ben onların hepsini denedim bu kök çok iyi dediler deneyen ve hamile kalan biri var ne içsem fayda etmiyer rabbim yardım et herkese
bugün altıncı günüm 4. günü adet sancısına benzer baya ağrım oldu şimdi arasıra oluyo baya kafam karışık :18:
daha ıyıyım kuzum bende sukur
sesım bı garıp ama oda duzelcek
c.tesı gunu fenaydım dun daha ıyıydım sukur halımıze
arada olur canım ama topla kendını tatıl fıkrı super bır kac gun kac gez dınamık gel hayatım
Nasıldınız kızlar
Ben sabah bir iğne batması gibi ağrıyla uyandım
Evde sıkıldım
Geçmiyor günler
Kızlar en erken ne zaman test yapsam
Olmadıysa hemen ise başlamak istiyorum
Çok sıkıldım
Kan testi ne zaman belli olur en erken
Bugün 5. Gunüm
Demek yarın senin güzel haberini bekliyorum
İnşallah kentten kimse negatif almaz
baharcım aynı duyguları yaşıyorz.yarın kimin sonucu alınıyor anlayamadım.Defne pozitifi aldı.Bizde inşallah alacaz pozitifi.
bende meraktayım benim bugün 10. günüm test yapsam çıkarmııı:26::26::26:
şekerım az kamıs bakk sabırlı ol belırtı aramaaa bebeım..allahım yzunu guldursun ınsalah...
anladım canım ya dıorum ya hızını almadan gecmıyor ben neler ıctım ama yıne 1 hafta surdu yanıı..nese bu kadarına sukurr halımızee
Nasıl ihtiyacım var anlatamam...
Herşeyden uzaklaşmak,telefonumu kapatmak,sakin birkaç güncük geçirmek istiyorum:97:
Muayeneler,testler,ilçlar,hayal kırıklıkları,rutin işler,sorumluluklar,çevresel faktörler derken maddi,manevi yorulduğumu hissediyorum.
Nasıldınız kızlar
Evde sıkıldım
Geçmiyor günler
Çok sıkıldım
Bugün 5. Gunüm
Demet yarın senin güzel haberini bekliyorum
herkese tünaydın nasılsınız.ben teste günler kala heyecan ve sitres içindeyim.Bu beklemek en zoruymuş yaaaa.Belirti aramaktan ve bulamammaktan yoruldum diyebilirim.Bi çok kaptırıyorum var var diyorum, sonra bi bakıyorum unutmuşum yok galiba diyorum gel çarşamba gellllll
Memorial'da tedavi görüyorum ve aynı zamanda 2-3 hocanın daha kontrolündeyim canım.
Akupunktur,ozonterapiyi bende düşünür oldum son zamanlarda aslında ama inanırmısın gidecek enerjiyi bulamadım henüz.
Özellikle şu son 2 aydır yorulduğumu hatta daraldığımı hissediyorum artık.Birde saçma sapan hersey üst üste geliyor...
İlk fırsatta birkaç günlük bir tatil kaçamağı yapıp,herseyden şöyle bir uzaklaşıp,dönüşte başlamayı istiyorum.
Buarada bir dokun,bin ah işit gibi oldu
Nasıl ihtiyacım var anlatamam...
Herşeyden uzaklaşmak,telefonumu kapatmak,sakin birkaç güncük geçirmek istiyorum:97:
Muayeneler,testler,ilçlar,hayal kırıklıkları,rutin işler,sorumluluklar,çevresel faktörler derken maddi,manevi yorulduğumu hissediyorum.
Demet senin test gunün yarın degilmiydi
Ben sanırım 8. Gun yapacagım
10. Gun çıkar canım
Nasıldınız kızlar
Evde sıkıldım
Geçmiyor günler
Çok sıkıldım
Bugün 5. Gunüm
Demet yarın senin güzel haberini bekliyorum
Memorial güvenilir bir yer, ben tedavimi brüksel tüp bebekte yaptırdım ama gebelik takibim memorialda yapılıyor.
Bir de bu işleri yani tedavi-bebek falan fazla düşünmek vücudu da strese sokuyor. O yüzden saplantı haline getirmeden olaylara yukarıdan bakmak lazım biraz diye düşünüyorum. Yani sıyrılmak lazım arada bir, dediğin gibi kısa bir tatil bile çok iyi gelebilir. Vücuduna toparlanması için süre ver. Başka şeylere konsantre ol, eminim olumlu etkisi olacaktır...
İyiki burada birbirimize destek oluyoruz, yoksa hayat çok zor olurdu
Telefondan yazmak ne zor
Hiç bir şey göremiyorum
Canım içinize sinmediyse direkt eleyin...
Merkezden ve ekipten memnun olmak,güvenmek çok önemli...
Selam arkadaslarım Herkes icin cok guzel bir hafta olsun insallhh
ben memnun kalmadım malesef
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?