tatlım özeldede mıbu bole yoksa fakulte hastanelerındemıbız hıc fakulteye gıtmedıkdee dusunuzyoruz ama asılama en az 3 mu olması gerekıyorr ndn dırek tup bbek ızın yokmukı yaffff
Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki
olur yapalımm..tatlım özeldede mıbu bole yoksa fakulte hastanelerındemıbız hıc fakulteye gıtmedıkdee dusunuzyoruz ama asılama en az 3 mu olması gerekıyorr ndn dırek tup bbek ızın yokmukı yaffff
canım birde su akraba ların konu komsunun varmı birşey??yoksa saklıyormusunuz demesi içinde eylem yapalımyaffff olurmuuu n'olur:))
Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
kuzum doktorun sana ne verecek bılmıyorum ama dostınex kullanbılırsın -parlodelde ben ıkısınıde kullandım dostınexte faydasını gordum
Benim bir arkadaşım prolaktin yüksekliği için internetten bitkisel bir ürün getirtmişti,3 ay sonra hamile kaldı,tabii doktor kontrolleride devam ediyordu.O bitki mi vesile oldu,denk mi geldi bilinmez.Ben bir soruşturayım kaydadeğer birşeyler elde edersem sana yazarım canım.
erkekler öyle benim eşimde çoğu kere "sen istiyosan...la başlayan cümleler kurdu bana"...malasef
aslında erkeklerin adı dayanıklı ama yapıları fıss yanii
biz herşeye dayanıklıyız düşün hiç hkorkmadım anlatıyorum eşime hipofizde olurki bişey çıkarsa burundan girip beynime
ameliyat yapıcakalrmış..yüzüme öyle bir bakıyorki" bu kaıdn kafayı yemiş "gibi...
napalım sonunda yavrum olsunda diyorum dedim ya ogün doğumhanenin kapısında bunaldım ama içeride yavruyu görünce
deli oldum ya ben ne çoksiityorum deim anne olmayııııı deli gibi hemideee
canım benim ankarda merkezdekilerde biri türk jinekoloji derneği başkanı birir hacettepenin meşhur doktoru..
ama hacettepedne olan bana insna igib davranmadı onu yüznden acı hatrıa olrak kaldı transferim..
eşimin bir sorusuna ters cevap verdi yablış anladı okadar ukalaki para imanları olmuş aslında çok saygısızlar..
çünkü mudarası yok bize nasılsa hastam olur ama allah onalrı rezil etti eski düzenleri kalmadı yolsuzlukalır çıktı..
kariyer diyosun emek diyosun ama insanlık yokkki......
süt yok sıkmıyomda ama az beyaz gibi
ama sankide süt dolu büyüüdler diyorum ya 1aydır dolgunlar..
yani hamile değilim ama hamile gibiyim maleseff
canım inan ki.. yaşadığımız yetmiyormuş gibi etrafımızdakilerde köstek olmaya çalışıyorlar.. banada eltim bir ara kayınvalidemin eşimin akrabalarının yanında.. ya dr. gidin yada ben elinizden tutup götürcem demişti... ne diceğimi şaşmıştım..cahil insanlar değiliz ki çok şükür.. elimden tutacakmış... ne sinir olmuştum ama.....
anladım cnm sıkma ozaman sen kalsın oyle adetın 2-3 gunu gıt baktırkı gercek deger ortaya cıksın...
erkekler oyle malesef dun dıyo sen herkese anlatıyon konsuyon rahatsın sende bul bırını anlat dıyom yok
ama nette bende cok arastırma yapıyor...
napalım bzıımde sınavımız bu gec amalıyat olmus napım kaynanam dun aglıyo benım yuzumden gec yaptık amelıyatı ama kımse demedı ıste ınmemıs testıs dıyo fln dedı deıdm aglama bu bızım sınavımızı ve ben bunu oglunla atlatıcam aglama senle alakalı degıl fln dedım napalım kısmet yanı
canım adet olacakmişim gibi tatlı bir seyler istiyor ve yine adet oncesi gibi icim sıkıliyor kasıklarim agriyor ve teste 2 gun var herhalde bu seferde olmadi
herkes bizlerden iyi biliyor nedense... bir salak bizleriz.. bebek nasıl yapılır bilmiyoz sanki....
hehh hee çok şey duydukk..
kayınvalidmein bi komşusu diyomuşki kaynanama"ilgilenmiyon doktora götrümeiyon bunları
canım sıkma canını.. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı.. Rabbim insallah emanetlerini göndermiştir sana...
artık çarşambaya niye uzattı bilmiyom ..ogün vercem kan ona göre yazıcak..
galiba dostinex isme bak yeni dostumm
canım inan ki.. yaşadığımız yetmiyormuş gibi etrafımızdakilerde köstek olmaya çalışıyorlar.. banada eltim bir ara kayınvalidemin eşimin akrabalarının yanında.. ya dr. gidin yada ben elinizden tutup götürcem demişti... ne diceğimi şaşmıştım..cahil insanlar değiliz ki çok şükür.. elimden tutacakmış... ne sinir olmuştum ama.....
canlarım.. çok sıcak ben bir bıcı bıcı yapıp geleyim.. kayınvalidem gelecekmiş...mis kokalım....yazık benim kayınvalidemin gıkı çıkmadı hiç bu konularda....aklıma geldi bak şimdi....
herkes bizlerden iyi biliyor nedense... bir salak bizleriz.. bebek nasıl yapılır bilmiyoz sanki....
canım..şimdide istedi bilmiyom daha 15 günde bri ADET OLDUM o yeni bitti..
bidhaaki ayda baktrırı mtabiki..
rabbim siznd eyardımcınız olsun....
bu sorun bende varmıydı sonradanmı oldu bşilmiyorum ama..
olsa az çok çıkardırı hormon alıyodular güya..
ama nesonki tüpte hiç bakılmadı sadece e2 bakılıyodu...
tamam canım..zamanı nezaman bilşmiyorum ama sebepsiz inefertilitende sbeplerim
çıkmaya başladı..
geçensene knapıhtılaşmaıs
busne miyom ve prolaktin...rabbim dermansız dert vermesin..hamdolsun bugünüme...
canlarım.. çok sıcak ben bir bıcı bıcı yapıp geleyim.. kayınvalidem gelecekmiş...mis kokalım....yazık benim kayınvalidemin gıkı çıkmadı hiç bu konularda....aklıma geldi bak şimdi....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?