Tüp Bebek Günlüğümüz !

tatlım özeldede mıbu bole yoksa fakulte hastanelerındemıbız hıc fakulteye gıtmedıkdee dusunuzyoruz ama asılama en az 3 mu olması gerekıyorr ndn dırek tup bbek ızın yokmukı yaffff

Merkezin Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) ile anlaşması olmalıdır. Devlet bu uygulamada yapılacak tedavi bedelinin, 1.240 TL.sini karşılamaktadır. Tedavide kullanılan ilaçların ise %20’si sigortalı tarafından ödenir.

Yeni kanun ile: hastalar, ilk denemede % 30, ikinci denemede % 25 oranında katılım payı ödeyeceklerdir. tüp bebek tedavisi yöntemi ayaktan statüsüne girdiğinden, ilaçlar için katkı payı uygulaması yeni kanunda da devam etmektedir.

Yeni kanunla en fazla iki deneme ile sınırlı olmak üzere yardımcı üreme yöntemi tedavileri ödenecektir.

Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile
Aksam esime soylerkn bosalir icim sanirim
Hayirlisi boyleymis benim anne olma vaktim gelmemis demekki

Canım geçmiş olsun,Allah sabır ve güç versin,en kısa zamanda yüzünü güldürsün inşallah...

olur yapalımm..
Kizlar ben 11. Gun verdim kani bugun yani sonuc yeni cikti tahmin ettigim gibi negatif suan bisey hissetmiyorum aglamadim bile

canım yaaa
sıkma kendini nasıl davranıyosan öyle davran...
rabbim sabır versin sana...inşaallah anne olma vakitnede az kalmıştır ...ya sabır çek canımmm

kuzum doktorun sana ne verecek bılmıyorum ama dostınex kullanbılırsın -parlodelde ben ıkısınıde kullandım dostınexte faydasını gordum

artık çarşambaya niye uzattı bilmiyom ..ogün vercem kan ona göre yazıcak..
galiba dostinex isme bak yeni dostumm

canım inan ki.. yaşadığımız yetmiyormuş gibi etrafımızdakilerde köstek olmaya çalışıyorlar.. banada eltim bir ara kayınvalidemin eşimin akrabalarının yanında.. ya dr. gidin yada ben elinizden tutup götürcem demişti... ne diceğimi şaşmıştım..cahil insanlar değiliz ki çok şükür.. elimden tutacakmış... ne sinir olmuştum ama.....

bu sorun bende varmıydı sonradanmı oldu bşilmiyorum ama..
olsa az çok çıkardırı hormon alıyodular güya..
ama nesonki tüpte hiç bakılmadı sadece e2 bakılıyodu...
tamam canım..zamanı nezaman bilşmiyorum ama sebepsiz inefertilitende sbeplerim
çıkmaya başladı..
geçensene knapıhtılaşmaıs
busne miyom ve prolaktin...rabbim dermansız dert vermesin..hamdolsun bugünüme...

anladım cnm sıkma ozaman sen kalsın oyle adetın 2-3 gunu gıt baktırkı gercek deger ortaya cıksın...
erkekler oyle malesef dun dıyo sen herkese anlatıyon konsuyon rahatsın sende bul bırını anlat dıyom yok
ama nette bende cok arastırma yapıyor...
napalım bzıımde sınavımız bu gec amalıyat olmus napım kaynanam dun aglıyo benım yuzumden gec yaptık amelıyatı ama kımse demedı ıste ınmemıs testıs dıyo fln dedı deıdm aglama bu bızım sınavımızı ve ben bunu oglunla atlatıcam aglama senle alakalı degıl fln dedım napalım kısmet yanı

Arkadaşlar, 5. tüp bebek denemesindeyim.sizinle tecrübemi paylaşmak istedim.rezervim az diye ilk iki denmede 300-450 mg ilaç kullandırdılar.2-3 yumruta oldu,yumurtalar olgun değildi,döllenmedi,döllenenin kalitesi düşüktü vs...sonra merkez değiştirdim günlük 150 mg ilaçla toplam 8 gün iğne ile 4-5 yumurtam oluyo ve hepsi 1. kalite son denemelerimde...yumurta rezervi az olsun ya da olmasın yükske doz verdikleri zaman mutlaka sorgulayın!!ne boşuboşuna hormon alın ne de benim gibi kötü sonuçlarla uğraşmayın...

hehh hee çok şey duydukk..
kayınvalidmein bi komşusu diyomuşki kaynanama"ilgilenmiyon doktora götrümeiyon bunları

canım..şimdide istedi bilmiyom daha 15 günde bri ADET OLDUM o yeni bitti..
bidhaaki ayda baktrırı mtabiki..
rabbim siznd eyardımcınız olsun....

canım adet olacakmişim gibi tatlı bir seyler istiyor ve yine adet oncesi gibi icim sıkıliyor kasıklarim agriyor ve teste 2 gun var herhalde bu seferde olmadi

canım sıkma canını.. adet belirtileriyle hamilelik belirtileri aynı.. Rabbim insallah emanetlerini göndermiştir sana...

canlarım.. çok sıcak ben bir bıcı bıcı yapıp geleyim.. kayınvalidem gelecekmiş...mis kokalım....yazık benim kayınvalidemin gıkı çıkmadı hiç bu konularda....aklıma geldi bak şimdi....

artık çarşambaya niye uzattı bilmiyom ..ogün vercem kan ona göre yazıcak..
galiba dostinex isme bak yeni dostumm

evet dost ılac cok faydalıdır kendılerı yaaaaaaaaaaaaaa
degerıne gore verecek ortada bulusacak degerın cunku canım benceeee

saygısıız ınsan ıste oda

canlarım.. çok sıcak ben bir bıcı bıcı yapıp geleyim.. kayınvalidem gelecekmiş...mis kokalım....yazık benim kayınvalidemin gıkı çıkmadı hiç bu konularda....aklıma geldi bak şimdi....

git bakem bende kalkayımda işlerime devam eedeyim eee koca olmayınc aböyle normalde acele ederdim akşam
okuldan gelri diyee hem duygulandım hem sevindimm:2:
benimkininde uzun süre gıkı çıkmıyor arada bir tam gık yapıyorrr

herkes bizlerden iyi biliyor nedense... bir salak bizleriz.. bebek nasıl yapılır bilmiyoz sanki....

canım..şimdide istedi bilmiyom daha 15 günde bri ADET OLDUM o yeni bitti..
bidhaaki ayda baktrırı mtabiki..
rabbim siznd eyardımcınız olsun....

amın canım hepımızın ınsşşşşş
sende olsaydı adet olmazdın gecıkırdın canım benımmmm

canım rabbımhayırlısını versın sabır denemen daha bıtmemıs sabretmeye devam ınsl...hepbırlıkte asacagız bunlarııı

evvt bak bana 5 sene olacak k.valıdemde öle daha bana kızarkı aklına gtryrsun dr lar senı ılac manyagı yapacakdıyee daha erken olur takva lı ınsanın halı bır baska yaaa cok sukur elhamdülillah...
rabbım kolay omur versın ona ınsallah:13:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…