kızlar bende laparaskopi ve histerskopi olucam nasipse.. inşlhh sorunsuz geçer..Duanızı bekliyorum arkadaşlar..
Allah razı olsun canım inşlhh hayırlısyla güzel geçer....ıns sorunsuz bır sekılde gecer canımmmmmm
neden şüpheleniyorlar send e canım ne için yapıyorlar..
ama ikisininde yapılması garip diil mi ikiside hemen hemn aynı diil mi ben mi yanlış biliyorum..
kızlar transferimin 7.günü 5.gün emriyosu transfer edildi...idrarda yanma var...sizde böyle bişey oldumu?
[/QUOTE
ama cok fazlalaşirsa doktoruna sor ,
bende de omustu ama cok ciddi boyutda değil ,sonucta oraya bisuru sey değiyor ediyor hassasiyet olabiliyor türlü türlü
kızlar sımdı c.tesı ben hastaneye gıdecektım ya saat 15:30 dakı randevuma 18:00 da gırdım amelıyattymıs doktor fln bekledık neyse
fıyat konusalım dedık fıyat verecek bayan salı gelecek dedıler ok dedık dokt. bekledık doktor testlerı gordu esıme tese dedı dırek dedık bız bı test yada bı ılac ver bıze yok tese once cıkmazsa ılac sonra fln ama cok sukur esımde 2 ye kadar kalıtelı sperm var hanı ne gerek dımı kı esım ıstemıyo tese olmayı .... neyse bır hasta geldı 1 hafta once tese olmus agrım var dıyo adam yazık dıyokı doktor senın aklın orda duunme o kadar agrımaz fln tersler alay eder gıbı ... onunde kocaman bır dosya var ıste bugun 2 tese oldu belım koptu kımsenın normla yolla cocugu olmazmı fln boyle tepkılı ay ne sınır oldum adama ....
2 kere gıtık hıc senın testlere bakalım demedıler sana bakalım yolu nasıl olacak hanı uzunmu kısamı demedıler bılmıyorum sozde yarın arıycakalr fıyatla ılgılı teselı fıyatı soylıycekler bakalım kac bın dıyecekler yanı ılgı alakasız gelıd ıcıme hıc yatmadı bakalımmm
sanada arkadaşım hayırlı haberler
Cnm benim sen o Dr la devam etme bence senin yazdığını okuyunca benim bile icime sinmedi sakin icine sinmeyen aklının almadığı yerde yaptırma bence sonra üzülebilirsin hem emek hem. Para harcıyoruz ben kendi dr um dn o kada memnunum ki Allah razı olsun böyle Dr duyunca gicik oluyorum başka merkez araştır ben ce arkadasımhosgeldı canımm nasıslınnnnnn
ıns canımmmm
merhabalar................
arkadaşlar merhaba,değerim çook şükür yükselmiş..648 olmuş..umarım böyle gider..kanamam devam ediyor hala.kan iğnelerini bırakma dedi ama...şu an çıkmam lazım..sağlık ocağından tahlillerimi alacağım...akşam girerim..öpüyorum hepinizi...
PATROUNUN kızı yanımda gıremıyorumm buraya smdı lavaboya gıttı gıreyım bı haber vereyım dedım..işi öğretiyorum ona puffff
bu ne yaaa benim dr um melekmiş.... adamı 7 24 sürekli rahatsız ediyorum gece de olsa bana açamadığı zamanlarda dönüyor. muaynehanesinde de ben susturuyorum adamı maşallah dur ben önce bir anlatayım da diyorum :) canım bence de değiştir o dr u güvernmediğin yerde yaptırma b,ir şey... alemler yaaaa biri de normal hamile kalmaz mı ne demek.... allahhh allahhhh...
Slm nbr Akasya cim kızın nasıl bakalım yaa ben cok geceleri kalça agrisi çekiyorum senin nasıl gidiyor
canım bende kalça ağrısı yok ama sırtım özelliklede belim çok ağrıyo... zaten sıpam yatmamdan pek hoşnut değil...sırt üstü yada sağıma hiç yatırmıyo.. yine en çok sola yatınca rahat ediyoz oda kısa bi süre.. oturursam gayet mutlu:))) karnımın içinde ordan oraya sürekli yer değiştiriyo...ya aşağıya yerleşip sürekli tuvalete gitmemi sağlıyo yada yukarıya çıkıp nefes almamı zorlaştırıyo... kararsız benim kız anlayacağın:)) sabahaca ayaktayız bu aralar:)) bide sıcaklar başladı çok bunalıyorum...
canım bende kalça ağrısı yok ama sırtım özelliklede belim çok ağrıyo... zaten sıpam yatmamdan pek hoşnut değil...sırt üstü yada sağıma hiç yatırmıyo.. yine en çok sola yatınca rahat ediyoz oda kısa bi süre.. oturursam gayet mutlu:))) karnımın içinde ordan oraya sürekli yer değiştiriyo...ya aşağıya yerleşip sürekli tuvalete gitmemi sağlıyo yada yukarıya çıkıp nefes almamı zorlaştırıyo... kararsız benim kız anlayacağın:)) sabahaca ayaktayız bu aralar:)) bide sıcaklar başladı çok bunalıyorum...
ayy... canım ya. inanki ben şimdiden şişim.. nasıl olcek o zamnlar bilmem... Rabbim sağlık versinde... hem annelere hem de bebeklere en önemlisi o...
ben giremediğim için şimdi görüyorum sanırım hamilesin cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...
elbette canım... şikayet değil benimki... böyle böyle geçicek son iki ayımız... ayrıca senin şişliğin normal bende ilk zaman şiştim sonra gaz sorunlarım başladı kendimi patlıcak gibi hissediyodum....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?