Tüp Bebek Günlüğümüz !

kızlar transferimin 7.günü 5.gün emriyosu transfer edildi...idrarda yanma var...sizde böyle bişey oldumu?

ıns sorunsuz bır sekılde gecer canımmmmmm
Allah razı olsun canım inşlhh hayırlısyla güzel geçer....

neden şüpheleniyorlar send e canım ne için yapıyorlar..

canım benim tüplerde sorun var sağ taradfta da sıvı birikintisi (hidrosalpenks) var canım.. tüplerin biri tamamen tıkalı diğeride yapışık anlayacağın..negatif denemelerimiz var onun için dr.um bu ameliyatı ile bakıcak açmaya çalışıcak açamazsada sıvı geçişi olan yerin bağlıycak canım ve ayrıca rahimede bakacak.

ama ikisininde yapılması garip diil mi ikiside hemen hemn aynı diil mi ben mi yanlış biliyorum..

evet canım her ikisiniede aynı anda yapılıyor lap. üsten hiset.altttan yapılan işlem canım. hayırlısıyla inşlhh güzel geçer Mevlm yardım etsin inşlhh biraz heycan var

sanada arkadaşım hayırlı haberler

hosgeldı canımm nasıslınnnnnn
ıns canımmmm
Cnm benim sen o Dr la devam etme bence senin yazdığını okuyunca benim bile icime sinmedi sakin icine sinmeyen aklının almadığı yerde yaptırma bence sonra üzülebilirsin hem emek hem. Para harcıyoruz ben kendi dr um dn o kada memnunum ki Allah razı olsun böyle Dr duyunca gicik oluyorum başka merkez araştır ben ce arkadasım

blowhole canım benim tüplerde sorun var sağ taradfta da sıvı birikintisi (hidrosalpenks) var canım.. tüplerin biri tamamen tıkalı diğeride yapışık anlayacağın..negatif denemelerimiz var onun için dr.um bu ameliyatı ile bakıcak açmaya çalışıcak açamazsada sıvı geçişi olan yerin bağlıycak canım ve ayrıca rahimede bakacak.

canım canım cok yapan var korkma enazından için rahatlayacak ,hem daha dogum yapacaz bizler bunlar neki onun yanında ,
bunlarıda alstırma turu olarak düşün :)
buarada benim hsg cekilmişti,2 tüpte tıkalıymış ama biri acıldı ..ama doktor hsg de acık mı diil mi onu goruruz dedi baska işey demedi..
sonuc 2 tup bebek denedim negatif oldu .sana sorum su hidrosalpensk oldugunu ve acık olanın yapişik oldugunu nasıl soylediler sana lapo ve histero olmadan??

Son düzenleme:
bu ne yaaa benim dr um melekmiş.... adamı 7 24 sürekli rahatsız ediyorum gece de olsa bana açamadığı zamanlarda dönüyor. muaynehanesinde de ben susturuyorum adamı maşallah dur ben önce bir anlatayım da diyorum :) canım bence de değiştir o dr u güvernmediğin yerde yaptırma b,ir şey... alemler yaaaa biri de normal hamile kalmaz mı ne demek.... allahhh allahhhh...

ayyyy... çok sevindim canım yaa..... kendine çok dikkat et.. dinlen bol bol... iş felan yapmaya kalkma.....bebişini düşün...

PATROUNUN kızı yanımda gıremıyorumm buraya smdı lavaboya gıttı gıreyım bı haber vereyım dedım..işi öğretiyorum ona puffff

vayyyy... patron kızına bırakacak işi herhalde.. kaç yaşında bizim tanıdığa alalım barı.... nasıl güzel mi?

canlarım bu şişlik hiç geçmeyecek mi?
canlar ne olur yardım edin...
çok şişim ben ya.. dün gece eşimle şöyle bir yürüyüşe çıktım.. mahvoldum resmen...patlayacaktım.. 3 aylık felan değil resmen 5 aylık gibiyim.. dr olur dedi. ama ne biliyim.. inmeyecek mi bu şişlik... sizde mi böyleydiniz?

canım şişliğin ne durumda...? indi mi biraz.. aynı devam ediyor mu?

Slm nbr Akasya cim kızın nasıl bakalım yaa ben cok geceleri kalça agrisi çekiyorum senin nasıl gidiyor

canım bende kalça ağrısı yok ama sırtım özelliklede belim çok ağrıyo... zaten sıpam yatmamdan pek hoşnut değil...sırt üstü yada sağıma hiç yatırmıyo.. yine en çok sola yatınca rahat ediyoz oda kısa bi süre.. oturursam gayet mutlu:))) karnımın içinde ordan oraya sürekli yer değiştiriyo...ya aşağıya yerleşip sürekli tuvalete gitmemi sağlıyo yada yukarıya çıkıp nefes almamı zorlaştırıyo... kararsız benim kız anlayacağın:)) sabahaca ayaktayız bu aralar:)) bide sıcaklar başladı çok bunalıyorum...

ben giremediğim için şimdi görüyorum sanırım hamilesin cok sevindim Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

ayy... canım ya. inanki ben şimdiden şişim.. nasıl olcek o zamnlar bilmem... Rabbim sağlık versinde... hem annelere hem de bebeklere en önemlisi o...

Akasyacım aynen yaşadıklarını yaşıyorum belim kopuyor asla sağıma yatırmıyor sıpa basıyor tekmeyi solda biraz daha rahatız ama sürekli solda yatılmıyorki en rahatı oturur vaziyette uyumak ama uykumuzun hayrı yokkk ne olcez bu sıpalarla:))

ayy... canım ya. inanki ben şimdiden şişim.. nasıl olcek o zamnlar bilmem... Rabbim sağlık versinde... hem annelere hem de bebeklere en önemlisi o...

elbette canım... şikayet değil benimki... böyle böyle geçicek son iki ayımız... ayrıca senin şişliğin normal bende ilk zaman şiştim sonra gaz sorunlarım başladı kendimi patlıcak gibi hissediyodum....

canım ne bileyim.. normal yoldan hamile kalanlar da göbüş hemen çıkmıyor.. benimki kocaman oldu.. tamam ekstradan hormon kullandım çok.. ama ne bileyim.. baştan bu kadar değildi.. testten önceki 3 gün önce başladı bu şişlik.. evet ya birde o gaz meselesi var.. dün eve zor attım kendimi... artık hergün yarım saat dışarda yürüyüş yapacağım.. ne dersiniz? şişkinliğe biraz yararı olur mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…