Tüp Bebek Günlüğümüz !

şekerim çatlaklık gebelikten öncede vardı sende yani krem bi işe yaramaz tıp ta çaresiz bu konuda
çatlaklık gebelikle değişime uğrayıp göbişe sıçramış o kadar

ilahi... canm benim ya...
inan ki Rabbim hayırlısını versin.. seni yıpratmadan üzmeden bu sorunun çözülsün diye dua ediyorum .. canımsın ya....

defne bi alem yaa...ikizlere hamile kalasıcaaaa

ayyy... işte yine bana seslendin....

bendede va rhemoroid yada anal fissür ondan işte...
tamam işte az çok eski hareketin olmadıüından gazdan şişkinliğin vardır geçer inşaallah aman kabız olmada...

insallah canım.. zaten transferin ilk gününden beri fissürden çekiyorum... insallah daha kötü olmam....

kdr..
sende kalkamadın galiba temizlik işine,,,bende daha kahvaltı yapamadım,petekleri temizlemeye geldi servis,1 saattir evdeler,,çok acıktımm,salonda oturdum bekliyorum onları,

kdr..
sende kalkamadın galiba temizlik işine,,,bende daha kahvaltı yapamadım,petekleri temizlemeye geldi servis,1 saattir evdeler,,çok acıktımm,salonda oturdum bekliyorum onları,

ahhhh canımm bide açsın sennnn...
bir parça bişey al eline ye olmazkii amaa...
ya eşimi yolculayalı 1sat olmadı bu kze bi başkaydı eşim çok yolculuğa çıkardı ama
beni biraz kaç gündür tırlatmış gördü herhalde daha bi farklı ayrıldı..
zaten dün emar çekilseydim hipofiz kötü bişe olsaydı beni bırakmazdıda kesin şuan kaynanama doğru yoldaydın onunla..
test düşük çıkınca rahatladık ama çarşambaya nolur bidaha bilemem..
şimdide sizle teselli oluyomkii..öyle başlayım temizliğe...gün uzun önce salonu halletsem bugün anca..
koltuktu camdı derkenn...

Son düzenleme:

anladımm canım evet ılk bebek ıstedıgmızde dr um gogsunden sut gelıyormu demıstı bende muayene etmıstım ve gelmemıstı o i olmuyormus bebek ck ıstendıgınde vucud bebek varmısgıbı uratmeye baslıyormus sanırım öleydıı3 sene once demıstı dr ummm ck sukur her gunumuzeee canımbnmmınsl..bırgun bısde burdahamıleyımm dıye cıglık atarızzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
hayırlısyl ınsll

ögle ezanı okundu ben gıder...namaz kılıp cuzu mu okuyacagım ınsl..ALLAH A EMANET OLUNUZ OPTUMMM

süt gelmedi sıkmıyomda kurcalamıyorumda ama ağrım oluyor çok gergin göğüslerimde bende malesef..
eee herzaman isityoruz gebeliği ama buara çok sitedim daha fazla galiba..çok şükür cnaım sorun bulunsu dermanı var nasılsa..
ataıcağız inşaallah...rabbim kabuletsin namazını bend ebuakşam başlarım yıkanırıımm...

açım valla,adamlar gitsin rahatla yapayım diye bekliyorum,,
eşin kaynananamı gidiyor,neden çok sık yolculuk yapıyor,
okudum senin doktor maceralarını canım,çarşamba ne olucak peki??
ooo sen bayağı büyük temizliklere kalkışıcan,benim çok uzun zaman oldu o işleri yapmayalı,ablamla annem sağolsun,
şuan heryerim temiz,,ama yine yapılacak işler var doğuma yakın,,bu hafta cuma günüde Allah kısmet ederse doğum çantamı hazırlayacağız,

yok eşim konyaya kursa gidiyor kayınvalidmelerde yolunun üstündeler ben yalnız kalmayım diye
oraya çağırıyorlardıda....
kursları oluyor hizmetiçi eğiitim eşim bilg.öğretmeni seviyor gezmyeide kendini geliştirmeyide..
bende giderdimde bu ke zkalacakları yer güzle değil rizeye berabe rgitmiştik hem kurs hem gezme oluyor.
valla çarşmba bidaha prolaktin baktırcam sonuca göre mr olucak ama düşmesi için hap vericek galiba..
bi yandan miyom durucak kenarda artık sol tüpten yumurtalr rahime zor geçerde sağa kaldı işim şimdilik...
mecbur kalkışıyorum bu ay sonu kaynımın düğünü var kız evi malesef biz eyakın ve önceden olsun kına gecesi olsun evimde
misafrim çok olucak...
kıyafet işimde duruyor herşey olur sağlık olsun stres beni mahvetmiş...
ohh güzle telaşlar onlar sağlıkla doğur inşaallah....

sgl cnm cevapladıgın için amin inşallah rabbim herkesin kalbine göre versin....defne jelin sabah aksammı yoksa abah jel aksam ignemi benim öyleydi sabah jel aksam igneydi..sabah jeli 9 gibi alıyordum igneyide akşam 6 gibi yaptırıyordum sabah aksam dendi saat verilmedi yanlişmi uyguladım acaba dr sorucam artık bakalım ne diycek....

sgl cnm cevapladıgın için...amin rabbim herkesin gönlüne göre versin...defnecim sen jeli sabah akşammı alıyosun yoksa sabah jel aksam ignemi benim öyleydi sabah jel aksam igneydi jeli sabah 9 gibi alıyordum igneyide aksam 6 gibi yaptırıyordum sabah aksam dendi saat verilmedi acaba onlarımı yanlış saat kullandım bilmiyorum dr sorucam artık gidince...

kimsecikler yokkkk( herkez kocişleriyle beraber gezmede sanırsamm bende 1 saate kadar çıkıyorumm:)))))))))

defnelma o kadar çok sevindim ki anlatamam...
eve gelir gelmez ilk işim bilgisayarı açmak oldu bakmak için...gözlerim doldu gerçekten...
Allah sağlık sıhhatle kucağına almayı nasip etsin:))
artık benim sorularımdan kurtuluşun yok bak ona göre:)

kızın tez zamanda iyileşsin inşallah..kıyamam ben ona...onlara birşey olmasın da bize olsun dimi...ben de yeğenim hasta olduğundan o kadar üzülüyorum kiii...ona olmasın bize olsun diyorum...
acil şifalar versin allahım...
bebeklere hastalık vermesin...

cuma günü dondurulmuş transferim oldu,ama kafama takılan bişey var cevap verirseniz çok sevinirim,doktorum 2 tane embriyo koyduğunu söyledi ama bana bitaneymiş gibi gelio çünkü anestezi almadığım için ekranda izledim ve beyaz bi noktayı gösterdiler ay çok tatlı dedim bekledim sonra 2.ci nerde dedim ayrı beyaz bi nokta aradım ama o gördüğüm tek beyaz noktanın içindeymiş 2si de güya,o zaten bi damla sıvıymış gördüğüm,embriyoları direk görmüomuşum,ama çok önce burdan bi arkadaş yazdığında bebişlerimi gördüm yan yana 2 noktacık halinde die yazmıştı,bilgilerinizi deneyimlerinizi bekliorum,sevgiler....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…