offf off...bizde anne olucaz ama böyle olmayız inşaallah...
çocuk dertleri olmasın yavurlaırmızın inşaallah...
evlendinmi ailenle biraz dışarıdan bakmayı bileceksin ama özellikle erkek anneleri farklı oluyor...
bizimkindede var biraz..evlatalır hiç sır saklmaıycak herşeyi bilecek..
dün eşim konyaya giderken beni onlara götürmedi bırkamadı diye aradı..
noldu bi kaygılı...doktora gidiyomuşsun..anlattım duygusuzca oysa kaçgündür fenalardayımm..
heran ağlıycma ama ona karşı yine çok güçlü durdum ..çünkü zAMANINDA gereksiz yorumlarından dolayı çektim kendimi..
ya beni "acele edin benim oğlum ihmalkar sen acee et tedavini bırakma kalırsın yalnız çocuk olmazsa oğlum yılalrca böylemi
olucak evde gelmez değişir zmanala...deyuip saçma sapan destek mi köstekmi oldupu belli değil diyen ..teli kapatınca beni saatleerce
böğürerek ağlamama sebep olan insana nasıl içimi açayım..
yada görümceme dha ben 3 yıllık evliyken ben senin yerind eolsam kaçkere tüp denemiştim deyip beni sadece cesur olmamakla suçlayana tabiki derdimi anlatmam ohh oldu enson onlar duyuyor herşeyi..
tabi anneme bacıma olan oluyor beni dinlemekten ama napıyım onlar ger.çekten anlıyor benii...
çok uzattım ama artık bizim gibi tedavi gören hassas kaıdınları RAHAT BIRAKINNNNNNDİYE yürüyüş eylem yapalım diyorumm
kızlar sımdı c.tesı ben hastaneye gıdecektım ya saat 15:30 dakı randevuma 18:00 da gırdım amelıyattymıs doktor fln bekledık neyse
fıyat konusalım dedık fıyat verecek bayan salı gelecek dedıler ok dedık dokt. bekledık doktor testlerı gordu esıme tese dedı dırek dedık bız bı test yada bı ılac ver bıze yok tese once cıkmazsa ılac sonra fln ama cok sukur esımde 2 ye kadar kalıtelı sperm var hanı ne gerek dımı kı esım ıstemıyo tese olmayı .... neyse bır hasta geldı 1 hafta once tese olmus agrım var dıyo adam yazık dıyokı doktor senın aklın orda duunme o kadar agrımaz fln tersler alay eder gıbı ... onunde kocaman bır dosya var ıste bugun 2 tese oldu belım koptu kımsenın normla yolla cocugu olmazmı fln boyle tepkılı ay ne sınır oldum adama ....
2 kere gıtık hıc senın testlere bakalım demedıler sana bakalım yolu nasıl olacak hanı uzunmu kısamı demedıler bılmıyorum sozde yarın arıycakalr fıyatla ılgılı teselı fıyatı soylıycekler bakalım kac bın dıyecekler yanı ılgı alakasız gelıd ıcıme hıc yatmadı bakalımmm
Canım benim merhaba hoşgeldinSeni görmek çok güzel. Nasılsın?
hoşbulduk kuzummm...
bende özlemişim sizi dün gece epey kaynattık hasret giderdik kızlarla...
şimdide bi bakınayım ne var ne yok dedim...
birazdan çıkacam bu sıcakta dışarıyaaa evde enerji dolu 2 tane sıpa var...
Yapalım canikom
Herseyi daha da zorlaştıran herkese ve herşeye dur diyelim
Nasılsın?
bu arada çatlak oluşmaması için krem arayacağım..çok şişim çünkü...şimdi böyleysem...
diyelim hemde sonsuza dek sussunlar...
iyim nolsun senle ecrine canım sıkıldı yazdım işte ruh halim karışık..
kendimi kocam giidnce temizliğe verdim bana iiy geliyor ...
bide bu psikoljik falan değil adetim bitti hala hgöğüslerim ağrıyor prolakitnm
düşsede hala yüksek ...büyüüd göğüslerim bi tuhaflar...
hayret bişiii...
neden bazı doktorlar hastanın psikolojisinden bi haber olurlar umursamazlar anlamıyorum...
bi de hassas bi konu ve erkeği ilgilendiriyor hadi biz olsak bi şekilde etkilenmemeyi başarırız ama erkekler için zor bi durum...
o kadar sinirlendimki şuan anlatamam ya hayret bir şey o nasıl tavır doktor olmuş ama adam olmamış insna olmamışlardan bence..
tamamotuurp bizle ağlamasınalr ama yaklaşım ne kadar öenmlii..
helede biz kadınlar he rkahrı her acıyı çekiyrouz bu yolda ama erkekler her an kaçma modunda oluyorlar..
düşün ben ilk gittim ya ogün doktora dedmki tabi bilmiyorum homronalrım tavan durumda bikaç ay takip yaptırsam yumurta takibi
bana sen % 1lik muciz ebekliysun tüp basaağına çıkmışsın ..eskiden kalma gbeliklerin olabilri kendiliğndne ama şuan muciznein peşindesin...
bu bana nasıl koydu ya..belki gerçekti ama rabbimdan olurmu olur..tedaviiz kalanmı yok heme ne imkansız denilenlerde...
şimdide bu doktrun tavırları öldürdü benii...ya para için tese öneriyor belli bence niyeti....
bence direkt vazgeçin..biz canımızda paramızıda yolda bulmadık..
baştan ben eski merkezimdne vazgeçmediğim için çok pişman oldum başlamışıtm bikere rtedaviye diye..
sonrası sonu kötüde oldu...
ve hala kallntılaırnı yaşıyorum oraya da mecburum donmuşlarım var...
evlendinmi ailenle biraz dışarıdan bakmayı bileceksin ama özellikle erkek anneleri farklı oluyor...
noldu bi kaygılı...doktora gidiyomuşsun..anlattım duygusuzca oysa kaçgündür fenalardayımm..
heran ağlıycam ama ona karşı yine çok güçlü durdum ..çünkü zAMANINDA gereksiz yorumlarından dolayı çektim kendimi..
ya beni "acele edin benim oğlum ihmalkar sen acee et tedavini bırakma kalırsın yalnız çocuk olmazsa oğlum yılalrca böylemi
olucak evde gelmez değişir zmanala...deyuip saçma sapan destek mi köstekmi oldupu belli değil diyen ..teli kapatınca beni saatleerce
yada görümceme dha ben 3 yıllık evliyken ben senin yerind eolsam kaçkere tüp denemiştim deyip beni sadece cesur olmamakla suçlayana tabiki derdimi anlatmam ohh oldu enson onlar duyuyor herşeyi..
tabi anneme bacıma olan oluyor beni dinlemekten ama napıyım onlar ger.çekten anlıyor benii...sesim titrese kamerada gözlerim dolsa annemi zümayim desemde rahtım zaten anlıyor halimdenn...rabbim annelerimiz ailemiz başımızdan eksik etmesin..
çok uzattım ama artık bizim gibi tedavi gören hassas kaıdınları RAHAT BIRAKINNNNNNDİYE yürüyüş eylem yapalım diyorumm
hakkınızda hayırlısı olsun inşlhh... ama evet insanın içine sinmedimi hep kafasında soru işaretleri oluyor malesef..( hayırlsı olsun inşlhh arkadaşım..
diyelim hemde sonsuza dek sussunlar...
iyim nolsun senle ecrine canım sıkıldı yazdım işte ruh halim karışık..
kendimi kocam giidnce temizliğe verdim bana iiy geliyor ...
bide bu psikoljik falan değil adetim bitti hala hgöğüslerim ağrıyor prolakitnm
düşsede hala yüksek ...büyüüd göğüslerim bi tuhaflar...
Canım benim teşekkür ederimAllah hepimizin yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.
Yorma kendini,dikkat et...
Mümkünse hergün yürüyüşe çık,iyi geliyor...
Prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu faydalıymış.Birde ;kuru veya yaş incir,dereotu,taze veya kuru üzüm,havuç,rezene çayı,soda,taze veya kuru dut gibi yiyecekleri tüketmemek gereiyormuş canım.
Bu günlerde geçecek inşallah...
Canım sanırım 3 yıl şartı sadece 35 yaş ve sonrası evlenler için geçerli değil.:44:
Rapor Çıkarabilmek İçin;
En az 3 yıllık evli olmalısınız
Daha önce doğmuş bir çocuğunuz olmamalı
Sosyal güvence sahibi olarak en az 5 yıl (900 gün) Sosyal Güvenceniz sürdürülmüş olmalı
Bayansanız ve 35 yaş ve sonrasında evlenmiş iseniz; evlilik süreniz 3 yıl yerine 1 yıl olması yeterli bulunmaktadır
Bayanın yaşı 23 yaşından küçük, 39 yaşından büyük olmamalı
Sperm sayısının 5 milyon üzeri olması durumunda 3 kez aşılama yapıldığını gösterir belge(3 tane sperm analiz örneği)
HSG Rahim Filmi
Hormon Tahlilleri(Bayan için TSH, Prolaktin, FSH, E2)
heran ağlıycam ama ona karşı yine çok güçlü durdum ..çünkü zAMANINDA gereksiz yorumlarından dolayı çektim kendimi..
tabi anneme bacıma olan oluyor beni dinlemekten ama napıyım onlar ger.çekten anlıyor benii...sesim titrese kamerada gözlerim dolsa annemi zümayim desemde rahtım zaten anlıyor halimdenn...rabbim annelerimiz ailemiz başımızdan eksik etmesin..
amin....
yürüyüş evet normaldede iiy geliyor düşünüyorum artırmayı...
diyetsiyene gittim geçen hafta ödemim çok fazla çıktı ayda 2kere adet oldum ondanmı neyden bilmiyorum..
suyumu artırdım..
canım şöyle bir durum var ben buay çok içmedim geçen yalrda içiyodum hayıt hatta 1ya hiç bırkamadım sadece adette
bırkaıyordum..
eşim hemen hayıtmı yükseltti dedi bende bende prolaktin sorunu olduğunu bilmiyoken içiyodum dedim ki hayıt onuda
düşürüyormuş...
günde 1bardak demliyorum bana tavsiye edenin ablasıda prolaktin sorunu varmış 3.ayında gebe kalmıştı hayıt içince..
evde birsürü tohum var bana gönderdiler...
kuru incir yerdim arada kabızlık için bilmiyodum prolaktin yükselttiğini..
derotunda kışın yedim sabahları..
dutuda geçen hafta trabzonda bikaç sabah yedim ağaçtan...
ama bilmiyodurm dikkat derim artık...:26:
amin....
yürüyüş evet normaldede iiy geliyor düşünüyorum artırmayı...
diyetsiyene gittim geçen hafta ödemim çok fazla çıktı ayda 2kere adet oldum ondanmı neyden bilmiyorum..
suyumu artırdım..
canım şöyle bir durum var ben buay çok içmedim geçen yalrda içiyodum hayıt hatta 1ya hiç bırkamadım sadece adette
bırkaıyordum..
eşim hemen hayıtmı yükseltti dedi bende bende prolaktin sorunu olduğunu bilmiyoken içiyodum dedim ki hayıt onuda
düşürüyormuş...
günde 1bardak demliyorum bana tavsiye edenin ablasıda prolaktin sorunu varmış 3.ayında gebe kalmıştı hayıt içince..
evde birsürü tohum var bana gönderdiler...
kuru incir yerdim arada kabızlık için bilmiyodum prolaktin yükselttiğini..
derotunda kışın yedim sabahları..
dutuda geçen hafta trabzonda bikaç sabah yedim ağaçtan...
ama bilmiyodurm dikkat derim artık...:26:
zaten dun ordan cıktık esım hemen surat ne oldu dıyom hıccc... dedım vaz gecelım sen boyle uzuleceksen ben kotu olcaksam aramız acılcaksa olamsın yavrumuz napalım bellı bellı sen cok ısıtyon dıyo ıstıyom ama senıde sıtıyorum dedım bende
sımdı onun kafası ıyıce karsıık tmm para ıcın tese fln desın ama rencıde etmesı kımsenın normal olmuyomu demesı sonrakı hastayla konusmasını esım duymus lavabodaydı o ben ınmıstım sonra bayanalrın tarafına bırısı gırınce ben sanmıs benı bekelrken konusmalrı duymus adamal dalga gecıyo dıyoooooo
evet bız bır sekılde atlatıyoruz fln ama onalr daha kotu ıste patronum soruyo devamlı soyluyorum neden dıye kızıyo ...
adam dıyo ark var baksın tahlılelre bizıımkı yok dıyo bızım kadar sabırlı ve dayanıklı degıller malesefff
kadercım evet o doktor turkıyede ılk 20 deymıs yaaa
ardık adammı doktormu sen karar ver
amın canım ınsssss
hakkımzıda ne yazıldıysa o olsunnn
ınsanalrda saygı yok paraya doyduktan sonra boyle oluyor demekkı kuzumm
prolaktın dusecek sen stres olamdıgın surece kuzum
sut varmı uclarında beyazmı kuzummm
İnan,keyfini çıkar canım,senin minikler "geldik anne" dediler,9 haziran'ı özel günler listene direkt al.:124:
9 ay boyunca hersey yolunda gider,sağlıkla geçer,hep iyilik haberlerinizi alırız inşallah.
Canım arkadaşlarım, kan verdim şimdi.umarım değerim artmıştır.burada 16 aylık bir bebek yoğun bakımda.annesi dua istedi tanıdıklarına da söyle dedi.benim de aklıma siz geldiniz.dua eder misiniz?ben çıkıyorum sonucum çıkınca haber veriririm.
kızım ya şaka gıbı gelır tabııı daha 3 gun once boyle bırsey olduğunu bılmıyordun kı ayy yaaa..aklına ben geldım demek kıyamam bebeim sanaa nasıl sevındım anlatamam ınan sende benım aklımdaydın...hamişlerın duası kabul olur canım bızde de dua etmıssn ama gene aklına geldıkce benı de unutma lutfen sağ salım bebelerını yada bebekini kucağına al ınsallahhh
tebrik ederim defnecim darısı bizlerin başına inşallah . evladını sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım
benim kuzenim ikisini dönüşümlü kullandı hic catlaği yok tatlim :)maşallah size
Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki
Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?