gibi oldu

Son düzenleme:

Son düzenleme:
ay canım nasıl bırakıp gıdecek 3 nuzumu desem 4 numuzumu desemmmm ay zor lur eeeee nezaman gelecek

ayyy.... valla gözüm korktu kız... benimde sabah aklıma geldi.. 4 üz felan olmasın bunlar diye...hayırlısını sağlıklısını versinde Rabbim en önemlisi bu....

benim şişkinliğim biraz geçti canım... ilk günlerdeki gibi değil bugün transferimin 16. günü ....

ayyy.. benimde insin ne olur.. otururken yürürken tam hamile gibiyim valla.. bunun için çok bekledim çok hoşuma gidiyor gerçi ama bebişlere zararı olcek diye korkuyom...

of yaaa canım sıkıldı şimdi otobüse binsem gitsem test mi yaptırsam.... uzak da ya gemlikten bursaya gitmem lazım.... yol 45 dk. peki bugün 16. günüm kaç çıkması lazım en az bhcg nin?????

canım valla yaptır bence...gemlikte hiç mi yok bir hastane... bu arada günlerdeki değerler sendeki yükselmeye bağlı.. ilk değerinle orantılı olmalı sanırsam..

kızlar sizler bu çatlaklar oluşmasın diye ne kullanıyorsunuz.. diğer topiklere baktım.. kafam karıştı...

kız ıkısını sen ıkısınıde eşin doğursun hayat muşterek

demek büyük gün yarın canım,hadi hayırlısıı olsn,,
evet canım ayyyy ne olur aklıma getırmeyın hoş hıç çıkmıyoda ama çok korkuyorum

tranfer günüm belli oldu canlar yarın 13:00 rabbım yardımcımız olsun çok heycanlıyım
hadi bakalım hayırlı oslun canım...ALLAH yardımcın olsunnnnn...
iyiyim canım.. ne olayım.. şiş şiş devam ediyom.. yarın kocamı uğurluyom yine... ama bu sefer çok daha fazla koyuyor...
KOYMASIN YA yalnız değilsin şükret canım negatif olsa daha zor değilmiydi..
bak bana aşılamam pozitifti kaç yıl önce... kimaysala döndü ve eşim şehirdışına çıkmak zorundaydı hem kanamam başladı hem kocişim gitti
çok zord çok ağlamıştımm....şimdide sen boşver tabiki sevinvcindede olsaydı ama napıcaksın..
hem benim kocişiimi şimdi uğurladım kursa gitti..cuam gece dönücek yaaa:2:
bende bunalımım hormonalırm altüst isterdim yanımda kalsın ama olmadı işte...
bu arada çatlak oluşmaması için krem arayacağım..çok şişim çünkü...şimdi böyleysem...

işte çatlağa kadar geldikk..hangi kremi kullanıyolar sor bakemmm

Son düzenleme:
canım inanki ne msn nede face kullanıyorum.. hatta facem yok bile..kk da daha çok oluyorum.. ama adresini yazdım kenara.. girince kaydederim canım..

tmm cnm önemli deyil bende kullanmıyorum desem yeridir..özür diliyorum arkadaslardan okadar özel bişi deyil sorucaklarım aslında buradan zor oluyo diye istedim sadece..aslında geçmişi okudumda ben senden daha tecrübeli sayılırım ama demekki bizimde bi yerlerde hatamız oluyo..ben 33 yasında 17 senelik evliyim tam 8 sene ugras verdikten sonra amerikan hastanesinde tüp bebekte bi kızım oldu 8 yasında simdi kızım kardes isteyince 3 defa daha denedik aynı merkezde biri dış gebelik diyerleri hiç olmadı bu 4üncü denemeyi umutta yaptırdık hatta dündü test günüm sonuç negatif çok üzüldük tabi en çokta kızım üzüldü annecim desene benim hiç kardesim olucak dedi tabi bende teselli olarak sen varsın teksin bizin için dedim ama çok üzülüyo.....sormak istedigim su defnecimm...kızımı hiç hatırlamıyorum inan ilk denemem oldugu içinmidir nedir hatırlamıyorum ...eşim yatmamdan yana sürekli yanımdaydı hep yat yat eşim zannediyoki yatınca daha iyi olur ben sadece ince ayrıntıları merak ediyorum yattınmı sürekli.....birde transferden sonraki idrar sıkısıklıgı ben yatarak yapamadım biraz dogrulup yaptım eşimde hep onun için oldu diyo....tekrar kusura bakma cnm şişirdim kafanı seninde inşallah sende benim gibi beklerini kucagına alırsın....

canım çok sevindim Allah tamamına erdirsin hayrılı uğurlu olsun inşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…