günaydınn kızlarr ben fena grip olmuşum :2::2::2::2::2::2::2:üşüyorum bogazlarım şişmiş
Merhaba hayal, umarım herşey istediğin gibi olur. Ben devlette ve raporlu olarak yaptırıyorum tüp bebeği.Bir arkadaş vardı onun fsh ı yüksek çıkmış (yumurta rezervi azmış) 31 yaşında ve 1 yıl bile dolmamış evlilikleri ve raporu çıktı. Erken menapoz riski olduğundan yıl şartı aramıyorlarmış bu şekilde söyledi bana. Senin durumunla aynı değil belki ama bazı durumlarda şartlara bakmıyorlar sanırım.Sende iyice araştır derim.
günaydınn şekerlerr defnenın haberıne bakayım dedım gunaydın dıyemedım sizee..umarım herkes cok ıyıdırr...
canım arkadaşlarım, kan verdim şimdi.umarım değerim artmıştır.burada 16 aylık bir bebek yoğun bakımda.annesi dua istedi tanıdıklarına da söyle dedi.benim de aklıma siz geldiniz.dua eder misiniz?ben çıkıyorum sonucum çıkınca haber veriririm.
canım sanırım 3 yıl şartı sadece 35 yaş ve sonrası evlenler için geçerli değil.:44:
Rapor çıkarabilmek için;
en az 3 yıllık evli olmalısınız
daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı
sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl (900 gün) sosyal güvenceniz sürdürülmüş olmalı
bayansanız ve 35 yaş ve sonrasında evlenmiş iseniz; evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 yıl olması yeterli bulunmaktadır
bayanın yaşı 23 yaşından küçük, 39 yaşından büyük olmamalı
sperm sayısının 5 milyon üzeri olması durumunda 3 kez aşılama yapıldığını gösterir belge(3 tane sperm analiz örneği)
hsg rahim filmi
hormon tahlilleri(bayan için tsh, prolaktin, fsh, e2)
selam kızlar ben geldim nasılsınız
günaydın kızlar
canım günaydın nasılsın cinsiyeti öğrendin mi? sana doğum günü mesajı yazarken kuzun yerine oğlun yazdım içimden o geçmiş demek ki sonra belli değil diye değiştirdim
Canım gözün aydın Allah tamamına erdirsin sağlıkla gelsin meleğin...
inşallah hayırlı haberlerle gelirsin tatlım Allah o meleğe de yardım etsin anne babasına bağışlasın
günaydınn şekerlerr defnenın haberıne bakayım dedım gunaydın dıyemedım sizee..umarım herkes cok ıyıdırr...
Teşekkür ederim canım ben de huylandım gerçekten bazı durumlarda şartlara gerçekten bakmamaları gerekir, bizim durumumuz azospermiye yakın nerdeyse, aşılama zaten mümkün değil, üç yıl bana uygulanacak tıbbi bir tedavi yok tüp bebekten başka, hani diyecem doktor bana aşılama yazabiliyor olsa ki mümkün değil dedi ben 3 yıl neyi bekleyeceğim kendi cebimden karşılamak şartıyla bile aşılama yapmıyorlar hani tüm tedavilerden sonuç alamamış olma şartını yapayım desem o da yok, üç yıl bekleyince yaşım 35-36 olacak şansım iyice azalacak nerden araştırayım bilmiyorum burdaki tüm forumlara yazıyorum inşallah bilgisi olan vardır canım.
Çok sevindim canımAllah iyiliğinizi daim etsin ve hep güzel haberlerinizi alalım inşallah.
Canım benim durum öyle karışık bir hal aldı kiHisteroskopiden sonra herşey anormalleşti.Ya rahim duvarı kalınlaşmıyor,transfer iptal oluyor,ya adetin 10. ya da 12. gününde kanama olmamasına rağmen muayene ve kan sonuçlarına göre vücut adetin 1. gününe dönüyor.Tabii bu arada hep ilaç yüklemeleri,sık kontroller vs. Normal tedavi sürecinden daha yorucu geliyor,her ay transfer umuduyla başlıyor ve gerisi gelmiyor.
Merhaba hayal, umarım herşey istediğin gibi olur. Ben devlette ve raporlu olarak yaptırıyorum tüp bebeği.Bir arkadaş vardı onun fsh ı yüksek çıkmış (yumurta rezervi azmış) 31 yaşında ve 1 yıl bile dolmamış evlilikleri ve raporu çıktı. Erken menapoz riski olduğundan yıl şartı aramıyorlarmış bu şekilde söyledi bana. Senin durumunla aynı değil belki ama bazı durumlarda şartlara bakmıyorlar sanırım.Sende iyice araştır derim.
nasılsın guzelımmmm
nasıl oldun canım benımmmm
ıns artısa gecmıstır kuzum benımmmm
nasılsın guzelımmmm
gunaydın canlar ıyıdır ıste sız nasılsınızz bakalımmm
nasıl oldun canım benımmm
gunaydın canlar ıyıdır ıste sız nasılsınızz bakalımmm
canımmm çok tatlısınnnyok henüz değil, 16 haziran cumartesi randevum hemen yazarım size de içine doğdu demekki tosuncuk bir oğluş mu geliyor acaba
günaydın canım benimmm
iyidir ecrincim bugün normal hayata döndük beklemedeyiz bakalım egunal nerde
Sağol canım iyi dileklerin için.
Nerede tedavi oluyorsun canım? yani hangi merkezde?
Vücuda bir müdahale olduğu zaman normale dönmesi zaman alıyor, aldığımız ilaçlar falan da pek yardımcı olmuyor çoğunlukla. Eğer imkanın varsa akupunktur yaptırmanı tavsiye ederim. Tüm vücut fonksiyonlarını, özellikle üreme sistemini normalleştirme etkisi var. Ben tedaviden önce 4-5 seans gitmiştim ve faydasını hissetmiştim. Aynı seansta ozonterapi de yapıyorlar, o da çok faydalı. Bir kadın negatif tup bebek tedavilerinden sonra yılmış ve kilo vermek için ozonterapiye başlamıştı. Sonra beklenmedik şekilde kendi kendine hamile kalmış arayıp haber vermişti.
canım teşekkür ederim,şükür halimize...
Sen nasılsın?
nsaıl olsun canım bende böğürtlen kökü suyunu içip duruyorum bi şifa diye bakalım bugün 7 ci gün
iyidir ecrincim bugün normal hayata döndük beklemedeyiz bakalım egunal nerde
hadi bakalım hakkında hayırlıısı canımm...
merhaba canımcım..bugun ıyıyım allaha sukur sesım falan duzeldı bı tek oksuruk kaldı ıste o da hemen gecmıor malesef sen nasılsın
günaydın bitanemm nasılsınızzzzz
cok sukur canım ıyyım bende
ne olsun gene hafta bası ve bırsuru ıs :))
sıfa olsun canım bende tarcın corek otu fln yıyorum
haftaya sogan kurune baslıycam bakalım
hakkımızda hayırlısı olsun hayatım
ohhh sukur canımmm
egunalımız pasaları yanında oldugundan pek gırmıyor kuzumm
bugün altıncı günüm 4. Günü adet sancısına benzer baya ağrım oldu şimdi arasıra oluyo baya kafam karışık :18:
memorial'da tedavi görüyorum ve aynı zamanda 2-3 hocanın daha kontrolündeyim canım.
Akupunktur,ozonterapiyi bende düşünür oldum son zamanlarda aslında ama inanırmısın gidecek enerjiyi bulamadım henüz.
özellikle şu son 2 aydır yorulduğumu hatta daraldığımı hissediyorum artık.birde saçma sapan hersey üst üste geliyor...
Ilk fırsatta birkaç günlük bir tatil kaçamağı yapıp,herseyden şöyle bir uzaklaşıp,dönüşte başlamayı istiyorum.
Buarada bir dokun,bin ah işit gibi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?