evet canım halımıe sukur
senın testler cıktımı ne zaman gotureceksın doktora
bılmezmıyım bende oyleyım aksam esıme dıyom ben ısten cıkcam
sankı evde durcam ya sıkıntıdan patlıycam
ne yapcan dıyo bılmıyom dıyom sıkılıyom artık sen bılın dıyo ama ısımı cok sevıyom rahatımda cıkmam hanı soyle bır tatıl olsa ohh super yaaaa
canım negatıf yok 9-10 gunlerde cıkar ama gec dollenme olursa uzulursun degerın az cıakr onuda unutma hanıııı
az kaldı canımmmmmmmm
Selam arkadaslarım Herkes icin cok guzel bir hafta olsun insallhh
memorialdan mı brükselden mi canım?
CANIM cıktı ama ben bısey anlamadım kıdoktor adet oldugunda gel demıstı 5 gun ıcerısınde bende 15 yada 16 sı gıbı adet olucam sanırım yanı oyle olması lazım 18 ıne randevu aldım o zman gostercem acaba ılaclara adet olduğun herhangı bır gun baslayabılıyormusun kı bana ılla ıkıncı gunu gel demedı.:26::26::26:
bılmezmıyım bende oyleyım aksam esıme dıyom ben ısten cıkcam
sankı evde durcam ya sıkıntıdan patlıycam
ne yapcan dıyo bılmıyom dıyom sıkılıyom artık sen bılın dıyo ama ısımı cok sevıyom rahatımda cıkmam hanı soyle bır tatıl olsa ohh super yaaaa
Memorial güvenilir bir yer, ben tedavimi brüksel tüp bebekte yaptırdım ama gebelik takibim memorialda yapılıyor.
Bir de bu işleri yani tedavi-bebek falan fazla düşünmek vücudu da strese sokuyor. O yüzden saplantı haline getirmeden olaylara yukarıdan bakmak lazım biraz diye düşünüyorum. Yani sıyrılmak lazım arada bir, dediğin gibi kısa bir tatil bile çok iyi gelebilir. Vücuduna toparlanması için süre ver. Başka şeylere konsantre ol, eminim olumlu etkisi olacaktır...
İyiki burada birbirimize destek oluyoruz, yoksa hayat çok zor olurdu
Bazen insan öyle olabiliyor bu durunda ayakta durmaya çalış herşey allahtan bi ara bende öyleydim ama çok şükür şimdi iyiyim ah canım ah derdimi deşme ama kuvetli olmak zorundayız
2 ve 3 gunde baslanıyor canımmm
kısamı olacak
degeraralıgındaysa sonuclar sıkıntı yoktur hanııı
memorialden canım
Canım eğer işini seviyorsan,huzur buluyorsan hiç çıkmayı düşünme...
Canım benim çok teşekkür ederim.
Aslında şu tedavi sürecini kendi halimde yaşayabilmeyi çok isterdim ama eşim sağolsun an be an anne ve kardeşlerine,onlarda diğer herkese aktardığı için sürekli soru ve yorumlara maruz kalmak insanı zorluyor.Biran olsun aklından çıkmasına izin vermiyorlar.Sürekli telefon,sürekli telefon,biri kapatır,diğeri arar.Güzel güzel söyledim olmadı,kızdım olmadı,telefonları cevapsız bıraktım olmadı olmadı. Ki biz farklı şehirlerdeyiz Eşim bir çok konuda olduğu gibi bu konudada aidiyet duygusuyla hareket ettiğinden resmen şuan konuya dair kontrolü yitirmiş haldeyiz.Ciddi bir patlama yaşayacağım ve herkes payına düşeni alacak az kaldı.:95:
İyi ki varsınız ve iyiki buradayım :109:
Öyle canım haklısın,teşekkür ederim.
Aslında şu tedavi sürecini kendi halimde yaşayabilmeyi çok isterdim ama eşim sağolsun an be an anne ve kardeşlerine,onlarda diğer herkese aktardığı için sürekli soru ve yorumlara maruz kalmak insanı zorluyor.Biran olsun aklından çıkmasına izin vermiyorlar.Sürekli telefon,sürekli telefon,biri kapatır,diğeri arar.Güzel güzel söyledim olmadı,kızdım olmadı,telefonları cevapsız bıraktım olmadı olmadı. Ki biz farklı şehirlerdeyiz Eşim bir çok konuda olduğu gibi bu konudada aidiyet duygusuyla hareket ettiğinden resmen şuan konuya dair kontrolü yitirmiş haldeyiz.Ciddi bir patlama yaşayacağım ve herkes payına düşeni alacak az kaldı.:95:
valla şekerım kısa olmucak sanırım ne bıleyım onu bılmıorum aslında dedım ya bana bı ıkı test esıme de bır ıkı test verdı adet olduğunda gel ultrasonla bakalım dedı sonra lucrın ıle baslarsın dedı temmuzun bası gıbı trasferın olur falan dedı o kadr
bence hiç kafanı takma başka şeylerle uğraş
Ben evde kesin yasak koydum kimseye anlatılmayacak diye, hatta aynı hatayı ilk tedavimde yapmıştım, zırt pırt arıyordu herkes, ben de cevap vermiyordum tellere, sonra kardeşimi arıyorlarmış meraklılar, o da terslemiş belki konuşmak istemiyor, herkese anlatmaya mecbur mu diye
Ama bu erkeklerin kendi ailelerine düşkünlüğü patolojik bir durumdur. Ben ilk eşimden bu yüzden boşandım, özelimizi gider anasına anlatırdı, ben de sonra bizim sorunlarımızı kaynanamın arkadaşının kızından duyuyordum o derece yani.... zaten çok şükür boşandık sonra şimdi ana oğul altlı üstlü oturuyorlar, daha evlenmemiş..
Diyeceğim ne kocana ne onun akrabalarına taviz verme bu konuda. Allahtan eşim de öyle herkese söyleme taraftarı değil. Bu biraz da psikolojik, sorun onda olduğu için de durumu fazla yaymak istemedi bence...
Demet senin test gunün yarın degilmiydi
Ben sanırım 8. Gun yapacagım
10. Gun çıkar canım
kızlar transferimin 7.günü 5.gün emriyosu transfer edildi...idrarda yanma var...sizde böyle bişey oldumu?
kızlar transferimin 7.günü 5.gün emriyosu transfer edildi...idrarda yanma var...sizde böyle bişey oldumu?
kızın tez zamanda iyileşsin inşallah..kıyamam ben ona...onlara birşey olmasın da bize olsun dimi...ben de yeğenim hasta olduğundan o kadar üzülüyorum kiii...ona olmasın bize olsun diyorum...
acil şifalar versin allahım...
bebeklere hastalık vermesin...
benim halen üzüntüm geçmedi bide birdaha tüp yapma şansım yok inş bebişim kendiliğinden gelir sağlıkla ve hayırlısıyla hep dua ediyorum canlarım sizinde dualarınızı bekliyorum ALLAH hepimizin yardımcısı olsun kendinize iyi bakın canım arkadaşlarım sevgiyle
canım acımak mı.. aşk olsun... seni sevdiğim için diyorum zaten.. canım benim her şey güzel olacak bak göreceksin......
Canım arkadaşlarım, kan verdim şimdi.umarım değerim artmıştır.burada 16 aylık bir bebek yoğun bakımda.annesi dua istedi tanıdıklarına da söyle dedi.benim de aklıma siz geldiniz.dua eder misiniz?ben çıkıyorum sonucum çıkınca haber veriririm.
selam kızlar ben geldim nasılsınız
Nasıldınız kızlar
Ben sabah bir iğne batması gibi ağrıyla uyandım
Evde sıkıldım
Geçmiyor günler
Kızlar en erken ne zaman test yapsam
Olmadıysa hemen ise başlamak istiyorum
Çok sıkıldım
Kan testi ne zaman belli olur en erken
Bugün 5. Gunüm
Demet yarın senin güzel haberini bekliyorum
İnşallah kentten kimse negatif almaz
herkese tünaydın nasılsınız.ben teste günler kala heyecan ve sitres içindeyim.Bu beklemek en zoruymuş yaaaa.Belirti aramaktan ve bulamammaktan yoruldum diyebilirim.Bi çok kaptırıyorum var var diyorum, sonra bi bakıyorum unutmuşum yok galiba diyorum gel çarşamba gellllll
kızlar sımdı c.tesı ben hastaneye gıdecektım ya saat 15:30 dakı randevuma 18:00 da gırdım amelıyattymıs doktor fln bekledık neyse
fıyat konusalım dedık fıyat verecek bayan salı gelecek dedıler ok dedık dokt. bekledık doktor testlerı gordu esıme tese dedı dırek dedık bız bı test yada bı ılac ver bıze yok tese once cıkmazsa ılac sonra fln ama cok sukur esımde 2 ye kadar kalıtelı sperm var hanı ne gerek dımı kı esım ıstemıyo tese olmayı .... neyse bır hasta geldı 1 hafta once tese olmus agrım var dıyo adam yazık dıyokı doktor senın aklın orda duunme o kadar agrımaz fln tersler alay eder gıbı ... onunde kocaman bır dosya var ıste bugun 2 tese oldu belım koptu kımsenın normla yolla cocugu olmazmı fln boyle tepkılı ay ne sınır oldum adama ....
2 kere gıtık hıc senın testlere bakalım demedıler sana bakalım yolu nasıl olacak hanı uzunmu kısamı demedıler bılmıyorum sozde yarın arıycakalr fıyatla ılgılı teselı fıyatı soylıycekler bakalım kac bın dıyecekler yanı ılgı alakasız gelıd ıcıme hıc yatmadı bakalımmm
o kadar sinirlendimki şuan anlatamam ya hayret bir şey o nasıl tavır doktor olmuş ama adam olmamış insna olmamışlardan bence..kızlar sımdı c.tesı ben hastaneye gıdecektım ya saat 15:30 dakı randevuma 18:00 da gırdım amelıyattymıs doktor fln bekledık neyse
fıyat konusalım dedık fıyat verecek bayan salı gelecek dedıler ok dedık dokt. bekledık doktor testlerı gordu esıme tese dedı dırek dedık bız bı test yada bı ılac ver bıze yok tese once cıkmazsa ılac sonra fln ama cok sukur esımde 2 ye kadar kalıtelı sperm var hanı ne gerek dımı kı esım ıstemıyo tese olmayı .... neyse bır hasta geldı 1 hafta once tese olmus agrım var dıyo adam yazık dıyokı doktor senın aklın orda duunme o kadar agrımaz fln tersler alay eder gıbı ... onunde kocaman bır dosya var ıste bugun 2 tese oldu belım koptu kımsenın normla yolla cocugu olmazmı fln boyle tepkılı ay ne sınır oldum adama ....
2 kere gıtık hıc senın testlere bakalım demedıler sana bakalım yolu nasıl olacak hanı uzunmu kısamı demedıler bılmıyorum sozde yarın arıycakalr fıyatla ılgılı teselı fıyatı soylıycekler bakalım kac bın dıyecekler yanı ılgı alakasız gelıd ıcıme hıc yatmadı bakalımmm
bence direkt vazgeçin..biz canımızda paramızıda yolda bulmadık..Canım içinize sinmediyse direkt eleyin...
Merkezden ve ekipten memnun olmak,güvenmek çok önemli...
Canım benim çok teşekkür ederim.
Kesinlikle öyle canım
Kayınvalidem ne yazık ki çocuklarının üzerinde nasıl bir psikolojik baskı kurduysa,haberdar etme,olanı biteni rapor etme gibi bir şartlanmaları var eşim ve kardeşlerinin.Ve bu durum hepsinin evlilik ilişkisini olumsuz yönde etkiliyor.Yeni bir aile kurduk ve bu aileninde kendi içinde özeli,sınırları vardır diye düşünemiyorlar.Herkesin herseyi ortadaVe bu müdahaleye açık bir hale getiriyor.İlişkileri laçkalaştırıp,basitleştiriyor...Kayınvalide ise kendini süper üstün anneymiş gibi hissediyor evlatları istediği doğrultuda hareket ettiği için. Zaman içinde daha çok yol kat edeceğimizi umuyor ve diliyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?