Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün altıncı günüm 4. günü adet sancısına benzer baya ağrım oldu şimdi arasıra oluyo baya kafam karışık :18:

şekerım az kamıs bakk sabırlı ol belırtı aramaaa bebeım..allahım yzunu guldursun ınsalah...

daha ıyıyım kuzum bende sukur
sesım bı garıp ama oda duzelcek
c.tesı gunu fenaydım dun daha ıyıydım sukur halımıze

anladım canım ya dıorum ya hızını almadan gecmıyor ben neler ıctım ama yıne 1 hafta surdu yanıı..nese bu kadarına sukurr halımızee

arada olur canım ama topla kendını tatıl fıkrı super bır kac gun kac gez dınamık gel hayatım

Nasıl ihtiyacım var anlatamam...

Herşeyden uzaklaşmak,telefonumu kapatmak,sakin birkaç güncük geçirmek istiyorum:97:

Muayeneler,testler,ilçlar,hayal kırıklıkları,rutin işler,sorumluluklar,çevresel faktörler derken maddi,manevi yorulduğumu hissediyorum.

Nasıldınız kızlar
Ben sabah bir iğne batması gibi ağrıyla uyandım
Evde sıkıldım
Geçmiyor günler

Kızlar en erken ne zaman test yapsam
Olmadıysa hemen ise başlamak istiyorum
Çok sıkıldım
Kan testi ne zaman belli olur en erken
Bugün 5. Gunüm

Demet yarın senin güzel haberini bekliyorum
İnşallah kentten kimse negatif almaz

Son düzenleme:
herkese tünaydın nasılsınız.ben teste günler kala heyecan ve sitres içindeyim.Bu beklemek en zoruymuş yaaaa.Belirti aramaktan ve bulamammaktan yoruldum diyebilirim.Bi çok kaptırıyorum var var diyorum, sonra bi bakıyorum unutmuşum yok galiba diyorum gel çarşamba gellllll

kızlar sımdı c.tesı ben hastaneye gıdecektım ya saat 15:30 dakı randevuma 18:00 da gırdım amelıyattymıs doktor fln bekledık neyse
fıyat konusalım dedık fıyat verecek bayan salı gelecek dedıler ok dedık dokt. bekledık doktor testlerı gordu esıme tese dedı dırek dedık bız bı test yada bı ılac ver bıze yok tese once cıkmazsa ılac sonra fln ama cok sukur esımde 2 ye kadar kalıtelı sperm var hanı ne gerek dımı kı esım ıstemıyo tese olmayı .... neyse bır hasta geldı 1 hafta once tese olmus agrım var dıyo adam yazık dıyokı doktor senın aklın orda duunme o kadar agrımaz fln tersler alay eder gıbı ... onunde kocaman bır dosya var ıste bugun 2 tese oldu belım koptu kımsenın normla yolla cocugu olmazmı fln boyle tepkılı ay ne sınır oldum adama ....
2 kere gıtık hıc senın testlere bakalım demedıler sana bakalım yolu nasıl olacak hanı uzunmu kısamı demedıler bılmıyorum sozde yarın arıycakalr fıyatla ılgılı teselı fıyatı soylıycekler bakalım kac bın dıyecekler yanı ılgı alakasız gelıd ıcıme hıc yatmadı bakalımmm

baharcım aynı duyguları yaşıyorz.yarın kimin sonucu alınıyor anlayamadım.Defne pozitifi aldı.Bizde inşallah alacaz pozitifi.
bende meraktayım benim bugün 10. günüm test yapsam çıkarmııı:26::26::26:

Canım içinize sinmediyse direkt eleyin...

Merkezden ve ekipten memnun olmak,güvenmek çok önemli...

Demet senin test gunün yarın degilmiydi
Ben sanırım 8. Gun yapacagım

10. Gun çıkar canım

evet canım halımıe sukur
senın testler cıktımı ne zaman gotureceksın doktora

bılmezmıyım bende oyleyım aksam esıme dıyom ben ısten cıkcam
sankı evde durcam ya sıkıntıdan patlıycam
ne yapcan dıyo bılmıyom dıyom sıkılıyom artık sen bılın dıyo ama ısımı cok sevıyom rahatımda cıkmam hanı soyle bır tatıl olsa ohh super yaaaa

canım negatıf yok 9-10 gunlerde cıkar ama gec dollenme olursa uzulursun degerın az cıakr onuda unutma hanıııı

az kaldı canımmmmmmmm

Memorial güvenilir bir yer, ben tedavimi brüksel tüp bebekte yaptırdım ama gebelik takibim memorialda yapılıyor.
Bir de bu işleri yani tedavi-bebek falan fazla düşünmek vücudu da strese sokuyor. O yüzden saplantı haline getirmeden olaylara yukarıdan bakmak lazım biraz diye düşünüyorum. Yani sıyrılmak lazım arada bir, dediğin gibi kısa bir tatil bile çok iyi gelebilir. Vücuduna toparlanması için süre ver. Başka şeylere konsantre ol, eminim olumlu etkisi olacaktır...
İyiki burada birbirimize destek oluyoruz, yoksa hayat çok zor olurdu

Bazen insan öyle olabiliyor bu durunda ayakta durmaya çalış herşey allahtan bi ara bende öyleydim ama çok şükür şimdi iyiyim ah canım ah derdimi deşme ama kuvetli olmak zorundayız

Demet senin test gunün yarın degilmiydi
Ben sanırım 8. Gun yapacagım

10. Gun çıkar canım

Canım 8.gün erken,10.gününde yapmanı öneririm.

Buarada idrar testinede yanılttığı için hiç bulaşma derim.

Hayırlı haberlerini almak dileğiyle

bence hiç kafanı takma başka şeylerle uğraş

ben memnun kalmadım malesef

Telefondan yazmak ne zor
Hiç bir şey göremiyorum

aynen canım tel cok zor esım pc yı alınca aksamalrı bakım dıyom yok anam nerdeeeeeeee

Canım içinize sinmediyse direkt eleyin...

Merkezden ve ekipten memnun olmak,güvenmek çok önemli...

ya merkezı cok ovduler fln hanı eurofertıl canım duymussundur mutlaka ...
ama hanı doktor bana baksa esımede baksalar durum bu fıyat bu yol bu deseler yok sadece esıme baktılar yol bu dedıler dedım ben ıste sıze muayene ve testler lazım adetın 3. gunu fln eee adetsızkende bak olamdı yanı bılmıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…