Tüp Bebek Günlüğümüz !

Yapalım canikom

Herseyi daha da zorlaştıran herkese ve herşeye dur diyelim

Nasılsın?

hakkınızda hayırlısı olsun inşlhh... ama evet insanın içine sinmedimi hep kafasında soru işaretleri oluyor malesef..( hayırlsı olsun inşlhh arkadaşım..

Canım benim merhaba hoşgeldinSeni görmek çok güzel.Nasılsın?

hoşbulduk kuzummm...
bende özlemişim sizi dün gece epey kaynattık hasret giderdik kızlarla...
şimdide bi bakınayım ne var ne yok dedim...
birazdan çıkacam bu sıcakta dışarıyaaa evde enerji dolu 2 tane sıpa var...

Canım benim maşallah sanaSen hep iyi ol,gül topiğin uğuru sarı meleğimiz

Yerim ben o sıpaları

Hastaneyemi gideceksin?

Allah kolaylık versin işlerinde canım

Yapalım canikom

Herseyi daha da zorlaştıran herkese ve herşeye dur diyelim

Nasılsın?

diyelim hemde sonsuza dek sussunlar...
iyim nolsun senle ecrine canım sıkıldı yazdım işte ruh halim karışık..
kendimi kocam giidnce temizliğe verdim bana iiy geliyor ...
bide bu psikoljik falan değil adetim bitti hala hgöğüslerim ağrıyor prolakitnm
düşsede hala yüksek ...büyüüd göğüslerim bi tuhaflar...

Canım benim teşekkür ederim Allah hepimizin yardımcısı olsun,hakkımızda hayırlı olanı versin inşallah.

Yorma kendini,dikkat et...

Mümkünse hergün yürüyüşe çık,iyi geliyor...

Prolaktin yüksekligi icin hayit tohumu faydalıymış.Birde ;kuru veya yaş incir,dereotu,taze veya kuru üzüm,havuç,rezene çayı,soda,taze veya kuru dut gibi yiyecekleri tüketmemek gereiyormuş canım.

Bu günlerde geçecek inşallah...

zaten dun ordan cıktık esım hemen surat ne oldu dıyom hıccc... dedım vaz gecelım sen boyle uzuleceksen ben kotu olcaksam aramız acılcaksa olamsın yavrumuz napalım bellı bellı sen cok ısıtyon dıyo ıstıyom ama senıde sıtıyorum dedım bende
sımdı onun kafası ıyıce karsıık tmm para ıcın tese fln desın ama rencıde etmesı kımsenın normal olmuyomu demesı sonrakı hastayla konusmasını esım duymus lavabodaydı o ben ınmıstım sonra bayanalrın tarafına bırısı gırınce ben sanmıs benı bekelrken konusmalrı duymus adamal dalga gecıyo dıyoooooo
evet bız bır sekılde atlatıyoruz fln ama onalr daha kotu ıste patronum soruyo devamlı soyluyorum neden dıye kızıyo ...
adam dıyo ark var baksın tahlılelre bizıımkı yok dıyo bızım kadar sabırlı ve dayanıklı degıller malesefff
kadercım evet o doktor turkıyede ılk 20 deymıs yaaa
ardık adammı doktormu sen karar ver

hakkınızda hayırlısı olsun inşlhh... ama evet insanın içine sinmedimi hep kafasında soru işaretleri oluyor malesef..( hayırlsı olsun inşlhh arkadaşım..

amın canım ınsssss
hakkımzıda ne yazıldıysa o olsunnn

ınsanalrda saygı yok paraya doyduktan sonra boyle oluyor demekkı kuzumm
prolaktın dusecek sen stres olamdıgın surece kuzum
sut varmı uclarında beyazmı kuzummm

amin....
yürüyüş evet normaldede iiy geliyor düşünüyorum artırmayı...
diyetsiyene gittim geçen hafta ödemim çok fazla çıktı ayda 2kere adet oldum ondanmı neyden bilmiyorum..
suyumu artırdım..
canım şöyle bir durum var ben buay çok içmedim geçen yalrda içiyodum hayıt hatta 1ya hiç bırkamadım sadece adette
bırkaıyordum..
eşim hemen hayıtmı yükseltti dedi bende bende prolaktin sorunu olduğunu bilmiyoken içiyodum dedim ki hayıt onuda
düşürüyormuş...
günde 1bardak demliyorum bana tavsiye edenin ablasıda prolaktin sorunu varmış 3.ayında gebe kalmıştı hayıt içince..
evde birsürü tohum var bana gönderdiler...
kuru incir yerdim arada kabızlık için bilmiyodum prolaktin yükselttiğini..
derotunda kışın yedim sabahları..
dutuda geçen hafta trabzonda bikaç sabah yedim ağaçtan...
ama bilmiyodurm dikkat derim artık...:26:

tatlım özeldede mıbu bole yoksa fakulte hastanelerındemıbız hıc fakulteye gıtmedıkdee dusunuzyoruz ama asılama en az 3 mu olması gerekıyorr ndn dırek tup bbek ızın yokmukı yaffff

canım birde su akraba ların konu komsunun varmı birşey??yoksa saklıyormusunuz demesi içinde eylem yapalımyaffff olurmuuu n'olur:))

Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki

canım adet olacakmişim gibi tatlı bir seyler istiyor ve yine adet oncesi gibi icim sıkıliyor kasıklarim agriyor ve teste 2 gun var herhalde bu seferde olmadi

kuzum doktorun sana ne verecek bılmıyorum ama dostınex kullanbılırsın -parlodelde ben ıkısınıde kullandım dostınexte faydasını gordum

Benim bir arkadaşım prolaktin yüksekliği için internetten bitkisel bir ürün getirtmişti,3 ay sonra hamile kaldı,tabii doktor kontrolleride devam ediyordu.O bitki mi vesile oldu,denk mi geldi bilinmez.Ben bir soruşturayım kaydadeğer birşeyler elde edersem sana yazarım canım.

erkekler öyle benim eşimde çoğu kere "sen istiyosan...la başlayan cümleler kurdu bana"...malasef
aslında erkeklerin adı dayanıklı ama yapıları fıss yanii
biz herşeye dayanıklıyız düşün hiç hkorkmadım anlatıyorum eşime hipofizde olurki bişey çıkarsa burundan girip beynime
ameliyat yapıcakalrmış..yüzüme öyle bir bakıyorki" bu kaıdn kafayı yemiş "gibi...
napalım sonunda yavrum olsunda diyorum dedim ya ogün doğumhanenin kapısında bunaldım ama içeride yavruyu görünce
deli oldum ya ben ne çoksiityorum deim anne olmayııııı deli gibi hemideee
canım benim ankarda merkezdekilerde biri türk jinekoloji derneği başkanı birir hacettepenin meşhur doktoru..
ama hacettepedne olan bana insna igib davranmadı onu yüznden acı hatrıa olrak kaldı transferim..
eşimin bir sorusuna ters cevap verdi yablış anladı okadar ukalaki para imanları olmuş aslında çok saygısızlar..
çünkü mudarası yok bize nasılsa hastam olur ama allah onalrı rezil etti eski düzenleri kalmadı yolsuzlukalır çıktı..
kariyer diyosun emek diyosun ama insanlık yokkki......
süt yok sıkmıyomda ama az beyaz gibi
ama sankide süt dolu büyüüdler diyorum ya 1aydır dolgunlar..
yani hamile değilim ama hamile gibiyim maleseff

İnan,keyfini çıkar canım,senin minikler "geldik anne" dediler,9 haziran'ı özel günler listene direkt al.:124:

9 ay boyunca hersey yolunda gider,sağlıkla geçer,hep iyilik haberlerinizi alırız inşallah.

insallah canım....Rabbim herkese nasip etsin..

canım.. hadi bakalım insallah sonucun güzel çıkar.. bebek içinde dua ederiz tabikide... Rabbim tez zamanda sağlığına kavuşturur insallah...

insallah canım... hep dualarımdasınız inanın buna...

tebrik ederim defnecim darısı bizlerin başına inşallah . evladını sağlıkla kucağına almak nasip olsun canım

amin canım.. Rabbim sizlerede nasip etsin inşallah..

benim kuzenim ikisini dönüşümlü kullandı hic catlaği yok tatlim :)maşallah size

teşekkür ederim canım..not alıyorum hemen.. birde bebe yağı kullanacağım.. 3 ü bir arada olacaklar...

Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile

dondurulmuşlarin varmıydı ,kaç yaşındasın ..
üzülmemek zor ama daha hayırlısı daha guzeli olur inşallah.
bide içine atma ne hissediosan oyle yp bugun yarın..

canım benim.... Rabbim tez zamanda bebeğini normal yolla göndersin insallah.. canım ya.. zaten duygusallığım hat safhada... Rabbim sabır versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…