Tüp Bebek Günlüğümüz !

Teşekkür ederim canım ben de huylandım gerçekten bazı durumlarda şartlara gerçekten bakmamaları gerekir, bizim durumumuz azospermiye yakın nerdeyse, aşılama zaten mümkün değil, üç yıl bana uygulanacak tıbbi bir tedavi yok tüp bebekten başka, hani diyecem doktor bana aşılama yazabiliyor olsa ki mümkün değil dedi ben 3 yıl neyi bekleyeceğim kendi cebimden karşılamak şartıyla bile aşılama yapmıyorlar hani tüm tedavilerden sonuç alamamış olma şartını yapayım desem o da yok, üç yıl bekleyince yaşım 35-36 olacak şansım iyice azalacak nerden araştırayım bilmiyorum burdaki tüm forumlara yazıyorum inşallah bilgisi olan vardır canım.

günaydınn şekerlerr defnenın haberıne bakayım dedım gunaydın dıyemedım sizee..umarım herkes cok ıyıdırr...

nasıl oldun canım benımmmm

ıns artısa gecmıstır kuzum benımmmm

nasılsın guzelımmmm

selam kızlar ben geldim nasılsınız

günaydın kızlar

gunaydın canlar ıyıdır ıste sız nasılsınızz bakalımmm

canımmm çok tatlısınnn yok henüz değil, 16 haziran cumartesi randevum hemen yazarım size de içine doğdu demekki tosuncuk bir oğluş mu geliyor acaba

günaydınn şekerlerr defnenın haberıne bakayım dedım gunaydın dıyemedım sizee..umarım herkes cok ıyıdırr...

günaydın canım benimmm

Halkın tüp bebek yöntemleri hakkında doğru bilgiye daha kolay ulaşmasını sağlamak amacıyla 0800 314 1 314 numaralı “Alo Tüp Bebek Danışma Hattı” kuruldu. Tüp bebek ile ilgili her türlü soruyu, uzmanlar ile buluşturan ve cevaplandıran “Alo Tüp Bebek Danışma Hattı” Türkiye’nin her yerinden ücretsiz olarak aranabiliyor. Danışma hattı, kadın sağlığı, evliliğe hazırlık, tüp bebek, kısırlık, başarısız tüp bebek tedavileri ve tekrarlayan düşükler gibi pek çok konuda başvuru noktası olmayı hedefliyor.

Sağol canım iyi dileklerin için.
Nerede tedavi oluyorsun canım? yani hangi merkezde?
Vücuda bir müdahale olduğu zaman normale dönmesi zaman alıyor, aldığımız ilaçlar falan da pek yardımcı olmuyor çoğunlukla. Eğer imkanın varsa akupunktur yaptırmanı tavsiye ederim. Tüm vücut fonksiyonlarını, özellikle üreme sistemini normalleştirme etkisi var. Ben tedaviden önce 4-5 seans gitmiştim ve faydasını hissetmiştim. Aynı seansta ozonterapi de yapıyorlar, o da çok faydalı. Bir kadın negatif tup bebek tedavilerinden sonra yılmış ve kilo vermek için ozonterapiye başlamıştı. Sonra beklenmedik şekilde kendi kendine hamile kalmış arayıp haber vermişti.

Teşekkür ederim canım ben de huylandım gerçekten bazı durumlarda şartlara gerçekten bakmamaları gerekir, bizim durumumuz azospermiye yakın nerdeyse, aşılama zaten mümkün değil, üç yıl bana uygulanacak tıbbi bir tedavi yok tüp bebekten başka, hani diyecem doktor bana aşılama yazabiliyor olsa ki mümkün değil dedi ben 3 yıl neyi bekleyeceğim kendi cebimden karşılamak şartıyla bile aşılama yapmıyorlar hani tüm tedavilerden sonuç alamamış olma şartını yapayım desem o da yok, üç yıl bekleyince yaşım 35-36 olacak şansım iyice azalacak nerden araştırayım bilmiyorum burdaki tüm forumlara yazıyorum inşallah bilgisi olan vardır canım.

nasıl oldun canım benımmm

gunaydın canlar ıyıdır ıste sız nasılsınızz bakalımmm

merhaba canımcım..bugun ıyıyım allaha sukur sesım falan duzeldı bı tek oksuruk kaldı ıste o da hemen gecmıor malesef sen nasılsın

canımmm çok tatlısınnn yok henüz değil, 16 haziran cumartesi randevum hemen yazarım size de içine doğdu demekki tosuncuk bir oğluş mu geliyor acaba

günaydın canım benimmm

günaydın bitanemm nasılsınızzzzz

Memorial'da tedavi görüyorum ve aynı zamanda 2-3 hocanın daha kontrolündeyim canım.

Akupunktur,ozonterapiyi bende düşünür oldum son zamanlarda aslında ama inanırmısın gidecek enerjiyi bulamadım henüz.

Özellikle şu son 2 aydır yorulduğumu hatta daraldığımı hissediyorum artık.Birde saçma sapan hersey üst üste geliyor...

İlk fırsatta birkaç günlük bir tatil kaçamağı yapıp,herseyden şöyle bir uzaklaşıp,dönüşte başlamayı istiyorum.

Buarada bir dokun,bin ah işit gibi oldu

canım teşekkür ederim,şükür halimize...

Sen nasılsın?

cok sukur canım ıyyım bende
ne olsun gene hafta bası ve bırsuru ıs :))

nsaıl olsun canım bende böğürtlen kökü suyunu içip duruyorum bi şifa diye bakalım bugün 7 ci gün

sıfa olsun canım bende tarcın corek otu fln yıyorum
haftaya sogan kurune baslıycam bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun hayatım

iyidir ecrincim bugün normal hayata döndük beklemedeyiz bakalım egunal nerde

ohhh sukur canımmm
egunalımız pasaları yanında oldugundan pek gırmıyor kuzumm

merhaba canımcım..bugun ıyıyım allaha sukur sesım falan duzeldı bı tek oksuruk kaldı ıste o da hemen gecmıor malesef sen nasılsın

günaydın bitanemm nasılsınızzzzz

daha ıyıyım kuzum bende sukur
sesım bı garıp ama oda duzelcek
c.tesı gunu fenaydım dun daha ıyıydım sukur halımıze

ben onların hepsini denedim bu kök çok iyi dediler deneyen ve hamile kalan biri var ne içsem fayda etmiyer rabbim yardım et herkese

bugün altıncı günüm 4. Günü adet sancısına benzer baya ağrım oldu şimdi arasıra oluyo baya kafam karışık :18:

belırtı aramak yok cnm hamıste olsan balım agrıların zaten olacak o yuznde uzuntu stres yok taammı

arada olur canım ama topla kendını tatıl fıkrı super bır kac gun kac gez dınamık gel hayatım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…