Tüp Bebek Günlüğümüz !

artık bakıcaz diğer aylar..
sık adette olabiliyomuş herhalde...vardır bi hayır ...
derdi veren dermanıda verir şükür...

mıyoptan erken oluyon demekkı ya aman karısıtm ben ıyıce ya neyse hayırlıs onumuzdekı aylarda ıns canımmmmmm

evet miyoptan
ya miyom yaparmış adet sancısı pıhtıl çok kanamalı bendede vardı zatn buara daha fenaydım..
işte 2cm miyom benim sol tüğten gelenleride tutucak malesef kaldık sağ tüpe yumurtalığaa

kızlar biliyorsunuz ben son dondurulmus denemiştim kimyasal olmustu ,
reglimin 2.günü izm deki doktoruma gittim.hormon testi istedi hormonlar normal,
bugun giitm (5.gun reglimin) klomen kullan 5 gun ,13.gun gel dedi.
senin boylede olur diyor..
ozaman niye tüpler tutmadı..
biliosunuz benimtüplerden biri tıkalı ..dedim acaba histereskopi yapmak gerekir mi,hayır dedi..
peki dedim bende endometrius falan olabilir mi ,onu bilemeyiz dedi..e nasıl anlarız dedim ancak laporoskopi ile dedi..
ama sana gerek yok dedi..
kızlar endometriu. belirtisi yok mu ..
benim reglililerim 30 gunden once olmaz bişde kahve leke ile baslar 2-3 sonra da 4-5 gun kanama olur,bide sancılı olur ama cok cokda diil..benim kafamda buay hicbişey yapmamak vardı aslında aa yine bi umut etme olayına giricem klomen ve iğneden dolayı
yinede doktora istemem demedim tabii..
ama yani okadar hayal kırıklığı olduki 2 tane üstüste ,

mrb arkadaşlar sürekli okuyordum ama hiç yazmamıştım 3 gün önce anatolia da tedaviye başladım rabbim inşallah hepimize hayırlısını nasip eder benim gibi olan var mı aynı merkeze giden bu tarihlerde

]

mrb arkadaşlar sürekli okuyordum ama hiç yazmamıştım 3 gün önce anatolia da tedaviye başladım rabbim inşallah hepimize hayırlısını nasip eder benim gibi olan var mı aynı merkeze giden bu tarihlerde

seni bulmuşken hemen sorayım yine sadece hakan yaralımı var başka doktor başlamışmı..
aynı tarşh değilde 1sene önce ordaydım..3 gün olmuş ama nasıl memnunmusun...

Son düzenleme:

bence hormonlar acıkken yap kuzum

arkadaşlar merhaba,değerim çook şükür yükselmiş..648 olmuş..umarım böyle gider..kanamam devam ediyor hala.kan iğnelerini bırakma dedi ama...şu an çıkmam lazım..sağlık ocağından tahlillerimi alacağım...akşam girerim..öpüyorum hepinizi...

yok sanırım ben zaten hakan hoca için başvurdum şuanlık memnunum bi sorun yok senin nasılsı memnun kalmışmıydın sonuç ne

cok sukur cok sevındım cnm yat dınlen rapor al calısıyorsan yorma kendınıııı

PATROUNUN kızı yanımda gıremıyorumm buraya smdı lavaboya gıttı gıreyım bı haber vereyım dedım..işi öğretiyorum ona puffff

canım ben endometriozis soruna cvp vermek istiyorum bir endolu olarak,onu bilemeyiz demiş doktorun,benim yumurtalıklarımda olduğu için kistim anlamıştı doktorlar,onun belirtileri çok fazla var,,ilk olarak kist...adet ağrısı,aşırı kanama,ağrılı cinsel ilişki,bacak ağrısı,kasık ağrısı,ve kısırlık...kistin yumurtalıklardaysa görebilir doktorun

canım benim de çikolata kistim 2 cm ama bu dediğin belirtilerin hiç biri yoktu ben de hala da yok...dediğin gibi yumrutalıkda olduğu için ultrasonla ortaya çıktı benimki...

benim yumurtalık kisti olmustu birkaçkez ama d.kontrol hapi ile gecti,endometriozis cukulata kisti olması gerekiyor değil mi..

rahimde falansa hiç gözükmüyor yani öylemi..
şimdi buna taktım ondan mı tutmadi benim tupler diye..sen laporoskopi oldun mu şekerim?
var mı yumurtalik dısında biyerinde olan??

Son düzenleme:
kızlar bende laparaskopi ve histerskopi olucam nasipse.. inşlhh sorunsuz geçer..Duanızı bekliyorum arkadaşlar..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…